Hahahahhahja , znači to si ti avenija sa drugog profilagalia95 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:20Odyebaus botino trojkaška! Pogodilo te zviždanje četnicima, abdićevac? BLOCK!VensanKasel je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:17Napušiš se ti qrca vazda Sarajevu SDA botino .avenija je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:08
To su oni isti koji na Dan drzavnosti i svake nedjelje blokiraju Istočno Sarajevo i troše pare tamo dok se oni pišaju po prazniku i državi. Veći problem Bosnjaka su komunisti, ostali, LGBT koji su trenutno na vlasti nego četnici i ustaše.
Ne pratim utakmicu ali izbacuje mi članke po mrežama i mogu samo reći svaka čast Sarajevo za atmosferu i skandiranja smrtnom neprijatelju noćas.![]()
Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
- VensanKasel
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- Hrammm1921
- Kontakt:
Da znamo bacanja pogodit bila bi dvociifrena prednost .. na kraju ce nas to kostati .. daj Boze da grijesim
Heeeej 5/12 bacanja, pa kakooo?!
Hrelja je trebao igrati umjesto Gutica. Ovaj je bas ocajan.
Hrelja je trebao igrati umjesto Gutica. Ovaj je bas ocajan.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Jbt ono sto bi trebalo biti najlakse nama najteze . Mi ih vracamo u igru , borimo se al fali kvaliteta.
-
FerdinandF
- Kontakt:
Doci ce komunisti ponovo akobogda insallah. Samo tako mozemo sacuvati BiH, jer smo je mi i napravili.VensanKasel je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:17Napušiš se ti qrca vazda Sarajevu SDA botino .avenija je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:08To su oni isti koji na Dan drzavnosti i svake nedjelje blokiraju Istočno Sarajevo i troše pare tamo dok se oni pišaju po prazniku i državi. Veći problem Bosnjaka su komunisti, ostali, LGBT koji su trenutno na vlasti nego četnici i ustaše.galia95 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:00
"FGR" elita nas je i dovela u ovo stanje gdje se Bošnjaci u vlastitoj državi više ne pitaju nizašta i gdje je većinski narod sveden na manjinu. To su ti ovi sarajevski marindvorski dušebrižnici, glasači Sabine Ćudić, Forte i Konakovića koji su duboko uvrijeđeni i povrijeđeni zviždanjem himni "bratske Srbije" koja mi je pobila pola familije. Moram im priznati da su uspjeli u namjeri da potpuno anesteziraju i ubiju u pojam ovaj narod. FUJ!
Ne pratim utakmicu ali izbacuje mi članke po mrežama i mogu samo reći svaka čast Sarajevo za atmosferu i skandiranja smrtnom neprijatelju noćas.![]()
Srbi, hrvati, odbij... Bosnjaci sda nacionalisti i ostali koji zapravo zive u bosnjakistanu na 23%; necete nikad uspjeti napraviti jedinstvenu bih mrznjom, naciinalizmom, iskljucivoscu...
U PM i slobodna bacanja...
Trebali smo voditi 15 razlike...
Trebali smo voditi 15 razlike...
- TripleThreat
- Kontakt:
Joj Ajdina roleta, preuzima utakmicu 
"Your favorite player's favorite player" - MB
Famozna treća zasada se gura
- VensanKasel
- Kontakt:
Hajde Penava ispuši , odmori i lagano zabi ta 2 prokleta bacanja .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Moraju Suljo i Atic pogodit po tricu. Alibegovic to isto moze.
Penavaaaaaaaa kraljuuuu
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Pa brate samo slobodna da su ubacili i svako drugi otvoren sut bilo bi 15+
Treba ih cvijecem docekat prema misljenju nekih debila, dok oni redovno skandiraju ratnim zlocincima, psuju turske majke...
Samo ovako sa genocidasima pa nam se nece opet genocid ponovit, cim se zaboravi i pod tepih gura ocekuj opet masovne grobnice.
Da su se komunjare nešto pitale 1992. godine, Bosna bi pala za tri dana i ne bi uopšte postojala kao nezavisna država. Bismo bili dio "Velike Srbije" i ratovali u Vukovaru za Slobu Miloševića. Čim ti spominješ "bošnjakistan" i "23 posto", jasno je ko si i šta si. Nabijem i tebe i trojku i komuniste i Fikreta Abdića, bagro izdajnička!FerdinandF je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:22Doci ce komunisti ponovo akobogda insallah. Samo tako mozemo sacuvati BiH, jer smo je mi i napravili.VensanKasel je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:17Napušiš se ti qrca vazda Sarajevu SDA botino .avenija je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:08
To su oni isti koji na Dan drzavnosti i svake nedjelje blokiraju Istočno Sarajevo i troše pare tamo dok se oni pišaju po prazniku i državi. Veći problem Bosnjaka su komunisti, ostali, LGBT koji su trenutno na vlasti nego četnici i ustaše.
Srbi, hrvati, odbij... Bosnjaci sda nacionalisti i ostali koji zapravo zive u bosnjakistanu na 23%; necete nikad uspjeti napraviti jedinstvenu bih mrznjom, naciinalizmom, iskljucivoscu...
Isto kao protiv Grcke na EB. Unistise nas slobodna. Lagano je mogla ovdje biti dvocifrena prednost.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Onaj ko nas ispoštuje i mi trebamo njega ... Ovako nek ye bu mater svoo juHazre je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:14Ma boli nas **** vise...ko im **** materadrenaline323 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:11Himna se mogla i trebala ispostovati neka pise ko sta hoce, ovo sto se radi na tribinama je naivno i upravo ono sto oni zele.
Jer si JEDAN JEDINI...........
- QUARTERBACK
- Kontakt:
galia95 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:28Da su se komunjare nešto pitale 1992. godine, Bosna bi pala za tri dana i ne bi uopšte postojala kao nezavisna država. Bismo bili dio "Velike Srbije" i ratovali u Vukovaru za Slobu Miloševića. Čim ti spominješ "bošnjakistan" i "23 posto", jasno je ko si i šta si. Nabijem i tebe i trojku i komuniste i Fikreta Abdića, bagro izdajnička!FerdinandF je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:22Doci ce komunisti ponovo akobogda insallah. Samo tako mozemo sacuvati BiH, jer smo je mi i napravili.
QUARTERBACK je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:29galia95 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:28Da su se komunjare nešto pitale 1992. godine, Bosna bi pala za tri dana i ne bi uopšte postojala kao nezavisna država. Bismo bili dio "Velike Srbije" i ratovali u Vukovaru za Slobu Miloševića. Čim ti spominješ "bošnjakistan" i "23 posto", jasno je ko si i šta si. Nabijem i tebe i trojku i komuniste i Fikreta Abdića, bagro izdajnička!FerdinandF je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:22
Doci ce komunisti ponovo akobogda insallah. Samo tako mozemo sacuvati BiH, jer smo je mi i napravili.
Srbi, hrvati, odbij... Bosnjaci sda nacionalisti i ostali koji zapravo zive u bosnjakistanu na 23%; necete nikad uspjeti napraviti jedinstvenu bih mrznjom, naciinalizmom, iskljucivoscu...![]()
![]()
![]()
Nabijem i njega i komunjare mrtve
Kad bi ovaj arsla nekim cudom bar bacanja izvukao pa zabio
Bas je duplo golo...nista od njega ne mozes izmust
Bas je duplo golo...nista od njega ne mozes izmust