GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,Devil,dubrava
- Unknown Genius
- Kontakt:
Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
? $ " " ", " - " ? ", па " & $ " " састав... $ су " " " $ ? " ", $ " " за освајанје.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- delpiero20
- Kontakt:
cccbekicamir je napisao/la:
Mostar!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Offside je napisao/la:Ja ne znam jel ja pricam kineski il sta vec? Naravno da nije realno, pa i u onoj utakmici je to bilo tako ofirno, ja tako losu namjestaljku nisam vidio niti u kantonalnim ligama. Ali kao sto Buffon rece, ko to moze zabraniti dvjema ekipama da odigraju nerijeseno ako im to odgovara? Niko, jednostavno. U svakom slucaju, ako se i ovaj put ponovi 2004, vjerujem da ce se nesto mijenjati da se onemoguce ovakve situacije!Titova-Juga je napisao/la:
Da, bas je 2-2 realan rezultat da se dva put zaredom moze desiti bas u situaciji kada je tim dvjema ekipama potrebno da se plasiraju sa istim bez truda ali s puno "pameti" ?
Phleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeease..... Give me a break !
Ja se iskreno nadam da hoce jer je vec odavno vrijeme za jedan takav potez jer onda se i ne isplati gledati nogomet.
S tvojih prstiju u Bozije oci !!silenT je napisao/la:Hrvatska dobija Španjolce 2:1, Talijani Irce 2:0... dalje idu Hrvati i Talijani
Zadnja izmjena: Titova-Juga, dana/u 14 jun 2012, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
ako bude 1-1, opet italija mora uzeti 3-0 irce da bi prosla ili 4-2 npr
a kako im napad funkcioniše daj boze da uopste dobiju irce
nema potpisa
Jos im fale one dvije muzare na autu pa da bude maskebal 
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Svaka utakmica je priča za sebe.
Nit je Španjolska nepobjediva (da jest, ili neka druga ekipa, ne bi ni pratio nogomet) niti je Irska tolika truba.
I dajte prestanite spamati temu sa glupostima jer ćete odletiti samo tako. Znam da ima dosta djece na temama Serie A i talijanskih klubova (i zato na žalost to ni ne pratim ni ne čitam), ali se bar suzdržite na ovom dijelu.
Nit je Španjolska nepobjediva (da jest, ili neka druga ekipa, ne bi ni pratio nogomet) niti je Irska tolika truba.
I dajte prestanite spamati temu sa glupostima jer ćete odletiti samo tako. Znam da ima dosta djece na temama Serie A i talijanskih klubova (i zato na žalost to ni ne pratim ni ne čitam), ali se bar suzdržite na ovom dijelu.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Fkt...Admir_Sa je napisao/la:ako bude 1-1, opet italija mora uzeti 3-0 irce da bi prosla ili 4-2 npr
Italija je u teškoj situaciji, ali sami su krvi.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
- Donnie Darko
- Kontakt:
ako bude 1-1, italijani idu dalje sa bilo kakvom pobjedom.Admir_Sa je napisao/la:ako bude 1-1, opet italija mora uzeti 3-0 irce da bi prosla ili 4-2 npr
isto tako, ako bude 2-2, 3-3, 4-4... mogu irskoj pedeset komada utrpat i otic kuci
- Titova-Juga
- Kontakt:
Obje utakmice u ponedjeljak 18.6 u 20:45.
Al' će biti sekiranja brate . . .
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
nije tacnoDonnie Darko je napisao/la:ako bude 1-1, italijani idu dalje sa bilo kakvom pobjedom.Admir_Sa je napisao/la:ako bude 1-1, opet italija mora uzeti 3-0 irce da bi prosla ili 4-2 npr
isto tako, ako bude 2-2, 3-3, 4-4... mogu irskoj pedeset komada utrpat i otic kuci
formira se mini tabela gdje spanci, talijani i hrvati imaju isti broj bodova i istu gol razliku jer su svi igrali 1-1
onda se gleda ukupna gol razlika i posto su spanci dobili irce 4-0, hrvati 3-1, ak italija dobije 1-0, 2-0, 2-1, 3-2 ide kuci , jasno kao dan
nema potpisa
Nije Darko:
Italija-Španija 1:1
Hrvatska-Italija 1:1
Španija-Hrvatska 1:1
Izjdnačen skor i onda se gleda ukupna gol razlika. Italija mora onda dobit 3:0 ili više od 3 dat ako će biti dva razlike npr 4:2...
