Sport i TV
Re: Sport i TV
Šta se dešava s Arenama HD na MojaTV? Kao da uopšte nije HD kvalitet slike, bukvalno je krš slika. Inače je paket Net M.
Ostali HD kanali su uredni
Ostali HD kanali su uredni
BALL DON'T LIE
Ima li sta od Telemacha i prodaje? Prosao 27-mi...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pratim
- QUARTERBACK
- Kontakt:
upravo sam pročitao da nettvplus u nekim zemljama već mjesec dana zatamnjuje primeru i to u podosta zemalja. prije ili kasnije će ukinuti i LŠ i onda si tamo gdje je mtel bio prije par godina, a nettvplus u međuvremenu nakon preuzimanja i nije ništa drugo nego defakto mtel 2.0. nekako je šteta da je tako ispalo.jestamaji je napisao/la: ↑31 mar 2025, 23:28u nekim zemljama se mtel zatamnjuje u nekim ne, zavisno od toga ko im je priprijetio a ko nije. dok ih ne lupe po prstima neće isključiti jer tako gube mušterije, jako puno svijeta napolju to i plaća samo zbog sportaedo07 je napisao/la: ↑31 mar 2025, 21:16Otkud da ti se zatamnjivalo? Ja koristim mtel Germany i nista ne zatamnjuju..sve utakmice idu regularno..bez prekidatiffoso je napisao/la: ↑31 mar 2025, 20:32Ja zivim u inostranstvu i imam net tv plus (koji je do prije par sedmica bio dio United Media grupe, i otkupljen je od strane Telekoma Srbije). Sportklub je bio do sada, medjutim od sutra vise nece biti Sportkluba.
Meni je receno, da ce da ubace nove sportske kanale ove ili iduce sedmice.
Imao sam i Mtel kao test jedan mjesec, ali kod utakmica na Arenasport-u se po pocetku utakmice zatamni ekran, tako da nisam vidio smisao toga zasto da placam ako ne mogu da gledam nista, buduci da nemaju prava prenosa na podruciju Njemacke.
Je li zna neko vise o Net tv plus, sta ce se dodati, da li ce doci Arene, i da li ce i oni biti zatamljene?
Do sada sam imao Sportklubove, Novasport grcki i Diema sport bugarski, medjutim to je sve ukinuto bukvalno prije 2-3 dana.
što se tiče pitanja za nettvplus i zatamnjivanje, koliko ja znam oni do sada uglavnom nisu ništa zatamnjivali a kako će biti nakon preuzimanja vjerovatno u ovome trenutku to još niko ne zna. pitanje je znaju li i oni sami![]()
naravno sve je to preskupo i ilegalna rješenja su uvijek puno prihvatljivija i nema nikakvog zatamnjivanja, a samim zatamnjivanjem (naravno da izbora nemaju i d amoraju zatamnjivati) praktčno natjeraju ljude da uzmu ilegalce

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Izvor im je avaz, a znamo šta oni misle o Telecomu. Hrvati malo zatežu ali će ovo ipak proći.DamirT je napisao/la: ↑14 maj 2025, 09:23https://crnahronika.info/bhtelecom-se-z ... eku/723366
Stavite crticu prije hronika.
- BiHSportman
- Kontakt:
Ko prenosi Bosnu na Areni Premium 1. BiH? Kakve veze imaju Horde Zla i Bosna? Kakav debil.
1921!
Nije ništa pogriješio kad je to u pitanju.BiHSportman je napisao/la: ↑14 maj 2025, 20:34Ko prenosi Bosnu na Areni Premium 1. BiH? Kakve veze imaju Horde Zla i Bosna? Kakav debil.
Nemoj da ti bude krivo. Bosna je bordo!BiHSportman je napisao/la: ↑14 maj 2025, 20:34Ko prenosi Bosnu na Areni Premium 1. BiH? Kakve veze imaju Horde Zla i Bosna? Kakav debil.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Vidi se da si iz IB!BiHSportman je napisao/la: ↑14 maj 2025, 20:34Ko prenosi Bosnu na Areni Premium 1. BiH? Kakve veze imaju Horde Zla i Bosna? Kakav debil.
- akisarajevo92
- Kontakt:
da budemo posteni u jednom trenutku je navijacku grupu nazvao Ultrasi, znaci i ovi iz Mostara navijaju za KK BosnuPendulum je napisao/la: ↑14 maj 2025, 20:43Nemoj da ti bude krivo. Bosna je bordo!BiHSportman je napisao/la: ↑14 maj 2025, 20:34Ko prenosi Bosnu na Areni Premium 1. BiH? Kakve veze imaju Horde Zla i Bosna? Kakav debil.![]()

