HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
lenta crvena
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Željezničar svoje kazne kompenzira. To je samo zamućivanje mutne vode. Ne budite smiješni.
A kako će kompenzirati 2 utakmice bez publike ? Ne budi ti smiješan.Kad Želju ne kazne diže se halabuka zašto ga ne kažnjavaju, Željo ima protekciju od strane saveza, kad se kazni onda se nađe neka nova glupost koju neko izvali.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
lenta crvena
- Kontakt:
Šta bi vi još da vas se ne kazni? Ko vam je kriv što ste klub koji se forsira, to donosi vam i rezultate ali i posljedice. Vaš problem eto vas tamo.
Nego koliko vas dolazi danas 150?
do pobjede nove !
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Jesam li ja negdje spomenuo da ne trebamo da dobijemo kaznu ? Normalno da trebamo, i dobićemo je svaki put kad napravimo nešto onako, jer takva su pravila.A drugo je što vi sve to gledate kroz neko navlačenje Želji čak i kazne koje dosad iznose preko preko 10 hiljada + ove dvije utakmice bez publike.Ma daj molim te.Niko ne spominje da Željo ima najboljeg igrača i asistenta lige Zebu, najboljeg strijelca lige Adilovića i još mnogo odličnih igrača za ove lige.Pratite malo fudbal, ostavite se politike.lenta crvena je napisao/la:Šta bi vi još da vas se ne kazni? Ko vam je kriv što ste klub koji se forsira, to donosi vam i rezultate ali i posljedice. Vaš problem eto vas tamo.
Večeras nek' pobijedi bolji.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Rasut ćemo vas 
K'o Maribora ?AboveTheLaw je napisao/la:Rasut ćemo vas
BeSha1992 je napisao/la:Naprijed Zrinjski...![]()
![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Samo se ti smiji, lijepo je to, produzava zivot...pile87 je napisao/la:BeSha1992 je napisao/la:Naprijed Zrinjski...![]()
![]()
Jadna majko
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
zmiuga lomastarmo94 je napisao/la:K'o Maribora ?AboveTheLaw je napisao/la:Rasut ćemo vas![]()
prije svega da kazem da mrzim taj fazon Ultras, huliganizam i ta sranja, ali ako vec imamo to meju nama onda moras biti spreman na gluposti.
ako Zelji dodje Torcida na stadion 8h prije utakmice(sprovede ih policija) i uniste nam koreografiju, pokusaju napraviti belaj bezveze ih moramo pobacati u Miljacku, prije nego ih murija spasi.
dodju Viole pokusaju uletiti u kafic, 2 covjeka ih stolicom nalupaju prije nego ih murija odvede. a u roku od 20min 1000ljudi se skupilo na Trgu Svjetlosti.
jbg eto vasi nisu bili spremni niti dovoljno brzo reagovali, govorite nesto o tome 8h prije utakmice, pa neka bilo koja navijacka skupina dodje 8dana prije utakmice u Sa, evo recimo navijaci Zrinjskog, ja mislim da bi mogli stici do Ilidze najdalje, a ako bi dolazili iz pravca Vogosce, onda ih Manijaci nebi ni stigli vidjeti, "posao" bi odradile Horde.
ako bi dosli vozom, onda kod americke ambasade bi se nasao neki Mevlid
hocu da kazem mrzim to sto se desilo, inace mrzim huliganizam, Zeljo - Hajduk je trebao biti praznik fudbala starih sportskih prijatelja, koji su levati unistili, kada kazem levati mislim na sve huligane i Manijake, i Ultrase, Torcidu...
tako i ovo.
ali smijesni su mi ovi koji se opravdavaju i ovi koji govore da nisu posteni, kukavice, dosli ranije, pobjegli u geto.
to se zove strategija
ako Zelji dodje Torcida na stadion 8h prije utakmice(sprovede ih policija) i uniste nam koreografiju, pokusaju napraviti belaj bezveze ih moramo pobacati u Miljacku, prije nego ih murija spasi.
dodju Viole pokusaju uletiti u kafic, 2 covjeka ih stolicom nalupaju prije nego ih murija odvede. a u roku od 20min 1000ljudi se skupilo na Trgu Svjetlosti.
