Nema poganijeg naroda na svijetu. Uso momak 10 minuta, eto on je jedini kriv sto nas je pobijedila jedna od najboljih reprezentacija svijeta. Pored naseg momka od 20 godina prizivaju 35-godisnjeg bilbiju polunepokretnog koji se ne bi sa loptom sasto, koji u nasoj ligi da 15 golova na odbicu i glavom protiv dupovca i kosorica. Grob te yebo kolko se priziva da udje ko da je lautaro martinez u najmanju ruku
Jos dodje debil ni ne navija za sarajevo i popuje ovdje kako je bilbija trebo uci umjesto dala. Mrs!
Pa logika je nalagala da uđe klasični napadač umjesto Džeke, dakle Bilbija, Kodro ili eventualno Prevljak. Bilbija najbolji strijelac lige, Kodro golovima ostavio Videoton u ligi, Prevljak solidan u Belgiji. I kad treba da uđe napadač umjesto napadača, ovaj retardirani Hadžibegić uvodi Dala. Ne postoji sila ovog svijeta koja ce me ubjediti da Hadžija nije bio natjeran da ga uvede.
Evo meni je logika bas nalagala da uvede nekoga brzeg, prodornijeg, da proba nesto kroz dribling, nego ovog klasicnog sidrasa. Jer jbt kad se dzeko nije mogao izboriti sa strvinama poput rubena diasa i danila, kako ce ba prevljak i bilbija...
Ali na kraju krajeva, i da nema logike, valjda ko navijaci sarajeva treba da nam bude drago da dal dobije sansu i proda se, nego da navijamo da bilbija udje, yebe mi se za bilbiju
Gubiš 2:0, izvodiš jedinog napadača sa terena i umjesto da uvedeš klasičnog napadača, Kodru ili Bilbiju, uvodiš Dala Ili mu je Džeko naredio da ga uvede ili neka menadžersko - mešetarska ubleha.
Mislim drago mi je zbog eventualne prodaje sto je ušao, ali ovo je jedan od milion dokaza da mi više ličimo na amatersku reprezentaciju nego sto smo neki ozbiljniji nivo.
Jest eto preokrenuli bih Portugal da je usao Bilbija nego mladic kojem treba dati sansu.
Fuj kakvi smo navijaci fuj fuj fuj
Dobro je da Bilbija i ekipa nisu dobili šansu u prošloj tekmi protiv Slovačke da preokrenu rezultat, ipak protiv Portugala bi bilo lakše
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
"Soldo nije redovit u Dinamu II, ali nije niti punoljetan. Standardan je član uspješne hrvatske U-17 reprezentacije, a jasno, igra za Dinamove juniore u Ligi prvaka. Riječ je o stoperu o kojem puno toga već znaju i europski velikani. Pisalo se kako ga prate Juventus, Lazio i Tottenham, a ljetos je Milan navodno za njega i Marka Pjacu u paketu nudio 10.000.000 eura! Mamić mora biti pažljiv, jer ovaj momak ima važeći ugovor tek do 2016. godine".
Da Dal nije ušao Faruku bi se 80% nas sjetilo svega što hoda na dvije noge, a biralo bi se šta bi se psovalo i od kućnih ljubimaca 100%. Niste normalni, svi koji vole bilo koji klub na svijetu jedva čekaju da njihov igrač upiše bilo koju minutu u reprezentaciji, a mi/vi kao neki stručnjaci mislite da bi nam Bilbija/Kodro/Prevljak pomogli da stignemo dva gola zaostatka. Niste normalni, a niste ni realni. Dal odigrao sasvim ok. Ne prašta se ni što mu je prvi nastup, eventualno neka trema, ulazi pred punim tribinama, oko njega po prvi put u karijeri Fernandes, Cancelo, Dias. Ovog posljednjeg je trebao bacit na guzicu nekom magijom i zabiti u rašlje, a frajko prije par dana osvojio Ligu prvaka. Manje bi se pljuvalo da je Vico nastavio gurati svoje igrače, pa smo jučer kad je sve bilo izgubljeno trebali vidjeti Ćetkovića na golu.
Progledajte malo vazda neka tama oko našeg kluba koju donosimo sami sebi, pljuvanjem naših igrača gdje god se stigne. Kao nama ne odgovara što bi se Dal mogao prodati pa za makar 50.000 KM više nego što je to bilo sinoć pred utakmicu.
Kao neutralan selektor - sigurno bi prije ubacio Kodru/Prevljaka.
Sanse da uzmemo bod su bile tada apsolutno minimalne, mozda bi sa Haalandom imali malo bolju vjerovatnocu.
