ako hoćete pare, odigrajte kontru

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
I ja cekam isto + Djokovic. A jedno ce me zajebat tako da..orbit je napisao/la:
ako hoćete pare, odigrajte kontru
Tri X-aslavenp je napisao/la:Burnley Tottenham X2
Valencia Villarreal 1X
Augsburg Schalke X2
Kvota: 2.5
Na neki veći ulog mogu se fine pare uzeti
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uze mi slovo sa tastature. Derbi Francuske, siromasni Jug VS bogate prijestolnicediplomatija je napisao/la:Marseille-PSG zuti preko i crvena da na 100KM pa kud puklo, ne znam gdje moze biti crveni ako nece večeras
Kako su namazani ovi na bet365, uopšte nema u ponudi ovog paraInterista je napisao/la:Sport Boys - San Jose 1 1,65 vidljiva suradnja klubova + San Jose igra sa rezervama jer igraju Copu Libertadores za 3 dana temperature kod domacina 30+ a gosti odakle dolaze za 15-ak stepeni manja..
Odgođen meč!reLo je napisao/la:Kako su namazani ovi na bet365, uopšte nema u ponudi ovog paraInterista je napisao/la:Sport Boys - San Jose 1 1,65 vidljiva suradnja klubova + San Jose igra sa rezervama jer igraju Copu Libertadores za 3 dana temperature kod domacina 30+ a gosti odakle dolaze za 15-ak stepeni manja..
Ne znam zasto je odgodjenomarcos2311 je napisao/la:Odgođen meč!reLo je napisao/la:Kako su namazani ovi na bet365, uopšte nema u ponudi ovog paraInterista je napisao/la:Sport Boys - San Jose 1 1,65 vidljiva suradnja klubova + San Jose igra sa rezervama jer igraju Copu Libertadores za 3 dana temperature kod domacina 30+ a gosti odakle dolaze za 15-ak stepeni manja..
[/quote]marcos2311 je napisao/la:Ne znam zasto je odgodjeno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.