jedan izgledan tip za sutra,dva kola prije kraja Horn se bori za ostanak u ligi dok Liefering,obzirom da nema pravo igranja u visem rangu,u zadnje vrijeme ne lici na onaj tim iz ranijih kola i trenutno je u najlosijoj formi od svih
sretno

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Odustani od zenskog tenisa i manjih turnira koji slusze samo za namjestanje, vidi se da pratis tenis ali ti je dovoljno npr sad samo RG i to je toalex1991 je napisao/la:Pella vs Elias 1
Myneni vs Krstin 1
Gignoun vs Kudraytsev 1
K.Bondarenko vs Cepelova 1
S.Peer vs Tig 1
Dabrowski vs Dushevina 1
Kv.12.69
Ma druze lakse je pogadjati manje turnire,nego ove glavne tu su razlike minimalne,to ti je kao sa fudbalom,prije ces pogoditi manje lige,nego ligu peticezabranjeni je napisao/la:Odustani od zenskog tenisa i manjih turnira koji slusze samo za namjestanje, vidi se da pratis tenis ali ti je dovoljno npr sad samo RG i to je toalex1991 je napisao/la:Pella vs Elias 1
Myneni vs Krstin 1
Gignoun vs Kudraytsev 1
K.Bondarenko vs Cepelova 1
S.Peer vs Tig 1
Dabrowski vs Dushevina 1
Kv.12.69
Sad je kvota 1.65zgmiky je napisao/la:Slaven Belupo-Zadar 1 2.20
Oprašta se Davor Vugrinec, zadnja utakmica u prvoj HNL, Zadar rekli smo od danas drugoligaš, trebalo bi uplatiti još večeras jer sutra očekujem kvotu ispod 2 a mislim da će Koprivnica i Belupo prirediti Vugi dostojan oproštaj uz pobjedu.
Ja sam kecine na Mattersburg i Luganomerak je napisao/la:Dajte neki prijedlog za veceras dupliranje da ispratim makar tudju nafaku nisam sedmicu furinte uzeo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ovo ni pijan ne bih ispratio.admir12345 je napisao/la:http://prntscr.com/783url sretno ko isprati vidim svi igramo Ajaccio da nas ne izdigne sve
Mozes li onda postavit ti svoje analize da makar mi i pjani tebe ispratimoreLo je napisao/la:Ovo ni pijan ne bih ispratio.admir12345 je napisao/la:http://prntscr.com/783url sretno ko isprati vidim svi igramo Ajaccio da nas ne izdigne sve
Sasari igra playy off napravio brejk u Trentu i pobjedom prolazi daljereLo je napisao/la:Gdje ti ovdje vidiš ijednu analizu? Samo si nalupao parove i ovu košarku lupao više koševa bez bilo kakve logike. Al' eto, svakom svačije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.