Prijatelju to su televizori

Opa, ispricavam se.
Kamo sreće da je više takvih kao tiTeaM87 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 11:35Lijepo je sto jest jest, zadnjih godina barem jednom ljeti odem. Najljepsi mi je dio uz cestu gdje onaj bus vozi (nemam pojma kojiletsgofighter je napisao/la: ↑03 okt 2023, 11:24Ovo je pogled na industrijsku zonu, ruglo takorećibujrum, Vrbas, rafting, piva, ćevapi
iz Sarajeva preko ljeta masa omladine dolazi, napravićemo IRL meeting foruma
), ali uglavnom tura od narodnog pozorista, preko glavne crkve i boske, pa onda ferhadija-kastel-cevapi kod Muje
pica kod Brke isto top
![]()
a navece oni kafici kad hodas od boske prema crkvi pa se desno skrene u ulicice, fakat lijepo tu bude
helem, Banja Luka prelijepa![]()
Smijem li ja doc s ljiljanima u friduletsgofighter je napisao/la: ↑03 okt 2023, 11:40Kamo sreće da je više takvih kao tiTeaM87 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 11:35Lijepo je sto jest jest, zadnjih godina barem jednom ljeti odem. Najljepsi mi je dio uz cestu gdje onaj bus vozi (nemam pojma kojiletsgofighter je napisao/la: ↑03 okt 2023, 11:24
Ovo je pogled na industrijsku zonu, ruglo takorećibujrum, Vrbas, rafting, piva, ćevapi
iz Sarajeva preko ljeta masa omladine dolazi, napravićemo IRL meeting foruma
), ali uglavnom tura od narodnog pozorista, preko glavne crkve i boske, pa onda ferhadija-kastel-cevapi kod Muje
pica kod Brke isto top
![]()
a navece oni kafici kad hodas od boske prema crkvi pa se desno skrene u ulicice, fakat lijepo tu bude
![]()
Stara ljubav zaborava nemaAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑03 okt 2023, 11:43Kakvo je ovo bratstvo-jedinstvo na temi, molim admina da reaguje![]()
Ovakve stolice ja u kuhinji imam
Ne valja da najavimo, ne valja da ne najavimo, ne valja ovo, ne valja ono. Poenta, šta god da je okrenut ćeš onako kako tebi odgovara. Čuj po bodovima gleda. Em je površinsko gledanje, em je tek oktobar hahanastrojeni21 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 00:26Necete ni najaviti titulu jer se bojite neuspjeha, normalno je da neko izadje u javnost i upozna navijace sa ciljem za sezonu, ja sam napisao ono sto sam cuo. Mirvic ako ce biti zadovljan time da i nakon tri sezone pod njegovim vodstvom ne osvojite titulu... sta da kazem, dobro za druge. Pa po bodovima mislim, vi ste na -5 od titule, mi na -4 od Evrope, naravno nije sve tako jednostavno i to nista ne znaci, ali ovdje je prica ko da mi kasnimo za Evropom 30 bodova, ponajvise sam to zbog toga napisao.
Što nebi smio !? pa ljudi hodaju normalno gradom u dresovima BIH, na motosusretima cijela Bosna i region dođe, nosaju se privezani ljiljani na prslucima, bez ijednog incidenta godinama unazad...jedino bi bilo malo nezgodno sa šahovnicom, to moram da priznamDovoljan je napisao/la: ↑03 okt 2023, 11:44Smijem li ja doc s ljiljanima u friduletsgofighter je napisao/la: ↑03 okt 2023, 11:40Kamo sreće da je više takvih kao tiTeaM87 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 11:35
Lijepo je sto jest jest, zadnjih godina barem jednom ljeti odem. Najljepsi mi je dio uz cestu gdje onaj bus vozi (nemam pojma koji), ali uglavnom tura od narodnog pozorista, preko glavne crkve i boske, pa onda ferhadija-kastel-cevapi kod Muje
pica kod Brke isto top
![]()
![]()
Eto vidiš, kod nas je bitno da se ljudi osjećaju kao kod kuće, a ne kao u tamo nekim TV studijima, veče sa Dejanom itd
Kod nas ti je obrnuto bgm, sahovnica i nekako al dres Srbije il zastava teško da ćeš vidjet sem na ambasadiletsgofighter je napisao/la: ↑03 okt 2023, 11:46Što nebi smio !? pa ljudi hodaju normalno gradom u dresovima BIH, na motosusretima cijela Bosna i region dođe, nosaju se privezani ljiljani na prslucima, bez ijednog incidenta godinama unazad...jedino bi bilo malo nezgodno sa šahovnicom, to moram da priznam
Jes vala pravo domacinski samo trtica zaboli poslije 15 minuta sjedenja.letsgofighter je napisao/la: ↑03 okt 2023, 11:47Eto vidiš, kod nas je bitno da se ljudi osjećaju kao kod kuće, a ne kao u tamo nekim TV studijima, veče sa Dejanom itd![]()
![]()
![]()
Pa kao da ja to ne znamDovoljan je napisao/la: ↑03 okt 2023, 11:48Kod nas ti je obrnuto bgm, sahovnica i nekako al dres Srbije il zastava teško da ćeš vidjet sem na ambasadiletsgofighter je napisao/la: ↑03 okt 2023, 11:46Što nebi smio !? pa ljudi hodaju normalno gradom u dresovima BIH, na motosusretima cijela Bosna i region dođe, nosaju se privezani ljiljani na prslucima, bez ijednog incidenta godinama unazad...jedino bi bilo malo nezgodno sa šahovnicom, to moram da priznam![]()
Kod nas svakako presice traju po 5 minuta a često se gost i ne pojaviKamaga11 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 11:48Jes vala pravo domacinski samo trtica zaboli poslije 15 minuta sjedenja.letsgofighter je napisao/la: ↑03 okt 2023, 11:47Eto vidiš, kod nas je bitno da se ljudi osjećaju kao kod kuće, a ne kao u tamo nekim TV studijima, veče sa Dejanom itd![]()
![]()
![]()
boga mi neki dan prodje sprski svat sa srpskom zastavom kroz Sarajevo i niko mu nista nije uradio, ima na klixuletsgofighter je napisao/la: ↑03 okt 2023, 11:49Pa kao da ja to ne znamDovoljan je napisao/la: ↑03 okt 2023, 11:48Kod nas ti je obrnuto bgm, sahovnica i nekako al dres Srbije il zastava teško da ćeš vidjet sem na ambasadiletsgofighter je napisao/la: ↑03 okt 2023, 11:46
Što nebi smio !? pa ljudi hodaju normalno gradom u dresovima BIH, na motosusretima cijela Bosna i region dođe, nosaju se privezani ljiljani na prslucima, bez ijednog incidenta godinama unazad...jedino bi bilo malo nezgodno sa šahovnicom, to moram da priznam![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Fudbalmozak2, laszlo, Varijantas8 i 20 gostiju.