ultrasstyle_tz je napisao/la:jedina dobra poenta u svemu ovom je da mi nismo napravili NISTA da se pomjerimo organizaciono kao klub..Azmir bi otisao kad-tad, ko sto rekoh mjesec, sest mjeseci, sest godina i opet bi isto bilo
ma bravo majstore, to je nazalost jedina i prava istina, a sto sam i sam pisao
ne mogu se ja radovat lijepim vremenima sa Azmirom Husicem, kada znam sta slijedi poslije odlaska Azmira Husica, jednostavno mi to nema smisla, nisam takav tip osobe i kraj price! fino sam rekao, Sloboda je sigurna sa Azmirom Husicem, cak i sa tih 7 miliona duga, al bez Azmira Husica ovaj klub nema buducnost, pa sve da bude i bez marke duga
ovdje jednostavno nema ljudi koje zanima Sloboda zbog Slobode, da bi dosli na celo kluba, niti privatnike, niti grad to zanima, al ima onih koje Sloboda zanima zbog njih samih, sto smo mnogo puta vidjeli
dva su puta kojim ce Sloboda ici ako i kada Azmir Husic ode, jedan je "stabilan" premijerligas uz nabijanje dugova, a sposobni su za 10 godina nabit 2-3 miliona duga, a drugi je Sloboda u cvajti, odnosno klub koji nikoga ne zanima, ni one zbog licnih interesa