Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

DoeTz
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la DoeTz » 25 apr 2015, 12:08

katakomba je napisao/la:slika
Izvolite listic na kojem je igran radnik. kao sto sam i obecao :)
Ja sam cak planirao dvicu tu...
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 25 apr 2015, 12:09

DoeTz je napisao/la:
Ja sam cak planirao dvicu tu...
sumnjam da ce dvica biti.. ipak borca kuci skoro niko ne moze uzet. politika sta li. ovako mi je X nekako najrealniji. Al' eto mozes i X2 stavit, 2,10 kvota
Željezničar živimo !

exorciiist
Kontakt:

Post Postao/la exorciiist » 25 apr 2015, 12:16

Borac - Radnik

U zadnjih 5 mečeva Borca niti jednom nije bilo 3+,a u zadnjih 5 mečeva Radnika također uvijek 1-2 gola po utakmici ili nijedan.Obje ekipe malo zabijaju tako da mislim da bi trebalo bit 0-2 gola, sto se tice prijelaza izgledan je X/X ili X/1. :kafa:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 25 apr 2015, 12:23

pada kvota na radnik sa 5.50 na 3.20 u stranim kladarama
slika

forster hvala za tenis, samo da jos linzer ispostuje :thumbup:
slika
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 25 apr 2015, 12:36

Ma sve ok za Radnik , prošli vikend sam ovdje pisao da Sloboda neće dobit Radnika.Fazon je u tome da se napiše neko suvislo obrazloženje a ne teorije zavjere.Borac u srijedu igra jako bitnu tekmu ,Radnik napravio solidnu i iskusnu ekipu koju na terenu odlično vodi Žižović i x2 je vrlo realno.

Drina -Čelik - 1x , Čelik siguran u sredini ljestvice a Drina se još nije osigurala a igra solidno kući.
Sloboda-Vitez 2 + golova na tekmi-Vitez mora nešto pokušatin ako misli ostati u premier ligi.Ovdje nije loše odigrati i oba daju dol.
Brighton-Watford -2 - Watford u borbi za najviši rang.Zadnje tri u gostima dvije pobjede i jedan remi.Domaćini 3 kola prije kraja imaju 6 bodova više od zone ispadanja a u zadnje 3 utakmice kući 2 izgubili od slabijih protivnika nego što je Watford.
Preston - Swindon - 1 - Preston se bori da zadrži 2 mjesto koje vodi u viši rang (još dva kola su ostala) a Swindon je već osigurao doigravanje a direktno ne može.
Spars-Zrinjski - 1- Spars kvalitetniji i do sada sve tri pobjede kući a Zrinja u 7 mečeva samo 1 pobjeda.
Halep-Wozniacki +4,5 - 2 Igram hendikep na Wozniacki , mislim da je ovdje kvota promašena ali vidjet ćemo.

Kvota oko 10 , sretno svima.
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."

amrlele
Kontakt:

Post Postao/la amrlele » 25 apr 2015, 12:37

slika
Sve je u životu prolazno moj druže..

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 25 apr 2015, 12:41

Vidim danas najtipovaniji PSG. Ne znam za vas, ali za mene ovaj Lille uopste nije naivna ekipa. Al' eto, vidjet cemo :D
Željezničar živimo !

Forster
Kontakt:

Post Postao/la Forster » 25 apr 2015, 12:42

Evolution87 je napisao/la: forster hvala za tenis, samo da jos linzer ispostuje :thumbup:
slika
Makar ces ti uzeti pare kad sam ja debil pa zakasnim u kladionicu :rol:
Ne bi trebao Linzer imati problema :thumbup:

Berrer, Gombos, Bachinger, Dubarenco,Chervyakov @ 3.44

Cecchinato - Volandri 2 @ 2.20
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 25 apr 2015, 12:47

