FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

fcsforever
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fcsforever » 29 avg 2014, 08:49

jarane, nije neka " luda sreća" grčkoj ekipi na njenom terenu zabiti 3 kom.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 29 avg 2014, 08:58

fcsforever je napisao/la:jarane, nije neka " luda sreća" grčkoj ekipi na njenom terenu zabiti 3 kom.
Ma mislio sam na to da su ti Grci skuplji i kvalitetniji sto se tice kadra i lige nije se ocekivalo da ce ih Sarajevo uzeti tamo.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 29 avg 2014, 09:33

e cuj gladbah ispasti u grupnoj :D
pa drug, uzmi play off i pogledaj... totenham, inter i gladbah su tri najjjače ekipe... DALEKO najjace

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 29 avg 2014, 09:34

Pod hitno sklonite Bandovica, ono je već bilo sramota.

Alibasa
Kontakt:

Post Postao/la Alibasa » 29 avg 2014, 09:37

Čestitke Sarajlije. Vaši dani dolaze. Možete da slavite. Sad čekat Fifinu kaznu Borusiji i nadat se da će ih izbacit iz Europa lige. Malo subjektivno, ali šta mogu :D

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 29 avg 2014, 09:41

eeee evo glave sto ja na istoku u nedelju budem sutio i Dzeni s njegovom taktikom i ovom talentu na golu ( da Bog da ga stigla moja kletva k'o i za Valdesa ) i gospodinu povratniku desnom beku, koji ce rijesiti sve nase muke, i uzeti lagano novce jos ove 2 godine sto je potpis'o... Cuj 7 golova primiti, hajd i nekako opet to je ekipa i po za nase sve zajedno ekipe, al' onako da igraci ne mogu hodati bez volje zelje snage il' cega vec nemam pojma, valjda nisam dovoljno pametan, ne ide mi u glavu... Koji je vrag dovodio i Kostica i Mitrevskog za kojeg se zna kakav je igrac i niti jednu utakmicu ne odigra... I njegova formacija 4 - 5 - 1 pa jeb'o te onaj ko ti je rek'o to da igras, da te Bog dragi sacuva... Znaci spav'o sam 2 sata sinoc i to nekako, i ne mogu nikako da shvatim utakmicu..
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

Alibasa
Kontakt:

Post Postao/la Alibasa » 29 avg 2014, 09:43

dinoze je napisao/la:Kao prvo zelio bi da cestitam i igracima FK Sarajevo i navijacima FK Sarajevo na tome sto su ponjeli ime nase domovine u Njemacku, sto se tamo culo za nas pozitivno a ne samo o ratu i sirotinji. I Igraci i navijaci su se dostojno ponasali, igraci nisu pravili skandale po terenu a navijaci veoma dostojanstveno navijanjem predstavili svoj klub i nasu zemlju. Iskrene cestitke. :tokralju:
Bio bi idiotizam ocekivati da jedno malo Sarajevo izbaci jedan veliki klub sa tradicijom kakav je Mgladbach.
Igraci Sarajeva nisu podbacili kao sto im se ovdije prebacuje. Momci su u ove dvije tekme odigrali maksimalno koliko su mogli i do limita svoje kvalitete. Jednostavno to je to, oni nemoge vise. Jedan Hrgota koji nije prvi napadac Gladbacha je sa svojih 20 godina kvalitetniji igrac nego svi igraci Sarajava zajdeno to se nesmije zaboraviti.
Momci su nam priredili uzivanciju, sa nekom ludom srecom su prosli Grke i doveli svoj klub na megdan jednom klubu iz Njemacke lige. Iako je taj klub u Njemackoj ligi **** i ako ce odmah ispasti u grupnoj fazi Evropa lige za FKS su gigant jer realno FKS i svi nasi klubovi su na nivou cetvrte Njemacke lige. Uglavnom uzivali smo i mi gledaoci i navijaci i igraci u ovom ljetu. Nemojte misliti da je igracima bilo lako, pa i njih su pucale emocije, oni nikada nisu vidjeli tako veliki stadion, takav travnjak, takve svalcionice, topla voda za tusiranje poslije treninga i utakmica, video zid na kojem uzivo mogu vidjeti golove i sebe, sve su to stavri koje ostavljaju dojam na igrace. Zato momcima kapa dole odigrali su u skladu svojih mogucnosti. Sada se treba okrenuti Premijer ligi za vikend ih vec ceka Travnik.

p.s Mora se priznati da su svi golovi bili ljepi, nije bilo nekih frljoka i odbijenih glupih lopti.

