FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 sep 2014, 16:35

Pioniri3 - FK Zeljeznicar 0:12 FK Sarajevo.

Prosle godine kad je ovaj rezultat bio za komsije svi su portali pisali o tome. ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 14 sep 2014, 16:36

skripta je napisao/la:
Lawer_88 je napisao/la:Hehe... braćo moja mila, pa vi k'o da Čelik redovno uzimate svake godine na Bilinom Polju pa neriješen rezultat za vašu upravu predstavlja "bruku i sramotu", a ja mislim da ni u Zavodu za statistiku nemaju podatak kad je Sarajevo zadnji put pobijedilo na BP-u :D eee svašta...
svi oni koji su gledali utakmicu znaju i vidjeli su da je Sarajevo bilo bolje, imalo više prilika, ali isto tako i Čelik je imao svoje šanse, pogotovo drugo poluvrijeme je bilo apsolutno izjednačeno..
O tome ja pišem, ali šta zna Kusturica prati Sarajevo i ovu ligu godinu dana, amater obični ..
Treba se krenuti od vrha kuće pa tek onda ostalo ...
Halo ba odyebi u skokovima ! Ovo je tema FK Sarajevo, nisi pozvan da ti ocjenjuješ rad naše uprave, kao ni ostali dušebrižnici kojima je jedini cilj da zakuhaju. Odyebi sa svojim mišljenjem negdje gdje ga neko želi čuti, ako takvo mjesto postoji.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 sep 2014, 16:38

I ti se sa Aldinom raspravljas :mrgreen: :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 14 sep 2014, 16:48

Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 14 sep 2014, 16:52

Nemam nekih informacija da bi trebali dobiti novog sefa... to i netreba da bude neka ishitrena odluka..
Ali i po meni je dzeno pokazao koliko (ne)zna ili nece da uci... ali na kraju krajeva mi smo ponajvise krivi... ukivan je u zvijezde prosle polusezone, ali nazalost se tek sad vidi da je pokupio kajmak od necijeg drugog rada...
Ipak izabrati trenera na ho ruk u dan dva je recept za propast... nama treba neko sa puno iskustva, sa celicnom rukom.. neko ko ce ocistiti tim od vjecitih talenata i postaviti zdrave temelje... u pl nema takvog kalibra a bogami ih je malo u okruzenju... jedini koji mi pada napamet je dusko bajevic, ali on bi nas izasao pola miliona maraka godisnje..
**** sve ako se mirza i njegovih 100,000 navijaca ne bi prosetali sa ovim timom a svi znamo koja je to ubleha.. gdje to svrstava dzenu, sami zakljucite.. razocaeao me je, mada mislim da ce biti na klupi jos par sedmica...

jagamu
Kontakt:

Post Postao/la jagamu » 14 sep 2014, 16:56

Ma vi ste nas trebali skrsit prvo poluvrijeme,al ko je kriv kad onaj levat Todorovic nebi dao gola da je isti ko Trebevic.U drugom smo ko mi proigrali i dali taj gol a opet je Sarajevo imalo po meni bolje sanse i bilo blize pobijedi.Izjava Kusturice..no coment!Sretno u nastavku prvenstva!!
moSa likCe

Aragon
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la Aragon » 14 sep 2014, 17:00

EXIT je napisao/la:Nemam nekih informacija da bi trebali dobiti novog sefa... to i netreba da bude neka ishitrena odluka..
Ali i po meni je dzeno pokazao koliko (ne)zna ili nece da uci... ali na kraju krajeva mi smo ponajvise krivi... ukivan je u zvijezde prosle polusezone, ali nazalost se tek sad vidi da je pokupio kajmak od necijeg drugog rada...
Ipak izabrati trenera na ho ruk u dan dva je recept za propast... nama treba neko sa puno iskustva, sa celicnom rukom.. neko ko ce ocistiti tim od vjecitih talenata i postaviti zdrave temelje... u pl nema takvog kalibra a bogami ih je malo u okruzenju... jedini koji mi pada napamet je dusko bajevic, ali on bi nas izasao pola miliona maraka godisnje..
**** sve ako se mirza i njegovih 100,000 navijaca ne bi prosetali sa ovim timom a svi znamo koja je to ubleha.. gdje to svrstava dzenu, sami zakljucite.. razocaeao me je, mada mislim da ce biti na klupi jos par sedmica...
Nadam se da je uprava bila svjesna neznanja i nestrucnosti Uscuplica i da su na vrijeme izabrali i kontaktirali njegovog naslijednika i da novi trener nece doci na ho ruk.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 14 sep 2014, 17:03

