odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Consigliere
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
Kod parfema je fazon ne samo mirisati lijepo, to moze svaka seljacina sa debelim novcanikom- uzmes skup parfem i eto, vec mirisati posebno. Da miris bude dio karaktera i pojave 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- samo_lijevo
- Kontakt:
pitati cu ja veceras ove huligancice iz HZ ako koga sretnem pa ti javim.likusa je napisao/la:"ODRASLA"![]()
Hvala ti
vidis bili smo komsije,ja sam odrastao u Saracici.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Hvala na ponudi, ali ne treba. I ja sam trenutno van BiH, pa sam se opskrbio Klajnasem.Baja_Zvjerka je napisao/la:Monolog, treba li da ti nabavim ovaj parfem iz Njemacke, puno jeftinije nego ovdje...Monolog je napisao/la:Uvijek mu se vracam. Promijenim tu i tamo, ali opet je CK One taj koji mi najbolje odgovara i kome sam vjeran.Provizija neka mala...
Koliko je kod nas on?

Bude l' potrebno, budi siguran da cu ti se javiti. Posebno ukoliko bude cijena taman.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
tipicni bosanski primitivizamBelminM23 je napisao/la:'Vako se obučeš i izgledaš ko ovaj i svaki mjesec pare dobijaš, a kasnije dobiješ poziv da ideš u Siriju.rob do bagro je napisao/la: Gdje si uzeo suzne.![]()
Ja bih ti od jakni preporucio Penfield.
![]()
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- tuzlak1987
- Kontakt:
BravoConsigliere je napisao/la:Kod parfema je fazon ne samo mirisati lijepo, to moze svaka seljacina sa debelim novcanikom- uzmes skup parfem i eto, vec mirisati posebno. Da miris bude dio karaktera i pojave

Mene dosta nervira ovo kad zavrnu na pantolama, mislim ne valja ni kada su siroke nogavice ali ovo je pretjerivanje. Jesmol muski rod ili sta, ima neka mjera, nesto normalno ne previserob do bagro je napisao/la: Gdje si uzeo suzne.![]()
Ja bih ti od jakni preporucio Penfield.
![]()
Jakna dobra

Brada je za čovjeka, ali ovakvo zavraćivanjemiki_92 je napisao/la: tipicni bosanski primitivizam

Kod nas u ovoj državi ko god ima malo dužu bradu, kaže eno ga ode u vehabije, još da ga vidi slučajno u Džamiji petkom, nema mu pomoći.

Inače planiram i ja sebi malo bradu pustiti, kontam dobar fazon.

- IlPrincipe
- Kontakt:
Ma ne stoji duga brada svakome ..
A nisam protiv zavraćivanja nogavica .. i meni odma pada na pamet taj tipični bosanski primitivizam.. Čuj "ne valja ni kada su siroke nogavice ali ovo je pretjerivanje. Jesmol muski rod ili sta"
Znači zavratiš nogavicu i to te čini manje muškarcem
A nisam protiv zavraćivanja nogavica .. i meni odma pada na pamet taj tipični bosanski primitivizam.. Čuj "ne valja ni kada su siroke nogavice ali ovo je pretjerivanje. Jesmol muski rod ili sta"

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Dobre su te jakne, da li ima to kod nas i oko koliko se kreću cijene?
Ja te volim, volim Željo..
- tuzlak1987
- Kontakt:
IlPrincipe je napisao/la:Ma ne stoji duga brada svakome ..
Care ovaj nije jednom zavratio vec zavratio je bas da mu se carape vide, znaci par cm iznad patike. Znaci bezveze..
A pantole preuske..
Jakna je top ali ovako uske pantole i ovako zavrnute ne bih navukao nikad..
Ja preferiram uze nego sire sto mi je i normalno. 'Ta necu da mi nogavica pokrije cijelu tenu
Ne zavrcem ih nikad.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ovog gledaš sa leđa i kontaš kakva treba ide ispred tebe. 

- rob do bagro
- Kontakt:
Nema kod nas nazalost, preko ebaya se ima naruciti i sa njihove stranice, salju i za nasu drzavu, cijene njihovih jakni se krece od nekih 150-220 dolara.gio10 je napisao/la:Dobre su te jakne, da li ima to kod nas i oko koliko se kreću cijene?
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
stvar ukusa druzetuzlak1987 je napisao/la: Care ovaj nije jednom zavratio vec zavratio je bas da mu se carape vide, znaci par cm iznad patike. Znaci bezveze..
A pantole preuske..
Jakna je top ali ovako uske pantole i ovako zavrnute ne bih navukao nikad..

ja obozavam skinny jeans(u biti svih 5-6 hlaca mi i jesu skinny jeans modeli) jer mi se svidja taj rock/punk stil oblacenja
hlace slicne ovim imam (skinny jeans model) nisu pin-rollovane, ja ih nekad rollam, meni je to super
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- tuzlak1987
- Kontakt:

Znaci ja ovako nesto, nista pretjerano usko

E onda ipak nisam u mogućnosti uzeti to. Imaš li neki drugi prijedlog?rob do bagro je napisao/la:Nema kod nas nazalost, preko ebaya se ima naruciti i sa njihove stranice, salju i za nasu drzavu, cijene njihovih jakni se krece od nekih 150-220 dolara.gio10 je napisao/la:Dobre su te jakne, da li ima to kod nas i oko koliko se kreću cijene?
Ja te volim, volim Željo..
- rob do bagro
- Kontakt:
Ima slicnih ovakvih Jack Jones, postavicu nekad kasnije posto sam na mobu, samo ne znam je li kupujes stvari preko neta, jer vecinom ja tako kupujem obucu i odjecu.gio10 je napisao/la:E onda ipak nisam u mogućnosti uzeti to. Imaš li neki drugi prijedlog?rob do bagro je napisao/la:Nema kod nas nazalost, preko ebaya se ima naruciti i sa njihove stranice, salju i za nasu drzavu, cijene njihovih jakni se krece od nekih 150-220 dolara.gio10 je napisao/la:Dobre su te jakne, da li ima to kod nas i oko koliko se kreću cijene?

Pogledaj po sopingu u Sa ima li se sta naci, jer slabo ja zalazim kad, kod nas je tesko sta dobro naci.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Ja nit ih mogu uske ni ti presiroke. Znaci neka sredina
Uzeo sebi neki dan ovakve:

a kontam uzeti ovakve starke:

i na to sve neku bijelu ili crnu majicu sa natpisom ili slikom kakvom i preko nje bijelu otkopcanu kosulju

Uzeo sebi neki dan ovakve:

a kontam uzeti ovakve starke:

i na to sve neku bijelu ili crnu majicu sa natpisom ili slikom kakvom i preko nje bijelu otkopcanu kosulju

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne razumijem šta je privlačno kod ovih uskih hlača. Nit je lijepo za oko, nit je udobno.
- tyler durden
- Kontakt:
Govoris u svoje ime, logicno.Donnie Darko je napisao/la:Ne razumijem šta je privlačno kod ovih uskih hlača. Nit je lijepo za oko, nit je udobno.
btw. kad vidim da neko nosi starke i jos da nosi i majicu s Che likom

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 8 gostiju.