Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Belenenses - Benfica oba tima daju gol @2,95
Svaka čast gostima, ali za ovu kvotu se mora odigrati, statistike su nebitne, idu u goste ekipi koja se bori za Evropu, a Benfika svakako igra napadački, daje puno, ali redovno i prima.
Jači ulog naravno.
Svaka čast gostima, ali za ovu kvotu se mora odigrati, statistike su nebitne, idu u goste ekipi koja se bori za Evropu, a Benfika svakako igra napadački, daje puno, ali redovno i prima.
Jači ulog naravno.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Idemo na Nba prva tekmaadis30 je napisao/la:Radwanska A. - Hingis M. 1 i 19,5 manje 1,92
Meni se ovo cini kao zicer Martina nije ozbiljan singl mec odigrala godinama.
Sta kazu ovi specijalci za tenis?
Wall 18,5 više
Valanciunas 12,5 manje
kfc 3,15 maxbet
po čemu je Altach bolji u međusobnim? mislim da ide 1 na ovom susretu,ali ne znači da ti nećeš proći, moje mišljenje je da domaćin pobjeđuje i ja igram 1Frankie je napisao/la:Altach je uspjesniji i u medusobnim, jednom su ih dobili ove sezone, pa bi i danas trebali makar remi izvuci. Admira 10 utakmica bez pobjede tako da ja idem s jacim ulogom na ovo.

ipak je ona ranije utakmica bila efikasnijazgmiky je napisao/la:a ništa kad su već tako bezobrazni ovi Australci da probamo i ovu u prelaz a možda se za ovu tekmu odluče na golijadu pa da se popravimo malo i da se ima za popodne![]()
Brisbane-Melbourne V. 1/2
Brisbane-Melbourne V. oba daju i 3+ 2.00
Brisbane-Melbourne V. 5+ 4.30
Brisbane-Melbourne V.b 6+ 9.00

nego steta sto ovaj dole ne udje

uh skoro da zaboravim poseban pozdrav ide za sizifinho sa foruma Kladionica - vol. 2 koji inace pomno prati ovaj forum sa drugim nickom
kod mene u kladi K.Lowry 5,5 granica za asistencije,a on u zadnje 24 utakmice na domaćem terenu u samo njih 4 išao ispod ove granice i ovo jednostavno moram odigratadis30 je napisao/la:Idemo na Nba prva tekmaadis30 je napisao/la:Radwanska A. - Hingis M. 1 i 19,5 manje 1,92
Meni se ovo cini kao zicer Martina nije ozbiljan singl mec odigrala godinama.
Sta kazu ovi specijalci za tenis?
Wall 18,5 više
Valanciunas 12,5 manje
kfc 3,15 maxbet
Evo cijele historije medusobnihzgmiky je napisao/la:po čemu je Altach bolji u međusobnim? mislim da ide 1 na ovom susretu,ali ne znači da ti nećeš proći, moje mišljenje je da domaćin pobjeđuje i ja igram 1

I kada se uzme u obzir forma domacina i borba gosta za CL realno bi trebala doci 2 koju vrijedi probati po kvoti @3.10
ova zadnja utakmica je kup i zato je nisam stavio, u ligi imaju 3-4-3 skor i ako se zna da ovima treba za ostanak uvijek je važniji ostanak nego europa koju pitanje je da li ovi mogu igrati, ja igram 1 pa sretno netkom od nas će pogoditiFrankie je napisao/la:Evo cijele historije medusobnihzgmiky je napisao/la:po čemu je Altach bolji u međusobnim? mislim da ide 1 na ovom susretu,ali ne znači da ti nećeš proći, moje mišljenje je da domaćin pobjeđuje i ja igram 1
I kada se uzme u obzir forma domacina i borba gosta za CL realno bi trebala doci 2 koju vrijedi probati po kvoti @3.10
Ma vazno je da ce proci
Jos cu probati:
Sampdoria 1 1.55
Watford 1 1.40
Arsenal h1 1.60
Valencia gg 1.75
Genclerbirligi gg 1.50
Jos cu probati:
Sampdoria 1 1.55
Watford 1 1.40
Arsenal h1 1.60
Valencia gg 1.75
Genclerbirligi gg 1.50
željo 2
sloboda 1
crystal palacw - wba / oba daju gol
5.88 kvota

