Dosta je bilo provlačenja, nema više.

Vi jedino kontrolišete stupsku petlju jer ste kuyice male
Ovaj stroj nije normalan, Stipu gatutankamon1905 je napisao/la: ↑08 okt 2023, 23:30Usutko sam ga na sat vremena.
Seljacino dajem ti dozvolu da pises do sutra navecer, a onda si opet u kazni. Izdresirat cu te ja pa ces se naucit lijepo ponasat kad te kuci nisu nista naucili.
Ih Ilidzu necu ni spominjati
HeheheheMeraak1921 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 19:53Meraak1921 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 23:19Joj kad trehne sad Sirokog, pa bordo kuye na Kosevu 0:1![]()
![]()
Hehehekuye vi ste na redu
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑08 okt 2023, 23:26Bio je sinoc i mladi par iz okolice Srebrenika sa dvojicom djecaka. Sinovi mozda 7-8 godina da su imali. Ja mislim da se onako djeca ni Diznilendu ne obradaju. Pocesmo skandirati "bice Zeljo opet sampion" a oni se okrecu gledaju u roditelje a osmijeh im na licima neprocjeniv. To su stvari koje mene raduju. I taj osjecaj kad gledas sa istoka utakmicu i vidis je a ne da je izmedju komunisticki kanal pa traka pa 5 metara jos do terena.
Ja shvatam navijacka prepucavanja. Ali ugodjaj i atmosfera na Grbavici je jedinstvena u BiH a mozda i na ovim prostorima. Sanjao sam prije da mogu djecu fino povesti na stadion. Tad istoka nije billo ni u planovima. Prelijepo je biti na puno Grbavici. Zato kazem neka pisu da nas je 500 bilo. Ko je bio vidio je.
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑08 okt 2023, 23:26Bio je sinoc i mladi par iz okolice Srebrenika sa dvojicom djecaka. Sinovi mozda 7-8 godina da su imali. Ja mislim da se onako djeca ni Diznilendu ne obradaju. Pocesmo skandirati "bice Zeljo opet sampion" a oni se okrecu gledaju u roditelje a osmijeh im na licima neprocjeniv. To su stvari koje mene raduju. I taj osjecaj kad gledas sa istoka utakmicu i vidis je a ne da je izmedju komunisticki kanal pa traka pa 5 metara jos do terena.
Ja shvatam navijacka prepucavanja. Ali ugodjaj i atmosfera na Grbavici je jedinstvena u BiH a mozda i na ovim prostorima. Sanjao sam prije da mogu djecu fino povesti na stadion. Tad istoka nije billo ni u planovima. Prelijepo je biti na puno Grbavici. Zato kazem neka pisu da nas je 500 bilo. Ko je bio vidio je.
HordasOdMalena je napisao/la: ↑08 okt 2023, 23:36HeheheheMeraak1921 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 19:53Meraak1921 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 23:19Joj kad trehne sad Sirokog, pa bordo kuye na Kosevu 0:1![]()
![]()
Hehehekuye vi ste na redu
Drago mi je što ti je prva utakmica bila baš ova.![]()
Šefe nemoj opet belaj pravit pa degenek fasovatIsmirMirvic je napisao/la: ↑08 okt 2023, 23:37+3
Nema na cemu, hvala i vama! Uzivajmo veceras. Prva flasa Dom Pérignon je otvorena.
Hehehehe debilko.Meraak1921 je napisao/la: ↑08 okt 2023, 23:39HordasOdMalena je napisao/la: ↑08 okt 2023, 23:36Hehehehe
Drago mi je što ti je prva utakmica bila baš ova.![]()
Pogledaj moj zadnji post sine, btw vidis da sam crko od smijeha, koga cemo mi dobiti ..
Nije mi prva utakmica, bio sam i protiv Celika prije par godina, jel se to pika? Kakav debilko oca yebo, idi uzivaj u pobjedi
Imate zaista fenomenalan marketing, odlican posao rade.
Usrah se zbog opasnog kera NoDija.
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 14 gostiju.