FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
idioti jel vi znate s kim smo mi večeras igrali....vas nakav nepoznati metalurg izbaci...ahahahahaahaha ahahahahaahaha
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ovo je za debele kazne po djepu.
Golman bi dobio nogu, neki hladjenje.
Ovo nam nije trebalo, nije Gladbach bolji za 7 razlike. Nije i tacka.
Znaci za indolentnost i nezalaganje u II pol. svi po djepu.
Ovoga smo se bojali svakako, a ispalo je na kraju da smo se posrali na odlicno ljeto.
Ako nista i ovaj debakl i katastrofu smo znacajno UNOVCILI
Golman bi dobio nogu, neki hladjenje.
Ovo nam nije trebalo, nije Gladbach bolji za 7 razlike. Nije i tacka.
Znaci za indolentnost i nezalaganje u II pol. svi po djepu.
Ovoga smo se bojali svakako, a ispalo je na kraju da smo se posrali na odlicno ljeto.
Ako nista i ovaj debakl i katastrofu smo znacajno UNOVCILI

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Blago nama kad gledamo čiji je veći poraz...
Bilo mi je drago gledati prvu utakmicu Sarajevo da igra onako fino, al' slušajući izjave itd itd previše su se uzdigli ( tipičan naš mentalitet ) i foru po ko zna koji put pop*****
I Dejan apsolutno ništa nije kriv, odbrane nema.. Još je čovjek i odbranio što je mogao.
Bilo mi je drago gledati prvu utakmicu Sarajevo da igra onako fino, al' slušajući izjave itd itd previše su se uzdigli ( tipičan naš mentalitet ) i foru po ko zna koji put pop*****
I Dejan apsolutno ništa nije kriv, odbrane nema.. Još je čovjek i odbranio što je mogao.
Zadnja izmjena: ryder7, dana/u 28 avg 2014, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
Željo
Thierry Henry. Najveći!
Emir Spahić
Arsenal
Thierry Henry. Najveći!
Emir Spahić
Arsenal
Sadamo da updatiram info. Naime nakon gola iz jedanaesterca isti taj T. Hazard zabio je i golčinu iz slobodnjaka. Upamtite ovog dečka, on je budućnost Chelseaja.Caeruleus je napisao/la:Thorgan Hazard je inače mlađi brat Edena Hazarda. Baš kao i Eden, Thorgan je član Chelseaja FC-a i na posudbi je u Borussiji M. Upravo je skinuo mrak s očiju iz penala.
PS. Ovo pišem samo za one koji ne znaju tko je Thorgan Hazard ili ako su se začudili kada su vidjeli igrača koji se preziva Hazard, a nije u plavom dresu.
Žao mi je FKS-a (možda, a možda i nije), ali ovo je tek sada realan rezultat, jer pokazuje stvarnu razliku u kvaliteti. Rijeka je trenutno po meni klub koji najljepše igra na EX-YU prostoru, ljepše čak i od Maribora i mog Dinama. Sarajevu prije svega treba pobjednički mentatitet, a to je nešto što će se graditi i manja tvrdoglavost stručnog stožera. Ne znam čime je D. Bandović, kikser svjetske klase, zadužio Ušću i ostatak stručnog stožera pa stalno mora biti na golu. Chelseajevac Matej Delač je Petr Čech za Bandovića.
Žao mi je FKS, ali jbg razlika u kvaliteti je morala doći na naplatu. Kad jedan GNK Dinamo ne može ništa u LP (bude kanta za napucavanje), onda ni jedno Sarajevo koje je nekoliko puta manje kvalitete od Dinama ne može više. Naravno sedmica u golu, što bi rekli ljudi na Baščaršiji srednja porcija s lukom, a Bogme i s feferonima

Okrenuti se ovoj kozjoj ligi, to je reala svih BH klubova. Za Europu treba vremena i vremena i bolji golman.
Vec krenule zahebancije "Moje ime je Bandoovic,Dejan Bandovic 007"

SLOBODA NAVIJAČIMA
[youtube][/youtube]
EdinDzekomo je napisao/la:nista je to znali ste vi , od zvijezde gradaca 0-6 gubitANTIFA ! je napisao/la:Joj bruke ove![]()
Jest kad su nam djeca od 16 godina igrala u prvom timu , nemoj me za jezik vuc majke ti

Zadnja izmjena: ANTIFA !, dana/u 28 avg 2014, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Volim te SARAJEVO!
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
- Kontakt:
Uživajte dušmani dok možete, ali oho vam se u ligi kad' vam dođe Bordo mašina! 

