Alen Halilović
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Alen Halilović
Ne znam šta ste se tako uzbudili.Očito nikada na ovom forumu nije pisao netko ko nije bošnjak..ne razumijem stvarno.
Zašto ja ne bih pisao svoje mišljenje.Ako je ovo forum to znači da ne mora značit da ste vi svi u pravu ako ste većina.Čekajte gdje sam ja to ikoga uvrijedio i na koji sam to način pisao molim vas?
Na taj da sam rekao da će Alen igrat za Hrvatsku možda - pa i vi kažete da će igrati za BiH pa nema veze.Nego vi ne podnosite Hrvate i to je vaš problem.To dokazuju i postovi forumaša koji me ovdje vrijeđaju.Čim se nađe neistomišljenik s vama odam mora biti troll i provokator.
Zašto ja ne bih pisao svoje mišljenje.Ako je ovo forum to znači da ne mora značit da ste vi svi u pravu ako ste većina.Čekajte gdje sam ja to ikoga uvrijedio i na koji sam to način pisao molim vas?
Na taj da sam rekao da će Alen igrat za Hrvatsku možda - pa i vi kažete da će igrati za BiH pa nema veze.Nego vi ne podnosite Hrvate i to je vaš problem.To dokazuju i postovi forumaša koji me ovdje vrijeđaju.Čim se nađe neistomišljenik s vama odam mora biti troll i provokator.
-
- Kontakt:
Neki od komentara:
A citam forum sportsport.ba i nemogu se nacuditi hahaha.Preporucavam svima da malo prelistaju i uljepsaju sebi dan.Koji pacenici su tamo.
Doduse i ja sam iz BIH al se izjasnjavam kao Hrvat i ja jesam Hrvat buduci da moje srce kuca za Hrvatsku.
Nadalje,BIH je umjetna tvorevina i kao takva nema sanse da opstane.
Druga stvar.Hrvatska ide u EU 1.7. i tada nasi igraci nece biti smatrani "strancima" a znamo da neke lige imaju ogranicenje po broju stranih igraca.
Dok BIH,sve i da opstane,a nema sanse jer ce se raspasti,Europsku Uniju tek moze vidjeti za jedno 15 godina.
Kao trece,ljudi na sportsport ba kao najveci argument uzimaju onu poruku na facebooku koju mogu i ja napisati i napraviti nesto slicno za 5 minuta,znaci radi se o pacenicima i isfrustriranim likovima koji svaki poraz Hrvatske slave kao svoju pobjedu i to pogotovo na velikim takmicenjima...Doduse ne preostaje im nista drugo nego da to rade jer BIH nikad nije igrala na velikom natjecanju pa je tako da u lipnju svake parne godine navijaju protiv Hrvatske.
Cetvrto...poceli su s nabrajanjem igraca koje su im oteli Hrvatska i Srbija...pa necu vas nasmijavati al tu su Jelavic,Corluka,Savo Milosevic,Mladen Krstajic,cak su im Švabe otele Marka Marina a Svedi Zlatana.
Moji Bosancerosi...nikom od nabrojanih nije palo napamet igrati za vas kvazidrzavu nastalu na temelju ugovora o miru...Cak je i Marin izjavio nesto kao prije mrtav nego za BIH.
najjači je tamo lik koji ima nick AlenHalilovic
prije tri dana čuo za njega i nazove se tako
A citam forum sportsport.ba i nemogu se nacuditi hahaha.Preporucavam svima da malo prelistaju i uljepsaju sebi dan.Koji pacenici su tamo.
Doduse i ja sam iz BIH al se izjasnjavam kao Hrvat i ja jesam Hrvat buduci da moje srce kuca za Hrvatsku.
Nadalje,BIH je umjetna tvorevina i kao takva nema sanse da opstane.
Druga stvar.Hrvatska ide u EU 1.7. i tada nasi igraci nece biti smatrani "strancima" a znamo da neke lige imaju ogranicenje po broju stranih igraca.
Dok BIH,sve i da opstane,a nema sanse jer ce se raspasti,Europsku Uniju tek moze vidjeti za jedno 15 godina.
