Na moru je ne ometaj gaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 okt 2023, 19:54Nije valjda da opet nisi bio na domaćoj utakmici?Meraak1921 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 19:53Meraak1921 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 23:19Joj kad trehne sad Sirokog, pa bordo kuye na Kosevu 0:1![]()
![]()
Hehehekuye vi ste na redu
Sabura, otići ćeš i ti jednom na Grbavicu![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nek su ih mlatnuli kone, ovaj Široki je katastrofa živa, 2 pasa sastavili nisu u drugom poluvremenu, hodat ne mogu. Kako li su skupili ovoliko bodova to samo bog zna.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- TurkishAirlines
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
- Kontakt:
Grmiti će na AFH! Iskreno mi je draže da je komšinica pobjedila iz više razloga. **** male plave Sarajvo 

-
- Kontakt:
Jel se salis u sta cemo da ce te popusiti?19vendetta87 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 19:54Lagana uvertira Krpića pred utakmicu protiv njegove redovne musterije za punjenje
Krpic ako se bude kurcio zna sta slijedi sa istoka

Zadnja izmjena: scudetto89, dana/u 02 okt 2023, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !
Dominantno sve dobio osim Borca te borbeno vs Sarajeva a na strani pobijedio Posusje, uzeli su i bod protiv Veleza i tu su dobro odigrali. Pa i veceras do 93 bod pa primise gol. Marljivo kuci pobjedjuju u gostima skupljaju bod(ove), taman ekipa za Evropu.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 19:53Kako je ovakav siroki skupio 16 bodova da mi je znat
Siroki je jos i dobro prosao. Zadnjih 30 minuta postojala samo jedna ekipa.
Remzoooooo skidaj gaceeeee.
Sad nek se Zvijezda 09 znoji za opstanak!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dobar mali Arap ovaj ,za razliku od ostalih veznjaka(mimo Štilica) vjerovatno jedini koji je mekan na lopti.
Generalno zašluzena pobjeda,Široki nemoze sreca pratiti dovijeka,bukvalno imali su je 6 od 8 utakmica
Generalno zašluzena pobjeda,Široki nemoze sreca pratiti dovijeka,bukvalno imali su je 6 od 8 utakmica
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Meraak1921
- Kontakt:
Pa bar sam na derbiju kuyo mala, dok vi ubiste se sa komentarima za sudiju tokom derbija, imam dokaze, nema potrebe da kopamFKSDoGroba je napisao/la: ↑02 okt 2023, 19:55Na moru je ne ometaj gaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 okt 2023, 19:54Nije valjda da opet nisi bio na domaćoj utakmici?
Realno, jedini koji je napacen si ti. Bas taj fazon se gleda al sta ce nasmrkano tele. Babo mu uplatio internet pa misli popio svu pamet svijeta.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Jesu se ovo digli ??
Al se osjeca strah u zraku, ima li vicinih pulena u avatar da bacimo
Al rade Mirvine pare

Al se osjeca strah u zraku, ima li vicinih pulena u avatar da bacimo

Al rade Mirvine pare
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Konacno malo radosti i na kosovu 

Jbg listice to je tako kad ne iskoristis prilike, ne moze vazda na guzove. Evo zeljo ispuco na guzove danas
- TurkishAirlines
Momak ima dokaze, pazite se.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Pa to bas nije pohvala da si derbi navijacMeraak1921 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 19:57Pa bar sam na derbiju kuyo mala, dok vi ubiste se sa komentarima za sudiju tokom derbija, imam dokaze, nema potrebe da kopamFKSDoGroba je napisao/la: ↑02 okt 2023, 19:55Na moru je ne ometaj gaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 okt 2023, 19:54
Nije valjda da opet nisi bio na domaćoj utakmici?
- KONTRASVIH
- Kontakt:
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ovo nije realno.FKSDoGroba je napisao/la: ↑02 okt 2023, 19:58Pa to bas nije pohvala da si derbi navijacMeraak1921 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 19:57Pa bar sam na derbiju kuyo mala, dok vi ubiste se sa komentarima za sudiju tokom derbija, imam dokaze, nema potrebe da kopam

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Potpuno zasluženo.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926