FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

cobefks
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la cobefks » 31 avg 2014, 23:34

Jesmo li se vratili medju evropske velikane? Kazem ja danas, budimo realni, obije nam se o glavu uvijek...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 31 avg 2014, 23:38

Ipak Bilbija nije toliko spor koliko se meni cini,kad krenuse prema Istoku raja zagalami,on u sekundi do pola terena dosao :crazy: DRVO obicno i to bez grana

Puzigaci jedini respekt za ponasanje nakon utakmice,kapiten nek sutra preda kapitensku
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 31 avg 2014, 23:38

nama treba trener koji ce imati autoritet i koji ce ovim momcima vratiti samopuzdanje koji ce biti glavni u svlacionici .ostalo me uopšte ne brine samo nam to treba .

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 31 avg 2014, 23:40

DzoleZeljo je napisao/la:E cuj Dzeno odlazi...

Pa covjek Vam donese kup, izvuce od ove ekipe gornji maksimum i dovede Vas do Play-off-a i sada ODLAZI.

**** majku, kakvi sve smradova ima da je za nepovjevati.

Covjek je izvukao od ekipe koliko je mogao, tj maksimum, za vise na euro sceni treba uloziti, kao sto uloze Maribor, Rijeka, Partizan i Dinamo pa su sada tako gdje trebaju biti, a drugi dok misle sa minimalnim ulogom samo zaradu izvuci, uvijek ce se dogadati ove stvari.

Ostalom, poslije razocarenja na euro sceni, ovo je normalan pad. Sada je najbitnije vratiti vase igrace u realnost BH nogometa, nakon sto su zivjeli evropki san.
Dzole, odyebi u skokovima.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 31 avg 2014, 23:42

Vama treba novi mentalitet ;)
=\_1921_/=

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 31 avg 2014, 23:43

hz033 je napisao/la:
rodom s Mejtaša je napisao/la:Maloprije vidjeh da je neriješeno završilo. Svašta.
Ne pravite dramu bezveze titula je vaša jer niko se specijalno ne češlja za nju. Mi ne možemo, Zrinjski je namiren prošle godine ni kriv ni dužan, eventualno Široki, ali izgleda već godinama nemaju ambiciju.
Ovakvih rezultata će biti na Koševu to sam rekao ima pola godine. Jasno je zašto. Kome nije jasno onda nije u toku ko je Tan. Pomogli ste Jugoistočnu Aziju, lijep gest.
Ne dramite, sve je pod kontrolom.
Poštujem tvoj post, ali hebo titulu nazor! Titulu treba zaslužiti, pa kad izađeš u Evropu da nešto i napraviš a ne samo da izletuješ !
Šta bolan poštuješ...haha... što sebi to dozvoljavate, da se ložite na levatske priče.
Šta kaže, pomogli ste Jugoistočnu Aziju .. hahaha. Kakav luzer moraš biti da to pomisliš a ne nešto više.
F.K.SARAJEVO

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 31 avg 2014, 23:45

molotovljev je napisao/la:
hz033 je napisao/la:
rodom s Mejtaša je napisao/la:Maloprije vidjeh da je neriješeno završilo. Svašta.
Ne pravite dramu bezveze titula je vaša jer niko se specijalno ne češlja za nju. Mi ne možemo, Zrinjski je namiren prošle godine ni kriv ni dužan, eventualno Široki, ali izgleda već godinama nemaju ambiciju.
Ovakvih rezultata će biti na Koševu to sam rekao ima pola godine. Jasno je zašto. Kome nije jasno onda nije u toku ko je Tan. Pomogli ste Jugoistočnu Aziju, lijep gest.
Poštujem tvoj post, ali hebo titulu nazor! Titulu treba zaslužiti, pa kad izađeš u Evropu da nešto i napraviš a ne samo da izletuješ !
Šta bolan poštuješ...haha... što sebi to dozvoljavate, da se ložite na levatske priče.
Šta kaže, pomogli ste Jugoistočnu Aziju .. hahaha. Kakav luzer moraš biti da to pomisliš a ne nešto više.
@molotovljev , čitaj malo između redova ;)
U novi boj ...

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 31 avg 2014, 23:46

molotovljev je napisao/la:
hz033 je napisao/la:
Fakat, ovaj lafo pametan. Zna da se neko tali za transfere, namještamo utakmice... :crazy:
I još mu se neki panjevi zahvaljuju na objektivnosti, majko mila...
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 31 avg 2014, 23:48

vedator je napisao/la:
Arhitekta @ pogledaj malo ili sam ja lud ili ti ili smo čoravi molim nekog neutralnnog neka kaže koliko je Dejo ovde zicera skinuo ima snimak pa pogledajte molim vas. Više me glava boli što moram ubjeđivati ove što uzmu nekog na zub pa gledaju samo greške a ne vide kad nešto dobrouradi.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 31 avg 2014, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 31 avg 2014, 23:48

Ne znam šta da kažem, razočaran sam igrom baš. Pojedinci su se počeli šetat na terenu, definitivno čvršča ruka nam treba na trenerskoj poziciji al neću pljuvat po Dženi nikad. Realno, ne smiju nam se više ovakvi kiksevi dešavat na Koševu više...

Mogu razumit negodovanje, zviždanje i to, al ne mogu gađanje momaka sa istoka u koje su se kleli poslije Norvežana, Grka i prve tekme na koševu protiv Švaba. Stručnjaci, skontajte se kome ćete yebavat majke a kome nećete, a ne jedno kolo ovaj kralj, baja, a drugo kar'na najveća mrš iz kluba, sve kako vjetar puše...

