Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

miky_hz
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la miky_hz » 11 avg 2009, 00:33

emir987 je napisao/la:Pa onaj doktor je preuzeo Robbena da ga on savjetuje i cuva od povreda, cini mi se da radi dosta dobar posao jer kako vidim upola manje se ozljedjuje nego kad je tek stigao u Madrid! Robben je po meni najprodornije krilo na svijetu, on na sebe uvijek moze navuci 2-3 igraca, ali kad to probije onda cesto zabrlja, ne dodaje loptu ili puca, kad zabije to je vrijedno divljenja, ali cesto ne uspije. Zato je Ribery bolji, on zna zavrsiti, mozda je malo manje prodoran, malo slabiji tehnicar, nema onaj sitni hod kao Robben ali ima zavrsnicu, zna asistirat, odigrat dupli, zato je malo jaci igrac! Ali po meni, iza Ribery-ja najjace lijevo krilo je Robben... Sreca pa imamo obojicu :D
Jest al da Leo Messi nije krilo 8-) oni odma padaju u drugi plan cim se Leo spomene ;) (naravno ne kazem da su losi,Robben je za mene najbolji igrac Reala,ali ipak je iza Messija)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 11 avg 2009, 00:40

Svaka cast Messiju, realno najjaci igrac trenutno, ali kazem najjaca lijeva krila su Ribery pa Robben! Koliko sam upoznat, Ribery je lijevo krilo, Robben moze igrati na lijevom i desnom, dok je mali Leo desno krilo???
P.S. jedva cekam kad pocne Ronaldo udarat s desna, Robben s lijeva, ako to ne prolazilo Kaka ce da pokaze prodor kroz sredinu, ako i to ne islo ima da ne Xabi pljune pod 90 sa 40 metara :D napadaci nam nece ni trebati 8-) ali eto postavicemo i to radi reda :D Jedva cekam!!!
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 avg 2009, 00:52

Sry do mene je nisam vidio da si napisao lijeva mada Messi igra i ko desno,i lijevo i ko centralni napadac,ali po relaciji je desni :) ako je tako onda se slazem sa tobom ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 11 avg 2009, 10:18

emir987 je napisao/la:P.S. jedva cekam kad pocne Ronaldo udarat s desna, Robben s lijeva, ako to ne prolazilo Kaka ce da pokaze prodor kroz sredinu, ako i to ne islo ima da ne Xabi pljune pod 90 sa 40 metara :D napadaci nam nece ni trebati 8-) ali eto postavicemo i to radi reda :D Jedva cekam!!!
I ja isto sjajno igram PES! :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 11 avg 2009, 10:22

jedva cekam pes 2010 real madrid zabranjen :D :D :D :D
pa taj pes real ce ubijati aBd i u stvarnosti
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 11 avg 2009, 11:40

tax je napisao/la:jedva cekam pes 2010 real madrid zabranjen :D :D :D :D

a stvarno ih i treba zabraniti ali ne boj se napravice oni i od "prosjecnih" barsinih igraca strahovit tim, pa recimo uvijek ti je puyol bio bolji u odbrani od neste i ako realno nesta je doktor za njega ali ne samo za njega...

s druge strane o roobenu vs riberiju , pa naravno da je robben prodorniji ali ne samo to robben moze da igra uz citavu liniju i napred i nazad bar je tako radio one sezone kada je celzi igrao u formmaciji 4-3-3 a on i daff igrali po stranam a cijelo vrijeme bili aktivni i u odbrani, znaci covjek je fantastican igrac e jos samo kada bi se malo manje povrijedivo...
U ime Gospodara...

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 11 avg 2009, 12:12

LeBronJamesKing je napisao/la:
tax je napisao/la:jedva cekam pes 2010 real madrid zabranjen :D :D :D :D

a stvarno ih i treba zabraniti ali ne boj se napravice oni i od "prosjecnih" barsinih igraca strahovit tim, pa recimo uvijek ti je puyol bio bolji u odbrani od neste i ako realno nesta je doktor za njega ali ne samo za njega...

s druge strane o roobenu vs riberiju , pa naravno da je robben prodorniji ali ne samo to robben moze da igra uz citavu liniju i napred i nazad bar je tako radio one sezone kada je celzi igrao u formmaciji 4-3-3 a on i daff igrali po stranam a cijelo vrijeme bili aktivni i u odbrani, znaci covjek je fantastican igrac e jos samo kada bi se malo manje povrijedivo...
ma kad nije povrjedjen jedan je od najboljih igraca svjeta bez daljneg 8-)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Tata
Kontakt:

