Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

sila14
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la sila14 » 25 apr 2015, 20:51

j.johnson over 15.5 prve dvije išao preko s tim da mu je margina bila na mizernih 12.5, međutim i večeras očekujem da ide preko 15, jer je on drugi igrač u play offu u odnosu na RS u kojoj igra sa 70% svojih mogućnosti

B.Lopez over 8.5 skokovi.. prva tekma 14, druga 7 skokova..igraće oko 36-7 minuta i mislim da bi trebao ići preko ove granice

još su mi zanimljivi D.Wiliams over 11.5 prva 13, druga samo 2 poena uz očajan šut 1-7, doduše nije puno ni forsirao, kao i Horford over 14.5. Prve dvije ostao ispod margine, pa bi možda večeras mogao i preko. sretno ;)

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 25 apr 2015, 20:54

Ne znam za horforda imao je povredu prsta i nosi neki qrac na ruci, te je sam rekao da mu to smeta prilikom suta.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 25 apr 2015, 20:56

zgmiky je napisao/la:OPAAAAAAAAA danas nam igraju frendovi :urnebes: :urnebes: :urnebes:

NAC Breda-Heracles 2/1 1/2 6+ 7+

Evo ih ponovo na sceni, nisu dugo štimali i mislim da danas hoće, prelaz ili golijada, neće to biti normalna utakmica siguran sam.
ajmo sad Breda okreći to :think: ubiše ih u 1.pol. a gube 1-2

1 5.50

biti će tu i crvenih i penal ne može to normalno završiti

sila14
Kontakt:

Post Postao/la sila14 » 25 apr 2015, 21:10

Evolution87 je napisao/la:Ne znam za horforda imao je povredu prsta i nosi neki qrac na ruci, te je sam rekao da mu to smeta prilikom suta.

imam ga na jednom listiću, pošto nisam sve sa ove jedne tekme stavljao na jednu lisku :) vidjećemo hoće li šta moći uraditi protiv odbrambene rupe B.Lopeza :D

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 25 apr 2015, 21:13

Evolution87 je napisao/la:Ne znam za horforda imao je povredu prsta i nosi neki qrac na ruci, te je sam rekao da mu to smeta prilikom suta.

gledao sam utakmicu zadnju i slušao njegov intervju. Ne znam jel se radilo o povredi prsta ili je pričao o privikavanju na nove lopte!?!?

Ali uglavnom, bitno je što je u tom intervjuu rekao da lagano dolazi na svoje i da je zadovoljan kako igra, te se nada pružanju još boljih partija.. Što se vidilo po statistici: 14 pts, 13 reb, 7 ast

Uglavnom, horforda se ništa nije smjelo igrati under, ako ćemo vjerovati logici. Evo vidim da utakmica upravo počinje, nisam ni shvatio do maloprije. Sretno momci ;)
U desetom selu živi Antuntun!

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 25 apr 2015, 21:40

johnnyyK je napisao/la:Zvijezda - Željezničar - 2
Drina - Čelik (zg/2,5) - z1
Borac - Radnik (zg/2,5) - z1

kvota : 4,22 :hmmmmm:

Ovo mi se čini dosta realno...Ja sam još dodao Nishikorija i Citya :think:
prošlo :thumbup:

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 25 apr 2015, 22:06

K.Middleton 16,5+ 1,85 njegov tim se vjerovatno ovom utakmicom oprašta od playoff-a pa sam mišljenja da će večeras imati malo više slobode i uzeti dosta lopti. U sve tri utakmice playofa-a išao je preko ove margine (18,22,18) stoga se nadam da će to ponoviti i večeras.
L.Aldrige 24,5+ 1,85 večeras Portland mora slaviti jer porazom vjerovatno gube šansu za plasman dalje a ukoliko to žele postići Aldrige je jedan od igrača koji mora potegnuti. Uz minutažu koju će imati, sigurno preko 35 minuta i barem 25 uzetih šuteva ovo bi trebao prebaciti.
Još bih dodao Portland kp1 1,59 jer kao što sam gore u analizi naveo pobjeda im je moranje.