Brighton-Watforfd 2 1,79
Gosti su prvi na tabeli dva kola prije kraja imaju bod prednosti ispred drugog i trećeg na tabeli dok su domaćini 20. na tabeli i praktički su osigurali opstanak i ova utakmica im ne znači previše dok je gostima ovo korak bliže i skoro potvrda plasmana u Premier ligu i ovakvu priliku ne bi smjeli propustiti
Preston-Swindon 1 1,59
Ovdje je domaćin na drugom mjestu sa 7 bodova zaostatka za vodećim Bristol City što znači da ne mogu do prvog mjesta ali imaju samo bod prednosti nad trećim MKD i pobjeda im je ovdje moranje ako žele ostati na drugom mjestu dok su s druge strane gosti četvrtoplasirani gdje će dočekati kraj sezone bez obzira na rezultate preostalih utakmica do kraja sezone jer za trećim MKD zaostaju 8 bodova a isto toliko prednosti imaju prednosti nad petoplasiranim Sheffield Utd. i njima ova utakmica ne znači ništa osim prilike da domaćinima pomrsi račun i eventualno im oteža plasman u viši rang. Još jedna stvar zbog koje ovdje igram keca jeste rezultat zadnjih 5 međusobnih mečeva gdje je 4 puta slavio domaćin i jednom je rezultat bio neriješen.

Kvota 2,82
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 25 apr 2015, 12:52

Southampton-Tottenham over 1.5 1.pol 2.90

Southampton-Tottenham oba daju u 1.pol 4.80

Mislim da bi mogao pasti rani gol i onda ova utakmica ide i na 5+, moguće da bude i samo jedan gol na tekmi ali se nadam da neće, u ovom terminu odavno nema penala pa očekujem jedan, idem sa srednjim ulogom.

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 25 apr 2015, 12:58

OPAAAAAAAAA danas nam igraju frendovi :urnebes: :urnebes: :urnebes:

NAC Breda-Heracles 2/1 1/2 6+ 7+

Evo ih ponovo na sceni, nisu dugo štimali i mislim da danas hoće, prelaz ili golijada, neće to biti normalna utakmica siguran sam.

exorciiist
Kontakt:

Post Postao/la exorciiist » 25 apr 2015, 13:07

Evo par prijedloga za duplanje od mene :cool:

Arsenal - Chelsea - GG 1.85 (Arsenal je trenutno u velikom naletu, igraju napadački fudbal i od zadnjih 9 mečeva 10 su pobijedili,postižu puno golova, u zadnjih 5 mečeva kod kuće 4 puta su bili 2.5+, dok Chelsea u gostima nikome ne ostaje dužan, na strani su u 16 mečeva zabili 34 gola, i u zadnjih 5 u gostima zabili su 12 golova. Uz Costu,Sancheza,Girouda mislim da ovdje ne bi trebalo faliti golova.)

Southampton - Tottenham - prvi gol daje Southampton 1.65 (Bez prevelike analize, Southampton se bori za 6. poziciju koja vodi u kvalifikacije za EL,dobro igraju kod kuće i mislim da će napadati od 1. minute.)

Bordeaux - Metz - 1 1.60 (Marseille je jučer kiksao, danas će Bordeauxu trebati pobjeda da nastave utrku za 4. i 5. mjesto koji vode u kvalifikacije za EL.Jaki su kod kuće, čak su i PSG pobijedili prije par kola, tako da mislim da je danas vrijeme za pobjedu.Metz u gostima ima gol-razliku 3:23 :crazy: .)

Sheffield - Leeds - 1 1.73 (Leeds je u groznoj formi, od zadnjih 5 mečeva svaki su izgubili.Sheffield je kod kuće pobijedio Brentford koji je 8. na tabeli, tako da mislim da će i danas uspjeti dobiti Leeds.)
Zadnja izmjena: exorciiist, dana/u 25 apr 2015, 13:15, ukupno mijenjano 1 put.

jozinho
Kontakt:

Post Postao/la jozinho » 25 apr 2015, 13:11

Marjanović B.(-12,5+)-CZv- 1,85 više
Nakon što je preživio tuču od strane Partizanovih igrača Boban će danas imati puno lakši posao jer sigurno je da suci više neće tolerirati onakvo držanje Marjanovića i da će on ponovno dobiti svojih 30-tak minuta jer u 1/2 je imao nešto manju minutažu jer ga je Partizan potpuno zatvorio tako što su ga udvajali čim bi primio loptu.Večeras bi Marjanović ponovno trebao pokazati svu svoju kvalitetu jer sumnjam da će se Repeša odlučiti na udvajanje Bobana jer se Partizanu to nije isplatilo i da će Boban igrati 1 na 1 protiv Baraća ili Bilana,a tu je on pokazao kroz cijelu sezonu u EL-u da mu nema ravnoga.

