FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
fcsforever
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
na prijateljskim nema "po džepu" a tih 10 "prigoda" kako kažeš...nismo gledali da bi mogli diskutovati.
-
fcsforever
- Kontakt:
Head, znaš li kako su odigrali..kakvi su bili..trka ovo ono
Nista novo s obzirom da je Nemanjica predvodio taj pakleni napad u drugom poluvremenuGrdan je napisao/la:napadači bi vam trebali dobiti po džepu,10 stopostotnih prilika u drugom poluvremenu su promašili.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Njih trojica me najvise interesuju. Kakvi su bili?Head je napisao/la:Igrali su i Kouadio, Bekic i Kallasi.
Od ovih drugih znamo sve sta mozemo ocekivati.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- Burberry46
- Kontakt:
Druze haj nam napisi izvjestaj ako si gledaoGrdan je napisao/la:napadači bi vam trebali dobiti po džepu,10 stopostotnih prilika u drugom poluvremenu su promašili.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 8381645997" onclick="window.open(this.href);return false;
Samke nam diplomirao, valjda haha
Maturir'o*
BitiSrcemVezan je napisao/la:
Zdrava hrana teretana
A vidi evropske ekipe
- undefined007
- Kontakt:
Aldin se opet vratio. 
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
-
fcsforever
- Kontakt:
Što se mene tiče, mogu žmarit šteku dnevno ...dok ima rezultata. Sada i ima i nema rezultata, a extra dobro su plačeni i još imaju više benefita nego kompletna liga zajedno. Predsjednik i direktor su rekli svoje...neki već sada mogu početi pakovati kofere i tako spremni dočekati ...TRANSFER LISTU U DECEMBRU.
Ovo vam je 100%
Ovo vam je 100%
On je stavio na fejsu da je diplomirao, eh sad šta je, ne znam hahaha.Desole je napisao/la:Maturir'o*
Nije imao šanse da diplomira, jedino ako se zezao haha.
-
fcsforever
- Kontakt:
ma nije ovo aldin...
Buba= aldin
Buba= aldin
hehehbegipasha je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 8381645997
Završio "moju" školu, nadam se da mu prof. Sabrina nije život zagorčala. Mada je pitanje da li još uvijek radi tu
Valjda ovi naši nisu svu municiju dole ispucali, treba nešto i u Zenici ispaliti.
Svaka čast omladincima u Hungariji
- Evolution87
- Kontakt:
Jel ovo Dzemica sa Aure presao na Drinu? 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Mehka mu Aura.....Evolution87 je napisao/la:Jel ovo Dzemica sa Aure presao na Drinu?
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Ma kod njih su svi manje-više na isti kalup, ima poneki normalan lik na forumu, ali većinom su svi ovakvi paraglajderi...fcsforever je napisao/la:ma nije ovo aldin...
Buba= aldin
FKS 1946 !
Sa rezultatima i bez rezultata neozbiljno je prvo slikati se u ovim uvjetima sportskog života. Kakve rezultate imaju da nisu dobili za zelenim stolom 3 bobe ne bi kući nikog pobjedili. Pa ove zvezdice od aprila na Koševu nisu nikoga pobjedili a ti opravdavaš šipu cigare...Kontam Ibrakoviću da si ih ti doveo, ali...fcsforever je napisao/la:Što se mene tiče, mogu žmarit šteku dnevno ...dok ima rezultata. Sada i ima i nema rezultata, a extra dobro su plačeni i još imaju više benefita nego kompletna liga zajedno. Predsjednik i direktor su rekli svoje...neki već sada mogu početi pakovati kofere i tako spremni dočekati ...TRANSFER LISTU U DECEMBRU.
Ovo vam je 100%
Sve sa slike kazniti odbijanjem od plate određenog procenta, jedino ispravno, i sada i u buduće , ovaj projekat je previše vrijedan da bi se nekome popuštalo, bez obzira na rezultate.
FKS 1946 !
Trenutno korisnika/ca: Napapijri, OzmoodPinglewood i 7 gostiju.