jagamu je napisao/la:Ma vi ste nas trebali skrsit prvo poluvrijeme,al ko je kriv kad onaj levat Todorovic nebi dao gola da je isti ko Trebevic.U drugom smo ko mi proigrali i dali taj gol a opet je Sarajevo imalo po meni bolje sanse i bilo blize pobijedi.Izjava Kusturice..no coment!Sretno u nastavku prvenstva!!
Eto je li problem biti pošten i realan svaka ti čast majstore a ne kao pojedini da njajuke i jebu nam i onako tanke živce. Bravo :tokralju:
Sarajevo ljubavi moja!

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 14 sep 2014, 17:06

Gledam juce utakmicu, nije mi jasno sto psujete na bandovica opet kad on uopste nije krivac za go, realno
previse komplikujete pocevsi od stojceva, mogli ste dati 3-4 gola al vam se igraci prave mangupi il sta vec pokusavaju i to vam se evo sveti vec 4 kola, dobro bi dosla i promjena trenera da donese sok pozitivni na ekipu...
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 14 sep 2014, 17:07

nesvrstani je napisao/la:Gledam juce utakmicu, nije mi jasno sto psujete na bandovica opet kad on uopste nije krivac za go, realno
previse komplikujete pocevsi od stojceva, mogli ste dati 3-4 gola al vam se igraci prave mangupi il sta vec pokusavaju i to vam se evo sveti vec 4 kola, dobro bi dosla i promjena trenera da donese sok pozitivni na ekipu...
ne treba šok veći od benka koji ce da komplikatore posalje na tribine, kod njega je šut iz prve i vozdra

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 14 sep 2014, 17:09

nesvrstani je napisao/la:Gledam juce utakmicu, nije mi jasno sto psujete na bandovica opet kad on uopste nije krivac za go, realno
U sa tobom se potpuno slažem isto mislimo :thumbup:
Sarajevo ljubavi moja!

HzCZ
Kontakt:

Post Postao/la HzCZ » 14 sep 2014, 17:16

Babayaro je napisao/la:
HzCZ je napisao/la:Hoće li mahalaš otići s klupe, sutra je sjednica ? Vi koji govorite protiv Kusturice, banujte se sami , imbecili.
Govori samo neki kompleksaš iz provincije...
Da ti Kusturica nije imao snošaj sa sestrom ili mamom pa imaš nešto protiv njega ? I bilo bi lijepo kad bi znao šta je kompleksaš i kompleks, pa onda pokušao improvizirati sa istim terminima u rečenici, ovako si smiješan. Al dobro vjerujem da si sandžaklija pa ti nije ni zamjeriti.
FKS 1946 !

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 14 sep 2014, 17:19

@aragon
Problem su navijaci nazalost... uprava osluskuje zelje navijaca.. i to i treba da je tako do neke granice.. dzeno je trebao biti samo privremeno rjesenje, onda se uzeo kup, i 80% navijaca je reklo da se netrazi novi, dzeno je nas ocam`, novi pepe itd. brzo uci(to sam i ja govorio) , ali **** kad vidis da je neko tvrdoglav ko mazga, i da je totalno nespreman da utice na utakmicu primjer dopustanje pucanja penala bilbiji u bn, sablpnske i nerezonske izmjene ko veli imam 3 da ih napisem unaprijed, da u 10 utakmica ekipa nikakvog progresa napravila ni kod defanzivnih ni kod ofanzivnih prekida a u prosjeku imamo preko 10 kornera po tekmi... nemogu nekog braniti kad cinjenice ukazuju drugacije..