Kao trece,ljudi na sportsport ba kao najveci argument uzimaju onu poruku na facebooku koju mogu i ja napisati i napraviti nesto slicno za 5 minuta,znaci radi se o pacenicima i isfrustriranim likovima koji svaki poraz Hrvatske slave kao svoju pobjedu i to pogotovo na velikim takmicenjima...Doduse ne preostaje im nista drugo nego da to rade jer BIH nikad nije igrala na velikom natjecanju pa je tako da u lipnju svake parne godine navijaju protiv Hrvatske.
Cetvrto...poceli su s nabrajanjem igraca koje su im oteli Hrvatska i Srbija...pa necu vas nasmijavati al tu su Jelavic,Corluka,Savo Milosevic,Mladen Krstajic,cak su im Švabe otele Marka Marina a Svedi Zlatana.
Moji Bosancerosi...nikom od nabrojanih nije palo napamet igrati za vas kvazidrzavu nastalu na temelju ugovora o miru...Cak je i Marin izjavio nesto kao prije mrtav nego za BIH.
najjači je tamo lik koji ima nick AlenHalilovic
prije tri dana čuo za njega i nazove se tako
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Vau, kakav argumentovan stav ispunjen mržnjom, pretpostavljam da si ponosno to iskopirao ovdje jer si se pronašao u istom.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
- skyisthelimit
nate je napisao/la:Ne znam šta ste se tako uzbudili.Očito nikada na ovom forumu nije pisao netko ko nije bošnjak..ne razumijem stvarno.
Ma jel mi ne podnosimo hrvate, a hrvati nas podnose sto se da procitati po susjednim portalima i forumima. Nevjerovatno koliko kolicina licemjerstva pa neki su tako daleko otisli spominjujuci nestanak BiH za koju godinu. Jel to mozda po tebi uredu ? Ili se jedan od onih koji to uveliko pisu po "svojim" forumima.
Govoris da je Alen hrvat. Ok, hrvat je isto onoliko koliko je Corluka bosanac. DAkle, nikako. A ti nemoj dvostruke arsine
Zadnja izmjena: skyisthelimit, dana/u 09 okt 2012, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.
15.10 - 15.06 ...
@SirAlexFerguson, zašto bi nas zanimao komentar tamo nekog debila?
Ko zna, možda je ovo i tvojih ruku djelo.
-
- Kontakt:
Možda, ko to znamandraX je napisao/la:@SirAlexFerguson, zašto bi nas zanimao komentar tamo nekog debila?
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Koji si ti lik. Dobro ti je ovaj rekao, prije tri dana si cuo za Halilovica i odmah svrsavas na njega. Idi gu.zi nesto.AlenHalilovic je napisao/la:Ti nemas tri ciste o nogometu.MostaracVelezovac je napisao/la:60 stranica o djecaku koji je 3-4 puta nastupio u 50toj ligi svijeta i postigao 1 gol.
Zar to nije malo previse?
Koliko je "Messija" i "Pelea" bilo proglasenim od strane medija. Koliko je talenata bilo povezano sa Realima i Barcelonama na papirima koji trpe sve.
Djecak tek poceo da igra. Znacemo za 5 godina kakav je. Ne prije.

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Čekaj neki i pretjeruju,ali općenito se ljudi zajebavaju barem na spomenutom forumu u što sam siguran.skyisthelimit je napisao/la:nate je napisao/la:Ne znam šta ste se tako uzbudili.Očito nikada na ovom forumu nije pisao netko ko nije bošnjak..ne razumijem stvarno.
Ma jel mi ne podnosimo hrvati, a hrvati nas podnose sto se da procitati po susjednim portalima i forumima. Nevjerovatno koliko kolicina licemjerstva pa neki su tako daleko otisli spominjujuci nestanak BiH za koju godinu. Jel to mozda po tebi uredu ? Ili se jedan od onih koji to uveliko pisu po "svojim" forumima.