Kvota 5.44

Sretno ako ko isprati. :salut:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 25 apr 2015, 22:11

Nacional Potosi-Universitario de Sucre 1 1.50, 2/1

isključivo zbog međusobnih probao bih prelaz a pobjeda domaćina je mislim neupitna no vidjet ćemo

slika

exorciiist
Kontakt:

Post Postao/la exorciiist » 25 apr 2015, 22:24

zgmiky je napisao/la:Nacional Potosi-Universitario de Sucre 1 1.50, 2/1

isključivo zbog međusobnih probao bih prelaz a pobjeda domaćina je mislim neupitna no vidjet ćemo

slika
Pratim prelaz.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 25 apr 2015, 22:34

Middleton over 15.5
Glavna napadacka opcija sve tri do sad isao preko ove granice i ukoliko zele da produze seriju on ce biti taj koji ce povuci
Lillard over 19.5
Uzimam njega prije Aldridgea iako je ovaj drugi konstantniji igrac. Damian veoma los u PO, sut za 3 poena ocajan, ali opet vjerujem da ce veceras zaigrati puno bolje i ocekujem da on bude taj koji ce predvoditi svoj tim.

Jos dodajem:
Rose zbir svega over 29.5
Bogut over skokova 9.5
Noah under asistencija 4.5

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 25 apr 2015, 22:36

katakomba je napisao/la:Borac-Radnik X 3.60
moglo bi proci
kao sto rekoh. proslo :salut: :salut:
Željezničar živimo !

exorciiist
Kontakt:

Post Postao/la exorciiist » 25 apr 2015, 22:38

exorciiist je napisao/la:Borac - Radnik

U zadnjih 5 mečeva Borca niti jednom nije bilo 3+,a u zadnjih 5 mečeva Radnika također uvijek 1-2 gola po utakmici ili nijedan.Obje ekipe malo zabijaju tako da mislim da bi trebalo bit 0-2 gola, sto se tice prijelaza izgledan je X/X ili X/1. :kafa:
:clap: :clap:

jozinho
Kontakt:

Post Postao/la jozinho » 25 apr 2015, 22:53

jozinho je napisao/la:Marjanović B.(-12,5+)-CZv- 1,85 više
Nakon što je preživio tuču od strane Partizanovih igrača Boban će danas imati puno lakši posao jer sigurno je da suci više neće tolerirati onakvo držanje Marjanovića i da će on ponovno dobiti svojih 30-tak minuta jer u 1/2 je imao nešto manju minutažu jer ga je Partizan potpuno zatvorio tako što su ga udvajali čim bi primio loptu.Večeras bi Marjanović ponovno trebao pokazati svu svoju kvalitetu jer sumnjam da će se Repeša odlučiti na udvajanje Bobana jer se Partizanu to nije isplatilo i da će Boban igrati 1 na 1 protiv Baraća ili Bilana,a tu je on pokazao kroz cijelu sezonu u EL-u da mu nema ravnoga.

Bilan M.(-12,5+)-CZv-Ced 1,85 manje
Iako je tijekom sezone pokazao odlične igre dolaskom Baraće se njegova minutaža smanjila,a to je se vidjelo protiv Budućnosti gdje je igrao prosječno 19 minuta i samo je jednom prebacio ovu granicu.Za očekivati je da Repeša da nešto veću minutažu Baraću koji je fizički jači i samim time konkuretniji Marjanoviću,iako je u ovogodišnja 2 susreta Bilan zabijao po 13 koševa večeras nas čeka potpuno drugi susret jer ulog je ogroman i Cedevita će se morati namučiti za svaki poen,a Miro će s druge strane imati Bobana i Zirbesa koji su vrlo dobri u obrani.

ManCity(z.kor10,5)-AstonVi 1,85 više
City je doma na prosjeku od oko 13 kornera i time je vodeća momčad Premier lige i statistički gledano ovo bi trebalo proći jer se sjećam da je prije par kola granica bila i 12,5 a u stranim kladionicama na preko kornera je koeficijen oko 1,70.

Lopez B.(-7,5+)s-Bkn-Atl 1,85 više
U prvom susretu je skupio 14 ,a u drugom 7 skokova.U zadnjih 25 susreta je u njih 18 čak išao preko ove granice s tim da je doma na prosjeku od 7,9 i s obzirom na važnost susreta Lopez bi ponovno trebao igrati oko 40 minuta i s obziro kakve igre pruža u zadnje vrijeme morao bi ovo preći.

Oostende-Charleroi Spirou 1,25 1
Derbi belgijskog prvenstva iako je Oostende već osigurao prvo mjesto nema sumnje da ću u ovaj susret ući motivirani jer su u prošlom kolu doživjeli neugodan poraz od Limburga,a doma su ove sezone upisali samo jedan poraz u 14 susreta dok Spirou u gostima igra promjenjivo i nebi trebao predstavljati prevelik problem Oostendeu.