Kao subjektivnom navijacu FKS, drago mi je da je Faruk dao sansu Dalu da bi ga bolje prodali i klub profitirao.
Kakvi pacenici, smeta im ulazak igraca FKS a kao vole Sarajevo vise od svog zivota
I onda ti takve treba da slusas i bojkotujes klub. Nikad.
STETOCINE KLUBA.
Najjace kad napisu trebao je kodro uci, napadac, ja eto on ce zabiti portugalu. Kad mogu barisic i onaj levat sanicanin, moze i dal. Sve dusman do dusmana, ko sebe sve naziva navijacem kluba
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Kakvi pacenici, smeta im ulazak igraca FKS a kao vole Sarajevo vise od svog zivota
STETOCINE KLUBA.
Vise su stete za inace opravdani bojkot HZ nanijeli pojedinci sa foruma svojim neodmjerenim ponasanjem i postovima,nego Ajlah i Mirvah zajedno.
Oni satro navijaju za Sarajevo a mrze i Sarajevo kao Grad i Sarajlije kao ljude. Mrze nase fino sarajevsko,pitarsko,begovsko dijete malog Dala.
A mrze ga najvise zato sto ima dobru trebu a oni da im Babo ne drzi koze,ne bi znali sta je **cka.
Realnost je da se Dal dobrim dijelom kritikuje jer se zna prezime koje nosi. Sa druge strane, da mu nije tog prezimena i “fudbalske familije”, ne bi ni blizu ovoliko dogurao. Jer nećemo se lagati, poziv možda i nije diskutabilan, ali nešto ne mislim da bi bilo koji drugi igrač iz PLBiH ušao u onakvoj utakmici.
Sad da mi kritikujemo to što je ušao, nema smisla. Naše je da se nadamo da se što bolje proda, i to je to.
STETOCINE KLUBA.
Vise su stete za inace opravdani bojkot HZ nanijeli pojedinci sa foruma svojim neodmjerenim ponasanjem i postovima,nego Ajlah i Mirvah zajedno.
Oni satro navijaju za Sarajevo a mrze i Sarajevo kao Grad i Sarajlije kao ljude. Mrze nase fino sarajevsko,pitarsko,begovsko dijete malog Dala.
A mrze ga najvise zato sto ima dobru trebu a oni da im Babo ne drzi koze,ne bi znali sta je **cka.
Kakvih umova ima na ovom forumu pa to je za izucavati hahah. Dal je najbolji mladi igrac lige, najbolji igrac naseg kluba pa crknite od muke. Kolko ga mrze pojedini pa to nije normalno, da Bog do upola mrzite igrace protivnickih klubova bilo bi dobro, al sto je najsmjesnije zalit ce ovi mrzitelji kad napusti klub. Umjesto da se ponosite sto je nas igrac i sto je bar dobio 10minuta protiv jedne od najboljih repki na svijetu ovdje se prigovara i kao pise ah sto nije neko drugi usao. Strasno kako pojedini razmisljaju, fuj.
Realnost je da se Dal dobrim dijelom kritikuje jer se zna prezime koje nosi. Sa druge strane, da mu nije tog prezimena i “fudbalske familije”, ne bi ni blizu ovoliko dogurao. Jer nećemo se lagati, poziv možda i nije diskutabilan, ali nešto ne mislim da bi bilo koji drugi igrač iz PLBiH ušao u onakvoj utakmici.
Sad da mi kritikujemo to što je ušao, nema smisla. Naše je da se nadamo da se što bolje proda, i to je to.
Ma definitivno bolan interesuje me Dal samo kao novcanica. Ali to ne shvatamo svi. Gurat ga i rukama i nogama samo da se proda bolje. I sve govoriti najbolji-najjaci-najefikasniji. Isto ko siromasi sto su gurali svakog svog igraca. A mi satro…joj kakvi smo fuj!
Kakvih umova ima na ovom forumu pa to je za izucavati hahah. Dal je najbolji mladi igrac lige, najbolji igrac naseg kluba pa crknite od muke. Kolko ga mrze pojedini pa to nije normalno, da Bog do upola mrzite igrace protivnickih klubova bilo bi dobro, al sto je najsmjesnije zalit ce ovi mrzitelji kad napusti klub. Umjesto da se ponosite sto je nas igrac i sto je bar dobio 10minuta protiv jedne od najboljih repki na svijetu ovdje se prigovara i kao pise ah sto nije neko drugi usao. Strasno kako pojedini razmisljaju, fuj.
E sad kad ti zakace da i ti volis Ajlu i Mirzu gotov si