Eurobasket 2022
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Eurobasket 2022
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Jesu ljudi napaćeni.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Sto sam reko, ljudi ih dobili jer su bili bolji kosarkaski a nista ove klasicne izvlakuse nedostatak muda, nebeska nepravda, itd. Moderna ekipa, sa 5 igraca koji mogu preuzeti u odbrani, napasti/osutati/odbraniti plus to su sve igraci iz solidnih ekipa. Jos da je Banchero tu bio
jer stvarno mislis, da bi Banchero, kao nedokazan NBA igrac, imao ozbiljan impact u kosarci po FIBA pravilima? Manje dimenzije, zonska odbrana, sidrasi u odbrani bez def 3sec, jaci i agresivniji faulovi, sasvim drugacija lopta itd.?
u loptama je razlika izmedzu wilson/spalding/molten ovih za evropsko trziste. a tko je igrao sa official NBA, onom od teksaske kravje koze, zna da je ona lopta malkice manja i puno klizavija - takvu je pravio spaldin, i sad wilson istu u sustini pravi.
vec ova nova od moltena je drugacija od stare moltenove -- po meni losija.
nazad na eurobasket:
mislim da italija prolazi i francuze
kao i slovenci poljake
u loptama je razlika izmedzu wilson/spalding/molten ovih za evropsko trziste. a tko je igrao sa official NBA, onom od teksaske kravje koze, zna da je ona lopta malkice manja i puno klizavija - takvu je pravio spaldin, i sad wilson istu u sustini pravi.
vec ova nova od moltena je drugacija od stare moltenove -- po meni losija.
nazad na eurobasket:
mislim da italija prolazi i francuze
kao i slovenci poljake
dobre guzove ima Belma
-
- Kontakt:
Ljudi si ih dobili na klasični momentum kad je Pozzeco isključen ...Zabit je napisao/la: ↑13 sep 2022, 05:24Sto sam reko, ljudi ih dobili jer su bili bolji kosarkaski a nista ove klasicne izvlakuse nedostatak muda, nebeska nepravda, itd. Moderna ekipa, sa 5 igraca koji mogu preuzeti u odbrani, napasti/osutati/odbraniti plus to su sve igraci iz solidnih ekipa. Jos da je Banchero tu bio
Spissu počeo da pogađa kao lud , priključio se Polonara .. Na drugoj strani Srbi šutirali trojke kao da oni gube 20 razlike , od 10 napada 9 trojki su opalili ... Sudije su opasno pokušale da vrate Srbiju , ali uzaludno ...
Ne vidim Italijane u završnici sa ovakvom igrom živi i umiri od trojke ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- Shategabri
- Kontakt:
Statistika baš ne govori u prilog ovom što pišeš.bombaysaphire je napisao/la: ↑13 sep 2022, 10:49Ljudi si ih dobili na klasični momentum kad je Pozzeco isključen ...Zabit je napisao/la: ↑13 sep 2022, 05:24Sto sam reko, ljudi ih dobili jer su bili bolji kosarkaski a nista ove klasicne izvlakuse nedostatak muda, nebeska nepravda, itd. Moderna ekipa, sa 5 igraca koji mogu preuzeti u odbrani, napasti/osutati/odbraniti plus to su sve igraci iz solidnih ekipa. Jos da je Banchero tu bio
Spissu počeo da pogađa kao lud , priključio se Polonara .. Na drugoj strani Srbi šutirali trojke kao da oni gube 20 razlike , od 10 napada 9 trojki su opalili ... Sudije su opasno pokušale da vrate Srbiju , ali uzaludno ...
Ne vidim Italijane u završnici sa ovakvom igrom živi i umiri od trojke ...
Po 30-ak šuteva za dva su imali i jedni i drugi.
Ono što upada u oči je broj izgubljenih lopti. 16-7, to je izuzetno bitan podatak.
Kao i veći broj asistencija Italije.
Jesu mahnito pogađali trojke, ali ne samo to. Igrali su čitav meč od početka do kraja.
I prije nego se Spissu raspucao držali su priključak. Srbija je počela kao i prethodnih 5, jako i otišli su na +14, ali se to poslije topilo i topilo i na kraju otišlo.
Gledam h2h, Francuzi ih tuku zadnjih x, Italija zadnji meč dobila na EB 2003.

