FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

rob do bagro
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la rob do bagro » 14 maj 2010, 19:25

Bice ovdje sutra, sacuvajte link pa sutra udjite na vrijeme http://delicast.com/tv/ZDF
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 14 maj 2010, 20:12

rixadu je napisao/la:
BAVARAC DO GROBA je napisao/la:ko ima kablovsku nek gleda na zdf ;)
jesi ti na HS kablovska... Nema zdf?!
Nema ZDF na HSu :( Tako da cu morati preko neta gledat :lol:

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 14 maj 2010, 20:15

Ima ZDF na digitalnoj nekodiran

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 14 maj 2010, 20:20

ja sam u sanskom mostu el đemo kablovska :D
nikad nije blokirano ko u sarajevu il u nekim drugim gradovima :lol:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 14 maj 2010, 21:16

BAVARAC DO GROBA je napisao/la:ja sam u sanskom mostu el đemo kablovska :D
nikad nije blokirano ko u sarajevu il u nekim drugim gradovima :lol:
:D ej kablovska vam je ta odlicna znam kad sam kod rodjaka u sanskom mostu bio susreo sam se s njom...prva liga :D

@geronimo: upravu si da sam u zadnje vrijeme slabo kritikovao bayernove igrace, al morao sam ih branit, svi navale il na riberyja, traze dlaku u jajetu, pa onda krenu po kloseu i gomezu, isto kao da su obojica nizerazredni igraci pa ono et da ih bacimo u kraj , sta ce nam oni (neki tako misle , naravno ne svi)...a volim ja i kritikovat, ne brini se, samo u sezoni gdje sve ovako super ide, tesko je naci nesto za kritikovat...ponekad sam govorio o slabostima odbrane, al et i ona je u ligi bila dobra, suplja je bila u ligi prvaka....ako nekog igraca mogu izdvojit koji mi je znao izvadit zivce, to je demichelis, koji sa nekakvim cudnim pasovima, vracanjima lopte zna zavalit ekipu pa je bayern zahvaljujuci njemu znao golove primit...u zadnje vrijeme je ko stabilan, al imao je cudnih momenata...a jos jedan mi je prije vadio zivac a to je lell, pa je et van gaal me postedio patnje da gledam opste tog covjeka koji je fudbal zalutao(nije dobio skoro ni malo prilike za igru)....i neka on uskoro napusti klub...pranjic je jos jedan koji je znao imat losa izdanja i koji mislim je zasluzio da manje igra...schweinsteiger i van bommel odlicni, ali kad su izostajali onda je vise prilike trebao dobit tymo umjesto pranjica, jer je ovaj prvi puno kompletniji fudbaler

kup: e sad nesto i o sutrasnjem finalu, nadam se da cemo osvojit tu duplu krunu iako je werder majstor za kup i kvalitetna i nezgodna ekipa...ali ipak bolji individualci i odlicno samopouzdanje bit ce prevaga na stranu bayerna i ako Bog da sutra kompletiramo duplu krunu...to bi bio slag na tortu i onda nam ostaje da stavimo onu visnjicu na slag, a to bi bila liga prvaka :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 14 maj 2010, 21:24

slika
El Fatiha :lol: :lol:

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 14 maj 2010, 21:28

Jeste li vidjeli u danasnjem Avazu onog lika sto zeli pjeske do Njemacke na prvu utakmicu sezone, ukoliko Bayern osvoji LP ?? :)
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

zike

Post Postao/la zike » 14 maj 2010, 21:32

lejla je napisao/la:Jeste li vidjeli u danasnjem Avazu onog lika sto zeli pjeske do Njemacke na prvu utakmicu sezone, ukoliko Bayern osvoji LP ?? :)
IMA PRIJENOS NA HRT2.Igrači Bayerna idu helikopterom,a Ivica Olić trči do Madridda.OLIĆ KRALJ.Torcida 1950. 8-)
Najstarija organizirana navijačka skupina u Europi.NIKO KAO HAJDUK IZ SPLITA.th 1950.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 14 maj 2010, 21:48

Na sta su sve spremni zaljubljenici u fudbal

Vahid će pješačiti od Bugojna do Njemačke

Na neobičan poduhvat priprema se Bugojanac Vahid Čehaja - Dik. Punih 25 godina Dik, inače uposlenik preduzeća "Čistoća", vatreni je fan Minhenskog "Bajerna". U "malom prstu" ima kompletnu ličnu kartu ovog kluba i njegovih uspjeha.

Veoma je sretan što će Bajern uskoro po peti put pokušati doći na krov Evrope. Ukoliko se njegova nadanja i ostvare, Vahid će u tu čast na prvu "Bajernovu" utakmicu Bundeslige u Minhenu u novom prvenstvu, doći pješice iz Bugojna.

