U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

legenda reala
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la legenda reala » 04 mar 2014, 21:37

Heller je napisao/la:
Otkud znaš da je Bošnjak?
Pa nosi momak mjesec i zvijezdu oko vrata :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 mar 2014, 21:39

Heller je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la:Što se tiče Tankovića mislim da je onim jučerašnjim tekstom sve postalo jasno. Grozna odluka zbog koje će nadam se žaliti čitav život, uz to priželjkujem da nailazi na neugodnosti od strane brojne bošnjačke dijaspore u Švedskoj.

Bošnjak koji odbije da igra za svoju zemlju bez obzira na to gdje je rođen (i slična smiješna opravdanja) je grozan Bošnjak i ne zaslužuje ništa drugo osim prezira i javnog linča. Ovo za sada važi samo za fudbal jer situacija u ostalim sportovima varira od lose do grozne, pa se može razumjeti kada sportista nastupa za drugu zemlju.
Nego sta je?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 04 mar 2014, 21:40

legenda reala je napisao/la:
Heller je napisao/la:
Pa nosi momak mjesec i zvijezdu oko vrata :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: dobar

Nego glupe su mi ove izjave loš bla, bla, lik je ba više Šveđanin nego Bosanac, tamo odrasto, tamo počeo, sve mu tamo dali itd.. Srce mu je tamo, ne možeš tek tako očekivat od nekog ko Bosne nije vidio da igra za nas, Sei, Miretu i ostaloj ekipi svaka čast.

@cartman nako pitam ide mi na **** ovo fašističko brojanje krvnih zrnaca, popizdim načisto
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 04 mar 2014, 21:41

Cartman je napisao/la:
Heller je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la:Što se tiče Tankovića mislim da je onim jučerašnjim tekstom sve postalo jasno. Grozna odluka zbog koje će nadam se žaliti čitav život, uz to priželjkujem da nailazi na neugodnosti od strane brojne bošnjačke dijaspore u Švedskoj.

Bošnjak koji odbije da igra za svoju zemlju bez obzira na to gdje je rođen (i slična smiješna opravdanja) je grozan Bošnjak i ne zaslužuje ništa drugo osim prezira i javnog linča. Ovo za sada važi samo za fudbal jer situacija u ostalim sportovima varira od lose do grozne, pa se može razumjeti kada sportista nastupa za drugu zemlju.
Nego sta je?
kondom po nacionalnosti............kojeg navucemo na racku

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 mar 2014, 21:42

Heller je napisao/la:

Nego glupe su mi ove izjave loš bla, bla, lik je ba više Šveđanin nego Bosanac, tamo odrasto, tamo počeo, sve mu tamo dali itd.. Srce mu je tamo, ne možeš tek tako očekivat od nekog ko Bosne nije vidio da igra za nas, Sei, Miretu i ostaloj ekipi svaka čast.

@cartman nako pitam ide mi na **** ovo fašističko brojanje krvnih zrnaca, popizdim načisto
Na roditeljima je da sina priblize svojoj domovini, da ga nauce par stvari, a ne da se stidi odakle je. Bosnjo je kad treba zabijati nama i jesti cevape, a kad se treba dokazati, onda igra za Svedsku. Najveca krivica ide njegovim roditeljima, koji su smece od ljudi po meni. Kao dijete Srebrenice igrati za Svedsku...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 04 mar 2014, 21:43

Cartman je napisao/la:
Heller je napisao/la:

Nego sta je?
Možda je Brkan :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 04 mar 2014, 21:45

Goalgetter je napisao/la:
Heller je napisao/la:

Na roditeljima je da sina priblize svojoj domovini, da ga nauce par stvari, a ne da se stidi odakle je. Bosnjo je kad treba zabijati nama i jesti cevape, a kad se treba dokazati, onda igra za Svedsku. Najveca krivica ide njegovim roditeljima, koji su smece od ljudi po meni. Kao dijete Srebrenice igrati za Svedsku...
Slažem se na roditeljima je da ga približe Bosni, al pretpostavljam da su mu roditelji jedni od onih "Kod nas u Šveckoj"... Puna usta Bosne a ono racKu
Nullius in verba

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 mar 2014, 21:46

Heller je napisao/la: Slažem se na roditeljima je da ga približe Bosni, al pretpostavljam da su mu roditelji jedni od onih "Kod nas u Šveckoj"... Puna usta Bosne a ono racKu
To je to. Ali sto se tice toga je li Bosnjo ili nije, itekako jeste, ali zahvaljujuci roditeljima, vec sada, ili krajnje za par godina bice Tanksson.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 04 mar 2014, 21:46

Ovom malom Tankovicu i njegovoj porodici treba oduzeti drzavljanstvo,posto je to nemoguce onda ih svako ko voli BiH treba prezirati i izbjegavati na svakom koraku.Ako je Svedjanin neka ga tamo i neka ga njegovi gotive.
Za takve uvesti nultu toleranciju.

