Čak i punicino zlato prodao
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Eto haman 2,5 milje do 12 sati, malo je falilo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Javio mi se poznanik koji živi u Austriji, kaže da ne može online produžiti članstvo?
Ako neko zna više o toj problematici…
MA HAJTE MOLIM VAS
I ja imam isti problem, ne mogu da izvrsim uplatuAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑02 feb 2022, 07:21Javio mi se poznanik koji živi u Austriji, kaže da ne može online produžiti članstvo?
Promjenite karticu, kartica vam mora bit debit.mirza_it je napisao/la: ↑02 feb 2022, 08:46I ja imam isti problem, ne mogu da izvrsim uplatuAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑02 feb 2022, 07:21Javio mi se poznanik koji živi u Austriji, kaže da ne može online produžiti članstvo?
Ako neko zna više o toj problematici…![]()
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Ko zna koliko je sličnih slučajeva.
Takve stvari klub ne smije dopustiti.
Sve preko PayPal-a i vozdra.
Takve stvari klub ne smije dopustiti.
Sve preko PayPal-a i vozdra.
MA HAJTE MOLIM VAS
-
njemiposmatrac
- Kontakt:
Covjek oprosti sve dugove Zelji. Golemo.
Cekamo morza da isto napravi.
Suplje, ljubav, ovo, ono, macku o rep, samo djela.
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Dobio je dres na poklon. Lijep gest. Potrefio sam se jutros u fan sopu,kad je direktorica dosla po dres za ovog gospodina. Kad bi tako uradili mnogi.njemiposmatrac je napisao/la: ↑02 feb 2022, 12:13
Cekamo morza da isto napravi.![]()
BarbareZeljin je napisao/la: ↑02 feb 2022, 12:19Dobio je dres na poklon. Lijep gest. Potrefio sam se jutros u fan sopu,kad je direktorica dosla po dres za ovog gospodina. Kad bi tako uradili mnogi.njemiposmatrac je napisao/la: ↑02 feb 2022, 12:13
-
SudoHusika
- Kontakt:
Ma nije valjda da mu Zeko nije još donio dres????KANA je napisao/la: ↑02 feb 2022, 12:30BarbareZeljin je napisao/la: ↑02 feb 2022, 12:19Dobio je dres na poklon. Lijep gest. Potrefio sam se jutros u fan sopu,kad je direktorica dosla po dres za ovog gospodina. Kad bi tako uradili mnogi.njemiposmatrac je napisao/la: ↑02 feb 2022, 12:13
Suplje, ljubav, ovo, ono, macku o rep, samo djela.![]()
![]()
![]()
a svi ce dres dobiti osim tebe.E jesi me nasmijao da bas ti dodjes u tom momentu
![]()
Željezničar za život cijeli!
SudoHusika je napisao/la: ↑02 feb 2022, 12:32Ma nije valjda da mu Zeko nije još donio dres????KANA je napisao/la: ↑02 feb 2022, 12:30BarbareZeljin je napisao/la: ↑02 feb 2022, 12:19
Dobio je dres na poklon. Lijep gest. Potrefio sam se jutros u fan sopu,kad je direktorica dosla po dres za ovog gospodina. Kad bi tako uradili mnogi.![]()
![]()
![]()
a svi ce dres dobiti osim tebe.E jesi me nasmijao da bas ti dodjes u tom momentu
![]()
-
Plavamamba
- Kontakt:
Ko je Aleksandar Simčević i što stoji na transfermarktu da je naš igrač?
Pise da je od jucer nas igrac, desni bek. Da nije kakva greska?Plavamamba je napisao/la: ↑02 feb 2022, 12:40Ko je Aleksandar Simčević i što stoji na transfermarktu da je naš igrač?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Evo još jedan novi član od mene. Potruditi ću se da svaki mjesec učlanim bar jednog člana porodice. Volio bih i kada bih mogao oca učlaniti koji je nedavno preselio, a volio je Želju isto kao i ja. Od njega sam i pokupio ovu ljubav. Čisto nekako da se čovjek zahvali.
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Hahaha ma kakav Zec,i ja sam njemu oprostio dug za dres .SudoHusika je napisao/la: ↑02 feb 2022, 12:32Ma nije valjda da mu Zeko nije još donio dres????KANA je napisao/la: ↑02 feb 2022, 12:30BarbareZeljin je napisao/la: ↑02 feb 2022, 12:19
Dobio je dres na poklon. Lijep gest. Potrefio sam se jutros u fan sopu,kad je direktorica dosla po dres za ovog gospodina. Kad bi tako uradili mnogi.![]()
![]()
![]()
![]()
Sto me **** ovaj KANA,mogao sam ja danas uzet dres,ali clanska,djeci uzeo neke majice i duks. Izletio 100.
Ma **** dres,mogu ga ja kupit uvijek,nego sto je bila zajebancija a javljao se meni covjek za dres kojeg je Zec zamolio da to zavrse. Medjutim nista na kraju nije bilo od toga.
Nego moj Kana ja imam srece. Pa cu dres dobiti od Cocalica.
Ima jedna zanimljiva prica u vezi toga.
Kad sam ja bio kadet i junior Zelje,Edin je bio u Bubamari.
Ja sam njega jako volio i govorio mu stalno da predje u Zelju. Inace je bio prefino dijete,koji je bio jako talnetovan i stalno smo ga uzimali da igra sa nama starijim.
Edin je presao u Zelju,a tada su opremu imali uglavnom djeca koja su vec bila u selekciji,ovi novi i mladji bi je dobili bas ako bi upali u ekipu. Zeljo je tada imao razne kompete trenerki iz donacija uglavnom. Edin nije imao Zeljinu opremu jer je tek dosao.
Kad sam ja napustao Zelju,a ujedno sam i selio iz mahale u Hrasnom,njemu sam dao svoju trenerku za uspomenu i zato sto su je svi imali iz ekipe. Rekao sam mu tada da ce on meni kad jednog dana zaigra za 1 tim,dati svoj dres.
Nije bila suplja ,ja sam vjerovao da on moze to.
Nisam ga vidio par godina,mada sam pratio njegovu generaciju.
Sretnem ga slucajno kad je bio junior,i rece mi da konta napustiti fudbal. Pricali smo da je tad ekipa losa i da se strpi malo moguce da ce brzo dobiti sansu.
Tako je i bilo i ubrzo je zaigrao i postao kapiten. Nije film pa da da sam odmah tad dobio dres,ali evo nakon 20-tak godina cu ga dobiti hahahahaha.
Tako da dres je opet u igri hahaha.
-
SudoHusika
- Kontakt:
@barba, nafaku ti niko ne može uzeti, pa ni ovaj @KANA starohan. Sve to dođe na svoje.
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.