Gladbah jest jak, al brate pretjera ga i ti. U svakom slučaju, ja mislim da već sljedeće sezone sa još nekoliko pojačanja, prvenstveno očekujem novog kvalitetnijeg golmana, Sarajevo uz malo sreće može do grupne faze Evropske lige, a mogu doć i do trećeg pretkola Lige prvaka.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 29 avg 2014, 09:45

Krivac za ovu sramotu je glavom i bradom Dzenan Uscuplic.
Od 22 igraca on forsira 12-13 igraca koji igraju svako 3 dana teske utakmice, pa nisu roboti, igraci su. Na klupi ima kvalitetna rijesenja koja ne dobivaju priliku.

U ligi je kiksao 2 puta, da je barem odmarao igrace pa ni po jada, nego izmorio nam je dodatno igrace a prosuli smo bodove. Cisto sumnjam da je igrala skroz druga ekipa Sarajeva da ne bi skupila 2 boda protiv Veleza i Mladosti, naprotiv ubijedjen sam da bi imali 4 boda iz tog dvomeca.

Sto se tice ovih sto se nasladuje, cim pocnu ovo slaviti kao titulu znam da smo na dobrom putu, u nedostatku pozitivnih desavanja u svom klubu okrecu se nama i fataju zadnju slamku spasa.
1946

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 29 avg 2014, 09:48

imperator10 je napisao/la:Pod hitno sklonite Bandovica, ono je već bilo sramota.
Ne znam bas, ja mislim pri rezultatu 5:0 svabe imaju slobodnjak sa njihove lijeve strane i Bandovic se dere i dere da ga ovi sto stoje u zidu cuju i koliko sam skuzio po njegovoj reakciji niko ni da se okrene da ga pogleda.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 29 avg 2014, 09:51

zeljocity je napisao/la:
imperator10 je napisao/la:Pod hitno sklonite Bandovica, ono je već bilo sramota.
Ne znam bas, ja mislim pri rezultatu 5:0 svabe imaju slobodnjak sa njihove lijeve strane i Bandovic se dere i dere da ga ovi sto stoje u zidu cuju i koliko sam skuzio po njegovoj reakciji niko ni da se okrene da ga pogleda.
i pogledaj slobodnjak za 7-0 pa ces vidjet kako se zivi zid postavlja... da Bog da nogu slomio ruku glavu vrat sta god, samo da ga ne gledam...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 29 avg 2014, 09:55

Rotiraj Dzeno, rotiraj ;)
1946

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 29 avg 2014, 09:57

Sad vise rotacija i nece biti neophodna, nece biti toliko mnogo ritma, srijeda/cetvrtak - vikend.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 29 avg 2014, 10:00

zeljocity je napisao/la:
Ma jasta,najlakse im sad na bandovica svaliti sve,ljudi se setali po terenu kroz 10 igraca i golman na kraju kriv. Od 7 golova,mogao je odbraniti mozda 1,ne vise sigurno.

Ovo je realnost,isto kao sto smo mi pokusali napasti izraelce,pa fasovali.Sta vam je ljudi,jos jednom se pokazalo da je vasa euforija i let u visine,vas najgori neprijatelj.
Ljudi se nisu oznojili na kosevu i dali vam 3 gola,pa onda puce prica dobicemo ih i okupacija foruma borusije...

Sinoc je hladno moglo biti i 15:0 samo da su htjeli,nemojte mi reci da niste vidjeli ona dodavanja petom i pimplanje pred vasim golom.

A ako je ko kriv pojedinacno,onda je to berberovic za 3 gola i cimirot za 2

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 29 avg 2014, 10:02

SarajlijaTM je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:
Ma jasta,najlakse im sad na bandovica svaliti sve,ljudi se setali po terenu kroz 10 igraca i golman na kraju kriv. Od 7 golova,mogao je odbraniti mozda 1,ne vise sigurno.

Ovo je realnost,isto kao sto smo mi pokusali napasti izraelce,pa fasovali.Sta vam je ljudi,jos jednom se pokazalo da je vasa euforija i let u visine,vas najgori neprijatelj.
Ljudi se nisu oznojili na kosevu i dali vam 3 gola,pa onda puce prica dobicemo ih i okupacija foruma borusije...

Sinoc je hladno moglo biti i 15:0 samo da su htjeli,nemojte mi reci da niste vidjeli ona dodavanja petom i pimplanje pred vasim golom.

A ako je ko kriv pojedinacno,onda je to berberovic za 3 gola i cimirot za 2
Sa svime se slazem osim sa ovim, nije kriv ni za jedan gol. Kriv Dupovac za 2 i Dzemo za 3, a preostala dva su majstorije.
1946

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 29 avg 2014, 10:04

Liverpool-bešiktaš, jel ono bilo 8-0' , pa Hajduk iz Kule zabije Mariboru 5 komada....pa ajax 9 komada...
mogu nabrajati poraze nasih "Komsija" (KAKO IZ GRBAVICE TAKO I IZ DRUGIH GRADOVA I ZEMALJA) i jacih ekipa pa?
pa jedan MANUTD duse pregazen od city-a na svom terenu... a ovdje pricamo o jednoj ekipi koja je prije 6 mjeseci stala na noge u PREMJER LIGI, i o ekipi koja je bila prvak njemacke, dva puta osvajac kupa uefa, ciji igraci su jako cijenjeni u njemackoj i jedan od njih je pjevao na terenu himnu njemacke u finalu ....