Post Postao/la Tata » 11 avg 2009, 12:39

meni muka ovo citati :S ebo vas robben, sta vidite ikako u njemu..rijesio dvije utakmice prosle sezone, i odmah ga uzdizete ko da je Allah

Salgado bi mogao zavrsiiti u Blakcburnu

http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 44376.aspx
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 11 avg 2009, 12:44

Tata je napisao/la:meni muka ovo citati :S ebo vas robben, sta vidite ikako u njemu..rijesio dvije utakmice prosle sezone, i odmah ga uzdizete ko da je Allah

Salgado bi mogao zavrsiiti u Blakcburnu

http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 44376.aspx
de ba jarane vidimo da ga ti ovdje jedini nikako ne volis...covjek je igracina svaki put kad je bio na terenu bio je i nas najbolji igrac uz Higuaina :!:

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 11 avg 2009, 15:16

Trasimaco je napisao/la:
emir987 je napisao/la:P.S. jedva cekam kad pocne Ronaldo udarat s desna, Robben s lijeva, ako to ne prolazilo Kaka ce da pokaze prodor kroz sredinu, ako i to ne islo ima da ne Xabi pljune pod 90 sa 40 metara :D napadaci nam nece ni trebati 8-) ali eto postavicemo i to radi reda :D Jedva cekam!!!
I ja isto sjajno igram PES! :mrgreen:
hahahah, nea daljee :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 11 avg 2009, 15:30

Tata je napisao/la:meni muka ovo citati :S ebo vas robben, sta vidite ikako u njemu..rijesio dvije utakmice prosle sezone, i odmah ga uzdizete ko da je Allah
Cuj sta vidis u Robbenu, ako ne vidis nista u njemu onda ne pratis fudbal covjece! Kojeg god strucnjaka sam slusao da bilo sta govori o Realu uvijek bi spominjao Robbena kao najopasnijeg igraca! Pogledaj samo sta je lani radio kad bi god bio na terenu, i u Realu i u Holandiji pa ces vidjeti sta je toliko posebno u Robbenu?! Meni je muka citati ovo sto ti kazes gore, nisam bio aktivan na ovom forumu, vidim kao ti si se kao ponovo vratio na forum, cestitaju ti raja, mislio sam da si nesto kao dobar sa fudbalom i onda kazes nesto u ovom stilu... :roll: Nigdje veze...
Ovo ni jedan fan Reala nebi rekao 100%!!!
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 11 avg 2009, 16:44

emir987 je napisao/la:
Cuj sta vidis u Robbenu, ako ne vidis nista u njemu onda ne pratis fudbal covjece! Kojeg god strucnjaka sam slusao da bilo sta govori o Realu uvijek bi spominjao Robbena kao najopasnijeg igraca! Pogledaj samo sta je lani radio kad bi god bio na terenu, i u Realu i u Holandiji pa ces vidjeti sta je toliko posebno u Robbenu?! Meni je muka citati ovo sto ti kazes gore, nisam bio aktivan na ovom forumu, vidim kao ti si se kao ponovo vratio na forum, cestitaju ti raja, mislio sam da si nesto kao dobar sa fudbalom i onda kazes nesto u ovom stilu... :roll: Nigdje veze...
ma on ti je fan Klassa Jana Huntelara ne bi me zacudilo da je vec poceo navijati za Milan :mrgreen:

kenank7
Kontakt:

Post Postao/la kenank7 » 11 avg 2009, 16:47

Ma Robben je igračina,i dan danas mi je mnogo žao što ode iz Chelsea,jer Malouda i J.Cole nisu krila njegowe klase. .. :( :( :( :( :( :( :(
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name! :)

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 11 avg 2009, 17:05

Ma svi znaju ko je Robben, i onda da ga jedan Realovac kritikuje, to mi nece u glavu?!

