FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

TeaM87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la TeaM87 » 14 sep 2014, 00:27

stvarno vas ne kontam, zar je bod iz Zenice neuspjeh, ne znam cemu ove indisponirane izjave vasih igraca i celnih ljudi, stvarno ste vi pitari neka cudna sorta ljudi

previse ste se digli, bio tu Blekic ili Tan, svaki put euforija, prvaci i onda nista, fakat mi vas je malo zao, ali neka
FKŽ !

RistoPodvoznjak
Kontakt:

Post Postao/la RistoPodvoznjak » 14 sep 2014, 00:30

TeaM87 je napisao/la:stvarno vas ne kontam, zar je bod iz Zenice neuspjeh, ne znam cemu ove indisponirane izjave vasih igraca i celnih ljudi, stvarno ste vi pitari neka cudna sorta ljudi

previse ste se digli, bio tu Blekic ili Tan, svaki put euforija, prvaci i onda nista, fakat mi vas je malo zao, ali neka
I meni je tebe zao sto jos ne mozes skinuti svoj potpis...
MaJaba

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 14 sep 2014, 00:31

sekac je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
Nane17 je napisao/la:Ne znam je li iko od vas Hordi koji je bio na tekmi,primjetio kako Puzigaca i Velkoski jebu mater jedan drugom prilikom izlazka Bojana iz igre,sjedio sam na zapadu tacno u sredini pa mi nije promaklo,ocigledno je da vam je nesto truhlo u ekipi,kad ovakav Nas Celik iste dobili! Sretno u nastavku!
Hebao mu je mater za onu sansu sto je zahebao ranije.Kad je oklijevao sta ce sa loptom i na kraju dao njihovom igracu cini mi se.Puzigaca je igrac mudonja ne libi se u facu nikome reci sta misli,i pred navijacima ce uvjek prvi stati bez problema.
Ma Puzigaću za kapitena da im svima **** mater i treneru i igračima >TITO je on!
Puzigaća mudonja? Vi ste onda baš mladi pa se ne sjećate kad je kao igrač Borca zabio go Želji na Grbavici i kao pravi mudonja digo tri prsta i trčo ispred navijača Želje. Hajd, super, to i jest mangupluk, ali nakon utakmice Mulalić ga je uzeo za uho, ali bukvalno ga uzeo za uho, i odveo ga pred navijače Želje da im se izvini, i on se izvinuo, i od tada je postao najveći jad Lešinarima koji su ga bukvalno pljuvali na svakoj tekmi

Mislio sam da negdje imaju te slike, al nema nigdje, ima samo ovo na forumu njihovom....

http://www.banjalukaforum.com/viewtopic ... start=7700" onclick="window.open(this.href);return false;

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 14 sep 2014, 00:34

DeeWa je napisao/la:Izletilo mi jer sam pricao bas sad sa jednim likom i poredio nesto nurkovica, i ta neka vremena al ako vam je to poenta i jedini komentar onda stvarno zalosno. Nije poenta ni to kakav sam ja navijac i taman da ne znam ni ko je hinovic pa ni nabrojat 3 igraca celika to ne mijenja cinjenicu da je trebo rezultat biti 0-4. Glupo se fakat na to izvlaciti realno. Ponasate se isto susic, gledate situaciju samo nekim svojim ocima, svi krivi osim njega samog. Tako smo i mi godinama gledali u celiku i sve oprastalo i dokle nas je to dovelo vidite i sami. Umjesto da se borimo za TOP5 mi se borimo za samo dno i opstanak. Sreca pa je Tan dosao inace sa ovakvim trenerom ne bi bili daleko od celika na tabeli i ovako ste blizu...
super, sad si me još zamjenio i za navijača Sarajeva.

meni koji živim Čelik 24 sata, kad neko napiše takve greške kad je u pitanju sastav Čelika, ja odmah popizdim. neću sporiti da si neko ko u BiH navija za Čelik, ali sve mi se čini da nisi posebno upučen.

da, slažem se da je Sarajevo realno trebalo dobiti ovu utakmicu i to je sve...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Robijas007
Kontakt:

