PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

skoroalen
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la skoroalen » 07 feb 2018, 21:46

svrakino1921 je napisao/la:ATLETICO MADRID
Boli tebe qrac, tvoji su pobijedili. :mrgreen:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 07 feb 2018, 21:49

alenpitar je napisao/la: Sutra ce ih voditi da vide amawa i lutvu. ulaz cener
:lol:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 07 feb 2018, 21:50

alenpitar je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:
alenpitar je napisao/la:Svi uzimaju abdest, samo zeljina djeca tejemmum :lol:
Rekli Spancima idemo ujutro u Hutovo Blato, pitaju djeca dje do smo sad u picki maternoj bili?
Sutra ce ih voditi da vide amawa i lutvu. ulaz cener
Izlaz feslija
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 07 feb 2018, 22:03

svrakino1921 je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Mojne mi reci da si njegov? Ima on finu kcerku...
Amididi smo to za cerku nemoj date cuje znas koliko je lud
Mala s ekonomije, a? :ljepota:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 07 feb 2018, 22:04

Divi ovih mentalnih patuljaka sa kobilje glave, kao i uvijek pokazuju svoje pravo lice. Njima nije bitno da li je to Atletiko, ili ubice njihove djece. Samo neka je kontra Želje. E moje komšije, ne do Bog nikome...

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 07 feb 2018, 22:11

Gledaj im komentara. :puke:
Kaze; Sto smo divljina evrope? Sto smo najnerazvijeniji u svemu? Sto smo glupi bosanci? ..
Jbo to sto kod mene nista ne valja, bitno je da ne valja ni kod komsije, a ne daj Boze da komsiji sta krene u zivotu, daj odmah da ga zajebem pa da se nasladjujem.
Pljuju po djeci koja su ginula na terenu protiv protivnika koji bi pobjedio protiv bilo kojeg tima iz nase "premier lige", protivnika koji imaju sve najbolje moguce uslove za razvoj, koji igraju na najboljim terenima, imaju najbolje treninge, priliku da uce od najboljih..

Yebo ti nas, goni nas sve u pichku materinu :puke:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 feb 2018, 22:16

Kaunas je napisao/la:
alenpitar je napisao/la: Sutra ce ih voditi da vide amawa i lutvu. ulaz cener
:lol:
:urnebes: :urnebes: ....sve,sve....i Atletico Madrid i veliki uspjeh al...... LJEKOVITO BLATO DOLINE CUPOVA :tokralju: :tokralju: :tokralju:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 07 feb 2018, 22:20

Jadovi jadni sa fantokama i palicama napadali ljude po ulicama i tramvajima, to su zadnji put radili četnici u martu 92 Stače se i vama u kraj p... i onima koji su to organizovali

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 07 feb 2018, 22:20

alenpitar je napisao/la:- Novinar: Amare, moremo li iznenaditi i ppobjediti Atletico Madrid?

-Amaw: Moreno

:lol: :lol: :lol:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 feb 2018, 22:24

bojamora je napisao/la:Jadovi jadni sa fantokama i palicama napadali ljude po ulicama i tramvajima, to su zadnji put radili četnici u martu 92 Stače se i vama u kraj p... i onima koji su to organizovali
Pa kad idete na gostovanja u grupama i neorganizirano :kafa:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 07 feb 2018, 22:32

EmirTM87 je napisao/la:Gledaj im komentara. :puke:
Kaze; Sto smo divljina evrope? Sto smo najnerazvijeniji u svemu? Sto smo glupi bosanci? ..
Jbo to sto kod mene nista ne valja, bitno je da ne valja ni kod komsije, a ne daj Boze da komsiji sta krene u zivotu, daj odmah da ga zajebem pa da se nasladjujem.
Pljuju po djeci koja su ginula na terenu protiv protivnika koji bi pobjedio protiv bilo kojeg tima iz nase "premier lige", protivnika koji imaju sve najbolje moguce uslove za razvoj, koji igraju na najboljim terenima, imaju najbolje treninge, priliku da uce od najboljih..

Upravo se ovdje nas nekolicina obracunava sa nazadnim vrijednostima, korupcijom i kriminalom koji su sinonim za fk selju
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 feb 2018, 22:35

Prijatelju ne uzrujavaj se plaho, pusti dusmane nek' se nasladjuju!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 07 feb 2018, 22:36

Dje high da otjera ovce u tor?
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 07 feb 2018, 22:40

Pa i ne trebaju navijati za nas. To je sasvim normalno.. Ja se takodjer radujem svakom njihovom neuspjehu.
Nek' komsiji ne crkne samo krava, neka mu plane cijela stala.
Životni saputnik! 1921

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 07 feb 2018, 22:44

Eisenbahner1921 je napisao/la:

Pa i ne trebaju navijati za nas. To je sasvim normalno.. Ja se takodjer radujem svakom njihovom neuspjehu.

:salut:

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 07 feb 2018, 22:44

EmirTM87 je napisao/la:
najrealniji manjejak na forumu, sto jes jes :bow:
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 07 feb 2018, 22:56

Eisenbahner1921 je napisao/la: Pa i ne trebaju navijati za nas. To je sasvim normalno.. Ja se takodjer radujem svakom njihovom neuspjehu.
Bravo majstore. Suština.
Uvijek će bit ljudi koji će iz ovog ili onog razloga bit na strani rivala, ja sam recimo danas navijao za Želju jer sam kečinu povuk'o na kladari, a volim pare, a i zbog jednog vašeg igrača kojeg lično poznajem i za kojeg bih volio da uspije u fudbalu. Al većina će se uvijek naslađivat, što je i očekivano, ko je to od vas plakao kad je nas Zarija izbacila, kad nas je Gladbach nabio... ma hajte molim vas. Par pojedinaca i to je to, ostali pisali o divovskom porazu i slično.
A ovo palijanje, predaleko je otišlo svakako, a djeca napaćena se furaju na GSH i Beograd. Jbte ja sam u petak bio na Grbavici, drugovima kupov'o karte, zamolili me jer ja studiram dole pa mi blizu. Odem s kolegom koji navija za Želju, lik me pred 20 ljudi prosu da sam pitar, zayebancija samo, niko pola riječi nije rekao. 9/10 momaka 20+ te ni pogledat nigdje neće, al zato će doći Haso Hasić iz Podlugova sa svojih 15 godina i teleskopom u torbici da meni glumi Kimija. Pošamarat i kući poslat babi na prevaspitavanje.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 07 feb 2018, 23:17

Meni su gora ova braca plave boje sto se cude zoharima bordo boje.

@Solinas respect.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 07 feb 2018, 23:25

bojamora je napisao/la:Jadovi jadni sa fantokama i palicama napadali ljude po ulicama i tramvajima, to su zadnji put radili četnici u martu 92 Stače se i vama u kraj p... i onima koji su to organizovali
ne ljude obicne nego vas,ovo je sve za onog malog sto ste mu specijalkom razbili glavu,a to sto vasi vec 3 put bjeze to je drugo...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 feb 2018, 23:26

E neka sam i ovo vidio, Kobilja Glava slavi poraz juniora Želje u ligi šampiona :bow: :bow:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 7 gostiju.