odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
Uvijek mu se vracam. Promijenim tu i tamo, ali opet je CK One taj koji mi najbolje odgovara i kome sam vjeran.
I ovaj mi nije los, al' haman navika radi svoje. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
- mordfustang
- Kontakt:
Moji favoriti(ima ih još,izdvojio sam neke):

Ovo je skupo pun racku i ne vjerujem da bi mogao dati 250 km za 50 ml ali svejedno miriše predobro:

Ovo je skupo pun racku i ne vjerujem da bi mogao dati 250 km za 50 ml ali svejedno miriše predobro:

Bolji od svih navedenih na ovom pdf-u!! xdAllGunsBlazing je napisao/la:Anyone?!?!
![]()
A.F.C. Bournemouth!
http://www.stylefile.com/adidas-dragon- ... 41579.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ima li neko iskustva sa ovakvim patikama?
Ima li neko iskustva sa ovakvim patikama?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- AlfredBorden
- Kontakt:
fine i lagane ljetne patike koje imaju dva minusa, jedan je taj sto im je kalup prilicno uzak pa ne godi svakoj nozi a drugi je taj sto im je djon lijepljen a ne siven pa se, logicno, zna odlijepit lakse nego sto bi trebo 

Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Moguce da ce me opet Es-Bi napast (
), zanima me nosite li maramice (ne mislim na papirnate, da ne bi bilo zabune
).

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
A jest se proped.erisala ova tema. 

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
fakat. Tesko je biti muskarcina ko ti, narko, legenda, ja...Greivis je napisao/la:A jest se proped.erisala ova tema.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Znaci Monoloze sa takvim ulaganjem u sebe ti je bolje da izgledas kao David Beckham, ni manje ni vise 

- tyler durden
- Kontakt:
Pa ne mozes je nosit ni uz sta, osim uz ovakve kombinacije ko na slikama ili slicne neke. A 95% raje s foruma se ne oblaci takoMonolog je napisao/la:Moguce da ce me opet Es-Bi napast (), zanima me nosite li maramice (ne mislim na papirnate, da ne bi bilo zabune
).

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa nisam ni mislio da idu u skolu/na fakultet/ ovako odjeveni.tyler durden je napisao/la: Pa ne mozes je nosit ni uz sta, osim uz ovakve kombinacije ko na slikama ili slicne neke. A 95% raje s foruma se ne oblaci tako

Mislio sam opcenito, pobogu. Ima vas (

Ni blizu. I kakva su to ulaganja, jedna maramica je oko 15-20 maraka.tuzlak1987 je napisao/la:Znaci Monoloze sa takvim ulaganjem u sebe ti je bolje da izgledas kao David Beckham, ni manje ni vise

Sako, kosulje, dzemperi, prsluci su "pod moranjem" kada je u pitanju muskarac. To nema nikakve veze sa Beckhamom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa ko kad kod nas izadjes ovakav kao na slikama u grad, seljadija gleda. Kontaju sta je njemu
A jedan ovakav sako ne moze 90% momaka u gradu sebi kupiti..Ja uzeo sako za 150 KM, izasao u grad regularno. Govore ljudi sta si se to sredio..
Reko da Bogdom imam ovakvih 5 pa da stalno oblacim, a ne 1

A jedan ovakav sako ne moze 90% momaka u gradu sebi kupiti..Ja uzeo sako za 150 KM, izasao u grad regularno. Govore ljudi sta si se to sredio..
Reko da Bogdom imam ovakvih 5 pa da stalno oblacim, a ne 1

Ja sako platio 70KM
Moram sad pred Tursku kakav sat kupiti, kosulju, hlace i da zbarim kakvu nevinu i dovedem je Ljiljanu

Moram sad pred Tursku kakav sat kupiti, kosulju, hlace i da zbarim kakvu nevinu i dovedem je Ljiljanu

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Re: Odg: odjeca, patike etc etc
Sa koje bi se stranice mogle naruciti tene a da vrse dostavu za BiH ??
ZELJEZNICAR SAMPIOOOOOOOOOOOON !
Nosim ja maramice, kao komplementarni dodatak izgledu u dzepu sakoa, ili u zadnjem dzepu kao prava maramica.Monolog je napisao/la:Moguce da ce me opet Es-Bi napast (), zanima me nosite li maramice (ne mislim na papirnate, da ne bi bilo zabune
).
Evo dvije maramice koje imam, za ostale ne mogu naci slike..
Chelsea, Chelsea
We're gonna make this a Blue Day
- AlfredBorden
- Kontakt:
cekaj, maramica 20 maraka? bas ne gledam gdje i kako trosim pare al jeste li vi normalni? 

Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Kupis 1-2 maramice, dakle to je nekih 50-70KM, kad podjelis na vrijeme koliko ce ti trajati maramice i nije veliko ulaganje. Fino je imat maramicu, pokazuje stil, elegantnost te da ti je stalo do detalja. Naravno ko to voli i cijeniAlfredBorden je napisao/la:cekaj, maramica 20 maraka? bas ne gledam gdje i kako trosim pare al jeste li vi normalni?

Chelsea, Chelsea
Re: Odg: odjeca, patike etc etc
Imas na ASOS-u besplatnu dostavu, mozes sa Kitbaga (KBStyle je dio za ovu "normalniju" odjecu i obucu, pa pogledaj i to), ali je dostava 7 funti, a salju DHL-om, pa carinu neces izbjeci sigurno, neki salju i sa eBaya, ali su cijene dostave ogromne, ne pada mi sad na pamet vise stranica...LJOZE1921 je napisao/la:Sa koje bi se stranice mogle naruciti tene a da vrse dostavu za BiH ??
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: ASD, Jabroni, rio_Ferdy88 i 25 gostiju.