Post Postao/la Robijas007 » 14 sep 2014, 00:42

Pasha je napisao/la:
DeeWa je napisao/la:Ovako, navijam za celik i iskreno cu vam reci nije provokacija ali ono je sramota. Mene bi bilo stid. Ja sam konto da cete nas ubiti sa jedno 3-4 gola na prema 0. Koja sramota, znaci jos brani na golu celika Hinovic koji nije ni za prve lige federacije. Nurkovic povrijedjen, sve osim 3-4 gola je sramota, a vi odigrate 1-1. Tolike zvijezde a ne mogu nikome posoliti. Niste pobijedili ni travnika ma nista. Da vam nije nastimana 3 boda od zvijezde mozda ni to ne bi osvojili. Shvatite vi to ko provokaciju al ja vama najiskrenije kazem ovaj celik za koji ja navijam je goli qrac. Igraju djeca. Prije sezona sam ocekivao borbu za opstanak a vi sa toliko miliona sto igraci zajedno kostaju a kostaju par miliona dok celikova djeca u napadu imaju dijete od 19g ne mozete dobiti pa jbt bruka i sramota. Umjesto da od 30 tekmi imate barem 25 pobjeda, vi ne mozete posolit nikome. Treba dovest jos par pojacanja pa mozda uspijete sta god haha i kad pocnete konacno dobijati 2-3 tekme dici ce te se bezveze umjesto da sutite i poklopite se jer ste se vec toliko izblamirali.
Isto tako mislim da ovo nece proci sve dok ne dadnete otkaz onom uscuplicu koji vas unistava. Toliko od mene. Vjerujem da cete ovo shvatiti kao hejtanje iako nije al eto.
za koji ti Čelik navijaš? :crazy:

Nurković je u Travniku, a povrijeđen je Adilović. Hinović jeste do ove sezone bio loš golman, ali sad je najbolji igrač Čelika. dalje, koja to djeca igraju? danas samo Bureković i Alispahić od mlađih startali, a u drogom ušli mlađi Pezer i to umjesto Alispahića, Ribić i na samom kraju Grahovac.

jedino što je tačno, da je Čelik realno dosta lošija ekipa od Sarajeva...

mozda lik navija za Celik Niksic...al se sine izblamira bezveze :rol: :clap:
NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!

KANTU NAM DAJ!!

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 14 sep 2014, 00:44

Ni igmana mi necemo dobiti

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 14 sep 2014, 00:45

luster je napisao/la:HAHAHAHAHA cuj 3 prsta ako nisi vidio dizalo se 7 prstiju (sedam alejkum ili nas majstor zenicanin hrgotaa koji je dobio zelju da pocjepa malo mrezu i usput respect za trans za rudare
Vi ste dokazani Sarajevo mrzci Zeničani ništa vam nije sveto pa taj respect okači mačku o rep znam ja koliko vi nas volite.Ako ti je utjeha niste jedini ali zato vam dragi Bog ne da ima ga da je ko mrva. Hrgota i smijanje a odma nakon 2 dana Jackson 100 000 mašallah
Sarajevo ljubavi moja!

Robijas007
Kontakt:

Post Postao/la Robijas007 » 14 sep 2014, 00:47

aS_Roma je napisao/la:
luster je napisao/la:upravu si samo jos da posloze tim i imate previse igraca od kojih deno nije u stanju sastavit kvalitetan tim,otjerajte dzenu i sve je uredu danas bilo samo ono na kraju cetnicke pi+cke nije u redu to vam nije trebalo :)
na vasoj tribini ste dizali po tri prsta , nek je to uredu, a to picke c. si izmislio cista laz
nek je uredu gadjat bakljom,sreca vasa pa nije dosla ta baklja do nas,sta bi dalje bilo...hmmmm Bog zna!!
Zadnja izmjena: Robijas007, dana/u 14 sep 2014, 00:52, ukupno mijenjano 1 put.
NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!

KANTU NAM DAJ!!

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 14 sep 2014, 00:48

luster je napisao/la:HAHAHAHAHA cuj 3 prsta ako nisi vidio dizalo se 7 prstiju (sedam alejkum ili nas majstor zenicanin hrgotaa koji je dobio zelju da pocjepa malo mrezu i usput respect za trans za rudare
kad tvoj celik dodje do hrgote javi se :wave: a to ce mozda biti 2597 hidzretske godine, nazalost samo ces gledati celika u premier ligi ili evenutalno prvoj ligi federacije :wave:

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 14 sep 2014, 00:50

TeaM87 je napisao/la:stvarno vas ne kontam, zar je bod iz Zenice neuspjeh, ne znam cemu ove indisponirane izjave vasih igraca i celnih ljudi, stvarno ste vi pitari neka cudna sorta ljudi

Vala bas bod sa vruceg gostovanja i oni opet nezadovoljni.
Ipak mislim da je Pape rijesenje,sigurno bi napravio evropsko Sarajevo.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 14 sep 2014, 00:53

slika
Ti si opet šampion !

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 14 sep 2014, 00:54

Zelim samo jedno poruciti svima Vama koji neopravdano iz ovih ili onih razloga prozivate sve one koji su ovdje pisali (ja nisam jedan od tih) da cemo se prosetati ligom i sl.,prosetali bi se zasigurno (svi su se sasrali prije samog pocetka sezone da bi se to moglo i desiti)samo da "znamo" realizovati bar petinu od ukupnog broja sansi.
I pored svega mi smo i dalje najblizi osvajanju titule,prosetali se ili se do iste doslo u 30 kolu,u 90 minuti,svejedno je,ostat ce zapisano samo ime sampiona.

