Na kraju prvenstva cemo mi slaviti titulu, a stoperi dolaze do euro utakmica. Ovaj tim se tek stvara i slijedece godine u Evropi ce biti znatno izmjenjen i ojacam. Od sadsnjih igraca max 5 ce ih biti u prvih 11.Pirke_TM87 je napisao/la:Ma dovest cete vi jos bar 10 napadaca do kraja sezone a na kraju prvenstva cete shvatiti da su vam zapravo trebali pravi stoperi !Aragon je napisao/la:Mi smo se danas pojacali dovodjenjem napadaca, a sve ostale ekipe u ligi su dobile pojacanje ostankom Deje na nasem golu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: Odg: FK Sarajevo
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Re: FK Sarajevo
Pu, koja izrada od covjeka.
Mora da mu je Bandovic zaprijetio.

Mora da mu je Bandovic zaprijetio.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Aj kakva steta. Fenomenalan golman.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Jbg, idemo dalje. Ali potraga za novim dobrim golmanom se mora nastaviti.
Upravu je onaj manijak,nama ljudi treba jedan dobar stoper.Odbrana nam je najlosiji dio tima.Totalno nesigurna i panicna,pa u svakoj utakmici u **** Premijer ligi nam zabiju gol.Ono sto su pokazali protiv Travnika je katastrofa od Berberovicevog kiksa, do loseg postavljanja Dupovca,i naravno lose intervencije Bandovica.Znaci stoper pod HITNO nam treba.
-
fcsforever
- Kontakt:
on.je izgleda donji u tom biznis odnosu sa managerom...očigledno je da se taj manager puno pita
Sta se cudite pare su pare, nije ni prvi ni zadnji ...simon je napisao/la:"Dogovorio sam sve bio sa Sarajevom, ljudi su bili zaista korektni, ali sinoć kasno sam dobio ovu ponudu i morao sam je prihvatiti," kaže za naš portal nesuđeni golman Ludogoreca.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
Postavio sam prije jedan klip na Gregora Balazica, momak stoper igra u Ukrajini i standardni slovenski A-reprezentativac prosao omladinsku skolu Espanyola, posto je situacija kakva jest tamo i njegov ugovor istice sada na zimu u decembru ove godine moglo bi se pokusati, ako se ima para za Benka valjda bi imali i za ovog.amypitar je napisao/la:Upravu je onaj manijak,nama ljudi treba jedan dobar stoper.Odbrana nam je najlosiji dio tima.Totalno nesigurna i panicna,pa u svakoj utakmici u **** Premijer ligi nam zabiju gol.Ono sto su pokazali protiv Travnika je katastrofa od Berberovicevog kiksa, do loseg postavljanja Dupovca,i naravno lose intervencije Bandovica.Znaci stoper pod HITNO nam treba.
ma rade ljudi na trasnferima, al vecinom se poslovi zavrsavaju sa menadzerima...muhamedkonjic je napisao/la:Postavio sam prije jedan klip na Gregora Balazica, momak stoper igra u Ukrajini i standardni slovenski A-reprezentativac prosao omladinsku skolu Espanyola, posto je situacija kakva jest tamo i njegov ugovor istice sada na zimu u decembru ove godine moglo bi se pokusati, ako se ima para za Benka valjda bi imali i za ovog.amypitar je napisao/la:Upravu je onaj manijak,nama ljudi treba jedan dobar stoper.Odbrana nam je najlosiji dio tima.Totalno nesigurna i panicna,pa u svakoj utakmici u **** Premijer ligi nam zabiju gol.Ono sto su pokazali protiv Travnika je katastrofa od Berberovicevog kiksa, do loseg postavljanja Dupovca,i naravno lose intervencije Bandovica.Znaci stoper pod HITNO nam treba.
kada se uvezes sa nekim menadzerom ili agencijom ides sa njihovim igracima.. kao juve i onaj menadzer Pogbe i jos par igraca
uz to, na zimu imamo budzet od milion i pol za igrace tako da ce se vjerovatno zadnja liniji poboljsati .... a golman je pod LOGICNO
Liga Prvaka je Liga PrvakaElegant je napisao/la:Sta se cudite pare su pare, nije ni prvi ni zadnji ...simon je napisao/la:"Dogovorio sam sve bio sa Sarajevom, ljudi su bili zaista korektni, ali sinoć kasno sam dobio ovu ponudu i morao sam je prihvatiti," kaže za naš portal nesuđeni golman Ludogoreca.
Ja te volim, volim Željo..