jbg eto vasi nisu bili spremni niti dovoljno brzo reagovali, govorite nesto o tome 8h prije utakmice, pa neka bilo koja navijacka skupina dodje 8dana prije utakmice u Sa, evo recimo navijaci Zrinjskog, ja mislim da bi mogli stici do Ilidze najdalje, a ako bi dolazili iz pravca Vogosce, onda ih Manijaci nebi ni stigli vidjeti, "posao" bi odradile Horde.
ako bi dosli vozom, onda kod americke ambasade bi se nasao neki Mevlid
hocu da kazem mrzim to sto se desilo, inace mrzim huliganizam, Zeljo - Hajduk je trebao biti praznik fudbala starih sportskih prijatelja, koji su levati unistili, kada kazem levati mislim na sve huligane i Manijake, i Ultrase, Torcidu...
tako i ovo.
ali smijesni su mi ovi koji se opravdavaju i ovi koji govore da nisu posteni, kukavice, dosli ranije, pobjegli u geto.
to se zove strategija
Ja se izvinjavam gradu Mostaru i navijačima Zrinjskog i samom klubu zbog ovih ispada nazovi navijača kluba i za koji ja navijam. Ovo nikom ne treba, ali je i Sarajevo svašta došlo i još se nisu privikli da žive gradski život, i nisu se otarasili još svojih korijena iz kojih potiču, te su s tim u vezi i lako povodljivi, malo se popije napuši i šta ono zna.
Nadam se da će za to biti i kažnjeni adekvatno od organa reda.
Majstor Karatea
Nikica je napisao/la:Ja se izvinjavam gradu Mostaru i navijačima Zrinjskog i samom klubu zbog ovih ispada nazovi navijača kluba i za koji ja navijam. Ovo nikom ne treba, ali je i Sarajevo svašta došlo i još se nisu privikli da žive gradski život, i nisu se otarasili još svojih korijena iz kojih potiču, te su s tim u vezi i lako povodljivi, malo se popije napuši i šta ono zna.
ZELJEZNICAR 1921!
da je komitet pametan da samo navijačima Željezničara zabrani ići na gostovanja, to bi bio pravi potez i to bi ih srozalo do daske nikad im više naum palo nebi da rade sranja svuda gdje odu, pa i na Grbavici najveće su zlo trenutno, treba biti čovjek pa to priznati, a samo se ti smijulji.
Majstor Karatea
-
lenta crvena
- Kontakt:
Napad na pub u kojemu je bio konobar 3 gosta i jedna žena su izveli RA i TM. To što su ispred crkve u povratku u svoj geto provocirali narod na misi je isto cool. Ipak su to antifašisti zaboravio sam. JJoš ih policija ispratila tamo.
Manijaka valjda stid bilo što su se prošle godine iz Trebinja vratili preko Rame nakon dojave da se Ultrasi vraćaju kući tim putem. Sram bilo Ultrasa to nisu pisali po netu.
Nama je baš super da nas napadate skupa, nadam se da ste ponosni na odlično izvedenu akciju na prazan pub u zapadnom Mostaru.
Manijaka valjda stid bilo što su se prošle godine iz Trebinja vratili preko Rame nakon dojave da se Ultrasi vraćaju kući tim putem. Sram bilo Ultrasa to nisu pisali po netu.
Nama je baš super da nas napadate skupa, nadam se da ste ponosni na odlično izvedenu akciju na prazan pub u zapadnom Mostaru.
Zadnja izmjena: lenta crvena, dana/u 15 sep 2012, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.
nikice hajd idi lezi odspavaj malo ! HAHAHAHAHAHAHAHANikica je napisao/la:Ja se izvinjavam gradu Mostaru i navijačima Zrinjskog i samom klubu zbog ovih ispada nazovi navijača kluba i za koji ja navijam. Ovo nikom ne treba, ali je i Sarajevo svašta došlo i još se nisu privikli da žive gradski život, i nisu se otarasili još svojih korijena iz kojih potiču, te su s tim u vezi i lako povodljivi, malo se popije napuši i šta ono zna.
- northfront96
- Kontakt:
Sretno Zrinjski veceras!!
gazi strumfove!!
gazi strumfove!!
porazbijana tri kafica na bulevaru(istocna strana)...u kojem su navodno bili navijaci zelje
prenosi mostar.li.fe
prenosi mostar.li.fe
http://hr.wikipedia.org/wiki/Heraldi%C4%8Dki_ljiljan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.