A sto se tice gospodina Uscuplica,reci cu samo jedno: Uprava je na potezu,mozda vec sutra,ali kako sutra Benko stavlja paraf,mozda nije zgodno,pa to ostaviti za ponedjeljak,mada se ja ne bi zalio ni da je veceras.

Dupovca prodati,posudi,sta god.

Dzemo mi je drag lik,ali u najboljem slucaju klupa i na ljeto adio amigo,lagano jutarnja kafica i stampa.

Stojcev,tesko je bez njega zamisliti prvih 11,ali mu svakako objasniti neke stvari.

Todorovic, vec sam ranije govorio da nije kalibar za nas,za (bez omalovazavanja) Obrasku,Celik,i sl.odlican.

Igrati utakmice,i na taj nacin zaradjivati platu koja je sve samo ne mala,moraju: Kallasi,Mitrevski,Kostic,Kovacevic,Bekic.........,..........,...........,...............

A,ljudini Tatku obavezno prepustiti kapitensku :!:

Predsjednice.. :thumbup: :clap:

Insallah,maj,vjecna...i ludiloooo...ludiloooooo
" onclick="window.open(this.href);return false; :njanjanja: :kafa:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 14 sep 2014, 00:55

simon je napisao/la:slika
objasnio ovim drekavcima i pušačima

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 14 sep 2014, 00:56

priču o "Sarajevomrscima", "Zenicomrsima", tri prsta, bakljama, prebacite na druge foruma, da ne bi bilo sankcija po sve vas.

ovdje takvim stvarima nije mjesto...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 14 sep 2014, 01:06

Od nekog prevelikog razočarenja prvenstveno u trenera i golmana niko da pohvali ijednog igrača. Prema ovim izvještajima imali smo kakvu takvu igri, ima li neko da se pozitivno istakao; Dulja, Samke, Gojkara, kakvi su bili ipak nam od njih zavisi egzistencija :P

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 sep 2014, 01:09

Rusilac je napisao/la:
extra je napisao/la:Nešto evidentno ne štima u svlačionici nije stvar kvalitete igrača ali imam osječaj da odnosi trener-igrači,igrači-igrači nisu najbolji.Treba biti vrlo oprezan kad se dovode igrači da plate među igračima budu u 5 deka ,vrlo je teško motivisati igrača tipa radovac,cimirot,dupovac ako npr.Benko ima 4-5 puta veću platu od njih.
+1 Neki kabadahija sigurno ima u svlacionici koji šamara sve redom i koji remeti atmosferu.
imas 25 kabadahija...
Svaka cast upravi, al ope kad se dovodi igrac nije lose pogledati i njegov karakter..

I RIJESITE se vise igraca koji su na platnoj listi a nikad nece odigrati minute za Sarajevoo... DOSTA vise nagomilavanja igraca, nama svaki sljedeci igrac koji dodje, a zauzvrat niko ne ode, ce nam praviti problem u svlacionici..

Ja kad sam rekao da treba Dupovca prodati cim prije, niko se nije slozio sa mnom.. A mogle su se dobre pare uzeti, i sad cemo imati efekat ala Svraka...

Dzeno, da si za sitnicu, mrvicu, pametniji ti bi bio TITO u Sarajevu.. al si sada ckapi za svakog navijaca Sarajeva.. tanka je linija izmedju heroja i ckapi... Sretno ti bilooo

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 14 sep 2014, 01:21

poznavajuci nasu upravu u ponedjeljak ce biti novi trenr i dva tri igraca :D da nam "oči zamažu" :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

sad ozbiljno, vrlo moguc scenarrio jer ih ima koji dao Bog da zimu dočekaju :)

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 14 sep 2014, 01:23

Neka Si i onako neču više pisati gadi mi se sve u ovoj ušljivoj Bosni fol demokratija ČIZMA je u pitanju. :salut:
Sarajevo ljubavi moja!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 sep 2014, 02:10

iskreno znaci iskreni DZeno klupa FKS nije vise za tebe ,idealan teren ,nisu igrali bunker,povedemo odma na pocetku i opet samo bod ,bod kao bod u zenici nije katastrofa ali ovo postaje smijesno kako gubimo bodove .izmjene uvijek iste ,rekcije kod prekida uvijek iste ,promasaji ,mlitavost u napadu opet isto ,nista ne ucimo na greskama . do kad vise :?:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 14 sep 2014, 02:10

Ima li mozda reportaza iz Zenice ili sazetak susreta, golovi ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 15 gostiju.