Sve si u pravu, ja trubim mjesecima da je on krilo da nikad nije i nikad nece biti bek. A na krilu nema mjesta, Lulic, Visca, Hajrovic, Stevo konkurencija zestoka.bagra je napisao/la:Jaidiota na ovoj temi i pacenika boze sacuvaj, avdija dobro igra i standardno u klubu i zasluzuje poziv, po meni on se puno bolje snalazi na desnom krilu nego na beku, ali eto
Avdija Vrsajevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Avdija Vrsajevic
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Jebote kakvo je on krilo kad ne zna centrirati, 90% mu lopti završi na trebinamabhsport je napisao/la:Sve si u pravu, ja trubim mjesecima da je on krilo da nikad nije i nikad nece biti bek. A na krilu nema mjesta, Lulic, Visca, Hajrovic, Stevo konkurencija zestoka.bagra je napisao/la:Jaidiota na ovoj temi i pacenika boze sacuvaj, avdija dobro igra i standardno u klubu i zasluzuje poziv, po meni on se puno bolje snalazi na desnom krilu nego na beku, ali eto
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Sad si dao razlog zasto ne treba igrati za repku.xxh2o je napisao/la:Jebote kakvo je on krilo kad ne zna centrirati, 90% mu lopti završi na trebinamabhsport je napisao/la:Sve si u pravu, ja trubim mjesecima da je on krilo da nikad nije i nikad nece biti bek. A na krilu nema mjesta, Lulic, Visca, Hajrovic, Stevo konkurencija zestoka.bagra je napisao/la:Jaidiota na ovoj temi i pacenika boze sacuvaj, avdija dobro igra i standardno u klubu i zasluzuje poziv, po meni on se puno bolje snalazi na desnom krilu nego na beku, ali eto

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
-
- Kontakt:
Ma koja god da je pozicija on je katastrofalan, ako je krilo balvan je koji ne zna uputiti centarsut, dok podigne glavu lopta mu u gol aut izadje a ako je bek rupa je ciju stranu i amateri probijaju.
U nasoj ligi se sigurno moze naci neki mladi igrac na toj poziciji koji nije losiji od Avdije jer losije od ovog ne moze.
U nasoj ligi se sigurno moze naci neki mladi igrac na toj poziciji koji nije losiji od Avdije jer losije od ovog ne moze.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Da da...siguran sam da postoji neki mladi u Zelji i Sarajevu...
SI AMO CONte!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Pa mali Bevab iz U21 repke ga je pojeo na beku kad je ono A-Repka igrala protiv njih. 

Oni ti ga puse Avdijaaa, Avdijaaa, Avdijaaaaa aaaa aaa......
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Vršajević jedini u rubrici strijelci, Džeko grije klupu
Jaoooooooooooo vidi naslova, kuku
A Vršajevića ni na naslovnoj slici.
Miralem Pjanić: Roma svoj meč protiv Cagliarija igra tek večeras.
Izet Hajrović: Grasshoppers na gostujućem terenu poazio Aarau, a Izet Hajrović na terenu proveo 89 minuta. Njegov mlađi brat Sead meč je odgledao sa klupe za pričuve. Vero Salatić nije konkurirao za meč.
Avdija Vršajević: Jedini strijelac među Zmajevima u minulom kolu bio je nogometaš Hajduka koji je pogodio mrežu Osijeka. Njegov zgoditak ipak nije bio dovoljan za trijumf Bilih koji su prosuli dva boda u poljudskoj ljepotici.
http://www.dnevno.ba/sport/nogomet/9521 ... klupu.html
Jaoooooooooooo vidi naslova, kuku

Miralem Pjanić: Roma svoj meč protiv Cagliarija igra tek večeras.
Izet Hajrović: Grasshoppers na gostujućem terenu poazio Aarau, a Izet Hajrović na terenu proveo 89 minuta. Njegov mlađi brat Sead meč je odgledao sa klupe za pričuve. Vero Salatić nije konkurirao za meč.
Avdija Vršajević: Jedini strijelac među Zmajevima u minulom kolu bio je nogometaš Hajduka koji je pogodio mrežu Osijeka. Njegov zgoditak ipak nije bio dovoljan za trijumf Bilih koji su prosuli dva boda u poljudskoj ljepotici.
http://www.dnevno.ba/sport/nogomet/9521 ... klupu.html
Ne moža se nači mladji. Jedan je AvdijaBigBigBang je napisao/la:Ma koja god da je pozicija on je katastrofalan, ako je krilo balvan je koji ne zna uputiti centarsut, dok podigne glavu lopta mu u gol aut izadje a ako je bek rupa je ciju stranu i amateri probijaju.