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 11 avg 2009, 18:40

treba ga kritikovat zato što često kad prođe ne dadne taj zadnji pas s tim bi bio najbolji na svijetu i da se ne povrjeđuje toliko ali i te povrede govore puno o njemu koji je to drugi igrač odsustvovo s terena koliko on zbog povrede i uvijek bi se vratio u super formi
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

eno-barca
Kontakt:

Post Postao/la eno-barca » 11 avg 2009, 18:57

23 KING JAMES je napisao/la:treba ga kritikovat zato što često kad prođe ne dadne taj zadnji pas s tim bi bio najbolji na svijetu i da se ne povrjeđuje toliko ali i te povrede govore puno o njemu koji je to drugi igrač odsustvovo s terena koliko on zbog povrede i uvijek bi se vratio u super formi
pretjerao si sad da bi bio najbolji,pored Mesija i Ronalda,al bio bio jedan od najboljih igraca

Tata
Kontakt:

Post Postao/la Tata » 11 avg 2009, 20:21

JameS je napisao/la:
emir987 je napisao/la:
ma on ti je fan Klassa Jana Huntelara ne bi me zacudilo da je vec poceo navijati za Milan :mrgreen:
Klaas-Jan Huntelaar ti je igrac cija statistika moze zasjeniti svakog igraca kojeg imamo u klubu a da igra u ofenzivi.

@ emir987654321 - Opet ti ponavljam... Arjen Robben je rijesio dvije utakmice prosle sezone, i kad god je Pipita igrao na mjestu krila zajedno s njim bio je ucinkovitiji... Arjen se ozljedi svaku cetvrtu utakmicu, barem statisticki, jer je 50% utakmica propustio bas zbog ozljeda..pa to nije igrac, i njegova vrijednost definitivno ne prelazi 20 miliona.. i boli me qrac sta transfermarket i ta sranje procjenjuju i na koliko procjenjuju

vidjecemo koliko ce robben izdrzati u realu nakon ove sezone.. a i sad je upitan njegov ostanak..

Zalosno je kako se neko pali na igraca kojeg protiv vecih timova nema ni u prici

EDIT: "vidim kao ti si se kao ponovo vratio na forum, cestitaju ti raja" - ko je meni cestitao :S svi mole boga da me nema da ne provociram :S

http://realmadrid-club.--- SPAM ---/post/k ... 46359.aspx Kaka se danas izgubio u Talinu XD al eto vratila ga policija :D
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 11 avg 2009, 20:30

eno-barca je napisao/la:
23 KING JAMES je napisao/la:treba ga kritikovat zato što često kad prođe ne dadne taj zadnji pas s tim bi bio najbolji na svijetu i da se ne povrjeđuje toliko ali i te povrede govore puno o njemu koji je to drugi igrač odsustvovo s terena koliko on zbog povrede i uvijek bi se vratio u super formi
pretjerao si sad da bi bio najbolji,pored Mesija i Ronalda,al bio bio jedan od najboljih igraca

kada mesi i ronaldo daju go kao sto ga je on dao francuskoj tada nece biti a dotad covjek je pokazao da je beton armirani jos u kombinaciji sa van Pewrsijem pa mislim da nema jace reprezentracije na svijetu kada van pesri i robben krenu po strani a huntelar i ili kujt u sredini...
U ime Gospodara...

eno-barca
Kontakt:

Post Postao/la eno-barca » 11 avg 2009, 20:54

LeBronJamesKing je napisao/la:
eno-barca je napisao/la:

kada mesi i ronaldo daju go kao sto ga je on dao francuskoj tada nece biti a dotad covjek je pokazao da je beton armirani jos u kombinaciji sa van Pewrsijem pa mislim da nema jace reprezentracije na svijetu kada van pesri i robben krenu po strani a huntelar i ili kujt u sredini...
ako sam dobro shvatio ti tvrdis da je roben najbolji igrac.....pa ti si stvarno puko,haj ljeci se

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 11 avg 2009, 20:59

pretjerao si sad da bi bio najbolji,pored Mesija i Ronalda,al bio bio jedan od najboljih igraca[/quote]

kada mesi i ronaldo daju go kao sto ga je on dao francuskoj tada nece biti a dotad covjek je pokazao da je beton armirani jos u kombinaciji sa van Pewrsijem pa mislim da nema jace reprezentracije na svijetu kada van pesri i robben krenu po strani a huntelar i ili kujt u sredini...[/quote]
ako sam dobro shvatio ti tvrdis da je roben najbolji igrac.....pa ti si stvarno puko,haj ljeci se[/quote]

a ti si glup a o kulturi da i ne pricam
robbenu je jedina mana ceste povrede i nista vise sta messi moze odigrati u odbrani?
u ostalom nemoj odgovarati na moje postove zbog takvih panjeva cesto dobijem ban ovanje i onda ne mohgu da pisem kada pozelim tako molim maloljetnike da moje postove preskoce cuj eno-barca
U ime Gospodara...

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.