pazite, to se dešava kad igrate sa ekipama iz liga 5...
Ovi ljudi igraju ove utkamice svaki vikend, dok sarajevo igra jednom godisnje... ako prodje neke norvezane i grke koji imaju duplo i troduplo veci budzet (Trenutno)

Sljedece godine ce biti drugacije, u to sam siguran, uprava i strucni stab su nadam se izvukli dobru pouku iz ovoga

U NEDJELJU SVI NA KOŠEVO, VRATIMO SE PL !

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 29 avg 2014, 10:05

@lampard- Pardon,dupovac,do mene je :thumbup:

Ramsey16
Kontakt:

Post Postao/la Ramsey16 » 29 avg 2014, 10:06

Sarajevo nas je obradovalo mnogo u ova zadnja 2 mjeseca, teško pada ovaj visoki poraz, ali šta je tu je život ide dalje. Samo se sjetite Brazila protiv Švaba ili Manchestera protiv treceligaša, tako da ovo jeste težak poraz, ali svima se desi lopta je okrugla..

Naprijed Sarajevo :bih: :bih: :bih: :bih:
Zadnja izmjena: Ramsey16, dana/u 29 avg 2014, 10:06, ukupno mijenjano 1 put.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 29 avg 2014, 10:06

SarajlijaTM je napisao/la:@lampard- Pardon,dupovac,do mene je :thumbup:
:thumbup:

Dzeno je kriv za ovaj poraz, al' ne treba pljuvati nego se posvetiti ovoj kukuruz ligi ;)
1946

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 29 avg 2014, 10:11

Ramsey16 je napisao/la:Sarajevo nas je obradovalo mnogo u ova zadnja 2 mjeseca, teško pada ovaj visoki poraz, ali šta je tu je život ide dalje. Samo se sjetite Brazila protiv Švaba ili Manchestera protiv treceligaša, tako da ovo jeste težak poraz, ali svima se desi lopta je okrugla..

Naprijed Sarajevo :bih: :bih: :bih: :bih:
Apsolutno.

Ali eto apsolutna vecina je i uvjerenja da je samo bilo malo vise sluha kod trenera (bolja priprema/vise odmornijih igraca + bolji golman) rezultat bi sigurno bio itekako podnosljiviji/prihvatljiviji.

Ali eto desi se. Gledajuci dvomec, hajde i nekako. Nadigrali nas ljudi, u 1. ut. fin otpor i dobra igra.
Ali gledajuci samo sinocnju utakmicu, nesto smo ocekivali ipak, barem nesto, a dobili na kraju pljusku i veliki samar.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

babuka1
Kontakt:

Post Postao/la babuka1 » 29 avg 2014, 10:13

sekac je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:
sekac je napisao/la:Aco da ti kažem Hajduk ne stoji bolje od Sarajeva on iz 6 utakmiv ca ima 3 pobjede 1 remi i 2 poraza i kasni za vodećim 6 bodova mi uz utakmicu manje imao 8 bodova i ćini mi se 5 bodova manje i ne dao mi Bog da smo ispali kao oni ganjali rezultat i nisu mogli kući a mi smo izgubili i kući i išli na noge Borusiji ja mislim da se ni Hajduk ne bi bolje proveo.Rijeka i Dinamo e oni su već nešto mada ni Hajduk ni Split nisu loši ali nisu toliko dobro odradili kao što ti govoriš.
Ama, kako nisu, oni do 90. bili u igri, a mi koji volimo bh. fudbal u 30. molili da ne primimo deset. U konacnici i oni ispali, ali onako herojski, pravo, a nase Sarajevo pa mogu reci, dosta uprskalo dobar nastup u Evropi. I da, nemoj gledati 1. na tabeli, oni to ne mogu biti i svjesni su toga. Sarajevo se bori za titulu i ima dva velika kiksa, jos dva u ovoj polusezoni i ciao titula... Razlika ogromna...
Ne bih se složio za Hajduk trebala im dva gola sa timom koji je 10 puta slabiji odo Borusije a to za prvenstvo pa neče niko u nas imati 100 % da se razumijemo ali svakako ne treba praviti kikseve sa malim timovima.U pravu si za Hajduk da ne mogu biti prvi tu se slažemo pa ni drugi ne mogu biti pitanje je trečeg mjesta.
Ako cemo realno Borusia M je bolja od Reala za 2-3 klase,a Dnipro je u rangu Mladosti VO...cak sta vise mislim da je Borusia najbolja ekipa svih vremena u historiji covjecanstva,svemira i svih galaksija...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Crkvice1988, Rule_hz, UtdBiH21 i 33 gosta.