Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Jesu bili bolji,ali ako pogledas sanse,imali su 5 dobrih sansi i 4 gola (peta je bila onaj slobodnjak).maximusdecimus je napisao/la:Najjači su mi ovi "nismo imali sreće". Koga lažete? Ljudi vas nadigrali u svakom smislu, rezultatski i igrom. Al treba reći da nije sve još izgubljeno, jedan brzi gol u Sarajevu sve mjenja
Tesko druze tek tada ima da bude pritisak na igracima, a treba cuvati svoj gol.BH430 je napisao/la:bice 3-0 na kosevu zivi bili pa vidjeli, veceras nije bilo srece
pa sta si ti ocekivao, da fulaju šanse 1 na 1 sa golmanom?? ne kontam nikako tu tvoju logiku.Maribor zabije gol 1 na 1 s golmanom,pa je to kao sreća, a Željo zabije gol tako što se lopta odbije jedinom Željinom igraču među 10 Slovenaca i to je kao znanjeNarin je napisao/la:Jesu bili bolji,ali ako pogledas sanse,imali su 5 dobrih sansi i 4 gola (peta je bila onaj slobodnjak).maximusdecimus je napisao/la:Najjači su mi ovi "nismo imali sreće". Koga lažete? Ljudi vas nadigrali u svakom smislu, rezultatski i igrom. Al treba reći da nije sve još izgubljeno, jedan brzi gol u Sarajevu sve mjenja
a dzaba,opet ce mo se mi nadati,pa se razocarati,pa opet po godisnju,pa busi kozaru i ostale...Elegant je napisao/la:Pa mi pod dopingom ne mozemo dati tri gola.nime_tm87 je napisao/la:prvom 2-0, u drugom za 3-0... POZDRAV I VIDIMO SE na KOSEVU... NE JAVLJAM SE VISE NA FORUM NAPUNITE KOSEVO I UZIVAJTE U PROLAZU U 3. PRETKOLO. VOZDRA
Nisu oni ni jednu stanicu prosli.Dobili su jadnog Maribora iz popisane slovenske lige u 2 pretkolu LP,a pitari su dobili levskog samo u 2 pretkolu EL,samo sot je levski 10 klasa bolji od slovenaca..FRANK RIBERY je napisao/la:Plavi voz prošao dvije stanice i pokvario se na trećoj.ZEljo bez šansi da prođe.Nazalost!
moze bit samo 0-3Elegant je napisao/la:Tesko druze tek tada ima da bude pritisak na igracima, a treba cuvati svoj gol.BH430 je napisao/la:bice 3-0 na kosevu zivi bili pa vidjeli, veceras nije bilo srece![]()
Na zalost jos jedan neuspjeh ... do godine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.