Po zakonu velikih brojeva, red je na Italiju. E sad....Francuzi će igrati sigurno jaču odbranu od Srba, koliko će to Talijani probiti...osim toga trebali bi biti debelo podređeni pod košem, ali to su bili i sa Srbijom...ne znam, nisam pametan, vrlo moguće i da ih ubiju Franci potpuno, da ispušu nakon ove pobjede, ipak su to južnjaci.
Koševo Zapad
- kraljttbvb
- Kontakt:
Španci postavili rekord Evropskog prvenstva!
Košarkaška reprezentacija Španije je savldala Litvaniju i plasirala se u četvrtfinale Evrobasketa.
Crvena Furija je postavila rekord Evropskih prvenstava, a obezbedila je 21. uzastopni plasman u četvrtfinale ovog šampionata.
To je ujedno i novi rekord, a do sada su bili izjednačeni sa Sovjetskim Savezom koji ih je imao 20. To znači da je Špancima ovo uspevalo u rasponu većem od 40 godina, tačnije od 1979. godine.

Kako portal MaxBet sport nezvanično saznaje, Svetislav Pešić je blizu odluke da napusti klupu Srbije posle konsultacija sa porodicom. Jasno je da je Srbiji potrebna nova krv, koja bi pokušala da se plasira na Mundobasket. Cilj da bude da se novi tim predvođen Nikolom Jokićem domogne Olimpijskih igara u Tokiju.
Kako taj portal saznaje, dva imena se već povezuju sa KS Srbije. Jedno je trener Majkl Meloun, šef stučnog štaba Denver Nagetsa, a drugo ime je trener Partizana Željko Obradović. Naravno, sve je za sada nezvanično i u domenu želja.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Shategabri
- Kontakt:
Čisto sumnjam da bi Malone pristao da vodi bilo koju reprezentaciju.
Koševo Zapad
Koja budala provali ovo za Malonea
Ovo je u rangu onog kad neko izvali da Ruben Castro treba doc u Slobodu,a usao s Betisom u La Ligu

Ovo je u rangu onog kad neko izvali da Ruben Castro treba doc u Slobodu,a usao s Betisom u La Ligu

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bar bi znao kako Jokaru iskoristiti 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ti meni ne vjerujesmarconato je napisao/la: ↑06 sep 2022, 16:46Obzirom kako ostali igraju, a sa ovakvom igrom Srbije, msm da ne bi trebali ni sa kim imati problema osim sa Grcima i eventualno Litvancima, jer se s njima uvijek patimo i ne odgovara nam taj stil kosarke. Naravno, desi se dan kad te nista nece, a protivnik procepi, ali recimo ovu danasnju Francusku bi raskovali 20+ sa max pristupom...delinjo je napisao/la: ↑05 sep 2022, 23:21Ma ne iskljucujem to,nego samo pokusavam napisati da ne trebaju zavarati ove pobjede protiv "slabih" protivnika,zanima me kako ce to na prvenstvu izgledati kad krenu prave utakmicemarconato je napisao/la: ↑05 sep 2022, 23:07
Vidjeces Jokaru kad bude trebalo. Za sad uopste ne treba preveliko njegovo zalaganje, niti da se igra puno na njega. Poenta je da se razigra sto vise igraca, jer je ova ekipa fakticki "juce" skrpljena...Kad je trebalo, natrpao Grke, sad malo tankira za KO fazu![]()
![]()
![]()

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Shategabri
- Kontakt:
Iskoristio je i Pešić.
Još se čovjek nije ni umorio, 29 minuta na parketu

Koševo Zapad
Imas najboljeg igraca na dunjaluku,igras protiv repke koja nema igraca da ga cuva i opet ga lafo nesto dozirasShategabri je napisao/la: ↑13 sep 2022, 15:48Iskoristio je i Pešić.
Još se čovjek nije ni umorio, 29 minuta na parketu![]()

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Al najjace je Talijani u seriji 12-0,lik nit uvodi Jokica,nit time out radi 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- kraljttbvb
- Kontakt:
Upravo ovo.
A sto se tice ovoga oko Malonea, glavna recenica je ova:
Mada sam par puta citao da radi Jokica lik gleda Srbiju i ono sa novinarima kad prica, njihova reprezentacija mu je omiljena i ostale floskule.Naravno, sve je za sada nezvanično i u domenu želja.
Dok sa druge strane sto ce ti trener koji te nece moci voditi u prozorima u kvalifikacijama...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Kako Finci lijepo igraju
tek je pocetak,ali odlicni su.

Au kako igraju Finci.Ljepota 

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
U kakvog igraca je izrastao Markanen.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.