Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Ad0

Re: Arsenal

Post Postao/la Ad0 » 18 feb 2011, 14:50

Arsenalov kapiten Cesc Fabregas našalio se na račun svog saigrača priznanjem na Twitter-profilu da je dres Lionela Messija zatražio ne bi li ga poklonio Theu Walcottu.

U srijedu navečer Arsenal je na svom stadionu Emirates savladao Barcelonu 2-1 u prvoj utakmici osmine finala nogometne Lige prvaka, a igračem utakmice pritom je proglašen engleski reprezentativac. Dres je s najboljim nogometašem svijeta, Barceloninim napadačem Lionelom Messijem, zamijenio Fabregas, no, kako se ispostavilo, ne za svoju kolekciju.

"Ne mogu vjerovati da sam za tebe išao po Messijev dres. Bio si uplašen. Proglašen si igračem utakmice i zato sljedeći put idi po dres sam", napisao je Fabregas.

Cijela priča zašto Walcott nije sam pristupio Argentincu posebno čudi jer je prije utakmice Messi posebno nahvalio Walcotta priznanjem da je jedan od najboljih nogometaša protiv kojih je ikada igrao.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 18 feb 2011, 15:04

Svaka cast klocu koji je ovo napisao, niti je Wallcot trazio dres Messija niti je bio igrac utakmice. Cijela prica je ustvari zbog Wilshera koji je bio igrac utakmice i kojem je je bilo ofirno traziti Messiju dres kad mu ne moze dati svoj posto je vec dogovorio razmjenu sa Xavijem pa je zamolio logicno kapitena da uzme dres od Messija u zamjenu za Fabregasov ovi nasi novinari su stvarno amateri cuj Wallcot :lol:
Zadnja izmjena: -Paja, dana/u 18 feb 2011, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.
Dio Arsenala

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 18 feb 2011, 15:08

da ovo se desilo, ali ne walcottu vec jacku, i to je vjerovatno bila zafrkancija, a cesc je postavio na svom profilu..
Celik!3,2,2.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 18 feb 2011, 15:21

Sto se Wilshera tice on je sjajan ali ne treba jos zuriti sa njim premlad je a Engleska javnost kad ti se na kosti naklati tesko se nositi sa tim, zadnji primjer je svjetsko prvenstvo i to je nedostatak Wilshera u odnosu na Fabregasa kad je bio u tim godinama. Fabregas je bez ikakvog pritiska igrao dosao kao tinejdzer kroz juniore i rezerve se brzo probio do prvog tima tu i tamo ga neko proglasi velikim potencijalom i to je to na miru se razvijao dok je sa Wilsherom drugacije jer je Englez ali dobro se nosi i za sada sve ide po planu.
Dio Arsenala

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 18 feb 2011, 15:39

Bosco je napisao/la:Jeb.ote kako mali igra, ovo će biti igračina.
[youtube][/youtube]
pravi wonderkid, kako je samo jak s ovzirom na godine i građu, kontrola lopte prejaka, pas fenomenalan, pregled igre fantastičan, ovo je zasigurno najveća nadolazeća nada svijetskog fudbala, još dugo ćemo uživati u njrgovim bravurama...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 18 feb 2011, 16:11

Mali Wilshir zaista puno obecava
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 18 feb 2011, 16:20

Ja mislim da bi on bio idealan za Barcelonu.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 18 feb 2011, 16:25

Trasimaco je napisao/la:Ja mislim da bi on bio idealan za Barcelonu.
:lol: :lol: :lol:

Ma Wilshere je fantastičan igrač.
You'll never walk alone.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 18 feb 2011, 16:35

Trasimaco je napisao/la:Ja mislim da bi on bio idealan za Barcelonu.
Ma bio bi vjerovatno, ali imamo mi jednu takvu mladu i veliku nada, Tiaga Alcantru, a kako stvari stoje izgleda da cemo ipak i dovesti Cesca, jer Venger je stari lisac odgodio taj transfer kako bi u ovoj sezoni definitivno od Wilshira napravio igracinu, i svaka mu cast na jos jednoj sjajnoj procjeni, mali wilshir vec sad nije nista losiji od Cesca
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 18 feb 2011, 16:53

i sad sto je wilshire dobar odmah cesc ide??? pa da nece slucajno i clichy pa dobar je gibbs, a mozda ipak ode i nasri pa imamo i ramseya koji je dobar, a da ne spominjem ode i rvp pa imamo danskog dominatora :lol: :lol: :lol:
p.s. prosle godine kada je xavi izbacio cesca,ovdje su se furali gifovi, ove godine iako je jack nasankao i xavia, i jos 2-3 igraca u isto vrijeme, niko nista ne fura, pitam se zasto...
Celik!3,2,2.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 18 feb 2011, 16:59

AllGunsBlazing je napisao/la:i sad sto je wilshire dobar odmah cesc ide??? pa da nece slucajno i clichy pa dobar je gibbs, a mozda ipak ode i nasri pa imamo i ramseya koji je dobar, a da ne spominjem ode i rvp pa imamo danskog dominatora :lol: :lol: :lol:
p.s. prosle godine kada je xavi izbacio cesca,ovdje su se furali gifovi, ove godine iako je jack nasankao i xavia, i jos 2-3 igraca u isto vrijeme, niko nista ne fura, pitam se zasto...
Ne mora naravno da ide, ali mislim da venger komotno moze prodati cesca, ne mislim to zbog barce, mozda i u neki drugi klub, jer wilshir i nasri su sjajni, a to je taj tip igraca otprilike,
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 18 feb 2011, 17:02

moze i kako stoje stvari su razlicite rijeci, uostalom, ako nisi a vidim nisi citao, wenger kaze da je cilj zadrzati tim, bez obzira sta se uradilo, da tim ostane zajedno, uostalom ne smije se samo imati 2-3 igraca na 2 vrlo vazne pozicije za formaciju arsenala... drugo ti inace puno seres, vidio sam tvoje objektivne komentare na utakmicu, i objektivno su smijesni...
slika
Celik!3,2,2.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 18 feb 2011, 17:07

