AllGunsBlazing je napisao/la:moze i kako stoje stvari su razlicite rijeci, uostalom, ako nisi a vidim nisi citao, wenger kaze da je cilj zadrzati tim, bez obzira sta se uradilo, da tim ostane zajedno, uostalom ne smije se samo imati 2-3 igraca na 2 vrlo vazne pozicije za formaciju arsenala... drugo ti inace puno seres, vidio sam tvoje objektivne komentare na utakmicu, i objektivno su smijesni...

Naravno da sam objektivan, ako mislis na onu raspravu s Boscom o prilikama koje su timovi imali, sinoc sam gledao reprizu i moram se sad ispraviti, Arsenal nije imao nijednu stopostotnu priliku, osim gola arsavina, cak i prvi gol van persija nije bio iz neke stopostotne prilike, a sad sto neki racunaj kao stopostotne prike centarsut koji stoper fino izbije glavom , to je drugi par cipela.
dakle samo jedna stopostotna prilika za arsenal nasuprot 5 situacija kad su igraci blaugrane izlazili sami pred golmana arsenala, to je to sto se tice prilika i objektivnosti, ne znam kako su neki opet sve to vidjeli, mozda je i meni telvizor pogresno prikazao sve i to dvaput, al ajd,prilike se nigdje ne broje, samo trebali bismo svi biti objektivni koliko toliko i ne pricati gluposti da smo razvaljeni kad su svi pa i igraci arsenala priznali da su imali srece koliko su teski.
no uskoro ce revans i kad se i to zavrsi mozemo donijeti generalnu ocjenu, sad Arsenalu predstoje bitne utakmice u ligi gdje imaju lijepu sansu da napokon uzmu titulu, a tu su i kupovi gdje bi takodje bilo lijepo doci u finale.