http://www.vecernji.hr/nogomet/vrsajevi ... icu-626990
http://www.****/sport/nogome ... -pojacanje
Ako postoji pouka iz meča sa ARG i tobom ta je DA, nedo bog da zaigraš na svjetskom.
Avdija je kvalitetan fudbaler i sigurno je da ce biti jedan od najboljih igraca reprezentacije na SP.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
- Probisvjet
- Kontakt:
Avdija nije los igrac, brz je, borben...
Steta sto nema ABS elektronički sustav kocenja koji sprjecava blokiranje nogu kod centarsuta, omogucujuci tako kraci zaustavni put i bolju kontrolu nad nogama i usporavanje na skliskom travnjaku.
Skoro uvijek proslajdra ili ako ne proslajdra ima problema vratiti se u teren jer vec podaleko odmakne prema tribini iza gola.
Inace dobar je insan.
Steta sto nema ABS elektronički sustav kocenja koji sprjecava blokiranje nogu kod centarsuta, omogucujuci tako kraci zaustavni put i bolju kontrolu nad nogama i usporavanje na skliskom travnjaku.
Skoro uvijek proslajdra ili ako ne proslajdra ima problema vratiti se u teren jer vec podaleko odmakne prema tribini iza gola.
Inace dobar je insan.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Avdija če biti prvi fudbaler kojega če " patentirati ". I umjesto ABS-a če mu ugradit ESP sustav. A šta čemo uradit, da kada konačno centrira taj centaršut ne ode iza AUT linije ??Probisvjet je napisao/la:Avdija nije los igrac, brz je, borben...
Inace dobar je insan.
A insan jeste dobar. Što jest jest.
A baš jesmo imali izbalansirane bekove kod Papeta. Na jednoj strani Rušilac a na drugoj Avdija

Jedan sve zaustavio a kod drugog propuh. Dobro bar je imao centaršuteve što jes jes
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Avdija Vrsajevic
Citao sam negdje danas na FB da su ga gledali skauti Sassoula i Sivasspora protiv Osjeka za vikend.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Daj linkGoalgetter je napisao/la:Citao sam negdje danas na FB da su ga gledali skauti Sassoula i Sivasspora protiv Osjeka za vikend.
Limvo Likce
http://www.dalmacijanews.com/Hajduk/Vie ... evica.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;bagra je napisao/la:Daj linkGoalgetter je napisao/la:Citao sam negdje danas na FB da su ga gledali skauti Sassoula i Sivasspora protiv Osjeka za vikend.
Komentari su zanimljivi

Ova cinjenica boli.Vršajević je siguran putnik za Brazil,
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
I gledat će ga protiv Dinama,al kako veli SD hajduku je malo 500000 eura.?Goalgetter je napisao/la:Citao sam negdje danas na FB da su ga gledali skauti Sassoula i Sivasspora protiv Osjeka za vikend.

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Ljudi utripovali da će za Avdiju uzeti milione. Da je malo mlađi, možda bi i moglo, ali ovako - teško.gost je napisao/la:Komentari su zanimljivi
Naravno da je malo kada je u pitanju jedan od najboljih igrača. Nije to naša Premijer liga pa da najbolji igrači idu za vreću kukuruza.emil02in je napisao/la:I gledat će ga protiv Dinama,al kako veli SD hajduku je malo 500000 eura.?Goalgetter je napisao/la:Citao sam negdje danas na FB da su ga gledali skauti Sassoula i Sivasspora protiv Osjeka za vikend.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Naravno da Hrvati znaju traziti toliko cak i za jednog Avdiju. Dok bi ovdje rekli da ga nosi sa ociju. Ili da je kloc dobar samo za sljive brati ..
Jedina sreća u životu mu je što se probio do HNL-a,ostalo je historija 

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.