odjeca, patike etc etc

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Vasa Ladacki
Kontakt:

Re: odjeca, patike etc etc

Post Postao/la Vasa Ladacki » 14 avg 2014, 01:28

reds_forever je napisao/la:
Vasa Ladacki je napisao/la:isto gov.no, samo drugo pakovanje. Nema neke velike razlike, osim u cijeni. :rol:
Al haj da je to neka priblizna cijena, nego su ti toceni dosta jeftiniji...Na osnovu cega :?: :hmmmmm:
Pa zato što su točeni i što dođe manje, šta misliš o toj ideji?

@gio ne palamudaj. jedina stvar koja ne pita za cijenu je sat.
Nama je Željo svetinja jedina.

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 14 avg 2014, 01:36

mordfustang je napisao/la:slika

my 2 cents,iako ne nosim sada,kada zima dođe trošiti će se :mrgreen:

Dobar, dobar :thumbup:
At the end of the storm there's a golden sky..

ZuZa3
Kontakt:

Post Postao/la ZuZa3 » 14 avg 2014, 05:39

EDO299 je napisao/la:slika
Kad smo kod parfema, ovaj preporučujem. Nevjerovatno kako se lijepe za tebe, al bukvalno. :ljepota: Da kucnem, da se ne ureknem hahah. Parfem je beton znači , ali je i cijena, 100-tka. Ne bih ga ja ni kupio, nego dobio od jarana iz Afganistana :mrgreen:[/quote]

Jedan od mojih najdrazih parfema, koristim ga neke 3-4 godine, ne znam ni sam koliko sam ih kupio. Vise ga koristim kao ono casual parfem, everyday sto nosim.

Evo jos nekoliko preporuka parfema, koje trenutno koristim i provjereno su dobri:

Pacco Rabanne INVICTUS
slika
Armani CODE sport
slika
Armani CODE
slika
Dolce & Gabbana the One
slika
Po meni, novac vrijedi uloziti u parfeme, sat, sako-kais-cipele te novcanik.
Chelsea, Chelsea
We're gonna make this a Blue Day

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 14 avg 2014, 15:44

ZuZa3 je napisao/la:
Armani CODE
slika
Najjači muški parfem ubjedljivo.
Nama je Željo svetinja jedina.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 avg 2014, 15:47

Gdje ima ovih dana malo bolji izbor tena u gradu? U ovom SL u ferhadiji dvoje tene da valjaju
DRUG NEBI TI PUNCA

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 avg 2014, 17:08

slika
Prije 2 sedmice leglo. Moradoh isprobati. Ne samo da je odlican za uvijanje, nego mirise bolje od aftershavea. :mrgreen:
slika
Skratio sam bradu, bilo je krajnje vrijeme. Sad je na 5 mm, dok su brkovi na 9 mm. (Da se razumijemo, naravno da ovo nisam ja na fotografiji iznad) :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 14 avg 2014, 17:10

Moustache wax. :rol: :tokralju: Zaj.ebao si i mene s 'bespotrebnim kupovinama'.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 avg 2014, 17:12

BurningLegion je napisao/la:Moustache wax. :rol: :tokralju: Zaj.ebao si i mene s 'bespotrebnim kupovinama'.
Ma mora se covjek nekad pocastiti, yebem ga :mrgreen: . Drugacije se ne mogu uviti - jednom sam pokusao sa obicnim voskom i malo je reci da ne ide. Uostalom, dvije tub(ic)e mogu biti skoro godinu dana. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 14 avg 2014, 17:14

Uvijati brkove. :rol: :tokralju:
Pa pocasti se sa parfemom, naocalama, satom, kosuljom dan ga 'ebo. :mrgreen:

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 14 avg 2014, 17:14

ovaj Monolog opasna sminka i brkove uvija :rol:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 avg 2014, 17:17

BurningLegion je napisao/la:Uvijati brkove. :rol: :tokralju:
Pa pocasti se sa parfemom, naocalama, satom, kosuljom dan ga 'ebo. :mrgreen:
Pocastio sam se. Jbt, pa moustache wax je 11 Eura (dvije ove tubice). Cale mi ne trebaju (imam dvoje), a sat koji mi se svidja je trenutno van moje platezne moci. Ili bolje receno, morao bih odvajati od usta da ga uzmem, tako da... Jedino da mi zena uzme. :mrgreen:
miki_92 je napisao/la:ovaj Monolog opasna sminka i brkove uvija :rol:
Jesi l' vidio? :P slika