sloboda 1
crystal palacw - wba / oba daju gol
5.88 kvota
Semper Fidelis
WINNalex1991 je napisao/la:Evo jedan singl
Krajinovic vs Ilhan @2 @2.4 12:00h
Mislim da se po ovoj kvoti na ilhana mora probati,pa nije krajinovic djokovic,ilhan igra pred domacom publikom,sjajan je teniser i po meni je mnogo potcjenjen u ovom mecu,i po kovoti 2.4 svakako vrijedi probati odigrati na njega.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Ne bih da se pravim pametan ali prošle subote sam upozorio da BiH liga više nije liga domaćih zicera.Dokaz je i Sarajevo sinoć.Gledao sam Slobodu prošli vikend u Mostaru i bukvalno i doslovno nisu imali ni jednu šansu niti opalili po golu za 90 i kusur minuta.S a druge strane Radnik u dosadašnjih 6 kola proljetnog prvenstva 3 pobjede , 2 remija i samo jedan poraz i to protiv vodećeg Širokog.Odigrali su neriješeno sa Zrinjskim i Željom na Grbavici.Zato spominjanje nekih sigurnih pobjeda i hendikepa je malo bezobrazno.Neznači da Sloboda neće dobiti ali zicer nije sigurno.Heller je napisao/la:S hendijem bi trebali uzetmarcelo12 je napisao/la:Moze li Sloboda danas pobijedit?
BTW:
Cedevita - 1 U prve dvije tekme Cedevita pobjedila samu sebe , tri puta bi bilo previše.
Watford-Birmingham -1 - Watford se bori za promociju u viši rang a gost ni gore ni dole.
Globalcaja - Ademar-1x Španjolski rukomet.Domaćinima gori pod nogama a od svojih 7 pobjeda u prvenstvu 6 su ostvarili kući a Ademar u 12 utakmica osvoio samo 7 bodova u gostima a njime nije imperativ.
Velež -Široki brijeg - x2 -Tradicija , kvaliteta , motiv , sve je na strani Širokog , jedino je malo problem što Velež najbolje igra kad je bez pritiska , tako su dobili Sarajevo pa zato sam se osigurao jednim x.
Real-1 - No coment
Barca -1 No coment.
Kvota u premieru oko 5,10.Meni dosta.Sretno.
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."
vitez-željo 2
drina-travnik 0-2 gola
chelsea-man utd X2
psv-herenven 1
cukaricki-radnicki 1
drina-travnik 0-2 gola
chelsea-man utd X2
psv-herenven 1
cukaricki-radnicki 1
Po meni ovo Sloboda lagano dobija, em smo pravi domacinski klub, em smo se pojačali u odnosu na prošlu polusezonu, em smo poraze ubiljezili minimalne u gostima protiv sirokog i zrinjskog
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Interista je napisao/la:Ima li ko prijedloge za Nba kosevi asitencije skokovi ponuda odlicna
Valanciunas SK 8,5 OVER
Howard SK 9,5 OVER
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
risingforce
- Kontakt:
Hoffenheim - Bayern - 1 @4,7
- Pokusati na neki lagani ulog, Hoffenheim se bori za Evropu, situacija u Bayernu je katastrofalna sto se tice atmosfere, otpustanje doktora, sve veci pritisak medija na Pepa, povreda igraca... Hoffenheim je sposoban da takav haos iskoristi.. evo sastava za utakmicu, Bayern je bez Lahma, Schweinija, Robbena, Riberija, Martineza.. na klupi je Pep ostavio Boatenga, Thiaga, Xabija...
Aufstellung:
Baumann - Beck , Strobl , Bicakcic , Toljan - Schwegler , Rudy , Polanski - Volland , Roberto Firmino - Modeste
Aufstellung:
Neuer - Rafinha , Dante , Badstuber , Juan Bernat - Gaudino , Rode - Weiser , T. Müller , M. Götze - Lewandowski
- Pokusati na neki lagani ulog, Hoffenheim se bori za Evropu, situacija u Bayernu je katastrofalna sto se tice atmosfere, otpustanje doktora, sve veci pritisak medija na Pepa, povreda igraca... Hoffenheim je sposoban da takav haos iskoristi.. evo sastava za utakmicu, Bayern je bez Lahma, Schweinija, Robbena, Riberija, Martineza.. na klupi je Pep ostavio Boatenga, Thiaga, Xabija...
Aufstellung:
Baumann - Beck , Strobl , Bicakcic , Toljan - Schwegler , Rudy , Polanski - Volland , Roberto Firmino - Modeste
Aufstellung:
Neuer - Rafinha , Dante , Badstuber , Juan Bernat - Gaudino , Rode - Weiser , T. Müller , M. Götze - Lewandowski
Volim lupat ovakve tikete kad mi ostane viska

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
NBA Toronto Washington 18:30
Toronto Washington 193.5 manje
DeRozan 22.5 vise
Wall 18.5 vise
Valanciunas 9.5 manje
Toronto Washington 193.5 manje
DeRozan 22.5 vise
Wall 18.5 vise
Valanciunas 9.5 manje
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Evo od mene jedan za danas:
Drina - Travnik 1
Sloboda - Radnik 1
Borac - Slavija 1
Sturm - Grodig 1
Everton - Burnley 1
Kvota: 13
Na cenkija pa vidjet cemo kud je
Drina - Travnik 1
Sloboda - Radnik 1
Borac - Slavija 1
Sturm - Grodig 1
Everton - Burnley 1
Kvota: 13
Na cenkija pa vidjet cemo kud je
- Evolution87
- Kontakt:
Bayer
Sloboda
Watford
PSG
Rosenborg
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sloboda
Watford
PSG
Rosenborg
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Deportivo-Atletiko,vise od 8 kornera i vise od 5 zutih kartona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.