Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Pa brate samo slobodna da su ubacili i svako drugi otvoren sut bilo bi 15+
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Treba ih cvijecem docekat prema misljenju nekih debila, dok oni redovno skandiraju ratnim zlocincima, psuju turske majke...
Samo ovako sa genocidasima pa nam se nece opet genocid ponovit, cim se zaboravi i pod tepih gura ocekuj opet masovne grobnice.
Da su se komunjare nešto pitale 1992. godine, Bosna bi pala za tri dana i ne bi uopšte postojala kao nezavisna država. Bismo bili dio "Velike Srbije" i ratovali u Vukovaru za Slobu Miloševića. Čim ti spominješ "bošnjakistan" i "23 posto", jasno je ko si i šta si. Nabijem i tebe i trojku i komuniste i Fikreta Abdića, bagro izdajnička!FerdinandF je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:22Doci ce komunisti ponovo akobogda insallah. Samo tako mozemo sacuvati BiH, jer smo je mi i napravili.VensanKasel je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:17Napušiš se ti qrca vazda Sarajevu SDA botino .avenija je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:08
To su oni isti koji na Dan drzavnosti i svake nedjelje blokiraju Istočno Sarajevo i troše pare tamo dok se oni pišaju po prazniku i državi. Veći problem Bosnjaka su komunisti, ostali, LGBT koji su trenutno na vlasti nego četnici i ustaše.
Ne pratim utakmicu ali izbacuje mi članke po mrežama i mogu samo reći svaka čast Sarajevo za atmosferu i skandiranja smrtnom neprijatelju noćas.![]()
Srbi, hrvati, odbij... Bosnjaci sda nacionalisti i ostali koji zapravo zive u bosnjakistanu na 23%; necete nikad uspjeti napraviti jedinstvenu bih mrznjom, naciinalizmom, iskljucivoscu...
Isto kao protiv Grcke na EB. Unistise nas slobodna. Lagano je mogla ovdje biti dvocifrena prednost.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Onaj ko nas ispoštuje i mi trebamo njega ... Ovako nek ye bu mater svoo juHazre je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:14Ma boli nas **** vise...ko im **** materadrenaline323 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:11Himna se mogla i trebala ispostovati neka pise ko sta hoce, ovo sto se radi na tribinama je naivno i upravo ono sto oni zele.
Jer si JEDAN JEDINI...........
- QUARTERBACK
- Kontakt:
galia95 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:28Da su se komunjare nešto pitale 1992. godine, Bosna bi pala za tri dana i ne bi uopšte postojala kao nezavisna država. Bismo bili dio "Velike Srbije" i ratovali u Vukovaru za Slobu Miloševića. Čim ti spominješ "bošnjakistan" i "23 posto", jasno je ko si i šta si. Nabijem i tebe i trojku i komuniste i Fikreta Abdića, bagro izdajnička!FerdinandF je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:22Doci ce komunisti ponovo akobogda insallah. Samo tako mozemo sacuvati BiH, jer smo je mi i napravili.
Srbi, hrvati, odbij... Bosnjaci sda nacionalisti i ostali koji zapravo zive u bosnjakistanu na 23%; necete nikad uspjeti napraviti jedinstvenu bih mrznjom, naciinalizmom, iskljucivoscu...
QUARTERBACK je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:29galia95 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:28Da su se komunjare nešto pitale 1992. godine, Bosna bi pala za tri dana i ne bi uopšte postojala kao nezavisna država. Bismo bili dio "Velike Srbije" i ratovali u Vukovaru za Slobu Miloševića. Čim ti spominješ "bošnjakistan" i "23 posto", jasno je ko si i šta si. Nabijem i tebe i trojku i komuniste i Fikreta Abdića, bagro izdajnička!FerdinandF je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:22
Doci ce komunisti ponovo akobogda insallah. Samo tako mozemo sacuvati BiH, jer smo je mi i napravili.
Srbi, hrvati, odbij... Bosnjaci sda nacionalisti i ostali koji zapravo zive u bosnjakistanu na 23%; necete nikad uspjeti napraviti jedinstvenu bih mrznjom, naciinalizmom, iskljucivoscu...![]()
![]()
![]()
Nabijem i njega i komunjare mrtve
Kad bi ovaj arsla nekim cudom bar bacanja izvukao pa zabio
Bas je duplo golo...nista od njega ne mozes izmust
Bas je duplo golo...nista od njega ne mozes izmust
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Ovaj nas trener je brat najjaci
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- kolezeljovac
- Kontakt:
Uh sad 10 dugih minuta
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
TripleThreat
- Kontakt:
Samo stameno i idemo uzeti ovo. Ključno je da ni u jednom trenutku Dario ne ostavi petorku bez Xaviera ili Edina.
"Your favorite player's favorite player" - MB
- VensanKasel
- Kontakt:
Hajmo momci još 10 minuta , hajmooooo !!! Izdržite , idemo podrška !!!

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Retardi koji ne gledaju utakmice vec botuju 
-
travuljasSs
- Kontakt:
Selektor će nam šećer dobit u zadnjoj četvrtini.
Samo da ovom ferdinandu je bem majcin tabut
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Arsla nemoze dribling, nemoze seperaciju napravitu nemma sut za 3 nema sut za 2 nepravi visak nijedan ne razigrava kako treba ama bas nista
Đerđa ovo dobro vodi
- Hrammm1921
- Kontakt:
Pobjedom danas smo sve rijesili.. sa Svicarcima ne bi trebalo biti problema..
Ovaj isti lik je prije par stranica pisao da ne treba zviždati i prosipao relativizaciju/generalizaciju u fazonu "ako ih mrziš, onda smo isti kao i oni". FUJ ovakvi poltroni su mi ubjedljivo najgadniji.jasmin10 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:31QUARTERBACK je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:29galia95 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:28
Da su se komunjare nešto pitale 1992. godine, Bosna bi pala za tri dana i ne bi uopšte postojala kao nezavisna država. Bismo bili dio "Velike Srbije" i ratovali u Vukovaru za Slobu Miloševića. Čim ti spominješ "bošnjakistan" i "23 posto", jasno je ko si i šta si. Nabijem i tebe i trojku i komuniste i Fikreta Abdića, bagro izdajnička!![]()
![]()
![]()
Nabijem i njega i komunjare mrtve
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 30 nov 2025, 21:49, ukupno mijenjano 4 puta.
Trenutno korisnika/ca: BIHpatriota, Cwirek, filip13 i 36 gostiju.