Hvala i svaka cast za nijet da se obidje spomenik na tuzlanskoj kapiji.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
De ba, pustite ljudima bod. Nemojte biti fukare.fukaratz je napisao/la:Addict je napisao/la:Pozdrav Tuzlaci, prenosim saopstenje Crvene legije:
Crvena Legija i delegacija FK Mladost će u sklopu gostovanja na utakmici Sloboda – Mladost koja se u nedjelju igra u Tuzli posjetiti spomenik na tuzlanskoj Kapiji i polaganjem cvijeća, fatihom i minutom šutnje odati počast ubijenoj tuzlanskoj mladosti 25.5.1995. godine kada je ubijena 71 a ranjena 240 osoba, uglavnom mladih.
“Poznato je da je dan osnivanja FK Mladost 25.5.1959, što povezuje naš klub s datumom zločina, te ćemo na ovaj način odati počast ubijenim na tuzlanskoj Kapiji.”, saopšteno je iz Crvene Legije.
Danas smo kontaktirali MUP TK i dozvolili su nam posjetu. Vidimo se u nedjelju, neka pobijedi bolji.kapa do poda momci
bujrum u Tuzlu i fin izlet vam zelim (osim bodova)
1500-2000 plafon,sjever prazan,Legija ce nam ocitati bukvicu iz navijanja.pinoglavi je napisao/la:Bit ce **** u nedjelju, jos imam osjecaj da ce bas mala posjeta biti
Ma bit će cc 2000....klasika za ove neatraktivnije protivnike... Ne kontam sto ste ba toliko opterećeni posjetom... I te 2 milje je pristojna cifra.... Pricamo o Bosanskoj ligi, jbt.....mi smo jos u top 3 sto se posjete tice.... Ne samo ti nego dosta raje je nesto nezadovoljna a ja mislim da imamo skroz dobru posjetu.... Može bolje naravno al pretjerujemo bas sa nekim nezadovoljstvom kad na Vitez ili Metalleghe dodje 2 milje... Nikako da svarimo realnost da je liga k a r i n a teškapinoglavi je napisao/la:Bit ce **** u nedjelju, jos imam osjecaj da ce bas mala posjeta biti
Prvo sve najbolje želim Slobodi. Iskreno i od srca. Kad je vec moj Čelik tu gdje jest.staragarda je napisao/la:Stari, ZAJKO ZEBA je proglašen za NAJBOLJEG IGRACA PL U PROSLOJ SEZONI... Kakve sjene,kakav zeljoCrni gavran je napisao/la:Zajko Zeba uopste ne briljira, nije ni sjenka onog Zebe iz Zelje. Sto se statistike tice mislim da bi Cvijetin bio bolji od Husrefa sa ovim igracima Slobode.![]()
... Možeš malo pojasnit to da je bolje igrao u želji
Atmosfera ko u kosarkaskoj reprezentacijiSariel je napisao/la:Sta je ovo nidje nikog?
Eto dje smoSariel je napisao/la:Sta je ovo nidje nikog?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.