Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
Drago mi je da ima ljudi oprečnih razmišljanja, onda forum ne bi imao nikakvu ulogu. Ono što me smara je čitanje postova u kojima se predviđa budućnost, zapravo, mogu da kažem, traži pažnja na ovom mjestu, s obzirom da je drugdje ne mogu dobiti.
Vranješ je bio bitan kotačić ove reprezentacije do ozlijede, to se preko noći zaboravlja, i koristi se prilika da se ospori na svaki mogući način. Quot - aju se izjave sa fb, novinarski članci, koristi se sve moguće za " prihranu " svojih stajališta koji su inače suvisli i neargumentovani.
Podsjeća me pomalo na Džekin topic.
Vranješ je bio bitan kotačić ove reprezentacije do ozlijede, to se preko noći zaboravlja, i koristi se prilika da se ospori na svaki mogući način. Quot - aju se izjave sa fb, novinarski članci, koristi se sve moguće za " prihranu " svojih stajališta koji su inače suvisli i neargumentovani.
Podsjeća me pomalo na Džekin topic.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ne bih se bas slozio s tobom...zizu1991 je napisao/la:Vranješ je bio bitan kotačić ove reprezentacije do ozlijede, to se preko noći zaboravlja, i koristi se prilika da se ospori na svaki mogući način.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Odigrao čitavih 5 utakmica u kvalifikacijama, bez obzira ko je, da li je kvalitetan ili nije, igrač koji odigra pola utakmica u kvalifikacijama je imao važnu ulogu.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
A to je sjedio na klupi dok je bio zdrav ? Evo @ceze ti je odgovorio umjesto mene.Bosniacum Lilium je napisao/la:ne bih se bas slozio s tobom...
Čovjek je u pravu, a to hoće li se neko složiti sa njim ili ne, zabole ga. Ako selektor Sušić, čije je mišljenje najbitnije, izjavi nekoliko puta da ima povjerenje u Vranješa i da mu je on bitan igrač u repki, onda niko od nas ovdje na forumu nema pravo da tvrdi suprotno.Bosniacum Lilium je napisao/la:ne bih se bas slozio s tobom...zizu1991 je napisao/la:Vranješ je bio bitan kotačić ove reprezentacije do ozlijede, to se preko noći zaboravlja, i koristi se prilika da se ospori na svaki mogući način.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Da se nije Gekasu desio onaj momenat pa je na prazan gol pogodio stativu mislim da bi mu se i dan danas svi rado sjecali majke.
Cak ni protiv Slovenije nije bio na nivou i najslabija karika u odbrani. Kad je otisao iz Alanie, taj se tim preporodio.
Pa ni CZV ga ne zeli koja je do grla u vnago. Ako ne moze za sebe da se izbori i za svoju karijeru, sto bi ga onda ja zalio. Ma pusti Papeta sta prica, njemu je Avdija najbolji desni bek kojeg imamo (poslije Mujdze). Sta tek reci na to.
Ali npr. bolji je od Sunjica, tu negdje sa Zukanovicem po kvaliteti.
Cak ni protiv Slovenije nije bio na nivou i najslabija karika u odbrani. Kad je otisao iz Alanie, taj se tim preporodio.
Pa ni CZV ga ne zeli koja je do grla u vnago. Ako ne moze za sebe da se izbori i za svoju karijeru, sto bi ga onda ja zalio. Ma pusti Papeta sta prica, njemu je Avdija najbolji desni bek kojeg imamo (poslije Mujdze). Sta tek reci na to.
Protiv Grčke u Atini je bio kriminalan, ali i takav je bio važan u Sušićevim planovima.
Njegova primarna pozicija je desni bek, a poslije Mujdže je najbolji kojeg imamo. To što igra stopera je samo još jedan plus.
Govorim o Vranješu prije povrede, pitanje je kakav će se vratiti i da li će se vratiti na vrijeme pred Brazil.
Njegova primarna pozicija je desni bek, a poslije Mujdže je najbolji kojeg imamo. To što igra stopera je samo još jedan plus.
Govorim o Vranješu prije povrede, pitanje je kakav će se vratiti i da li će se vratiti na vrijeme pred Brazil.
Koja hrpa nakucanog teksta bez ikakvog smisla.
Ne moraš da ga žališ, al nemoj niti da ga go.vnima lijepiš bez razloga.
Da se nije desio. Da nije Vedo pogodio u Kaunasu gledali bi SP kao navijači drugih repki kao što smo navikli. Da nije Asmir u Atini obranio 1 na 1, isti scenario, da nije .. itd.Bosniacum Lilium je napisao/la:Da se nije Gekasu desio onaj momenat pa je na prazan gol pogodio stativu mislim da bi mu se i dan danas svi rado sjecali majke.