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 04 mar 2014, 21:59

Sa Arslanagićem ćemo dobiti dvostruko više nego sa smradom Tankovićem.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 04 mar 2014, 22:09

Jeli se odazvao Sanjin pozivu?
Keep walking.

mambabalkan
Kontakt:

Post Postao/la mambabalkan » 04 mar 2014, 22:12

Kakav je igrač taj Lazić u poredjenju sa Tankovićem. Posto ne znam nista o njemu osim sto su neki pisali ovdje.

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 04 mar 2014, 22:13

drummer je napisao/la:Ovom malom Tankovicu i njegovoj porodici treba oduzeti drzavljanstvo,posto je to nemoguce onda ih svako ko voli BiH treba prezirati i izbjegavati na svakom koraku.Ako je Svedjanin neka ga tamo i neka ga njegovi gotive.
Za takve uvesti nultu toleranciju.
A što će i zaplakat za državljanstvom, sve i da im ga oduzmu. Mali pitanje da li ga i ima. Dobro reče ovaj par postova iznad, niđe veze je ovo lajanje na njega sad, njemu je Švedska mati, Bosna mu je tetka iz inostranstva u najboljem slučaju.

Žao je i meni pravo što smo ga izgubili, ali mogu shvatiti da te srce vuče i na jednu i na drugu stranu, i na kraju nijanse odluče u korist Švedske. Štaš. Ne znači da mrzi Bosnu.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 04 mar 2014, 22:13

mambabalkan je napisao/la:Kakav je igrač taj Lazić u poredjenju sa Tankovićem. Posto ne znam nista o njemu osim sto su neki pisali ovdje.
Kaze strucnjak Jagodic da je Lazic novi Robben :? :roll: :lol:
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 04 mar 2014, 22:24

Heller je napisao/la:@cartman nako pitam ide mi na **** ovo fašističko brojanje krvnih zrnaca, popizdim načisto
I meni možda ide na neku stvar "bratstvo i jedinstvo" pa nisam toliko prost i nekulturan da vlastite frustracije ispoljavam na drugim forumašima.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 04 mar 2014, 22:26

ZutiMrav je napisao/la:
mambabalkan je napisao/la:Kakav je igrač taj Lazić u poredjenju sa Tankovićem. Posto ne znam nista o njemu osim sto su neki pisali ovdje.
Kaze strucnjak Jagodic da je Lazic novi Robben :? :roll: :lol:
Ako moze Tankovic biti novi Zlatan,ovaj je novi Roben :D
Zeljeznicar! 1921 !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 mar 2014, 22:29

DukeOfWellington je napisao/la:
Heller je napisao/la:@cartman nako pitam ide mi na **** ovo fašističko brojanje krvnih zrnaca, popizdim načisto
I meni možda ide na neku stvar "bratstvo i jedinstvo" pa nisam toliko prost i nekulturan da vlastite frustracije ispoljavam na drugim forumašima.
X

Kad mi neko pocne o pizdarijama da ovi ili oni susjedi "navijaju" za BiH ili da oni navijaju za te iste susjede, povraca mi se.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 04 mar 2014, 22:34

DukeOfWellington je napisao/la:
Opet mi ne odgovori na pitanje. Cartman naravno da navijam za komšije/susjede (naravno kad ne igraju protiv nas), meni bližih nema, a što neki među nama imaju krizu identiteta pa misle da su Englezi, to je nešto drugo.
Nullius in verba

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 04 mar 2014, 22:38

Svaka cast Andreju :)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 04 mar 2014, 22:38

Heller je napisao/la:Opet mi ne odgovori na pitanje
Ne pravim se lud pored očiju. Pitanje ti je na nivou "otkud znaš da je nebo plavo" pitanja.

Isto kao što znam da si i ti Bošnjak, vidi ti se po ponašanju. Pri tome to kako si se izjasnio ne predstavlja nikakvu ulogu, mog'o si se izjasnit i k'o Kinez, ali to te ne čini Kinezom.

O krizi identiteta priča neko ko odbija da se izjasni kao ono što zaista jeste :lol:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], fukare987, Google Adsense [Bot], jasmin10, KarlMarx, Kaunas, maroonGiant, MostarskaKotlina, Principatus, prisonbreak, Proximic, s4mke, samoposmatram, ultrazonfa, Wisey, Wolffire, ZkaoZenica, Zra i 143 gosta.