Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
I ovo ce verovatno biti slucaj do kraja sezone i meni se to svidja. Vidim u temi PL polemisu da li je ovo prvi tim, rezervni tim ili sta vec. To nije bitno, jer ce za vikend igrati sigurno drugi tim, i ako uzme 3 boda, rotacija je bila uspesna, pogotovo ako znamo da nam glavni kreatori igre nisu igrali sinoc. Gotovo sam uveren da ce komplet napad izgledati skroz drugacije, +Milner, mozda Hendo, Clyne i Simon, i to je vec drasticno promenjen sastav u odnosu na ono sinoc. Verovatno jedina sigurica za vikend su Lucas i zadnja trojka iz odbrane.keno94 je napisao/la:Dobro je sto Klopp ima dosta opcija, postajemo nepredvidivi.
Jos kad se vrati Ings, mnogo volim tog igraca. Nas KuytYNWA je napisao/la:I da pohvalim Origia, iskreno znao sam da je dijete, da je iza sebe imao tesku sezonu, dosao u novu sredinu, ali ono sto je bio do sinoc pokazao je bilo ispod svakog nivoa i vec sam pomislio da od njega nema nista, da je ubleha, ali sinoc je pokazao da ipak ima nesto u njemu, pogotovo nakon onog prvog gola koji je njemu pripisan, dobio je na samopouzdanju i u drugom poluvremenu je bio odlican. Naravno ne ocekujem sad od njega da pocne gaziti, ali eto lijepo je vidjeti da bi od njega nesto moglo biti
A vec sam ti rekao, nastavi prognozirati tako pesimisticno, vidis da nas onda ide.fera je napisao/la:ja prognozirao da ce origi tesko preko 3 gola postici u citavoj sezonion sinoc odma ispuni kvotu
Ili je ipak transfer komitet doveoParadajz je napisao/la:Ma za sve ovo je zasluzan Rodgers. Covek je doveo 20 world class igraca, samo problem sto je mogao izvuci iz njih 30%, dok Klopp izvlaci max.
I kad se vrati balonja, kakva ce to borba biti za mjesto u ekipi, biti ce krvimoj uzor-S.G je napisao/la:Jos kad se vrati Ings, mnogo volim tog igraca. Nas KuytYNWA je napisao/la:I da pohvalim Origia, iskreno znao sam da je dijete, da je iza sebe imao tesku sezonu, dosao u novu sredinu, ali ono sto je bio do sinoc pokazao je bilo ispod svakog nivoa i vec sam pomislio da od njega nema nista, da je ubleha, ali sinoc je pokazao da ipak ima nesto u njemu, pogotovo nakon onog prvog gola koji je njemu pripisan, dobio je na samopouzdanju i u drugom poluvremenu je bio odlican. Naravno ne ocekujem sad od njega da pocne gaziti, ali eto lijepo je vidjeti da bi od njega nesto moglo biti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.