Danasnja izjava

slika

Kakav samo stadion je nas Emirates, nista od toga ne bi bilo moguce da nema velikog vodje cak je i smijensi Suko to naglasio.
Dio Arsenala

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 18 feb 2011, 17:13

Ovi arapski komentatori su najluđi :lol:

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 18 feb 2011, 17:17

AllGunsBlazing je napisao/la:pa da nece slucajno i clichy pa dobar je gibbs
pa kad se pokazalo da je clichy dobar, otisao je a.cole... ;) tako da ovo za cesca i wilsherea nije daleko od istine za godinu dvije ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 18 feb 2011, 17:19

Scof1eld je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:pa da nece slucajno i clichy pa dobar je gibbs
pa kad se pokazalo da je clichy dobar, otisao je a.cole... ;) tako da ovo za cesca i wilsherea nije daleko od istine za godinu dvije ;)
Opet ljudi, prije nego nesto komentarisete(a u tome se pokusate napraviti pametni) onda bar provjerite kako je ko otisao, sta mislis sto navijaci Arsenala zovu a.cola- CASHley ??
Celik!3,2,2.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 18 feb 2011, 17:22

AllGunsBlazing je napisao/la:moze i kako stoje stvari su razlicite rijeci, uostalom, ako nisi a vidim nisi citao, wenger kaze da je cilj zadrzati tim, bez obzira sta se uradilo, da tim ostane zajedno, uostalom ne smije se samo imati 2-3 igraca na 2 vrlo vazne pozicije za formaciju arsenala... drugo ti inace puno seres, vidio sam tvoje objektivne komentare na utakmicu, i objektivno su smijesni...
slika

Naravno da sam objektivan, ako mislis na onu raspravu s Boscom o prilikama koje su timovi imali, sinoc sam gledao reprizu i moram se sad ispraviti, Arsenal nije imao nijednu stopostotnu priliku, osim gola arsavina, cak i prvi gol van persija nije bio iz neke stopostotne prilike, a sad sto neki racunaj kao stopostotne prike centarsut koji stoper fino izbije glavom , to je drugi par cipela.

dakle samo jedna stopostotna prilika za arsenal nasuprot 5 situacija kad su igraci blaugrane izlazili sami pred golmana arsenala, to je to sto se tice prilika i objektivnosti, ne znam kako su neki opet sve to vidjeli, mozda je i meni telvizor pogresno prikazao sve i to dvaput, al ajd,prilike se nigdje ne broje, samo trebali bismo svi biti objektivni koliko toliko i ne pricati gluposti da smo razvaljeni kad su svi pa i igraci arsenala priznali da su imali srece koliko su teski.

no uskoro ce revans i kad se i to zavrsi mozemo donijeti generalnu ocjenu, sad Arsenalu predstoje bitne utakmice u ligi gdje imaju lijepu sansu da napokon uzmu titulu, a tu su i kupovi gdje bi takodje bilo lijepo doci u finale.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 18 feb 2011, 17:26

Naravno, ali na kraju nisu bitne 100% prilike, nego golovi, a to Arsenal ima vise, kao i suteva u okvir gola, kao i cinjenicu da u prvih 15 minuta Barca nije lopte vidjela, kao i cinjenicu da je Wenger svjesno pustio igru Barci, citaj malo sta Bendtner kaze na Arsenalovoj stranici.. p.s. Pique je jedan od najboljih stopera na svijetu, al kad igra protiv spanskih ''velikana''
Celik!3,2,2.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 18 feb 2011, 17:36

AllGunsBlazing je napisao/la:Naravno, ali na kraju nisu bitne 100% prilike, nego golovi, a to Arsenal ima vise, kao i suteva u okvir gola, kao i cinjenicu da u prvih 15 minuta Barca nije lopte vidjela, kao i cinjenicu da je Wenger svjesno pustio igru Barci, citaj malo sta Bendtner kaze na Arsenalovoj stranici.. p.s. Pique je jedan od najboljih stopera na svijetu, al kad igra protiv spanskih ''velikana''
Ma nema se potrebe s tobom raspravljati, ti nemas ni predstavu kako je tekla utakmica, arsenal je bio bolji ispocetka ali samo do 7-8 minute, i to je rezultiralo prilikom Persija, koja nije bila stopostotna, jer je sutao puno iskosa, ispred njega je u bloku bio Pike i Valdez je bio zatvorio gol . Vec u 12. minuti Messi je fulao prvu sansu, i sve do gola Van Persija arsenal se na terenu ponasao rasuto ko kila rize

Pike i Abidal su pokazali kako su mocni stoperi, s lakocom su dobijali duele, a za golove uopste nisu krivi
Zadnja izmjena: Romariooo, dana/u 18 feb 2011, 17:39, ukupno mijenjano 1 put.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 18 feb 2011, 17:38

Meni lik kaze da ja nemam predstavu kako je utakmica tekla a njemu igrao puyol :lol: :lol: :lol:
a za sto su stoperi krivi ako nisu za golove??? ko nije zatvorio rvp-a na vrijeme, ko je ispao u kontri, nije valjda messi kriv za golove...
Celik!3,2,2.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.