Očigledno je da su u pregovorima al' nijedna strana neće da popustiakisarajevo92 je napisao/la: ↑03 apr 2025, 22:27evo pricaju na podcastuFKSzuti je napisao/la: ↑03 apr 2025, 22:24Višković zadovoljanakisarajevo92 je napisao/la: ↑03 apr 2025, 22:22sad zasad Srdjan Erceg nece preci na Arenu, kaze da ima princip po kojem zeli da radi![]()
Ja sam maloprije dobio info da neće još iako bi trebao nekad. Momci sa WRCa rade Japan.
zvuce kao da ce u nekom trenutku ipak preci, posebno Pavle tako zvuci
Sport i TV
Re: Sport i TV
- akisarajevo92
- Kontakt:
Erceg se nekakav uvija, kao da mu je neugodno sada odmah reci da ce preci na Arenu posto "pumpa" redovno preko instaJabroni je napisao/la: ↑03 apr 2025, 22:28Očigledno je da su u pregovorima al' nijedna strana neće da popustiakisarajevo92 je napisao/la: ↑03 apr 2025, 22:27evo pricaju na podcastu
zvuce kao da ce u nekom trenutku ipak preci, posebno Pavle tako zvuci
Don't believe the hype.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ni ja vala ne razumijem ljude kojima je to dobro komentarisanje kad drece, isto ko i ovaj filip markovic sa arene cim su ga nahajpali ljudi on postao duplo gori sa deranjem, svako voli emociju al ljudi danas vole cudne stvariakisarajevo92 je napisao/la: ↑03 apr 2025, 21:56Odlucujuca za staManuel je napisao/la: ↑03 apr 2025, 21:18Ne treba vristati ali de malo adrenalina pa odlucujuca tekma a on ko da prenosi sahranu.Smorio sam se.akisarajevo92 je napisao/la: ↑03 apr 2025, 21:15sasvim ok komentator, objektivan
ali fali bosnjama komentaror koji ce vristati na svaki kos Partizana i Zvezde kao da je Dzeko postigao gol za repku
Zalgiris ispao, a Partizanu pobjeda nista ne garantuje, ispali bi i sa pobjedama protiv Zalg i Reala
Plavsic je najgori sa deranjem. Razumijem da navija za timove iz svoje drzave, ali daj ba malo objektivno komentarisi. Neku noc prenosi CZ-Real i hladno kaze kako je bolja odbrana kod Zvezde, a gubili u tom trenutku 15-16 razlike.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- akisarajevo92
- Kontakt:
meni je najjace kako kad komentarisu u dvoje beogradski derbi pa ne galami ni jedan, cijeli prenos u ravnoj liniji, i Plavsic i onaj sto radi Partizan, koliko god bio bitan poen, to im politika kuce da se ne bi uvrijedili ovi drugi

ali razumljivo ako u Srbiji to vole, ne bi se ni mi bunili za slicne prenose Edina kad bi Bosna igrala Euroligu ili makar ABA protiv najjacih
pazi ovo od 0:45

Don't believe the hype.
A dobro, logicno da ce se derati kad igra klub iz njegove drzave. Isto kao sto su se Baho i Adis derali protiv Hrvatske. Ali ako nam vec uvale srpskog komentatora, pa daj makar komentarisi kako dolikuje. Ili nam stavite naseg komentatora za BiH.akisarajevo92 je napisao/la: ↑03 apr 2025, 23:19meni je najjace kako kad komentarisu u dvoje beogradski derbi pa ne galami ni jedan, cijeli prenos u ravnoj liniji, i Plavsic i onaj sto radi Partizan, koliko god bio bitan poen, to im politika kuce da se ne bi uvrijedili ovi drugi, bukvalno negledljivo, i jos jedan dokaz koliko zapravo forsiraju tu dernjavu u ostalim mecevima
ali razumljivo ako u Srbiji to vole, ne bi se ni mi bunili za slicne prenose Edina kad bi Bosna igrala Euroligu ili makar ABA protiv najjacih
pazi ovo od 0:45![]()
Nekako su mi hrvatski komentatori puno bolji, pogotovo ovaj sto je veceras Real prenosio.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Apsolutno se sad s ovim mora napraviti da imamo nase domace komenatore na skoro svemu, kao sto hrvati i slovenci imaju.
vise nam se ekavica cuje u eteru nego bilo sta(sportovi, nova,pink)
vise nam se ekavica cuje u eteru nego bilo sta(sportovi, nova,pink)
- akisarajevo92
- Kontakt:
zato sam te derbije uvijek gledao kad radi hrv komentator
nije to slucajno, pisao sam o tome davno, okupacija bez metka i ubijanje nacionalnog naboja i osjecaja prema domovini, ove generacije se ne mogu ni priblizno porediti sa onima do neke 2010.
muska populacija od 7 do 77 slusa srpske komentatore i prenose srbije, zvezde, partizana gdje se navija u prvom licu, a nerijetko prijenosi nasih kolektiva su isli sa njihovim komentatorima gdje BiH namjerno prenose kao da im igra neko mrzak, s vise strasti ce prokomentarisati gol Burundija
u isto vrijeme zenska populacija navucena na rijaliti i muzicki program iz Srbije
totalno otudjenje od osjecaja BiH kao svoje domovine, ubijanje jezika, tako da npr. sad non stop mozes cuti djecu na ulici kako prica ekavicu, itd., furka im
Don't believe the hype.
Ja stvarno ne znam kuda ti hodaš ali ja nigdje nisam čuo ekavicu osim kod turista.akisarajevo92 je napisao/la: ↑03 apr 2025, 23:53zato sam te derbije uvijek gledao kad radi hrv komentator
nije to slucajno, pisao sam o tome davno, okupacija bez metka i ubijanje nacionalnog naboja i osjecaja prema domovini, ove generacije se ne mogu ni priblizno porediti sa onima do neke 2010.
muska populacija od 7 do 77 slusa srpske komentatore i prenose srbije, zvezde, partizana gdje se navija u prvom licu, a nerijetko prijenosi nasih kolektiva su isli sa njihovim komentatorima gdje BiH namjerno prenose kao da im igra neko mrzak, s vise strasti ce prokomentarisati gol Burundija
u isto vrijeme zenska populacija navucena na rijaliti i muzicki program iz Srbije
totalna otudjenje od osjecaja BiH kao svoje domovine, ubijanje jezika, tako da npr. sad non stop mozes cuti djecu na ulici kako prica ekavicu, itd., furka im
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Je li ovo ukinut SK 4K na 212 na Telemahu ?
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Zasto je bitno je li ekavica ili ne? Pa eno reprezentativac BiH Samed Bazdar prica istom. 

