Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Za razliku od prethodnika, mudar je cetnik. Svakom pomaze malo na razne nacine, neke pogurao do trofeja, vecini terene uradio, nekima pare posudio, i sve dok to radi svoje iz Banjaluke nenormalno gura.
Gigovic bi mozda i mogao normalno odsuditi, ipak je ovo daleko najveca utakmica u drzavi, nije isto praviti lakrdije na ostalim utakmicama i ovoj, nadamo se da ce biti sve posteno.
Gigovic bi mozda i mogao normalno odsuditi, ipak je ovo daleko najveca utakmica u drzavi, nije isto praviti lakrdije na ostalim utakmicama i ovoj, nadamo se da ce biti sve posteno.
Čovjek dogurao do lige šampiona. Vrhunski sudija. Definitivno najbolji, uz Peljtu naravno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A najbolji sudija Peljto delgiran na utakmici zadnje dvije ekipe lige 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Tako nekako. Nije rjesenje ,plakati zbog sudije. Treba postaviti ekipu,dati upute i instrukcije,shodno protivniku i sudiji. Igraci trebaju igrati mudro i pametno i naravno dobro. To se moze a jbs sudiju.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑05 okt 2023, 12:43Moras biti odlican da mozes lakrdije suditi.. nije ni to lako, bolji od njega po vicu i borac nijr mogao..
samo se nadam da trener to zna i da shodno tome postavi ekipu i da upute.. valja se boriti, david vs golijat
-
- Kontakt:
Hvala Bogu da nema,ali je imao.Dovoljan je napisao/la: ↑05 okt 2023, 00:41Brate pito onog što robijaBarbareZeljin je napisao/la: ↑05 okt 2023, 00:38Ljubi te majka,kako si duhovit. Tacno sve vise poprimate gluposti od onog@ kuracsam.
A de me napomeni koga je ono Goran pitao za nasu stvar.
Ja nesto ne mogu da se sjetim. Hajde da se svi smijemo malo .
I sto hvala Bogu nema nikakve veze sa fks više nit postoji šansa da ima
A ovaj sto mu je postavio pitanje se još vrti oko vas![]()
Ovaj sto se vrti oko nas nije osudjen,za razliku od pitanog. Tako da djaba se nazor smijes. Razmisli malo kad zelis biti duhovit. Pozz
Koje su šanse da ispadne sranjjjjjeeee kao što su Mostarci uradili tj da se prekine utakmica i sl ako bude sranjajjaaaa
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
-
- Kontakt:
Hajde na 2 sekunde zaboravite na rivalstvo i mrznju i shvatite da ljudi imaju neke vise ciljeve. Yebe se njima i za Zelju i za Sarajevo, pa i za Borac. Utakmica je unistena vec u startu cinjenicom da ce on suditi. Sad zamislite sta se moze desiti ako bude siljio pred 15 milja ljudi, nebitno za koga. Ako i savrseno odsudi, opet ce on biti u centru paznje. Znaci bas nam se svima Vico pisa u lice, od toliko sudija ovog degena stavi da sudi derbi. Razmisljajte malo dan vas yebo.
1921
Naravno da znamo,ko je nas neprijatelj. Nas neprijatelj je NK/FK zeljeznicar

I borimo se protiv njega !!