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 14 avg 2014, 17:21

Haha, ma dobro, ali you're missing my point. :rol: Ja sam placao svoj hair wax lijepo tri tube 30ak EUR zajedno sa DHL express post. :rol: Al opet, to stavljas na kosu, jelte, ne uvijam brkove. :)
Jaa sto trenutacno volim su : dobar parfem, dobar sako/kaput, dobra kosulja, najs shoes, dobre naocale, i tako to. Sat, moram priznati da nemam nijedan ''adekvatan'', odnosno ne kupih nijedan sebi za privatne potrebe, no kad budem svakako da ce biti nesto kvalitetno i da mi se bas svidja.
Uglavnom, hocu reci, pa mogao si i ne kupiti moustache wax, hipsteru, nista vise. :mrgreen:
Zadnja izmjena: BurningLegion, dana/u 14 avg 2014, 17:25, ukupno mijenjano 1 put.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 avg 2014, 17:24

Ma razumio sam ja tebe. Hocu da ti kazem da se za 11 Eura nisam mogao drugacije pocastiti. Osim mozda kupovinom neceg za jelo. :mrgreen:

I, nisam hipster, pobogu. Daleko od toga. Samo sto mi prije vrijeme i mjesto nisu dozvoljavali da uvijam "ljepotane". Sad se to vec moze ispostovati. Da ne kazem mora. :mrgreen: Od svih ljudi, barem bih od tebe ocekivao podrsku. :P

Bjez', djavola cu ti vise izlaziti u susret kad te budu htjeli banovati. :P

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 14 avg 2014, 17:27

Podrzavam ja sve sto je zlo, krivo, naopako, alternativno ili neobicno, ali smatram da si tih 11 EUR mogao pocastiti i na stosta drugo, pa makar na alkohol. :rol: Ili ako vec mooras na lice, pa onda uzmi hair wax, sto ce ti moustache wax, zaar se ni s cim drugim to ne moze uvijati, nema ti zena viklere? :rol:
Dobro, metrosexualac, better? :mrgreen: Ak te sta tjesi, i jaa se sredim katkad, ono, kakav Beckham koliko sam dobar. :mrgreen:
Pazi, ja niisam nijednom dosad bio baniran. :mrgreen: Ali, ali, you have my back, riight? :oops: :rol: :mrgreen:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 avg 2014, 17:29

Ako ti kazem da sam si narucio Baneovu masku, hoce l' me to ukopati ili iskopati?! :lol: Stvar koju cu nositi jednom u godini i to ako budem raspolozen. :lol:

Alkohol ide iz drugog dzepa. :lol: To ne narucujem preko neta. :P

Momcino, mene s' naso zezat, a? :mrgreen: Ne brijem noge, sta cemo sad?! Ni prsa. :P

Ne moze taftov vosak (njega sam imao). Zato sto ne daje aromu aftershavea + mnogo je teze uviti brkove da drzi dovoljno dugo. Pa kao da bih narucio da sam mogao tako uviti?! :P Nisam ni ja Gates. :P

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 14 avg 2014, 17:35

Mogu ti reci iskopati, Bane je awesome. :cool: Ja bi to nosio na daily basis, na parties i tako to, why the fck not. :D

Pa nisam cuo ni da je itko narucio moustache wax preko neta, dosad. :rol: :tokralju:

Pa dobro, jos si mozda u krizi identiteta. :mrgreen: Ja brijem prsa, ali iz medicinskih razloga. :P

Garantiram da bi ti uspio ovaj moj vosak, to drzi nevjerojatno, a plus stalno se moze iznova modelirati. Ali, moje pitanje je opet, zasto bi to uvijao, the fck is wrong with you, da te stresan posao nije izmaltretirao isuvise. :rol:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 avg 2014, 17:39

Ma nije Poirot uvijanje, ne brini. :mrgreen: Kulturnije, modernije... Kako ono ti nazvase? Ah, da - hipstersko. :mrgreen:

Usput, maska je prva liga. Al' nije ona sa mogucnoscu mijenjanja glasa - ta je preglomazna. Ova je klasicna baneovska. Samo jos da se nabildam.

Ne brijem prsa, jer tu ne'am mnogo dlaka. Ko bi rekao, posebno kada se uzme u obzir da sam se poceo brijati jos u vrticu. :mrgreen:

Sad me ispricaj, odoh si uviti brkove i prosetati gradom. :P

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 14 avg 2014, 17:41

A dobro, covjek zivi i uci, prosetaj, jasta ces, i ja cu ubrzo, samo sto cu izaci u vaaastly less of a hipster state. :rol:
Stay tuned for more of your favorite show : Forum mods, they're people too. :mrgreen:
Zadnja izmjena: BurningLegion, dana/u 14 avg 2014, 17:42, ukupno mijenjano 1 put.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 14 avg 2014, 17:42

Šta će ti maska ako nisi sposoban imitirati glas. :kafa:

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 14 avg 2014, 17:51

*deep, raspy voice* Oh, so he thinks hipsters are his allies? But you merely adopted the hipster moustache. Hipsters were born with it, molded it without wax. They didn’t see moustache wax until they were already men.The curled moustache betrays you because it belongs to them!*

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.