23 KING JAMES je napisao/la:treba ga kritikovat zato što često kad prođe ne dadne taj zadnji pas s tim bi bio najbolji na svijetu i da se ne povrjeđuje toliko ali i te povrede govore puno o njemu koji je to drugi igrač odsustvovo s terena koliko on zbog povrede i uvijek bi se vratio u super formi
pretjerao si sad da bi bio najbolji,pored Mesija i Ronalda,al bio bio jedan od najboljih igraca[/quote]
kada mesi i ronaldo daju go kao sto ga je on dao francuskoj tada nece biti a dotad covjek je pokazao da je beton armirani jos u kombinaciji sa van Pewrsijem pa mislim da nema jace reprezentracije na svijetu kada van pesri i robben krenu po strani a huntelar i ili kujt u sredini...[/quote]
ako sam dobro shvatio ti tvrdis da je roben najbolji igrac.....pa ti si stvarno puko,haj ljeci se[/quote]
a ti si glup a o kulturi da i ne pricam
robbenu je jedina mana ceste povrede i nista vise sta messi moze odigrati u odbrani?
u ostalom nemoj odgovarati na moje postove zbog takvih panjeva cesto dobijem ban ovanje i onda ne mohgu da pisem kada pozelim tako molim maloljetnike da moje postove preskoce cuj eno-barca
U ime Gospodara...