E ova tvrdnja protiv Slovenije. Već smo je jednom pominjali, kada sam ti tražio da mi pošalješ neki video cijele utakmice da pogledam. Osim ispada Zukanovića, druge nisam primjetio. S obzirom da nisam primjetio, ne mogu da tvrdim da nije bilo dok ne pogledam još jednom. Drugi dio vezan za Alaniu je jako smiješan. Nađi u tome argument, i zajedno ćemo da ga ovjerimo.Bosniacum Lilium je napisao/la:Cak ni protiv Slovenije nije bio na nivou i najslabija karika u odbrani. Kad je otisao iz Alanie, taj se tim preporodio.
Pročitaj gore navode @pazzarac.Bosniacum Lilium je napisao/la:Pa ni CZV ga ne zeli koja je do grla u vnago.
I ovo još na kraju.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ako ne moze za sebe da se izbori i za svoju karijeru, sto bi ga onda ja zalio.
Za CZ vec objasnjeno.Za klikere ni djeca vise ne igraju.
Jasta je nego karika u igri nase reprezentacije i odlaska na svjetsko.
Tu su i ostali,samo sto pojedinci zaboravljaju preko noci ili nalaze vjecite krivce.Kako god da oni odigrali.
Protiv Grcke u Atini prvo poluvrijeme i drugo dva razlicita svijeta.Sto se tice Vranjesa,ali kako rekoh,nekima ne vrijedi pisati.
Jasta je nego karika u igri nase reprezentacije i odlaska na svjetsko.
Tu su i ostali,samo sto pojedinci zaboravljaju preko noci ili nalaze vjecite krivce.Kako god da oni odigrali.
Protiv Grcke u Atini prvo poluvrijeme i drugo dva razlicita svijeta.Sto se tice Vranjesa,ali kako rekoh,nekima ne vrijedi pisati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Neka ste vi upravu. Dilaver je 3x bolji desni bek od njega, a Vrsu ne treba nikako ni spominjati
Sta ocekivati na ovom forumu gdje je Dzeko 2x bolji napadac od Aguera
malo objektivnosti ljudi 
Sta ocekivati na ovom forumu gdje je Dzeko 2x bolji napadac od Aguera
Na koju H-objektivnost ciljas,gore ili dole?Bosniacum Lilium je napisao/la:Neka ste vi upravu. Dilaver je 3x bolji desni bek od njega, a Vrsu ne treba nikako ni spominjati![]()
Sta ocekivati na ovom forumu gdje je Dzeko 2x bolji napadac od Aguera![]()
malo objektivnosti ljudi
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
daj neki malo strucniji komentar. Ocekivano od tebe, opet prozivanja o nacionalizmu i sl.harishp je napisao/la:Na koju H-objektivnost ciljas,gore ili dole?Bosniacum Lilium je napisao/la:Neka ste vi upravu. Dilaver je 3x bolji desni bek od njega, a Vrsu ne treba nikako ni spominjati![]()
malo objektivnosti ljudi
Hare, ocigledno si zaglavio negdje u 96toj kad ti je samo to na pameti kad se kritikuje neki igrac ne-bosnjak. Frajer ovoliko bez kluba i da bude konkurent za nacionalnu selekciju, odvadi malo drug
Ako vec provlacis tu temu o nacionalostima (pocni zivjeti, nije vise 96ta, predji par puta entitetsku granicu, vidi da nije nista strasno) onda znaj da bez jednog Srbina, Zvjezdana Misimovica, mi ne bi igrali ni baraze, ni onu tekmu protiv Francuza u Parizu, a ne bi ni pobijedili Grcku kuci, toliko
Ja sam na prošloj stranici napisao da ukoliko ne pronađe klub u narednih par sedmica, teško da će ići u Brazil, pa čak i po ovim Papetovim kontradiktornim kriterijima.
Tebi sam samo odgovorio kad si napisao da ne misliš da je bio važan igrač u kvalifikacijama.
Toliko o tome.
Tebi sam samo odgovorio kad si napisao da ne misliš da je bio važan igrač u kvalifikacijama.
Toliko o tome.
O cemu ti,ali fakat.Nigdje veze ali totalno.Bosniacum Lilium je napisao/la:daj neki malo strucniji komentar. Ocekivano od tebe, opet prozivanja o nacionalizmu i sl.harishp je napisao/la:Na koju H-objektivnost ciljas,gore ili dole?Bosniacum Lilium je napisao/la:Neka ste vi upravu. Dilaver je 3x bolji desni bek od njega, a Vrsu ne treba nikako ni spominjati![]()
malo objektivnosti ljudi
Kada sam pricao o Stevanovicu bila je slicna prica pa se pokazalo da je ipak do njegovog zalganja i znanja, a ne nacionalnosti
![]()
Hare, ocigledno si zaglavio negdje u 96toj kad ti je samo to na pameti kad se kritikuje neki igrac ne-bosnjak. Frajer ovoliko bez kluba i da bude konkurent za nacionalnu selekciju, odvadi malo drugSreca njegova sto nemamo boljih igraca pa se moze nadati SP, inace ova situacija je komicna. Pa ne igramo mi covjece na memorijalnim turnirima pa da svako moze igrati. Mislim glupo je i razmisljati pozivati nekog ko je tako dugo bez tima. Ne znam koja je prepreka da se ne proba sa Dilaverom koji moze pokriti i poziciju zadnjeg veznog?