Don't believe the hype.
- BiHSportman
- Kontakt:
Lijepo je željeti. Bosna je sarajevska!Pendulum je napisao/la: ↑14 maj 2025, 20:43Nemoj da ti bude krivo. Bosna je bordo!BiHSportman je napisao/la: ↑14 maj 2025, 20:34Ko prenosi Bosnu na Areni Premium 1. BiH? Kakve veze imaju Horde Zla i Bosna? Kakav debil.![]()
1921!
Sarajevska vazda ali, i bordo.BiHSportman je napisao/la: ↑14 maj 2025, 20:53Lijepo je željeti. Bosna je sarajevska!Pendulum je napisao/la: ↑14 maj 2025, 20:43Nemoj da ti bude krivo. Bosna je bordo!BiHSportman je napisao/la: ↑14 maj 2025, 20:34Ko prenosi Bosnu na Areni Premium 1. BiH? Kakve veze imaju Horde Zla i Bosna? Kakav debil.![]()

- BiHSportman
- Kontakt:
- QUARTERBACK
- Kontakt:
to je retardirano ovo treba da bude gradski klub koji ce obje strane da podrzavaju navijam za zelju al mi je nebitno sto je bosna u bordo bojama to je drugi sport i klub se ne zove ni sarajevo ni zeljeznicar nego kk bosna
nadam se da glas maloumnika nece preglasati normalnu raju i da na tribinama u skenderiji nece biti privatizacije sektora od strane hordi zla
nadam se da glas maloumnika nece preglasati normalnu raju i da na tribinama u skenderiji nece biti privatizacije sektora od strane hordi zla
Niko ništa ne svojata niti je iko rekao da je Bosna "naša" ili "vaša" šta se tripujete? Bosna je u bordo bojama, uvijek su Horde Zla poslije utakmice Sarajeva išle u Skenderiju da podrže i Bosnu (organizovano, ako je taj dan igralo Sarajevo u ranijem terminu) i, naravno da je drugi sport i da se klub zove KK Bosna.QUARTERBACK je napisao/la: ↑14 maj 2025, 23:44to je retardirano ovo treba da bude gradski klub koji ce obje strane da podrzavaju navijam za zelju al mi je nebitno sto je bosna u bordo bojama to je drugi sport i klub se ne zove ni sarajevo ni zeljeznicar nego kk bosna
Pa samo pogledajte objavu Nenada Markovića na FB profilu.
Živjeli vi meni i nemojte se puno sikirati.

- QUARTERBACK
- Kontakt:
Neka dolaze i sad samo da ne laprdate da eksluzivno pravo na KK Bosna imate vi sto veze s vezom nema.Pendulum je napisao/la: ↑15 maj 2025, 12:03Niko ništa ne svojata niti je iko rekao da je Bosna "naša" ili "vaša" šta se tripujete? Bosna je u bordo bojama, uvijek su Horde Zla poslije utakmice Sarajeva išle u Skenderiju da podrže i Bosnu (organizovano, ako je taj dan igralo Sarajevo u ranijem terminu) i, naravno da je drugi sport i da se klub zove KK Bosna.QUARTERBACK je napisao/la: ↑14 maj 2025, 23:44to je retardirano ovo treba da bude gradski klub koji ce obje strane da podrzavaju navijam za zelju al mi je nebitno sto je bosna u bordo bojama to je drugi sport i klub se ne zove ni sarajevo ni zeljeznicar nego kk bosna
Živjeli vi meni i nemojte se puno sikirati.![]()
![]()
Niko to od nas (koliko sam ja upratio) nije ni tvrdio ali, da smo uvijek bili tu - bili smo. Vjerovatno bi i vi bili da vam "ne smetaju" boje KK Bosne.QUARTERBACK je napisao/la: ↑15 maj 2025, 12:07Neka dolaze i sad samo da ne laprdate da eksluzivno pravo na KK Bosna imate vi sto veze s vezom nema.Pendulum je napisao/la: ↑15 maj 2025, 12:03Niko ništa ne svojata niti je iko rekao da je Bosna "naša" ili "vaša" šta se tripujete? Bosna je u bordo bojama, uvijek su Horde Zla poslije utakmice Sarajeva išle u Skenderiju da podrže i Bosnu (organizovano, ako je taj dan igralo Sarajevo u ranijem terminu) i, naravno da je drugi sport i da se klub zove KK Bosna.QUARTERBACK je napisao/la: ↑14 maj 2025, 23:44to je retardirano ovo treba da bude gradski klub koji ce obje strane da podrzavaju navijam za zelju al mi je nebitno sto je bosna u bordo bojama to je drugi sport i klub se ne zove ni sarajevo ni zeljeznicar nego kk bosna
Živjeli vi meni i nemojte se puno sikirati.![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.