FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Tarik Hodzic je sve reko: "Ovakve golove samo djeca mogu primiti". Kraj price..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Nijedan gol nije Antolovićeva krivica. Trebalo je izvest Bogičevića odmah nakon penala jer je psihički pao i po meni kriv je za 3 gola. Još jednom se pokazo naš bosanski mentalitet i kad počne brod tonut neznamo presjeć to. Sreća pa svira sudija kraj da je potrajalo još 10-15 minuta bila bi dvocifrena cifra golova u našoj mreži
Utakmica za treće mjesto je zaista nepotrebna
ajd sad napravite igricu "Zabij ga 4 puta Želji" 

Sad kad se navale ovi kompleksaši koje Željo gazi u ligi i koji ne vide Evrope decenijama, da sad likuju nakon poraza.
Treba ih pustiti da olakšaju napacenu dušu, jer ovo cekaju godinama, pa onda šta napisati o tekmi.
Treba ih pustiti da olakšaju napacenu dušu, jer ovo cekaju godinama, pa onda šta napisati o tekmi.
Da su oni nas nadigrali pa hajd', ali ovako primati golove nema nigdje.
Koliko god vi pricali da je sudija bio pravedan, svi znamo da nam je dao 5 zutih ni za sta+nepostojeci penal.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
Koliko god vi pricali da je sudija bio pravedan, svi znamo da nam je dao 5 zutih ni za sta+nepostojeci penal.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
FKŽ !
Haj sad serite serite 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Karma je zayebana stvarbarbarez je napisao/la:Smetljaru,zato nam i jest prokleta drzava,sto ima pun **** smetljara kao sto si ti.Bliss je napisao/la:![]()
Buši buši
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Nista, sad Amar moze prodati Adila i Svraku. I dovesti brze igrace puno brze.
NO PYRO NO PARTY
Jos jedan dokaz da smo mo u BiH svi gubitnici i to se jos ni za 50 godina nece promjeniti. Jedini Zolotic je danas pokazao da je jako talentovan igrac al bi trebao nakon sljedece sezone otici u neki klub u kojem bi dalje igracki napredovao.
- skyisthelimit
harry_90 je napisao/la: Jes ti meni dobar.. zaboli me,samo kazem kako jeste..djaba dobre igre u premijer ligi,cim predjes granicu ljudi te natrpaju da valja..
pa jesi rekao da je malo jaci protivnik od Leotara ??? Klub koji je prosle sezone igrao grupnu fazu Evropa lige..Kluba koji na TM vrijedi 12 miliona i ti tako, malo jaci ..
I da, znam da ti je svejedno, a u drugu ruku i drago
15.10 - 15.06 ...
Koliko bi trebali uzeti na KOSEVU ZA PROLAZ?
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
3 0nime_tm87 je napisao/la:Koliko bi trebali uzeti na KOSEVU ZA PROLAZ?
Za zivot cijeli!
3:0nime_tm87 je napisao/la:Koliko bi trebali uzeti na KOSEVU ZA PROLAZ?
3:0, 4:0, 5:1nime_tm87 je napisao/la:Koliko bi trebali uzeti na KOSEVU ZA PROLAZ?
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Nek mi neko samo kaze, jel igrao Zeba veceras?
Vidio sam da je Bogicevic bio trostruki strijelac i asistent kod cetvrtog gola........
Vidio sam da je Bogicevic bio trostruki strijelac i asistent kod cetvrtog gola........
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
- SarajlijaTM
ma nek si ti docekao svojih 5 minuta u svom jadnom zivotu pa makar,jesu nabusili su nas 4-1 i sta sad,jesi narastao koji centimetar?Bliss je napisao/la:Karma je zayebana stvarbarbarez je napisao/la:Smetljaru,zato nam i jest prokleta drzava,sto ima pun **** smetljara kao sto si ti.Bliss je napisao/la:![]()
Buši buši
Bezveze
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
e hajte sad mrzitelji Želje, čudo vas više nema...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Poslije prvog poluvremena mislio sam da ću čestitati na dobroj utakmici na kraju, a ispade da moram komentarisati standardno balkanski mentalitet; primiš dva bezvezna gola i naravno na njih još dva - bezbroj puta dokazano i pokazano od svih naših predstavnika. Iskreno mi je žao, zaista sam mislio da ima nešto u ovoj generaciji želje, ali ipak nije to još sazrelo za većih dostignuća. Bole ove "nepravde" svakako, od suđenja do "gluposti" 

Dođe vakat u kome pametan zašuti, budala progovori i fukara zaima!
Ja koliko znam govorilo se da Maribor nista nije jaci itd.. da ce te ga oderati i tako to... drago mi nije,ovo je ponizenje za nas fudbal.. jbgskyisthelimit je napisao/la:harry_90 je napisao/la: Jes ti meni dobar.. zaboli me,samo kazem kako jeste..djaba dobre igre u premijer ligi,cim predjes granicu ljudi te natrpaju da valja..
pa jesi rekao da je malo jaci protivnik od Leotara ??? Klub koji je prosle sezone igrao grupnu fazu Evropa lige..Kluba koji na TM vrijedi 12 miliona i ti tako, malo jaci ..
I da, znam da ti je svejedno, a u drugu ruku i drago
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.