Bilan M.(-12,5+)-CZv-Ced 1,85 manje
Iako je tijekom sezone pokazao odlične igre dolaskom Baraće se njegova minutaža smanjila,a to je se vidjelo protiv Budućnosti gdje je igrao prosječno 19 minuta i samo je jednom prebacio ovu granicu.Za očekivati je da Repeša da nešto veću minutažu Baraću koji je fizički jači i samim time konkuretniji Marjanoviću,iako je u ovogodišnja 2 susreta Bilan zabijao po 13 koševa večeras nas čeka potpuno drugi susret jer ulog je ogroman i Cedevita će se morati namučiti za svaki poen,a Miro će s druge strane imati Bobana i Zirbesa koji su vrlo dobri u obrani.

ManCity(z.kor10,5)-AstonVi 1,85 više
City je doma na prosjeku od oko 13 kornera i time je vodeća momčad Premier lige i statistički gledano ovo bi trebalo proći jer se sjećam da je prije par kola granica bila i 12,5 a u stranim kladionicama na preko kornera je koeficijen oko 1,70.

Lopez B.(-7,5+)s-Bkn-Atl 1,85 više
U prvom susretu je skupio 14 ,a u drugom 7 skokova.U zadnjih 25 susreta je u njih 18 čak išao preko ove granice s tim da je doma na prosjeku od 7,9 i s obzirom na važnost susreta Lopez bi ponovno trebao igrati oko 40 minuta i s obziro kakve igre pruža u zadnje vrijeme morao bi ovo preći.

Oostende-Charleroi Spirou 1,25 1
Derbi belgijskog prvenstva iako je Oostende već osigurao prvo mjesto nema sumnje da ću u ovaj susret ući motivirani jer su u prošlom kolu doživjeli neugodan poraz od Limburga,a doma su ove sezone upisali samo jedan poraz u 14 susreta dok Spirou u gostima igra promjenjivo i nebi trebao predstavljati prevelik problem Oostendeu.

Sretno nam.

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 25 apr 2015, 13:14

DrustveniParazit je napisao/la: Preston-Swindon 1 1,59
Ovdje je domaćin na drugom mjestu sa 7 bodova zaostatka za vodećim Bristol City što znači da ne mogu do prvog mjesta ali imaju samo bod prednosti nad trećim MKD i pobjeda im je ovdje moranje ako žele ostati na drugom mjestu dok su s druge strane gosti četvrtoplasirani gdje će dočekati kraj sezone bez obzira na rezultate preostalih utakmica do kraja sezone jer za trećim MKD zaostaju 8 bodova a isto toliko prednosti imaju prednosti nad petoplasiranim Sheffield Utd. i njima ova utakmica ne znači ništa osim prilike da domaćinima pomrsi račun i eventualno im oteža plasman u viši rang. Još jedna stvar zbog koje ovdje igram keca jeste rezultat zadnjih 5 međusobnih mečeva gdje je 4 puta slavio domaćin i jednom je rezultat bio neriješen.
" Trener gostiju ce dati priliku nekim mladjim igracima.Preston u full sastavu,pobedom overava drugu poziciju.Swindon ce ipak cuvati glavne igrace za sledeci mec.Trener je odlucio da pruzi priliku nekim mladjim igracima !! Out su:J. Swift (17/2 mid),Branco (27/3 def) su suspendovani,dok je Yaser Kasim (34/2 mid) upitan.
"

eo jos jedna info za ovaj sto sam nasao i ja mislim da dolazi kec

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 25 apr 2015, 13:16

evo i jedan teniski par kad nam nema hasseta, teško ga je zamjeniti ali eto ako hoće neko neka pokuša da Kližan uzima barem set Keiju, kvota 2.10 i ja idem sa srednjim ulogom

