amypitar je napisao/la:http://m.****/clanak/135732/benko-po ... a-sarajevo
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ti si opet šampion !
Nakon što je Sarajevo igralo samo neriješeno u Zenici protiv Čelika, predsjednik kluba sa Koševa, Edis Kusturica, najavio je promijene.
Naravno, kako to obično biva, prvo bi se trebao promijeniti trener, a to znači da bi Dženan Uščuplić završio svoju (kratku) epizodu kao prvi strateg Sarajeva.
Na naše pitanje da li je to tačno, Abdulah Ibraković, sportski direktor Sarajeva je rekao:
- Ne znam. Imamo danas sastanak u klubu nakon čega će se više znati.
A da li ste vi kandidat za novog trenera?
- NE! Ja sam došao sa sasvim drugim ambicijama. Angažovan sam oko akademije našeg kluba.
A Hadžibegić?
- Nemam pojma!
- See more at: http://www.****/clanak/135735/ibrako ... mljsp.dpuf" onclick="window.open(this.href);return false;
Po ovome sam sigurna da je od veceras Dzeno bivsi trener Sarajeva
Naravno, kako to obično biva, prvo bi se trebao promijeniti trener, a to znači da bi Dženan Uščuplić završio svoju (kratku) epizodu kao prvi strateg Sarajeva.
Na naše pitanje da li je to tačno, Abdulah Ibraković, sportski direktor Sarajeva je rekao:
- Ne znam. Imamo danas sastanak u klubu nakon čega će se više znati.
A da li ste vi kandidat za novog trenera?
- NE! Ja sam došao sa sasvim drugim ambicijama. Angažovan sam oko akademije našeg kluba.
A Hadžibegić?
- Nemam pojma!
- See more at: http://www.****/clanak/135735/ibrako ... mljsp.dpuf" onclick="window.open(this.href);return false;
Po ovome sam sigurna da je od veceras Dzeno bivsi trener Sarajeva
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ne kazem ja da on nece biti pogodak ili pojacanje, nego onaj rece da je najvece pojacanje u historiji PLBiH, a ja nabrojah 2 koji su imali bolje karijere i igrali su nasu ligu, sta ima veze koliko su godina imali, Berberovic 2 godine stariji od Benke a Jajalo 4 godine mladji. I Pandza je bolje pojacanje, tj. igrac sa vise iskustva i sa boljim klubovima u karijeri...MrWhite je napisao/la: Ma volio bih i ja da bar jedan od njih preuzme ekipu, ali da li ce i sad Cardif preuzeti to placanje?
@BAJA:Berberovic dosao kod nas u 32 godini, a Jajalo dosao na posudbu samo i svi smo znali da nece potpisati ugovor, poslije saida kad sam bio 100% uvjeren da ce biti pun pogodak sad sam jos uvjereniji za Benku....
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ajd malo prelistaj karijeru benka...Baja_Zvjerka je napisao/la:Ne kazem ja da on nece biti pogodak ili pojacanje, nego onaj rece da je najvece pojacanje u historiji PLBiH, a ja nabrojah 2 koji su imali bolje karijere i igrali su nasu ligu, sta ima veze koliko su godina imali, Berberovic 2 godine stariji od Benke a Jajalo 4 godine mladji. I Pandza je bolje pojacanje, tj. igrac sa vise iskustva i sa boljim klubovima u karijeri...MrWhite je napisao/la: Ma volio bih i ja da bar jedan od njih preuzme ekipu, ali da li ce i sad Cardif preuzeti to placanje?
@BAJA:Berberovic dosao kod nas u 32 godini, a Jajalo dosao na posudbu samo i svi smo znali da nece potpisati ugovor, poslije saida kad sam bio 100% uvjeren da ce biti pun pogodak sad sam jos uvjereniji za Benku....
-
fcsforever
- Kontakt:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Najlakse je okretati pricu... Nista, odoh radit...
drago mi je , nisi trebo ni dolaziti..
Evo malo za Baju.
" onclick="window.open(this.href);return false;
**** majku dobar je ovaj benko
R.P. bi bio odlicno rjesenje,mada ja prizeljkujem Hadzibegica. Benko konacno potpisao,super vijesti! ako uprava uspije dovesti kvalitetnog golmana i stopera,uz dobrog trenera(R.P.,Hadzibegic,Bajevic) mislim da ce to biti historijski potez za kvalitetno i jako Sarajevo!amypitar je napisao/la:Za BenkaJos jedan stoper tipa Vranješa, i golman to je to.Malo uvesti discipline,a za to je najbolje udaranje po dzepu.Ima jos puno da se igra.Kad se uvezu 2-3 pobjede,vrlo brzo ce se ovo zaboraviti.
