Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.
Mi uvijek od svakog protivnika napravimo Španiju 2008-2012. Ovako smo i Ukrajince predstavili kao vanzemaljce pred baraž pa se ljudi na kraju osramotiše na Euru, a pitanje je da li bi i nas prošli da nije bilo retardiranih odluka selektora tu utakmicu.
Hoćemo li se to sad predati i protiv mrtve Mađarske prije nego je i počela utakmica? Može li se malo popustiti sa tim luzerskim mentalitetom? Zamisli igrač si i čitaš ovakve komentare po društvenim mrežama, pa i ne čudi što se ne mogu sastaviti na terenu.
Hoćemo li se to sad predati i protiv mrtve Mađarske prije nego je i počela utakmica? Može li se malo popustiti sa tim luzerskim mentalitetom? Zamisli igrač si i čitaš ovakve komentare po društvenim mrežama, pa i ne čudi što se ne mogu sastaviti na terenu.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Varesanovic i Radeljic.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa igraci su zasluzni za to, dvocifren broj utakmica bez pobjede.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑10 sep 2024, 13:22Mi uvijek od svakog protivnika napravimo Španiju 2008-2012. Ovako smo i Ukrajince predstavili kao vanzemaljce pred baraž pa se ljudi na kraju osramotiše na Euru, a pitanje je da li bi i nas prošli da nije bilo retardiranih odluka selektora tu utakmicu.
To je realno a i da mi ne pisemo nista ovdje igrace je strah Madzarske i nadaju se da nece biti mraz i paprike.
- Goalgetter
- Kontakt:
Nadam se da ce Basic dobiti sansu, jer kod nekih igraca u veznom redu smo se vec uvjerili da nisu nikakva opcija za prvih 11.
-
- Kontakt:
Ta mrtva Mađarska je u zadnjih 20 sluzbenih utakmica pobjedila Poljsku, Njemackuz, te Englesku i Srbiju po dva puta...BoixosNois1899 je napisao/la: ↑10 sep 2024, 13:22Mi uvijek od svakog protivnika napravimo Španiju 2008-2012. Ovako smo i Ukrajince predstavili kao vanzemaljce pred baraž pa se ljudi na kraju osramotiše na Euru, a pitanje je da li bi i nas prošli da nije bilo retardiranih odluka selektora tu utakmicu.
Nesto sto mi nismo uradili za 30 godina postojanja saveza
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Tuku Madjari 2 razlike. Bosna je smijesna repka.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
I šta sad, trebamo od njih praviti vanzemaljce i predati se prije početka utakmice? Pa prije tri dana su od iste te Njemačke koju spominješ primili 5 golova. Najbolje onda da ne igramo nikako Ligu nacija a i kvalifikacije kad dođu treba tražiti od UEFA-e da igramo samo sa ove 2-3 reprezentacije ispod našeg šešira.19vendetta87 je napisao/la: ↑10 sep 2024, 13:34Ta mrtva Mađarska je u zadnjih 20 sluzbenih utakmica pobjedila Poljsku, Njemacku, Englesku i Srbiju po dva puta...BoixosNois1899 je napisao/la: ↑10 sep 2024, 13:22Mi uvijek od svakog protivnika napravimo Španiju 2008-2012. Ovako smo i Ukrajince predstavili kao vanzemaljce pred baraž pa se ljudi na kraju osramotiše na Euru, a pitanje je da li bi i nas prošli da nije bilo retardiranih odluka selektora tu utakmicu.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la: ↑10 sep 2024, 13:32Nadam se da ce Basic dobiti sansu, jer kod nekih igraca u veznom redu smo se vec uvjerili da nisu nikakva opcija za prvih 11.
Najveci apsurd je zasto on nije dobio sansu, pocela mu sezona 20.07, vec 7-8 utakmica takmicarskih ima u nogama i ovaj stavlja Tahirovica i Gigovica ljudi zajedno odigrali 28 minutaGoalgetter je napisao/la: ↑10 sep 2024, 13:32Nadam se da ce Basic dobiti sansu, jer kod nekih igraca u veznom redu smo se vec uvjerili da nisu nikakva opcija za prvih 11.