Govoris da je Alen hrvat. Ok, hrvat je isto onoliko koliko je Corluka bosanac. DAkle, nikako. A ti nemoj dvostruke arsine
Jel teško shvatiti da bosanac i Hrvat nije isto.Bosanac,dalmatinac,slavonac,hercegovac - sve je to isto.Čovjek u BiH može biti hrvat,bošnjak ili srbin.
Nemojte mi pisat gluposti o uspoređivanju jeli Ćorluka bosanac??? Jer biti Hrvat i bosaanc nije isto.
-
- Kontakt:
Halilović će igrati za Kockaste i to je jasno ko dan, džaba se živcirate i piskarate
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- skyisthelimit
Bliss je napisao/la:
Koji si ti lik. Dobro ti je ovaj rekao, prije tri dana si cuo za Halilovica i odmah svrsavas na njega. Idi gu.zi nesto.
Niko ne svr.sava po malom vec mi hocemo ono sto nama pripada i ono za sta imamo pravo. A to je i Alen sam povtrdio. Ako cemo o 3 dana, reci mi kad je Ferguson za malog cuo pa je odjednom poceo za njim ?
@nate, ne bih o nacionalnosti malog, ali sta je po tebi Alen od to troje ili dvoje bosnjak/hrvat ako se on kao sto je to obicaj ugledao na oca
Zadnja izmjena: skyisthelimit, dana/u 09 okt 2012, 17:43, ukupno mijenjano 1 put.
15.10 - 15.06 ...
Haj ti, izjavio si to vec 1000 puta.SirAlexFerguson je napisao/la:Halilović će igrati za Kockaste i to je jasno ko dan, džaba se živcirate i piskarate

- Principatus
- Kontakt:
A zasto ti onda pises ovdje? Iz dobrote?SirAlexFerguson je napisao/la:Halilović će igrati za Kockaste i to je jasno ko dan, džaba se živcirate i piskarate

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
SirAlexFerguson je napisao/la:Halilović će igrati za Kockaste i to je jasno ko dan, džaba se živcirate i piskarate

E Fergusone, znas gdje zavrsavaju takvi koji razmisljaju kao ti o BiH, na historijskom smetljistu, samo se ti nadaj raspadu, nadali su se i Cvetkovic i Macek, pa corak. Za ovog gore sto kaze ovdje ne mozes imati drugacije misljenje, pa ne mozes ako tim misljenjem vrijedas drzavu, narod i rasipas mrznju
Prvo, @siralex, nije uredu da "lijepis" komentare za koje i sam znas da ce ovdje isprovocirati nekoga. Druga stvar, ne vidim zasto se ovdje pojedinci ovoliko pale oko malog', do trenutka kada ce on zaigrati za A reprezentaciju treba cekati jedno 2-3 godine i nije mi jasno kako neko ima viska vremena da posvecuje ovakvim stvarima.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..
nisu to pojedinci to je cijeli forum..iDon je napisao/la:Prvo, @siralex, nije uredu da "lijepis" komentare za koje i sam znas da ce ovdje isprovocirati nekoga. Druga stvar, ne vidim zasto se ovdje pojedinci ovoliko pale oko malog', do trenutka kada ce on zaigrati za A reprezentaciju treba cekati jedno 2-3 godine i nije mi jasno kako neko ima viska vremena da posvecuje ovakvim stvarima.
Ja sam mislio da je Mancinijeva logika najteza za razumiti, ali ti si sve demantirao. Fasciniran sam tvojim talentom.nate je napisao/la:Čekaj neki i pretjeruju,ali općenito se ljudi zajebavaju barem na spomenutom forumu u što sam siguran.skyisthelimit je napisao/la:nate je napisao/la:Ne znam šta ste se tako uzbudili.Očito nikada na ovom forumu nije pisao netko ko nije bošnjak..ne razumijem stvarno.
Ma jel mi ne podnosimo hrvati, a hrvati nas podnose sto se da procitati po susjednim portalima i forumima. Nevjerovatno koliko kolicina licemjerstva pa neki su tako daleko otisli spominjujuci nestanak BiH za koju godinu. Jel to mozda po tebi uredu ? Ili se jedan od onih koji to uveliko pisu po "svojim" forumima.