- TurkishAirlines
Sta ces ocekivati od covjeka koji pobjegne u drugu zemlju da bi izbjegao od pravde.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Kmečanje pitara je muzika za moje uši. Karaće vas Vico dok ovaj ne iscijedi i posljednju marku, a ja sam vam rekao bezboj puta - karma je kurvetina i vazda će vas stizati.
Pa slavite titule koje su vam poklanjali, iskihaćete je još deset puta.
Uništi ih Gigoviću.
Uništi ih Gigoviću.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Druze ljudi su lako kvarljiva roba.mma_hz je napisao/la: ↑05 okt 2023, 11:22Postovani,
ako ima neko od malo inteligentnijih strumfova da mi objasni sta se desava sa zeljinom "DNK",sa zeljinim "nacinom zivota" itd itd
SIPOVIC
Zeljino dijete,jednom zeljo uvijek zeljo...vi kontate on u Kuvajtu,a covjek u Konjicu.Ajde dobro to i nekako da razumim igra rijeci jbg.
SADIKOVIC
Zeljino dijete,zeljin ratnik blizanac..trebao biti predstavljen na poluvremenU utakmice na rodjendan kluba,on osvanu u Srbiji..srcu draga boja plava..zeljin DNK.
COLIC
Zeljino dijete,i mrtvi zive za Zelju.Ode u plasticni klub i nabi vas nogom.Gdje tu ta filozofija i religija Zeljina prepoznatljiva.
Molim samo iole inteligente strumfove da odg,ovi sto se smatraju glupim neka preskoce post.![]()
P.S. VAS BI SAD I NEDO RAHMETLI TURKOVIC **** I OTISAO U POFALICKI.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.![]()
![]()
![]()
U danasnjem vaktu vise brat u bratu u 90 posto slucajeva ne prepoznaje vlastitu DNK. Tako da mene nista apsolutno ne cudi.
Ovo kako danas funkcionise Zeljin nacin dovodjenja igraca,mozes reci da su samo 2 covjeka ispostovala taj cuvwni DNK koji vama cesto para usi. A to su Coca i Stila. Da se ne lazemo i oni su to ispostovali kad im je vani i propalo i dodijalo. Imaju dovoljno tako da mogu i djaba igrati.
Sve ostalo je stvar suplje.
Ja prvi i mnogi navijaci Zelje se zapitaju sto onaj Dzeko ne dodje i odigra 2 sezone,37 godina mu je. Zaradio je kao niko na ovim prostorima.
Jos je on bas fenomen. Jer rijetko ko u tim godinama i za reprezentaciju vise igra.
Pogotovo nasu.
Jbg cudna su vremena,a pogotovo za ove anonimuse koje si naveo.Koji nista specijalno nisu ji zaradili. Tako da ne cudi mene nista vise. Ne bi me cudilo ni da treniraju kod nas a da potpisu za vas.
Romantika u fudbalu je prosla stvar.
- LegendaIvica
- Kontakt:
Smijesno je kako jufke cmizdre unaprijed.
Do sada niste niti jednom osteceni dok je nas isti taj gigovic kasapio protiv veleza.
Prije ce biti tako da ce nas gigovic opet kasapiti da bi vas sa derbijom zadovoljili tako da sutite na ono sto vam se sprema protiv Borca. Ipak je vas Mirvic guzni haver gice.
Do sada niste niti jednom osteceni dok je nas isti taj gigovic kasapio protiv veleza.
Prije ce biti tako da ce nas gigovic opet kasapiti da bi vas sa derbijom zadovoljili tako da sutite na ono sto vam se sprema protiv Borca. Ipak je vas Mirvic guzni haver gice.
Oj Željkane, crno ti se piše, ne pomažu ni Gigare više!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- SedrenikHz
- Kontakt:
Zbog ovakvih mi je krivo sto nas ne poklase, ali nismo bolje zasluzili.
Ovakvim je bitno samo da nije Sarajevo, pa makar dosao na grbavicu s kokardom, klosari
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
sta mlatis mitomaneLegendaIvica je napisao/la: ↑05 okt 2023, 12:58Smijesno je kako jufke cmizdre unaprijed.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Karat ćemo Željkana dok im se ne vrati tetka iz Bosanske Krupe!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- robertkosar
- Kontakt:
Yebo ti gico mamu u šupak majmune ustaskiVirtu4l je napisao/la: ↑05 okt 2023, 12:57Kmečanje pitara je muzika za moje uši. Karaće vas Vico dok ovaj ne iscijedi i posljednju marku, a ja sam vam rekao bezboj puta - karma je kurvetina i vazda će vas stizati.
Uništi ih Gigoviću.![]()
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
- Kontakt:
I sa gigovićem će ih **** Renan

Jel ovo unaprijed kmecanje na suđenje
Novi nivoi

Novi nivoi

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, supervizor i 18 gostiju.