nego sto ukinu opciju pp. prije smo se fino dopisivali ko pravi školarci, garant je hastra zavladao forumom, cujem bilo je svega
* legitimna vojska Republike Bosne i HercegovineCapajebo je napisao/la:Ja sam postavio dio iz filma - komedija, ti postavljas vojnika islamisticke dzihadisticke vojske koji objasnjava kako ubiti![]()
sta je ovo, sunce ti yebemMocMahale444 je napisao/la:
Evo Tobe vojvoda jedna i za tebe ft djipke.
po nekom mom trenutnom viđenju situacije takav scenarij je malo vjerojatan dok je primjerice ispadanje Slobode ili Čelika iz PLBiH puno izglednija situacija. Športski pozdravavenija je napisao/la:Politicka kujica ? Inshallahsviunapad1010 je napisao/la:Samo da zrinjski propadne.
Tako je brateskoroalen je napisao/la:Bosanci se prepucavaju da li su Srbi il Turci, najgluplja rasprava svih vremena.
Važno je da plaćate porez državi Bosni i Hercegovini.
Je l' tako @svrakino1921?
Samo da zrinjski propadne.Rigoletto je napisao/la:po nekom mom trenutnom viđenju situacije takav scenarij je malo vjerojatan dok je primjerice ispadanje Slobode ili Čelika iz PLBiH puno izglednija situacija. Športski pozdravavenija je napisao/la:Politicka kujica ? Inshallahsviunapad1010 je napisao/la:Samo da zrinjski propadne.
zapali mirisne svijeće i bacaj grah po kući, možda se i ostvarisviunapad1010 je napisao/la:Samo da zrinjski propadne.Rigoletto je napisao/la:po nekom mom trenutnom viđenju situacije takav scenarij je malo vjerojatan dok je primjerice ispadanje Slobode ili Čelika iz PLBiH puno izglednija situacija. Športski pozdravavenija je napisao/la:
Politicka kujica ? Inshallah
fino moje sarajevo, malo ćakija malo đumaCapajebo je napisao/la:jeli ovo opet rat izbiJo u Sarajvu gradu? UN-proforci na ulicama, oklopna vozila UN-a, fale još vojvode i troprstasi, javljam se za brikada ili da palim zelene i crvene baterije![]()