-
fcsforever
- Kontakt:
Haj ba ne kukajte ko kakve babe. Ni Ljupko nije ostao duže od 48 h...a sa njim bi bila druga priča. Kod njega nema jaranskih veza...jbg, menadžer ovog golmana dobio ponudu koja se ne odbija. Iz priče samog golmana vidi se da se on tu vrlo slabo pita...i to je to. Treba ga zaboraviti ko i Ljupka i kraj.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
A do tada se poselamiti s borbom za tituluEvolution87 je napisao/la:Hajd ako nam je za utjehu trebao bi nam doci na zimu
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
rammstein je napisao/la:ma rade ljudi na trasnferima, al vecinom se poslovi zavrsavaju sa menadzerima...muhamedkonjic je napisao/la:Postavio sam prije jedan klip na Gregora Balazica, momak stoper igra u Ukrajini i standardni slovenski A-reprezentativac prosao omladinsku skolu Espanyola, posto je situacija kakva jest tamo i njegov ugovor istice sada na zimu u decembru ove godine moglo bi se pokusati, ako se ima para za Benka valjda bi imali i za ovog.amypitar je napisao/la:Upravu je onaj manijak,nama ljudi treba jedan dobar stoper.Odbrana nam je najlosiji dio tima.Totalno nesigurna i panicna,pa u svakoj utakmici u **** Premijer ligi nam zabiju gol.Ono sto su pokazali protiv Travnika je katastrofa od Berberovicevog kiksa, do loseg postavljanja Dupovca,i naravno lose intervencije Bandovica.Znaci stoper pod HITNO nam treba.
kada se uvezes sa nekim menadzerom ili agencijom ides sa njihovim igracima.. kao juve i onaj menadzer Pogbe i jos par igraca![]()
uz to, na zimu imamo budzet od milion i pol za igrace tako da ce se vjerovatno zadnja liniji poboljsati .... a golman je pod LOGICNO
Odlicno brate
E buran i jako interesantan dan je iza nas, ma što kažu "sa nama nikad nije dosadno", neka i treba tako, neka se priča i piše.
Ali sad se već trebamo uozbiljiti i okrenuti se sutrašnjoj utakmici, izuzetno teškoj, utakmici koja će ja vjerujem biti rezultatska prekretnica za nas. Kad pogledam ove međusobne ligaške duele sa Zeničanima tačno me tuga uhvati, mnogo vremena je prošlo a mi dole nismo slavili, da li ćemo sutra, vidjet ćemo.
Ono što se dešava u upravljačkim strukturama njihovog kluba ne smije nas zavavati, jer je na terenu nešto sasvim drugo. Pisao sam i ranije, oni su u laganom podizanju forme i ja se samo nadam da ih je ova pauza malo ohladila i da neće nastaviti tom uzlaznom putanjom. Mi, sa druge strane, smo bili krenuli prema dole sa formom i nama je pauza došla u pravo vrijeme, mi sad možemo samo gore sa jer dublje nema.
Za dobar rezultat dole svaki igrač koji sutra dobije priliku mora dati 200 % svojih mogućnosti, jer znamo kako se igra protiv nas. Mnogi govore da ih samo pobjeda interesuje i da moramo dole pobjediti, ja sam malo drugačijeg mišljenja. I ako sam ga proteklih dana kritikovao zbog nekih odluka u potpunosti se slažem sa Dženinom izjavom da mi treba dole da pružimo dobru igru, a onda će i rezultat doći, nadam se.
Vjerujem da stručni štab ima tih početnih 11 za sutra, a da se ja nešto pitam ja bih to uradio ovako:
Golman -
Bekovi - desno Berberović (jer je po mom mišljenju ipak bolji od Barića), lijevo Puzigaća, da zabije koji gol
Stoperi - provjereni dvojac Tatomirović i Dupovac
Sredina - sa četvoricom u liniji, lijevo Stojčev, pa Cimirot i Kovačević i desno Okić (Duljević ipak nije odmarao)
Napad - Krste i Bilbija, s tim da Bića bude malo iza Krste.
Ukoliko rezultat bude išao u našu korist probati Kallasia, možda Mitrevskog i Bekića, a ako ne, oda Dulja mora ući da donese dobar rezultat.