- akisarajevo92
- Kontakt:
pricam o omladini, na ulici, curice, djecaci u javnom prevozu, na tt, insta, i ne mislim na to da pricaju full ekavicu, vec su ubacili u vokabular, od "lepo, brate, razumes, itd"
a dzaba, ne kontate poentu
nije bitna ekavica kao ekavica, svi su nekad pjevali na ekavici, od Serifa pa nadalje
Don't believe the hype.
Brate meni bi odgovaralo da ide ona. Uvijek me kostalo na diktatima u skoli sto ne znam da li ide -ije ili -je.akisarajevo92 je napisao/la: ↑04 apr 2025, 00:04a dzaba, ne kontate poentu
nije bitna ekavica kao ekavica, svi su nekad pjevali na ekavici, od Serifa pa nadalje

- QUARTERBACK
- Kontakt:
ne valja ti poredjenje, momak je odrastao u srbiji gdje se prica ekavica
aki prica o tome da se djeca danas previse furaju na srbe jer ih slusaju konstantno i ja sam cuo da pricaju ekavicom neke svoje fore i to, sto je sramotno realno
Da, ne isplati im se više da ga puštaju.
Marin Mrduljaš,odličan komentatorDamirT je napisao/la: ↑03 apr 2025, 23:28A dobro, logicno da ce se derati kad igra klub iz njegove drzave. Isto kao sto su se Baho i Adis derali protiv Hrvatske. Ali ako nam vec uvale srpskog komentatora, pa daj makar komentarisi kako dolikuje. Ili nam stavite naseg komentatora za BiH.akisarajevo92 je napisao/la: ↑03 apr 2025, 23:19meni je najjace kako kad komentarisu u dvoje beogradski derbi pa ne galami ni jedan, cijeli prenos u ravnoj liniji, i Plavsic i onaj sto radi Partizan, koliko god bio bitan poen, to im politika kuce da se ne bi uvrijedili ovi drugi, bukvalno negledljivo, i jos jedan dokaz koliko zapravo forsiraju tu dernjavu u ostalim mecevima
pazi ovo od 0:45![]()
Nekako su mi hrvatski komentatori puno bolji, pogotovo ovaj sto je veceras Real prenosio.
-
- Kontakt:
F1 jutros FP1 prenosio je Uroš Pavlović, a FP2 Božidar Popović i Sreten Rašković.
Zna li netko kakvi su komentatori za F1, u odnosu na Srđana i Pavla, hvala
- Maroon1946
- Kontakt:
Kao i uvijek Baković i Petrić, dobri komentatori.Sinisa51551 je napisao/la: ↑04 apr 2025, 08:11F1 jutros FP1 prenosio je Uroš Pavlović, a FP2 Božidar Popović i Sreten Rašković.
hrvtski komentatori su od vijeka vjekova bili za klasu bolji od svih ostalih, tu i tamo bi se negdje drugo neko pojavio u nekom sportu gdje je bio prva klasa (nikita boks, đurković vaterpolo ili u zadnje vrijeme erceg motosport) ali generalno hrvatska komentatorska škola je daleko najbolja. naravno imali su i oni loše komentatore ali generalno je tako
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.