Sad će pauza dobro doć da se igrači presaberu, uozbilje i fokusiraju maksimalno, teška gostovanja nas očekuju!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 31 avg 2014, 23:49

Sarajevu trebaju 4 normalna odbrambena igrača i golman i to je to.Nije to do Džene nego u nesrazmjeri kvaliteta između sredine,napada i odbrane koja nije na nivou.Mene najviše iritira Dupovac,prvo kapiten(digni ekipu kada zapne),drugo --koji nekvalitet.Momak odlično građen,visina,ne bi trebao biti trom..vječito kasni,loše procjene,slabo pozicioniranje na terenu,uvijek par metar od svog igrača i onda kao sivonja nešto trči za njima..trči ti nani svojoj,kasno druže,kasno..

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 31 avg 2014, 23:50

Bgm po meni treba se dovest golman pravi valjda su sposobni da dovedu u pm , jer dejo po meni pravi takve greske koje nas nekad skupo kostaju, ne siguran brate dovedi momka koji ce da brani pravo ;)

A sto se tice trenera ne znam sta da kazem u ovom trenutku koliko je on kriv, isto toliko su i igraci

a tek pravi ispit slijedi u zenici, sirkom, z mostaru, na grbavici tu cemo da vidimo kakva smo ekipa
04.10.2009 !!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 31 avg 2014, 23:51

invincible1921 je napisao/la:Vama treba novi mentalitet ;)
to se kod navijaca nikad nece promjeniti i ne treba takvi smo i sta ,gore je sto je u nas u zadnji 20 godina trener uvijek podlozan tribinama i igracima odnosno nije autoritet i uvijek osluskuju navijace ,upravu ,bivse igrace i slicno .nama treba trener kojeg boli briga sto mu neko zvizdi ili nesto sugerise treba nam tvrdoglav trener koji nece nikog slušati ni bojati se otkaza i slicnog koji ima viziju i gura samo tim putem .dosadasnji nasi treneri svi su podlozni mahali i slicnim stavrima husref ,janjoš ,varesanovic,nikolic,jovic najmanje i mozda je i najbolji bio .

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 31 avg 2014, 23:52

Nije nikakva provokacija i znam da vam je legenda kluba i sve to, ali kad slusam ove preskonferencije sa Dzenanom dobijam utisak da on stvarno nema pojma sta radi na ovoj funkciji. Jedne te iste recenice ponavlja i baca stvar na ovaj ili onaj razlog. A potom i nekako "smotono" izgleda i to sve odradjuje...

Nema tu neku drskost, nema nekog specijalnog karaktera i ponosanja koja treba jednom treneru kluba velicine kao sto je to Sarajevo. Da neznam ci je trener mislio bi da vodi neku srednju ekipu. Previse blag.

Sretno u nastavku.
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 31 avg 2014, 23:56, ukupno mijenjano 2 puta.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 31 avg 2014, 23:52

sekac je napisao/la:
vedator je napisao/la:
Arhitekta @ pogledaj malo ili sam ja lud ili ti ili smo čoravi molim nekog neutralnnog neka kaže koliko je Dejo ovde zicera skinuo ima snimak pa pogledajte molim vas. Više me glava boli što moram ibjeđivati ove što uzmu nekog na zub pa gledaju samo greške a ne vide kad nešto uradi.
Daj sekac , skinuo jedan zicer da bi čovjek u nastavku akcije prebacio gol , i odbranio jedan šut, il je možda trebao i taj šut primiti !!!????
Pogledaj ti malo drugi gol, i njegovo nepotrebno istrčavanje , da je ostao na golu 90 % nebi bilo gola, jer su ovoga levata stigli !
U novi boj ...

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 31 avg 2014, 23:54

Boze, samo da odjelo ne doceka jutro na klupi FKS
je li moguce da on nije dao ostavku? ODMAH poslije utakmice, da je izasao i rekao "ljudi, ja nisam za ovoga, ja se vracam u OP ili na mejsto pomocnika...

Dinu, Kustu i ostale u upravi NE SMIJEMO prozivati, nije ovo njihov "fah" ovdje su odgovorni samo i samo DZENAN UŠČUPLIĆ I IBRAKOVIĆ... jasno je da ce neko odletiti, jer je ovo puno bodova koje treba nadoknaditi...

Da budem iskren, kada sam vidio pocetnih 11 znao sam da nece na dobro... ali se onome nisam nadao , ni priblizno...

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 31 avg 2014, 23:55

themaniaks je napisao/la:znaci Amar Osim vam treba :lol:
Aha, taj bi od Tanovih para uspio kupiti dvije titule kao što je naučio i onda otišao da bude trener juniora !!!
U novi boj ...

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 31 avg 2014, 23:56

Mislio sam da ćete nakon onog poraza u Njemačkoj, onako hladno odraditi Travnik ali opet ništa. I da ste dobili 3:2 , ne bi to bilo to. Ipak i niste vi toliko kvalitetni ili vas ova medijska pompa malo tremira. Ne mislim na vas navijače, nego na igrače pojedinačno, vjerovatno je ovo drugo jer kvaliteta sigurno imate

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 31 avg 2014, 23:56

NAMA TREBA DOBAR HODŽA
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

crnov
Kontakt:

Post Postao/la crnov » 31 avg 2014, 23:57

Ljudi to je sport,eno onaj Real dovede mrtvog Jamesa ili ti ga Hamesa pa kur... prime 4 gola kao od sale a samo on vrijedi vise nego citava suparnicka momcad!
Sarajevo i Siroki su i dalje favoriti uz nas za titulu,ostali ce pomalo kaskati jer nemaju sirinu ,dobro vam je dosao ovaj odmor sad da se malo stabilizirate!
Jel igrao Stojcev veceras?
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bvsic, insimadop, keli, Lecler, nedimmmm1337, Rule_hz, ŠTA_JE i 77 gostiju.