Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Aj druga liga. 
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- samoposteno
- Kontakt:
Kakav ba Borac cetnicka prcija natrpat ce ih Sarajevo nece im pomoc ni 6 Bjelica
- Beduin
- Kontakt:
Sprdnju na stranu, ali svako na svijetu zna da su turci kao narod sarlatani, prevaranti, obrtnici i da bi oca svog zaj3bali ako mogu.
Iz objektivnog ugla gledajuci, previse svojih ljudi ubacuju u i oko kluba, a bez nekog znacajnog pomaka. Mahom su to sumnjivi potezi, djelovanje tek kad neki problem ispliva na povrsinu njihovom krivicom (te omladinci ne idu na tekme zbog prevoza, pa onda prvi tim ne odigra tekmu, onda skoro cijeli tim otpusten i tuze klub, prije toga ispadnu i samo pukom srecom ostanu, sad i grad koci sa reprogramom...), nikako da pokazu i dokazu sta zaista i na osnovu toga djeluju.
Ako zele stabilan klub, onda izvale pare i vrate najbitnije dugove koji bi kocili klub, ako zele instant rezultat onda dovedu provjerenog trenera covjeka bliskog Savezu kao i igrace koji ce napraviti rezultat.
Neozbiljno je dovesti masu stranaca koji ne odrade cijele pripreme, dodju pred pocetak sezone i onda imas alibi ako ne ostvaris cilj i ne registrujes ih ili prodje dosta vremena, jer svako u drzavi zna da je kod nas to procedura i da treba vremena, narocito ako nemas jake ljude ispred kluba.
Sve ovo smrdi na pranje para u drzavi pogodnoj za takvo nesto.
Azmir kad je dosao odmah je pristupio problemu, uhvatio se u kostac sa dugovima i njihovim reprogramom ili otpisom, doveo jakog trenera i Vugdaluca, dobre igrace i izasao u Evropu, samali osvojio prvenstvo/kup.
U Sarajevo dosao Tan i odmah vracen poreski dug, stabilizova se klub, dovedeni dobri igraci i titule se uzimaju.
Tako se to radi i nema opravdanja za nerad.
Iz objektivnog ugla gledajuci, previse svojih ljudi ubacuju u i oko kluba, a bez nekog znacajnog pomaka. Mahom su to sumnjivi potezi, djelovanje tek kad neki problem ispliva na povrsinu njihovom krivicom (te omladinci ne idu na tekme zbog prevoza, pa onda prvi tim ne odigra tekmu, onda skoro cijeli tim otpusten i tuze klub, prije toga ispadnu i samo pukom srecom ostanu, sad i grad koci sa reprogramom...), nikako da pokazu i dokazu sta zaista i na osnovu toga djeluju.
Ako zele stabilan klub, onda izvale pare i vrate najbitnije dugove koji bi kocili klub, ako zele instant rezultat onda dovedu provjerenog trenera covjeka bliskog Savezu kao i igrace koji ce napraviti rezultat.
Neozbiljno je dovesti masu stranaca koji ne odrade cijele pripreme, dodju pred pocetak sezone i onda imas alibi ako ne ostvaris cilj i ne registrujes ih ili prodje dosta vremena, jer svako u drzavi zna da je kod nas to procedura i da treba vremena, narocito ako nemas jake ljude ispred kluba.
Azmir kad je dosao odmah je pristupio problemu, uhvatio se u kostac sa dugovima i njihovim reprogramom ili otpisom, doveo jakog trenera i Vugdaluca, dobre igrace i izasao u Evropu, samali osvojio prvenstvo/kup.
U Sarajevo dosao Tan i odmah vracen poreski dug, stabilizova se klub, dovedeni dobri igraci i titule se uzimaju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
Convicts1988
- Kontakt:
Imam pravo da favorizujem neki klub. To će u subotu da bude banjalučki Borac.Hajdeee je napisao/la: ↑27 feb 2020, 11:18Neka ti navijas protiv Sarajeva, a klub ti gase, vi sutite.Convicts1988 je napisao/la: ↑27 feb 2020, 11:06A kako su se pitari prepali Bjelice, a divovi lafo![]()
Šute kad se njima šilji i kad sudije sakate njihove protivnike na utakmicama, a sad velika prpa a tekma za 2 dana![]()
Aj Borac![]()
Pacenicko provincijski mentalitet.
Aj Borac
Naravno. Slijedece sezone - Aj federalna liga.
Rudar, Vitez, Biducnost.. i onako ste vecinu postojanja igrali protiv njih. To je taj nivo. Bicete ko riba u vodi.
Rudar, Vitez, Biducnost.. i onako ste vecinu postojanja igrali protiv njih. To je taj nivo. Bicete ko riba u vodi.
- FKS -
Nema sudija nema bodova - kriminalci fks46
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
samoposteno je napisao/la: ↑27 feb 2020, 11:24Kakav ba Borac cetnicka prcija natrpat ce ih Sarajevo nece im pomoc ni 6 Bjelica
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Koliko vidim, ni navijači Borca nisu previše zadovoljni Bjelicom 
- samoposteno
- Kontakt:
I u kakvim vas je dugovima ostavio taj Azmir moze vas ugasit kad mu se cefne..... drug odvadi malo da Azmir nije kupovo utakmice vi bi jos federalna biliBeduin je napisao/la: ↑27 feb 2020, 11:28Sprdnju na stranu, ali svako na svijetu zna da su turci kao narod sarlatani, prevaranti, obrtnici i da bi oca svog zaj3bali ako mogu.