Eto Admir objasnio...
Italija-Španija 1:1
Hrvatska-Italija 1:1
Španija-Hrvatska 1:1
Izjdnačen skor i onda se gleda ukupna gol razlika. Italija mora onda dobit 3:0 ili više od 3 dat ako će biti dva razlike npr 4:2...
Eto Admir objasnio...
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
- TomaZdravkovic
- Kontakt:
I 3:1 odgovara Italijanima ako bude 1:1 ovamo jer imaju bolji ranking na Uefa listi od Hrvata....Admir_Sa je napisao/la:nije tacnoDonnie Darko je napisao/la:ako bude 1-1, italijani idu dalje sa bilo kakvom pobjedom.Admir_Sa je napisao/la:ako bude 1-1, opet italija mora uzeti 3-0 irce da bi prosla ili 4-2 npr
formira se mini tabela gdje spanci, talijani i hrvati imaju isti broj bodova i istu gol razliku jer su svi igrali 1-1
onda se gleda ukupna gol razlika i posto su spanci dobili irce 4-0, hrvati 3-1, ak italija dobije 1-0, 2-0, 2-1, 3-2 ide kuci , jasno kao dan
Titova-Juga je napisao/la:Obje utakmice u ponedjeljak 18.6 u 20:45.
Ti obuci talijanski dres i slavi sa nama!
- skyisthelimit
jadni talijani u pm..Vazde neke teorije zavjere protiv njih kad im se smjesi ispadanje..Gdje su bili prethodne dvije utakmice, zasto nisu danasnju pobjedili i na taj nacin 100% sami odlucivali o svojoj sudbini
Nego jok, eventualni moguci 2:2 je namjestaljka..cccc
15.10 - 15.06 ...
- Titova-Juga
- Kontakt:
bekicamir je napisao/la:Titova-Juga je napisao/la:Obje utakmice u ponedjeljak 18.6 u 20:45.
Ti obuci talijanski dres i slavi sa nama!
Nemoj pobjeć s foruma ako ne prođete.
P.S
Jock sky, baš je to normala rezultat toliko da se niti jedna utakmica na EURO nije završila 2:2.
Zadnja izmjena: Titova-Juga, dana/u 14 jun 2012, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- TomaZdravkovic
- Kontakt:
Samo u slucaju pobjede 3:1 i to ako ovamo bude 1:1.... Mada nema sumnje da ce Italija satrati vec raspalu Irsku...silenT je napisao/la:koliko sam ja skontao gleda se UEFA RANKING gdje je Italija ispred Hrvatske tz. italiji će odgovarat bilo kakva pobjeda protiv Irske...
Italiji odgovara ako ili Spanija ili Hrvatska pobjedi. Ako odigraju nerjeseno Talijanima treba pobjeda od 3 razlike nad Irskom da preskoce Hrvatsku. Neznam odkud ova prica o namjestanju utakmica na 2:2
Ja znam da se vi Juventini dobro razumijete u ovakve stvari ali grijesis. Razlike nema! Uostalom kakav tacan rezultat. Njima pase i 10:10, a ne samo 2:2.GaziHusrevbeg je napisao/la:Ma pusti ga, ba.Titova-Juga je napisao/la:
Da, bas je 2-2 realan rezultat da se dva put zaredom moze desiti bas u situaciji kada je tim dvjema ekipama potrebno da se plasiraju sa istim bez truda ali s puno "pameti" ?
Phleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeease..... Give me a break !
Jedno je kad ekipama odgovara bilo kakav remi, a sasvim drugo kad im odgovara neki tačan rezultat.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
Uefa ranking se gleda samo u slučaju da su poravnati po svim drugim parametrima.silenT je napisao/la:edit: Ukoliko Hrvatska i Španjolska odigraju 1:1, dalje će proći momčad koja ima bolju gol razliku protiv Irske. U tom slučaju Talijani za prolazak moraju svladati Irce većom razlikom od 3:1.
Ako Hrvatska i Španjolska odigraju 0:0, Talijani s bilo kojom pobjedom osvajaju prvo mjesto, a zbog večerašnje uvjerljive pobjede nad Ircima Španjolci bi umjesto Hrvata prošli u četvrtfinale.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.