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 25 apr 2015, 13:26

i da probamo 1 listić

split 1, stuttgart 1, bayer 2, dinamo 2 uk. 10.72

split u dobroj formi, gostima gori pod nogama i u velikim su problemima no puno spremnije i opuštenije ekipe vraćale su se sa parka mladeži bez bodova.
stuttgart ove utakmice mora dobijati, u gostima su blagi očaj a kod kuće i uhvate nešto, direktan suparnik i tri boda bi trebala ostati u gradu mercedesa.
bayer u formi i koln koji prima malo golova, neugodan i bez imperativa ali mislim da će apotekari pronaći lijek za tu tvrdu obranu i uzeti puni plijen.
dinamo je već i zaboravio kad je dobio tekmu u gostima, liga je takva kakva je i nemaju imperativa ali mislim da bi danas trebali slaviti baš zato jer odavno nisu.

Frankie
Kontakt:

Post Postao/la Frankie » 25 apr 2015, 13:28

Statisticki i na osjecaj

Atletico Elche 5.5 zutih vise 1.95
Sloboda Vitze h1 2.50
Drina Celik x2 1.50
Rapid h1 1.80
Sturm 2 1.55
Leverkusen 3.5 zutih vise 1.75
Lille gol 2.00
Wolves x2 1.33
Rochdale MK Dons 2 1.70
Zadnja izmjena: Frankie, dana/u 25 apr 2015, 13:32, ukupno mijenjano 1 put.

Forster
Kontakt:

Post Postao/la Forster » 25 apr 2015, 13:28

Gimeno Traver - Vesely live 1 @ 5

Dobio ga skoro u 3. setu, idemo ponoviti i ovdje :mrgreen:
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi

LeBronfan
Kontakt:

Post Postao/la LeBronfan » 25 apr 2015, 13:31

Po osjećaju i kome treba:

Vicenza 1
Salzburg 1 i 5+
Apollon 1
Wycombe
Barnet
Plzen
CSKA 2

Proberite
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 25 apr 2015, 13:41

Heerenveen-Willem II 1 1,75
Ovdje igram keca zbog tradicije koja kaže da je na zadnjih 7 mečeva između ova dva tima domaćin na kraju izlazio kao pobjednik, nadam se da će tako biti i osmi put. Forma ovih ekipa na domaćem odnosno gostujućem terenu govori u prilog ovom izboru, Heerenveen na zadnjih 8 domaćih susreta ima 5 pobjeda, jedan remi i dva poraza dok gosti na isto toliko gostujućih susreta imaju 6 poraza te po jedan remi i pobjedu. Ovdje još se može probati da domaćin daje više od 1,5 gola jer gosti samo na dva gostujuća susreta nisu primili dva gola, u već spomenutom remiju i jednom porazu kad su izgubili 1:0.Još jedna kombinacija koja se može probati jeste 2/1 jer je na zadnja 4 susreta ove dvije ekipe čak tri puta došao ovaj prelaz.
QPR-West Ham 1 2,32
Gosti su tu gdje jesu, mogu pasti ili napredovati koje mjesto ali ništa bitno, ispasti ne mogu a ni neke značajnije pozicije također ne mogu dok domaćinima gori pod nogama, nalaze se na predposljednjem mjestu sa dva boda iza sigurne zone ali i utakmicom više, pa im je pobjeda ovdje moranje ukoliko misle ostati u ligi posebno uzmemo li u obzir da u narednom kolu gostuju Liverpoolu pa zatim Cityu. U zadnjih 8 na domaćem terenu nisu zabilježili pobjedu i imaju samo jedan remi, ali ni gosti nisu u puno boljoj formi jer u isto toliko susreta imaju 6 poraza i dva remija. Odlična prilika za QPR da prekine crni niz i napokon pobjede nekog a West Ham kojem ovdje bodovi nisu potrebni mi se čini kao odlična prilika. Na zadnjih 7 susreta ove dvije ekipe 5 puta su domaći slavili, jednom gosti i jednom je bilo neriješeno. Sigurnija opcija je 1x 1,35
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.