- U čast pete titule evropskog prvaka, prepješačio bih pet zemalja: BiH, Hrvatsku, Sloveniju, Austriju i Njemačku. Svaka bi zemlja simbolizirala po jednu titulu evropskog prvaka. Pješačit ću u dresu Hasana Salihamidžića, a kroz Hrvatsku u dresu Ivice Olića - priča Vahid, koji nam otkriva kako je u kontaktu sa Salihamidžićem, posredstvom Hasanove majke u Jablanici.

Hasan se već obavezao da će biti sponzor njegovog poduhvata u rekvizitima i drugim potrebnim stvarima neophodnim za jedno ovako dugo putovanje. Za daleki put Dik se već sprema, bitno je samo da "Bajern" 22. maja u Madridu osvoji petu titulu evropskog prvaka.

Sretan put Diče :)

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 14 maj 2010, 22:00

Joj, da mi je sredit vizu, iso bih i ja sa njim. :mrgreen:
#divovi

.kicked
Kontakt:

Post Postao/la .kicked » 14 maj 2010, 22:07

U koliko je tekma????????? :oops: :oops:
VOLIMO TEBE A NJIH KO **** MILAN CULUM

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 14 maj 2010, 22:18

U 20:00 h ;)

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 14 maj 2010, 22:18

.kicked je napisao/la:U koliko je tekma????????? :oops: :oops:
20.00
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 14 maj 2010, 22:22

Zato vas ja sve zovem da se pridruzite stranici na FACE GRUpi FAN CLUB BAYERN-BAVARCI BIH A nema nas 186 maLo je to za osnivanje pa da napravimo nesto slicno kao Arsenalovci ima dosta LjuDi stvarno samo treba imat zaintersovanja !!
ako zeliTe javite se
FB Karamanlic Armin
Mns [email protected]
Skype - nocna_ptica83

POZ BAVARCI
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 14 maj 2010, 22:25

CoDe je napisao/la:Zato vas ja sve zovem da se pridruzite stranici na FACE GRUpi FAN CLUB BAYERN-BAVARCI BIH A nema nas 186 maLo je to za osnivanje pa da napravimo nesto slicno kao Arsenalovci ima dosta LjuDi stvarno samo treba imat zaintersovanja !!
ako zeliTe javite se
FB Karamanlic Armin
Mns [email protected]
Skype - nocna_ptica83

POZ BAVARCI
Kako ce vas biti vise kad ima milion tih grupa, tre bo bi sad svaki navijač Bayerna praviti novu grupu.
To ti je niđe veze, bolje govori ljudima da brišu te grupe sta se glupirate

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 14 maj 2010, 22:26

jel iko zna na kojem programu ce sigurno bit tekma a da se moze gledat preko kablovske :)
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 14 maj 2010, 22:28

Bilal je napisao/la:
CoDe je napisao/la:Zato vas ja sve zovem da se pridruzite stranici na FACE GRUpi FAN CLUB BAYERN-BAVARCI BIH A nema nas 186 maLo je to za osnivanje pa da napravimo nesto slicno kao Arsenalovci ima dosta LjuDi stvarno samo treba imat zaintersovanja !!
ako zeliTe javite se
FB Karamanlic Armin
Mns [email protected]
Skype - nocna_ptica83

POZ BAVARCI
Kako ce vas biti vise kad ima milion tih grupa, tre bo bi sad svaki navijač Bayerna praviti novu grupu.
To ti je niđe veze, bolje govori ljudima da brišu te grupe sta se glupirate
aLi poLa tih i vise ljuDi nema intersa samo su napravili FAN CLUB kao ime ja mislim u smisLu da to organizujEemo ako kontaŠ to sto pricam vidis ovdje ima dolsta ljuDi koji su za TO samo treba pokrenuT nemoram to biti ja ti al neko!
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 14 maj 2010, 22:29

zdravo raja, evo jos jednog bavarca u nizu, dugo citam ovaj forum, al nisam imao acc, evo sad uz pomoc moje drugarice Lejle :) sam uspio napraviti jedan, pa ev da vas za pocetak pozdravim.
Razumijes ti mene burazere moj :)

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 14 maj 2010, 22:31

Luca.Toni je napisao/la:zdravo raja, evo jos jednog bavarca u nizu, dugo citam ovaj forum, al nisam imao acc, evo sad uz pomoc moje drugarice Lejle :) sam uspio napraviti jedan, pa ev da vas za pocetak pozdravim.
Pozdrav Luca.Toni ;)

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 14 maj 2010, 22:33

CoDe je napisao/la: Mns [email protected]
Jesil ti onaj sto neke dojave daje ? :mrgreen:

Odnosno radi s tim tipovima,dojavama i ostalim kladionicarskim magijama :mrgreen:
A C A B !

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.