Sto se tice zenicana, svi smo mi svjesni da je zenica uvjek vruce gostovanje, ali je i najbolji teren u bih.. ovo trenutno sarajevo bi trebalo biti svemirski brod za celik, i ne samo za celik vec vecinu ekipa.. to sto je kusturica izjavio da je sramota, pa jeste iskreno.. razlika u platama i to redovnim je vise od 10 puta. Imaju skoro domacu atmosferu na bilinom zbog bojkota robijasa. Kiksali smo fol zbpg evrope 3 tekme za redom. Dobro im je i rekao nek ih je sramota igrace i strucni.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 sep 2014, 17:19

Ne zabijate samo vi po sedam komada svako kolo, vidite da postoji cak u Evropi jos jedna ekipa koja to mozr tj Inter..

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 14 sep 2014, 17:38

Ovako vise ne ide. Trenera promijeniti, a igracima objasniti neke stvari. Postaviti im uslove ponasanja, ako ih se ne zele pridrzavti onda papire u ruke. Nebitno o kojem se igracu radi, meni ne bi bilo zao niti jednog da ode ako se ne zeli podrediti ekipi i živjeti sportski.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 sep 2014, 18:18

Aragon je napisao/la:Ovako vise ne ide. Trenera promijeniti, a igracima objasniti neke stvari. Postaviti im uslove ponasanja, ako ih se ne zele pridrzavti onda papire u ruke. Nebitno o kojem se igracu radi, meni ne bi bilo zao niti jednog da ode ako se ne zeli podrediti ekipi i živjeti sportski.
Ne ide to tako igrac ima ugovor koji ga stiti od takvih stvari ustvari moguce je ali mu moras isplatiti njegovo ili postici dogovor da mu das dio para a on za uzvrat raskine sporazumno, iskreno vjerujem da niti jedan igrac kojeg bi se vi zeljeli odreci nece olako preci preko svojih primanja jer ih u nasoj ligi nece nigdje drugo dobiti s druge strane to nisu mladi igraci koji bi stavili karijeru ispred novca i probali negdje drugo.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Aragon
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la Aragon » 14 sep 2014, 18:29

pile87 je napisao/la:
Aragon je napisao/la:Ovako vise ne ide. Trenera promijeniti, a igracima objasniti neke stvari. Postaviti im uslove ponasanja, ako ih se ne zele pridrzavti onda papire u ruke. Nebitno o kojem se igracu radi, meni ne bi bilo zao niti jednog da ode ako se ne zeli podrediti ekipi i živjeti sportski.
Ne ide to tako igrac ima ugovor koji ga stiti od takvih stvari ustvari moguce je ali mu moras isplatiti njegovo ili postici dogovor da mu das dio para a on za uzvrat raskine sporazumno, iskreno vjerujem da niti jedan igrac kojeg bi se vi zeljeli odreci nece olako preci preko svojih primanja jer ih u nasoj ligi nece nigdje drugo dobiti s druge strane to nisu mladi igraci koji bi stavili karijeru ispred novca i probali negdje drugo.
Zato mozes uveati pravila ponasanja i kaznjavati novcano za svaki prekrsaj.

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 14 sep 2014, 18:38

HzCZ je napisao/la:
Babayaro je napisao/la:
HzCZ je napisao/la:Hoće li mahalaš otići s klupe, sutra je sjednica ? Vi koji govorite protiv Kusturice, banujte se sami , imbecili.
Govori samo neki kompleksaš iz provincije...
Da ti Kusturica nije imao snošaj sa sestrom ili mamom pa imaš nešto protiv njega ? I bilo bi lijepo kad bi znao šta je kompleksaš i kompleks, pa onda pokušao improvizirati sa istim terminima u rečenici, ovako si smiješan. Al dobro vjerujem da si sandžaklija pa ti nije ni zamjeriti.
Koji je tebi quratz ? Pročitaj šta si ti napisao, pa onda šta sam ja napisao - pa ako ne skontaš onda ponovi proceduru.
Zadnja izmjena: Babayaro, dana/u 14 sep 2014, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 14 sep 2014, 18:39

Samo polahko, bice u maju sve kako treba :kafa:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Haksss i 12 gostiju.