Malo olakšavajuća okolnost nam može biti bojkot njihovih navijača, ali je sigurno da će na ostalim tribinama biti simpatizera koji će opet njima pružati finu podršku, a Horde vjerujem da će biti u elementu
Nešto sam razmišljao da ne bi bilo loše da naši navijači pruže neku solidarnost sa domaćinom na dva načina, prvi za rudare i da se prvih pet minuta ne navija, a zatim da se na neki način pruži podrška njihovim navijačima da istraju u svojim namjerama o boljitku kluba, jer smo i mi prošli kroz sličnu situacijau.
Ali sad se već trebamo uozbiljiti i okrenuti se sutrašnjoj utakmici, izuzetno teškoj, utakmici koja će ja vjerujem biti rezultatska prekretnica za nas. Kad pogledam ove međusobne ligaške duele sa Zeničanima tačno me tuga uhvati, mnogo vremena je prošlo a mi dole nismo slavili, da li ćemo sutra, vidjet ćemo.
Ono što se dešava u upravljačkim strukturama njihovog kluba ne smije nas zavavati, jer je na terenu nešto sasvim drugo. Pisao sam i ranije, oni su u laganom podizanju forme i ja se samo nadam da ih je ova pauza malo ohladila i da neće nastaviti tom uzlaznom putanjom. Mi, sa druge strane, smo bili krenuli prema dole sa formom i nama je pauza došla u pravo vrijeme, mi sad možemo samo gore sa jer dublje nema.
Za dobar rezultat dole svaki igrač koji sutra dobije priliku mora dati 200 % svojih mogućnosti, jer znamo kako se igra protiv nas. Mnogi govore da ih samo pobjeda interesuje i da moramo dole pobjediti, ja sam malo drugačijeg mišljenja. I ako sam ga proteklih dana kritikovao zbog nekih odluka u potpunosti se slažem sa Dženinom izjavom da mi treba dole da pružimo dobru igru, a onda će i rezultat doći, nadam se.
Vjerujem da stručni štab ima tih početnih 11 za sutra, a da se ja nešto pitam ja bih to uradio ovako:
Golman -
Bekovi - desno Berberović (jer je po mom mišljenju ipak bolji od Barića), lijevo Puzigaća, da zabije koji gol
Stoperi - provjereni dvojac Tatomirović i Dupovac
Sredina - sa četvoricom u liniji, lijevo Stojčev, pa Cimirot i Kovačević i desno Okić (Duljević ipak nije odmarao)
Napad - Krste i Bilbija, s tim da Bića bude malo iza Krste.
Ukoliko rezultat bude išao u našu korist probati Kallasia, možda Mitrevskog i Bekića, a ako ne, oda Dulja mora ući da donese dobar rezultat.
Malo olakšavajuća okolnost nam može biti bojkot njihovih navijača, ali je sigurno da će na ostalim tribinama biti simpatizera koji će opet njima pružati finu podršku, a Horde vjerujem da će biti u elementu
Nešto sam razmišljao da ne bi bilo loše da naši navijači pruže neku solidarnost sa domaćinom na dva načina, prvi za rudare i da se prvih pet minuta ne navija, a zatim da se na neki način pruži podrška njihovim navijačima da istraju u svojim namjerama o boljitku kluba, jer smo i mi prošli kroz sličnu situacijau.
ako je ovaj imao alternativu u Ludogorecu, imat cemo i mi u drugom golmanu 
Isto kao što se i Zrinjski poselamio, pardon, pozdravio prošle sezoneBosniacum Lilium je napisao/la:A do tada se poselamiti s borbom za tituluEvolution87 je napisao/la:Hajd ako nam je za utjehu trebao bi nam doci na zimu
Ja te volim, volim Željo..
Ramooo ko jeee u pitanjurammstein je napisao/la:ako je ovaj imao alternativu u Ludogorecu, imat cemo i mi u drugom golmanu
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
samo nemojte u PP nemam pojma majke mi nisam se ni rasptivaoBeSha1992 je napisao/la:Ramooo ko jeee u pitanjurammstein je napisao/la:ako je ovaj imao alternativu u Ludogorecu, imat cemo i mi u drugom golmanu
al da ce doci neko, DOCI CE
-
fcsforever
- Kontakt:
@Hilmo, daj jednom bar jednom u životu malo više optimizma. Tebe kad slušam zamišljam da nam je još uvijek familija na čelu kluba. Bolan, pomarisat se sutra...nisu kvalitetniji od Atromitosa...jel dovoljno
Neka dovedu, kvalitetom kao Benko, golmana ja ću biti zadovoljan. Sve ispod toga 
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Fouzi1, HordasFks, iliyaa8, Kyle88, Lecler, MaroonBjelave, OzmoodPinglewood, senad82 i 53 gosta.