Ako vec provlacis tu temu o nacionalostima (pocni zivjeti, nije vise 96ta, predji par puta entitetsku granicu, vidi da nije nista strasno) onda znaj da bez jednog Srbina, Zvjezdana Misimovica, mi ne bi igrali ni baraze, ni onu tekmu protiv Francuza u Parizu, a ne bi ni pobijedili Grcku kuci, toliko
Kao prvo bratio si se adresu pogresnog coveka.
Kao drugo Vranjesa sam pratio jos iz mlade repke,isto tako u njegovom debiju A selekcije protiv Slovacke.
Odigrao na desnom beku odlicno a u mladoj je igrao i stopera.U Atini ga pojedinci u prvom poluvremenu htijeli pojesti kao i Susica,da bi se ti isti kenjci usutili u drugom poluvremenu.
Boli me qurac koje Vranjes nacionalnosti ,ali znam da momak ima kvalitet za repku i pored svih previranja i povreda koje su mu se desile.
Da imalo citas kao sto to ne cinis skontao bi da to sto meni napisa fakat pojma sa pojmom nema.
Sto se tice Dilavera ,njega fakticki do par mjeseci nigdje nije bilo,aisto tako ko imalo prati Austrijsku ligu zna pravu kvalitetu tog istog momka.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 19 jan 2014, 18:37, ukupno mijenjano 2 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jedin sto si pogrijesio je ovo sa CZ. Ovo za promasaj Gekasa i ostalo si 100% u pravu, danas bi ga se svi sjecali kao njegovog buraza sto se sjecamo.Bosniacum Lilium je napisao/la:Da se nije Gekasu desio onaj momenat pa je na prazan gol pogodio stativu mislim da bi mu se i dan danas svi rado sjecali majke.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pratio sam ga i ja u mladoj, bio je kapiten i najbolji igrac omladinaca, kakve to veze ima. Ibricic je bio kapiten Dzeki pa jbga...
Ma ja, 'ta ce taj Dilaver, odigrao samo 15 tekmi za U-21 tim Austrije... 'ta će on. Austrija je odigrala solidnu rolu u Europi i ni u jednoj tekmi se nisu obrukali, cak sta vise, ljudi samo nisu imali srece
Ma ja, 'ta ce taj Dilaver, odigrao samo 15 tekmi za U-21 tim Austrije... 'ta će on. Austrija je odigrala solidnu rolu u Europi i ni u jednoj tekmi se nisu obrukali, cak sta vise, ljudi samo nisu imali srece
A isto ko i za Zukanovica.Sto ga ne zove,sto ovo ,sto ono ,cuci kvalitet u njemu vec godinama.A vec nakon povrede umjesto da dodje pameti on sam sebi vec prdnuo u cabar.Tako da u najboljem slucaju ocekivati prelaz u Ferenzvaros.Bosniacum Lilium je napisao/la:pratio sam ga i ja u mladoj, bio je kapiten i najbolji igrac omladinaca, kakve to veze ima. Ibricic je bio kapiten Dzeki pa jbga...
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
njegova greska, i to u momentu kad je i privlacio paznju zbog nastupa za rep. i dobrim partijama u klubu.harishp je napisao/la:A isto ko i za Zukanovica.Sto ga ne zove,sto ovo ,sto ono ,cuci kvalitet u njemu vec godinama.A vec nakon povrede umjesto da dodje pameti on sam sebi vec prdnuo u cabar.Tako da u najboljem slucaju ocekivati prelaz u Ferenzvaros.Bosniacum Lilium je napisao/la:pratio sam ga i ja u mladoj, bio je kapiten i najbolji igrac omladinaca, kakve to veze ima. Ibricic je bio kapiten Dzeki pa jbga...
- Goalgetter
- Kontakt:
Izgleda su neki igraci bukvalno shvatili onu ''Idemo na Copacabanu''. Koliko vidim neki od njih, medju njima i Ogi, nesto i ne zele na SP, nego ovim ponasanjem samo mogu na kupanje na Copacabanu. Nije 9 mjeseci igrao nijedne tekme, i on ocekuje igrati neku vaznu ulogu na SP. Isto vazi i za Zukana, koji je sam usrao motku. Za nadati se da ce se trener smilovati.
Dilaver ako bi se pozvao,zamijenio bi Sunjica koja je blijeda kopija Papca.Dobar u timovima,kikser u repci.
Nikako Vranjesa.Zukanovic je prica za sebe,vise bi volio da se Cocacic pozvao,ali eto.Bilo je ili on ili ovaj.
Nikako Vranjesa.Zukanovic je prica za sebe,vise bi volio da se Cocacic pozvao,ali eto.Bilo je ili on ili ovaj.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.