- Osttribine
- Kontakt:
Kakvi retardi, klub im ne da je na aparatima, nego na haman neispravnom akumulatoru, ali oni se bave Sarajevom, a nikakve dodirne tacke sa istim nemaju sem sto im posaljemo po nekog igraca na posudbu. Hajde sad cete svakako u cvajtu gdje ste u YU najvise vremena i provodili, mada vam cak i treca liga u YU nije bila strana, i nju ste posjecivali 
Kakva je ovo slika na portalu Allahu dragi 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Cuj nevinih sarajlica, pa ispadali ste u drugu ligu i vi samo sto se zbog vas liga prosirivala kada ste ispadali, kriminalci tada kriminalci sada.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
- svrakino1921
- Kontakt:
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Borac zbog njih morao ispasti iz lige i oni nešto pričaju o kriminalu. 
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- Osttribine
- Kontakt:
Sarajevo ima provedenih 42 sezone u prvoj ligi YU, dok vi imate 17, ispadali u dva navrata, vratili se 1958. i vise nismo ispadali, kao klub iz BiH smo najuspjesniji u toj ligi bili sa dvije titule prvaka YU, najvise sezona provedenih i najvise pobjeda i sakupljenih bodova od svih BiH timova, kao sto rekoh vi dodirnih tacaka sa FK Sarajevo nemate sem sto se nahajcate na tekme sa sarajevskim klubovima, kao neki dan satro sve odselilo iz Zenice, a ljetos protiv Sarajeva 10 milja na BP, a protiv Zelje 12 milja sto je za pohvalu naravno, ali nemojte onda bacati suplju kako se ne lozite na SA timove.
Zadnja izmjena: Osttribine, dana/u 27 feb 2020, 12:15, ukupno mijenjano 1 put.
Bice sad u BL orgijanja i srbovanja tako da pitari samo cekajte priliku i 0:3 za zelenim stolom.
Mjau !
Dobro i kakav je to malouman argument. Pa ljeti je grad pun dijaspore.Osttribine je napisao/la: ↑27 feb 2020, 12:10Sarajevo ima provedenih 40 sezona u prvoj ligi YU, dok vi imate 17, ispadali u dva navrata, vratili se 1958. i vise nismo ispadali, kao klub iz BiH smo najuspjesniji u toj ligi bili sa dvije titule prvaka YU, najvise sezona provedenih i najvise pobjeda i sakupljenih bodova od svih BiH timova, kao sto rekoh vi dodirnih tacaka sa FK Sarajevo nemate sem sto se nahajcate na tekme sa sarajevskim klubovima, kao neki dan satro sve odselilo iz Zenice, a ljetos protiv Sarajeva 10 milja na BP, a protiv Zelje 12 milja sto je za pohvalu naravno, ali nemojte onda bacati suplju kako se ne lozite na SA timove.
I sam ne živim u Zenici i tad sam se zatekao u gradu, kao i većina mojih prijatelja koji žive vani.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ispali ste jer ste bili **** od ekipe i osrali bi dole, da niste dali guze tati Dodiku.HordasOdMalena je napisao/la: ↑27 feb 2020, 12:06Borac zbog njih morao ispasti iz lige i oni nešto pričaju o kriminalu.![]()
Daj me podsjeti kako su ono završili protesti za boljitak Borca?
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- Osttribine
- Kontakt:
Ne pricaj gluposti, sad da smo vam mi ili Zeljo gostovali umjesto Zrinjskog bilo bi ti minimum 7 milja na tribinama, na kraju krajeva vidjeces u trecem dijelu prvenstva ako vam mi budemo gostovali ili Zeljo kakva ce posjeta biti na BP.JonSnow je napisao/la: ↑27 feb 2020, 12:15Dobro i kakav je to malouman argument. Pa ljeti je grad pun dijaspore.Osttribine je napisao/la: ↑27 feb 2020, 12:10Sarajevo ima provedenih 40 sezona u prvoj ligi YU, dok vi imate 17, ispadali u dva navrata, vratili se 1958. i vise nismo ispadali, kao klub iz BiH smo najuspjesniji u toj ligi bili sa dvije titule prvaka YU, najvise sezona provedenih i najvise pobjeda i sakupljenih bodova od svih BiH timova, kao sto rekoh vi dodirnih tacaka sa FK Sarajevo nemate sem sto se nahajcate na tekme sa sarajevskim klubovima, kao neki dan satro sve odselilo iz Zenice, a ljetos protiv Sarajeva 10 milja na BP, a protiv Zelje 12 milja sto je za pohvalu naravno, ali nemojte onda bacati suplju kako se ne lozite na SA timove.
I sam ne živim u Zenici i tad sam se zatekao u gradu, kao i većina mojih prijatelja koji žive vani.
-
Sariel1987
- Kontakt:
druze, lik HORDAS AL OD MALENA!JonSnow je napisao/la: ↑27 feb 2020, 12:17Ispali ste jer ste bili **** od ekipe i osrali bi dole, da niste dali guze tati Dodiku.HordasOdMalena je napisao/la: ↑27 feb 2020, 12:06Borac zbog njih morao ispasti iz lige i oni nešto pričaju o kriminalu.![]()
Daj me podsjeti kako su ono završili protesti za boljitak Borca?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.