Pustite ljude nek zayebavaju, sigurno s razlogom. Znamo se diciti i podyebavati ostale. Da je bilo 2,3-0 niko ne bi rek'o A.
Ne brisi Aco postove, ljudi sa razlogom zayebavaju.
Sramota.
Sutra cu napisati opsirniji post.
Ne brisi Aco postove, ljudi sa razlogom zayebavaju.
Sramota.
Sutra cu napisati opsirniji post.
1946
- SarajlijaTM
Rame uz rame,ponosno stoje,Dzelo litex i Dejo 007

I kada teško je kad redaš poraze, pjesma sa Sjevera nikad ne prestaje, i kad ti budu svi leđa okrenuli uvijek ce Sjever tvoj za tebe ginuti, Sarajevo jedno je umro bih zbog tebe u životu si mi sve tebe volim najviše, pristao bih ja na sve samo da sam uz tebe u srcu mome je na Koševu stanuje ! Hoćemo titulu, titulu na Koševu !
M.Delac 2
Voljni momenat igrača 0 bodova, loše izdanje cijele ekipe na čelu sa Dženom. Umor i ne rotiranje je rezultat ovog večeras. Cimirot 9 takmičarskih utakmica i još nekolicina igrača. Borussija u 4 takmičarskoj tekmi,svježija, iskusnija. Nisam očekivao prolaz al konačan rez je previsok. Nakon prve dobre tekme na Koševu sada potop. I da svim dušmanima koji se trenutno hrane ovim porazom naserem vam se usta.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
dobra ova za bandovica 007
posteno..nismo trebali ovoliko primiti..ostaje zal onim prodorom Duljevica.
realno..ispali smo odmah poslije zrijeba.

posteno..nismo trebali ovoliko primiti..ostaje zal onim prodorom Duljevica.
realno..ispali smo odmah poslije zrijeba.
-
- Kontakt:
Ma neravan im teren bio ko u bjeljini ne zamjerite 

Ovo je novi rekord ili sam nesto fulio?
Kako god, BRUKA i SRAMOTA. Tolika lova, akademija, banane...
Ko je slijedeci sef "strucnog" staba?
Kako god, BRUKA i SRAMOTA. Tolika lova, akademija, banane...

Ko je slijedeci sef "strucnog" staba?
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Ne shvatam samo 50 izgubljenih lopti ispred 16m u zadnjih 20min i gubimo 3,4,5-0 a nasi kao ubrzavaju igru i traze lopte i odmah ih izgube, umjesto da stanu na loptu koliko god mogu kad je prekid oni kao zure. SRAMOTAN PORAZ.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Znam da ce mnogi pljuvati po nasim igracima,al ajmo jednom u zivotu biti realni :-/ kao prvo oni dolaze iz zemlje koja je svjetski prvak,njihova liga druga,a nasa 102-ga. Nasa ekipa u nedjelju igrala u kukuruzu u Bn,dolazi na arenu koju do sada osim Berberovica nisu ni vidjeli osim na internetu. Veliko iskustvo za nas,iduca godina ce biti bolja.LJUDI EJJJJ ISPALI SMO OD BORUSSIE,A NE OD METALURGA, MLADE BOLESLAV,MARIBORA.I kada tesko je kad redas poraze
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- samoposteno
- Kontakt:
svaka cast sarajevu na dosad pokazanom ipak je ovo borusija a sto se tice ovih provokatora pustite njih oni bi i guzice dali da je njihov klub igro veceras protiv jedne borusije
Odbrana vezni red....
Dupovac repka pa ovaj Tatomirovic repka
Nego Cimirota ok zna lopte ali odbrana
zadnji vezni...bolji od Besica u odbrani 

Nego Cimirota ok zna lopte ali odbrana

Trenutno korisnika/ca: 061657451, alacious, Bejker, deda, mnon46, OzmoodPinglewood, rimljanin90, Tarapi, Varijantas8 i 78 gostiju.