Sretno nam.
:opaopa:

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 25 apr 2015, 22:59

Smanjise u Premieru kvotu na Potosi :) ,ispunjavam tiket 1,55 uplacujem 1,50 .
SLOBODA NAVIJAČIMA

exorciiist
Kontakt:

Post Postao/la exorciiist » 25 apr 2015, 23:01

ennis je napisao/la:Smanjise u Premieru kvotu na Potosi :) ,ispunjavam tiket 1,55 uplacujem 1,50 .
Ja sam na jednom odigrao Potosi 1,Deportivo Santani 1, a na drugom Potosi 2/1.
Sretno :mrgreen: :mrgreen:

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 25 apr 2015, 23:01

Ima li ko kakvih prijedloga za sutra? U minusu sam. Bar jedno 10 kvota, da na petaka stavim
Željezničar živimo !

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 apr 2015, 23:03

Moj prijedlog: Huachipato- San Marcos z2. @2,6
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

uvijekuztebe1921
Kontakt:

Re: Odg: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la uvijekuztebe1921 » 25 apr 2015, 23:19

jozinho je napisao/la:
jozinho je napisao/la:Marjanović B.(-12,5+)-CZv- 1,85 više
Nakon što je preživio tuču od strane Partizanovih igrača Boban će danas imati puno lakši posao jer sigurno je da suci više neće tolerirati onakvo držanje Marjanovića i da će on ponovno dobiti svojih 30-tak minuta jer u 1/2 je imao nešto manju minutažu jer ga je Partizan potpuno zatvorio tako što su ga udvajali čim bi primio loptu.Večeras bi Marjanović ponovno trebao pokazati svu svoju kvalitetu jer sumnjam da će se Repeša odlučiti na udvajanje Bobana jer se Partizanu to nije isplatilo i da će Boban igrati 1 na 1 protiv Baraća ili Bilana,a tu je on pokazao kroz cijelu sezonu u EL-u da mu nema ravnoga.

Bilan M.(-12,5+)-CZv-Ced 1,85 manje
Iako je tijekom sezone pokazao odlične igre dolaskom Baraće se njegova minutaža smanjila,a to je se vidjelo protiv Budućnosti gdje je igrao prosječno 19 minuta i samo je jednom prebacio ovu granicu.Za očekivati je da Repeša da nešto veću minutažu Baraću koji je fizički jači i samim time konkuretniji Marjanoviću,iako je u ovogodišnja 2 susreta Bilan zabijao po 13 koševa večeras nas čeka potpuno drugi susret jer ulog je ogroman i Cedevita će se morati namučiti za svaki poen,a Miro će s druge strane imati Bobana i Zirbesa koji su vrlo dobri u obrani.

ManCity(z.kor10,5)-AstonVi 1,85 više
City je doma na prosjeku od oko 13 kornera i time je vodeća momčad Premier lige i statistički gledano ovo bi trebalo proći jer se sjećam da je prije par kola granica bila i 12,5 a u stranim kladionicama na preko kornera je koeficijen oko 1,70.

Lopez B.(-7,5+)s-Bkn-Atl 1,85 više
U prvom susretu je skupio 14 ,a u drugom 7 skokova.U zadnjih 25 susreta je u njih 18 čak išao preko ove granice s tim da je doma na prosjeku od 7,9 i s obzirom na važnost susreta Lopez bi ponovno trebao igrati oko 40 minuta i s obziro kakve igre pruža u zadnje vrijeme morao bi ovo preći.

Oostende-Charleroi Spirou 1,25 1
Derbi belgijskog prvenstva iako je Oostende već osigurao prvo mjesto nema sumnje da ću u ovaj susret ući motivirani jer su u prošlom kolu doživjeli neugodan poraz od Limburga,a doma su ove sezone upisali samo jedan poraz u 14 susreta dok Spirou u gostima igra promjenjivo i nebi trebao predstavljati prevelik problem Oostendeu.

Sretno nam.
:opaopa:
Bravo jozinjoo, prepisao sam Brooka, Bilana i Marjanovica. Svaka cast.

Mi smo Željini, Željo je naš!

admir12345
Kontakt:

Post Postao/la admir12345 » 25 apr 2015, 23:26

http://prntscr.com/6y5161" onclick="window.open(this.href);return false; Da se ima sta pratit nocas :)

subcoccinela
Kontakt:

Post Postao/la subcoccinela » 25 apr 2015, 23:31

nocas igraju nasi dragi i vise puta spominjani paragvajci
iskreno se nadam da ce se niz nastaviti :mrgreen:

Deportivo Capiata - Rubio Nu

slika

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.