-
bordobijeli
- Kontakt:
jao ovo su mi najgluplje rasprave sto mogu biti ,sta covjek napisao da je benko najvece pojacanje u nasoj ligi i sta sad i da jest i da nije .a baja poredi berberovica i pandzu s benkom
ljudi odbranbeni igraci i to tipa igraca izbi, nabi ,u kliži ,slomi nogu .benko je extra strijelac i kraj price ,ostalo ce te vidjeti na terenu kad zaigra .
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Mislim da ti nisi prelistao karijeru Benka...rammstein je napisao/la: ajd malo prelistaj karijeru benka...
Year........Team Apps (Gls)
2003–2006 Varteks 68 (18)
2006–2008 1. FC Nürnberg 10 (0)
2008–2009 Standard Liège 14 (1)
2009–2010 Kortrijk 32 (5)
2011–2012 Slaven Belupo 27 (15)
2012 Al-Faisaly (Harmah) 9 (5)
2012–2014 Rijeka 50 (34)
D2014 alian Aerbin 7 (1)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ipak zaokret, ostaje Uscuplic.
-
fcsforever
- Kontakt:
evo za kakanjskog bačaje jos jedan

evo za kakanjskog bačaje jos jedan
Naravno da je dobar.ponjava je napisao/la:**** majku dobar je ovaj benko
Benko da nije otisao za parama u Kinu, bio bi pozvan u reprezentaciju Hrvatske, i išao bi u Brazil.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Kako ste krenuli, morace policija braniti igrace od vas odanih navijaca...fcsforever je napisao/la:
evo za kakanjskog bačaje jos jedan![]()
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
al ovom kaKENJCU nevalja ne svidja mu seamypitar je napisao/la:Naravno da je dobar.ponjava je napisao/la:**** majku dobar je ovaj benko![]()
Benko da nije otisao za parama u Kinu, bio bi pozvan u reprezentaciju Hrvatske, i išao bi u Brazil.
-
fcsforever
- Kontakt:
fcsforever je napisao/la:
evo za kakanjskog bačaje jos jedan![]()
obrati baja pažnju na dresove rijeke...pravo slično..zna Benko šta valja
Optimista prije tekme s Čelikom nisam bio (što se je moglo vidjeti u mojim postovima prije tekme) i obestinilo se je ono što sam i mislio da će se i desiti. Definitivno će trebati malo više raditi na rekonstrukciji tima na polusezoni i definitivno pojedini igrači nisu za FKS počevši od Barića, Purića, Berberovića, Protića, Bilbije, Bandovića i sve navedene igrače staviti na transfer listu i poslati na tribine ili dogovoriti sporazumni raskid ugovora i na pozicije navedenih igrača dovesti bolje. Danas će najvjerovatnije Dženo dobiti otkaz i zaslužio je ostvarenim rezultatima. Trebao je ispasti gospodin i preuzeti krivicu na sebe (kao što nikada nije) i dati ostavku na pres konferenciji poslije utakmice s Čelikom. A momčadski duh u svlačionici više nije na nivou i to se treba riješavati pod hitno. I pod hitno dati kapitensku traku Tatomiroviću.
SRETAN BROJ - 1725
-
fcsforever
- Kontakt:
pitic je napisao/la:Optimista prije tekme s Čelikom nisam bio (što se je moglo vidjeti u mojim postovima prije tekme) i obestinilo se je ono što sam i mislio da će se i desiti. Definitivno će trebati malo više raditi na rekonstrukciji tima na polusezoni i definitivno pojedini igrači nisu za FKS počevši od Barića, Purića, Berberovića, Protića, Bilbije, Bandovića i sve navedene igrače staviti na transfer listu i poslati na tribine ili dogovoriti sporazumni raskid ugovora i na pozicije navedenih igrača dovesti bolje. Danas će najvjerovatnije Dženo dobiti otkaz i zaslužio je ostvarenim rezultatima. Trebao je ispasti gospodin i preuzeti krivicu na sebe (kao što nikada nije) i dati ostavku na pres konferenciji poslije utakmice s Čelikom. A momčadski duh u svlačionici više nije na nivou i to se treba riješavati pod hitno. I pod hitno dati kapitensku traku Tatomiroviću.
Ove koje si nabrojao će i otjerati. Neko na transfer listu neko raskid ugovora a neko na tribinu sa smanjenjem plate i ostalih benefita.
Samo da čujem ko nam to dolazi za trenera...kažu neka "bomba"...ali ne vjerujem dok ne vidim...sastanak uprave je u toku ,čini mi se. Trebao je biti u 17:30 pa ga prebacili za ovu dnevnu varijantu
on je inače bitan faktorponjava je napisao/la:al ovom kaKENJCU nevalja ne svidja mu seamypitar je napisao/la:Naravno da je dobar.ponjava je napisao/la:**** majku dobar je ovaj benko![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], muhamedhulk i 16 gostiju.