- SviSmoMiBosna
- Kontakt:
Madjarska ima najbolju statistiku golova iz prekida trenutno na Svijetu i reputaciju za najefikasniju igru iz kontri. Zadnju jesu fulali protiv Svaba, ali to ne znaci da su slabi. Pred-zadnju su na Euru dobili Skotsku koja je bila jako nabrijana i sa ambicijama (zamalo nije dobila Svajcarce koji su, potsjecam, na penale izgubili protiv Engleske). Tako da se Madjari sa pravom pitaju sta mi radimo u istom drustvu sa njima. Ali, nadam se da cemo ih neprijatno iznenaditi 

U komunizmu ne može biti rata na vjerskoj osnovi : hvala Bogu, tu su samo ateisti.
Nazalost Pokeras je prvi trener koji u Tahirovicu vidi kvalitet i on mu je uz Demirovica glavni igrac. Ako izuzmemo Dzeku koji nece jos dugo igrati.Goalgetter je napisao/la: ↑10 sep 2024, 13:32Nadam se da ce Basic dobiti sansu, jer kod nekih igraca u veznom redu smo se vec uvjerili da nisu nikakva opcija za prvih 11.
Ako budemo treci igramo baraz za svjetsko sa drugoplasiranim iz neke od grupa B
Mislim da im ne treba veci motiv da veceras daju 300 posto i da konacno dobijemo nekog
Mislim da im ne treba veci motiv da veceras daju 300 posto i da konacno dobijemo nekog
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Sve mi je jasno,da treba vremena i prostora i Barbi i igračima,ali jedino mi nije jasno ko više forsira ovog Mujakića,čovjek je teški kriminal od igrača,spor,loš u postavljanju,u iznošenju lopte nema nikakvu sigurnost,a ne može mi niko reći da nemamo boljeg igrača od njega ...
Madzari će da naprave sataraš za Barbu.Barba će ih iznenadit sa zacinima poput Mujage i Vasiljka.
Ljudi protiv Njemačke se teško osmramotili, mnogo mnogo gore odigrali nego mi protiv Nizozemske, pa šta sad treba praviti prime Brazil od njih? I od Ukrajine smo prime Brazil pravili pa ih Rumunija usred Minhena ispraši sa 3 razlike, to jesta ista ona Rumunija koju smo i mi dobili.19vendetta87 je napisao/la: ↑10 sep 2024, 13:34Ta mrtva Mađarska je u zadnjih 20 sluzbenih utakmica pobjedila Poljsku, Njemackuz, te Englesku i Srbiju po dva puta...BoixosNois1899 je napisao/la: ↑10 sep 2024, 13:22Mi uvijek od svakog protivnika napravimo Španiju 2008-2012. Ovako smo i Ukrajince predstavili kao vanzemaljce pred baraž pa se ljudi na kraju osramotiše na Euru, a pitanje je da li bi i nas prošli da nije bilo retardiranih odluka selektora tu utakmicu.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Sve ispod tri razlike za Madjarsku je ravno čudu.
Sve dok nam treneri forsiraju ovu 3-5-2 koju ne znaju postavit i uigrati, nema od nas ništa
Gubimo bezveze igrača u vezi s trećim polovnjakom od štopera i ne možemo više posjed nikome uzeti, nonstop smo primorani branit se
Gubimo bezveze igrača u vezi s trećim polovnjakom od štopera i ne možemo više posjed nikome uzeti, nonstop smo primorani branit se
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ima nas par da trubimo o 4 3 1 2 od onih prijateljskih u junu

Ali upravu je Sergej na pressu, pada ti u vodu formacija i postavka ako Gazibegovic na svojoj poziciji desnog beka prodaje loptu za 4-2 i sl greske. Ne mislim da smo ista vise mogli u ove 3 utakmice da je druga formacija.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Zna li neko gdje ce biti okupljanje nasih?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.