Jel teško shvatiti da bosanac i Hrvat nije isto.Bosanac,dalmatinac,slavonac,hercegovac - sve je to isto.Čovjek u BiH može biti hrvat,bošnjak ili srbin.
Nemojte mi pisat gluposti o uspoređivanju jeli Ćorluka bosanac??? Jer biti Hrvat i bosaanc nije isto.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- deenniiVCF
- Kontakt:
De molim te ,izbrise se s ovog formu,trazi da te admina bana,samo nemoj dolazi na ovaj forum !!!SirAlexFerguson je napisao/la:Halilović će igrati za Kockaste i to je jasno ko dan, džaba se živcirate i piskarate

.Amunt Valencia !!!
Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...
Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...
Pogresna upotreba meme-a. Prakticno si potvrdio ovo sto je ovaj iz listice napisao.mandraX je napisao/la:SirAlexFerguson je napisao/la:Halilović će igrati za Kockaste i to je jasno ko dan, džaba se živcirate i piskarate

Ova je prikladnija

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Toooooooo Pape!!
Saša Papac stigao na Ilidžu, Sušić spreman pozvati Alena HalilovićaFOTO: ARHIVA
Saša Papac stigao na Ilidžu, Sušić spreman pozvati Alena HalilovićaU taboru nogometne reprezentacije BiH na Ilidži reprezentativce i stručni štab prijatno je iznenadio vrlo drag gost. Naime, bivši bh. reprezentativac Saša Papac došao je da posjeti naše reprezentativce i poželi im sreću uoči dvomeča kvalifikacija za SP sa Grcima i Litvancima. Saša je stigao u hotel "Hercegovina" prije današnjeg prvog treninga. Nije bio raspoložen za davanje izjava novinarima. Jer je, kako je kazao, došao samo da vidi bivše suigrače i prijatelje, i da im poželi sreću uoči veoma važnih utakmica. Što se tiče raspoloženja u našem taboru, ono je na vrlo zavidnom nivou. Selektor Safet Sušić, u razgovoru s novinarama, dotakao se i fantastičnog Alena Halilovića, 16-godišnjeg nogometnog genijalca u dresu zagrebačkog Dinama.-Ako mali Halilović želi zaigrati za BiH, ja ću ga odmah pozvati, bio je vrlo jasan i konkretan selektor Sušić. Prije treninga, Edin Džeko i Emir Spahić skoknuli su do hotela "Radon plaza", gdje su se opustili uz nekoliko partija bilijara. Treba još istaći da će se večeras u "Hercegovini" pojaviti i Miralem Pajnić. Veznjak Rome najvjerovatnije neće igrati u predstojećim utakmicama, jer ozljedu koju je zaradio, još nije sanirao. Ali, kako je kazao selektor Sušić, svojim dolaskom na okupljanje još jednom pokazao koliko mu zapravo reprezentacija BiH znači.
U taboru nogometne reprezentacije BiH na Ilidži reprezentativce i stručni štab prijatno je iznenadio vrlo drag gost.
Naime, bivši bh. reprezentativac Saša Papac došao je da posjeti naše reprezentativce i poželi im sreću uoči dvomeča kvalifikacija za SP sa Grcima i Litvancima.
Saša je stigao u hotel "Hercegovina" prije današnjeg prvog treninga. Nije bio raspoložen za davanje izjava novinarima. Jer je, kako je kazao, došao samo da vidi bivše suigrače i prijatelje, i da im poželi sreću uoči veoma važnih utakmica.
Što se tiče raspoloženja u našem taboru, ono je na vrlo zavidnom nivou. Selektor Safet Sušić, u razgovoru s novinarama, dotakao se i fantastičnog Alena Halilovića, 16-godišnjeg nogometnog genijalca u dresu zagrebačkog Dinama.
- Ako mali Halilović želi zaigrati za BiH, ja ću ga odmah pozvati, bio je vrlo jasan i konkretan selektor Sušić.
