kakva ludnica u finisuadmir12345 je napisao/la:http://prntscr.com/6xrz9v da se ima nocas sta pratit ako me barca futsal ne obori ima jos 7 minuta fali go valjda mogu dati

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
kakva ludnica u finisuadmir12345 je napisao/la:http://prntscr.com/6xrz9v da se ima nocas sta pratit ako me barca futsal ne obori ima jos 7 minuta fali go valjda mogu dati
Donskoy, Linzer, Nedovyesovamypitar je napisao/la:Ima li sta sigurno od ovog jutarnjeg tenisa izabrati.?
ja pak mislim da je to X ko kuca danas. al' eto, ko ne zeli, nek stavi X2 2,10 je kvotaEvolution87 je napisao/la:Probati danas na Radnik protiv Borca 5.00 kvota
Borac kroz prvenstvo ne moze izboriti nastup u Evropi dok se Radnik bori za opstanak, i poznavajuci funkcioniranje svih klubova iz rs-a ne bi me iznenadilo da dodje dvica.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Opet lupate gluposti i lozite raju.Iste stvsri ste pisali za Slavija-Borac ili ovamo Velez- Sarajevo itd.Radnik dobra ekipa bez daljnjeg i mogu dobiti ali dosta vise supljih teorija zavjere pa poslije kad bude suprotno tisina.Mi smo svi ovdje da oderemo kladionice a ne da pisemo rekla kazala mahalske.Evolution87 je napisao/la:Probati danas na Radnik protiv Borca 5.00 kvota
Borac kroz prvenstvo ne moze izboriti nastup u Evropi dok se Radnik bori za opstanak, i poznavajuci funkcioniranje svih klubova iz rs-a ne bi me iznenadilo da dodje dvica.
Bgm, kasnije ces dobit listic gdje sam ja stavio X na ovaj par.acovic2 je napisao/la:Opet lupate gluposti i lozite raju.Iste stvsri ste pisali za Slavija-Borac ili ovamo Velez- Sarajevo itd.Radnik dobra ekipa bez daljnjeg i mogu dobiti ali dosta vise supljih teorija zavjere pa poslije kad bude suprotno tisina.Mi smo svi ovdje da oderemo kladionice a ne da pisemo rekla kazala mahalske.Evolution87 je napisao/la:Probati danas na Radnik protiv Borca 5.00 kvota
6/7 pogođeno... ja jednu lisku prošao ali sitno nešto, šteta za Beala koji je za jedan šut ostao u underu, jbg. valjda je neko šta probraosila14 je napisao/la:večerašnja noć mi miriše na overe pa evo nekoliko prijedloga i ovo bi trebalo proći kad bi sve išlo svojim tokom![]()
ali pošto nikad ne ide svojim tokom, valjda će vam se posrećiti pa ćete izabrati parove među ovima koji će ići u over![]()
M.Ellis over 20.5
Čovjek koji uzima najviše šuteva u ekipi dallasa. U prvoj utakmici play offa šutirao 5-16 i završio meč sa 16 pts... U drugoj tekmi šut iz igre 8-23 i završio meč sa 23 pts. S obzirom da večeras nema jako bitnog igrača Pearsonsa, a vjerovatno i Rondo neće igrati, onda mi se Ellis čini kao logičan izbor za over, jer ako on ne povuče uz Nowitzkog, Dallas nema šta tražiti večeras.
K.Leonard over 19.5
prva tekma 18 pts (7-12 iz igre), druga tekma 23 pts (9-16 iz igre), odličan igrač na obje strane parketa, vjerujem da večeras može preko ove granice..ja sam ga u bet liveu odigrao po 18.5
B.Beal over 17.5
u dosadašnjem dijelu play offa ima jedan over i jedan under. Prva tekma očajan šut 6-23 i opet zamalo prešao granicu, tj ostao na 16 pts. U drugoj mnogo bolji 28 pts uz šut iz igre 12-21. večeras ga ocekujem na nekih 20-22 pts.
ja još odigrao Bradu over 28.5 Dvije tekme išao ispod, sada je nadam se vrijeme za jedan over![]()
i DeRozan over 21.5 isto kao i za bradu, nakon 2 undera očekujem jedan over
još su mi zanimljivi Howard over ili skokovi ili koševi, Nowitzki over koševi sretno
Prošlo.exorciiist je napisao/la:Chicago Fire-New York City
Chicago je odigrao dvije manje utakmice u ligi nego New York i Chicago je trenutno u usponu forme, zadnja dva meca su im pobjede dok je New York dobio samo jednu od sedam utakmica koje su odigrali i u losoj su formi.Chicago je u zadnje tri utakmice dva puta isao 2.5+ tako da mislim da bi na ovoj utakmici trebalo biti 3+ golova.Sto se tice prijelaza,mislim da su najvjerovatniji 1/x ili x/1.Zbog toga mislim da je najsigurniji tip - PIK 1
kreteni promasise penalMoggiano je napisao/la:Karvina-Varnsdorf 1, pocinju za 5 minuta, pala bas kvota na domacina
česka druga liga
Hvalaaexorciiist je napisao/la:Prošlo.exorciiist je napisao/la:Chicago Fire-New York City
Chicago je odigrao dvije manje utakmice u ligi nego New York i Chicago je trenutno u usponu forme, zadnja dva meca su im pobjede dok je New York dobio samo jednu od sedam utakmica koje su odigrali i u losoj su formi.Chicago je u zadnje tri utakmice dva puta isao 2.5+ tako da mislim da bi na ovoj utakmici trebalo biti 3+ golova.Sto se tice prijelaza,mislim da su najvjerovatniji 1/x ili x/1.Zbog toga mislim da je najsigurniji tip - PIK 1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.