Treba još istaći da će se večeras u "Hercegovini" pojaviti i Miralem Pajnić. Veznjak Rome najvjerovatnije neće igrati u predstojećim utakmicama, jer ozljedu koju je zaradio, još nije sanirao. Ali, kako je kazao selektor Sušić, svojim dolaskom na okupljanje još jednom pokazao koliko mu zapravo reprezentacija BiH znači.
Prije treninga, Edin Džeko i Emir Spahić skoknuli su do hotela "Radon plaza", gdje su se opustili uz nekoliko partija bilijara.
Saša Papac stigao na Ilidžu, Sušić spreman pozvati Alena HalilovićaFOTO: ARHIVA
Saša Papac stigao na Ilidžu, Sušić spreman pozvati Alena HalilovićaU taboru nogometne reprezentacije BiH na Ilidži reprezentativce i stručni štab prijatno je iznenadio vrlo drag gost. Naime, bivši bh. reprezentativac Saša Papac došao je da posjeti naše reprezentativce i poželi im sreću uoči dvomeča kvalifikacija za SP sa Grcima i Litvancima. Saša je stigao u hotel "Hercegovina" prije današnjeg prvog treninga. Nije bio raspoložen za davanje izjava novinarima. Jer je, kako je kazao, došao samo da vidi bivše suigrače i prijatelje, i da im poželi sreću uoči veoma važnih utakmica. Što se tiče raspoloženja u našem taboru, ono je na vrlo zavidnom nivou. Selektor Safet Sušić, u razgovoru s novinarama, dotakao se i fantastičnog Alena Halilovića, 16-godišnjeg nogometnog genijalca u dresu zagrebačkog Dinama.-Ako mali Halilović želi zaigrati za BiH, ja ću ga odmah pozvati, bio je vrlo jasan i konkretan selektor Sušić. Prije treninga, Edin Džeko i Emir Spahić skoknuli su do hotela "Radon plaza", gdje su se opustili uz nekoliko partija bilijara. Treba još istaći da će se večeras u "Hercegovini" pojaviti i Miralem Pajnić. Veznjak Rome najvjerovatnije neće igrati u predstojećim utakmicama, jer ozljedu koju je zaradio, još nije sanirao. Ali, kako je kazao selektor Sušić, svojim dolaskom na okupljanje još jednom pokazao koliko mu zapravo reprezentacija BiH znači.
U taboru nogometne reprezentacije BiH na Ilidži reprezentativce i stručni štab prijatno je iznenadio vrlo drag gost.
Naime, bivši bh. reprezentativac Saša Papac došao je da posjeti naše reprezentativce i poželi im sreću uoči dvomeča kvalifikacija za SP sa Grcima i Litvancima.
Saša je stigao u hotel "Hercegovina" prije današnjeg prvog treninga. Nije bio raspoložen za davanje izjava novinarima. Jer je, kako je kazao, došao samo da vidi bivše suigrače i prijatelje, i da im poželi sreću uoči veoma važnih utakmica.
Što se tiče raspoloženja u našem taboru, ono je na vrlo zavidnom nivou. Selektor Safet Sušić, u razgovoru s novinarama, dotakao se i fantastičnog Alena Halilovića, 16-godišnjeg nogometnog genijalca u dresu zagrebačkog Dinama.
- Ako mali Halilović želi zaigrati za BiH, ja ću ga odmah pozvati, bio je vrlo jasan i konkretan selektor Sušić.
Treba još istaći da će se večeras u "Hercegovini" pojaviti i Miralem Pajnić. Veznjak Rome najvjerovatnije neće igrati u predstojećim utakmicama, jer ozljedu koju je zaradio, još nije sanirao. Ali, kako je kazao selektor Sušić, svojim dolaskom na okupljanje još jednom pokazao koliko mu zapravo reprezentacija BiH znači.
Prije treninga, Edin Džeko i Emir Spahić skoknuli su do hotela "Radon plaza", gdje su se opustili uz nekoliko partija bilijara.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.