RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

NeToBoLa
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la NeToBoLa » 05 jul 2011, 17:47

Ja sam se pogubio u vremenu, majke mi... Zar je prošao pon ? :mrgreen:

Ma bit će to bola normala, no sikiriki. :)
Who dares, wins !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 05 jul 2011, 17:49

NeToBoLa je napisao/la:Ja sam se pogubio u vremenu, majke mi... Zar je prošao pon ? :mrgreen:

Ma bit će to bola normala, no sikiriki. :)

:lol: :lol: Utorak, 5 juli, 2011 :mrgreen:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 05 jul 2011, 18:36

Velež – Čelik
Velež – Slavija
Sarajevo – Velež
Velež – Kozara
Leotar – Velež
Velež – Široki Brijeg
Rudar Prijedor – Velež
Velež – Travnik
Zrinjski – Velež
Velež – Olimpic
Željezničar – Velež
Velež – Zvijezda
Borac – Velež
Velež – Sloboda
GOŠK – Velež
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 05 jul 2011, 18:40

prva 4 kola imacete devet bodova samo trebate zadrzati onda osvajanje bodova do kraja jeseni puno srece rodjeni

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 05 jul 2011, 18:54

hordas'87 je napisao/la:prva 4 kola imacete devet bodova samo trebate zadrzati onda osvajanje bodova do kraja jeseni puno srece rodjeni
Mi računamo na 12, pa ti gledaj. :P
Who dares, wins !

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 05 jul 2011, 18:59

NeToBoLa je napisao/la:
hordas'87 je napisao/la:prva 4 kola imacete devet bodova samo trebate zadrzati onda osvajanje bodova do kraja jeseni puno srece rodjeni
Mi računamo na 12, pa ti gledaj. :P
Ja bola 4 od 4 a vrlo lako 5 od 5 :D

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 05 jul 2011, 19:04

Pa im možda iduću polusezonu damo bod ako im zatreba a mi pobjegnemo od drugog previše. 8-)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Who dares, wins !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 05 jul 2011, 19:52

Admir Smajić je novi šef stručnog štaba Veleža. Rezultat je to današnjih razgovora u Sarajeva, a Smajić će se priključiti fudbalerima Veleža, koji se, od danas, nalaze u Fojnici, gdje će se obaviti bazični dio priprema, prije polaska na turneju u Francusku.

Nekadašnji sjajni vezista beogradskog Partizana i reprezentativac Jugoslavije, karijeru je nastavio u Švicarskoj, gdje je igrao za Xamax, Basel i Young Boys, a bogatu igračku karijeru završio je u dresu reprezentacije BiH.

Kao trener radio je u Young Boysu, Sionu i Yverdonu. Bio je i selektor mlade reprezentacije BiH, a jedno vrijeme bio je i asistent Blažu Sliškoviću na klupi reprezentacije BiH.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 05 jul 2011, 19:57

Fudbaleri Veleža otputovali su danas na bazične pripreme u Fojnicu. U ovaj planinski gradić, u srcu Bosne i Hercegovine, iz Mostara je otputovalo 26 fudbalera. Tarik Cerić i Damir Rovčanin ekipu će dočekati već u Fojnici, te će ekspedicija Veleža tako brojati 28 igrača. Već u prvim danima priprema ekspedicija Veleža će dobiti novog šefa stručnog štaba.

Inače, u poređenju sa prošlom sezonom igrački kadar je ostao u značajnoj mjeri identičan, što svakako treba da predstavlja i jednu od temeljnih snaga Veleža u nastupajućoj sezoni. Iz rostera ekipe koja je igrala proljetos nedostaje Goran Gančev (Inter Zaprešić), a umjesto kojeg je došao iskusni bh internacionalac Tarik Cerić (Šibenik). Ermin Gadžo i Emir Hadžidžulbić (Sarajevo) više „ne stanuju“ u Mostaru, a njihove pozicije popunit će Veležovo dijete Adnan Bobić (Igman Konjic) i crnogorski reprezentativac Slobodan Lakičević (Budućnost Podgorica). U autobusu nema ni Šefke Okića, koji još nije kompletirao transfer u Volgu, a nije isključen ni povratak ovog fudbalera u redove Veleža. Naime, postoji obostrana želja, ali Okić trenutno ima prioritet angažman u inostranstvo. Sigurno da će veliko pojačanje u napadu predstavljati još jedan „domaći“ igrač, Elvis Ćorić, koji se i više nego uspješno oporavio od teške povrede, te je sada potpuno spreman za iskušenja u Premier ligi. Dojučerašnjeg kapitena Dženana Zaimovića u veznom redu nasljedit će još jedan veoma talentovani mladi veznjak Eldar Hasanović. Uz to ekipi je priključeno i pet dojučerašnjih juniora i tri mlada fudbalera koji su nakon prvog kruga testiranja skrenuli pažnju na sebe. Izvjesno je da će nakon Fojnice roster igrača biti skraćen za nekoliko imena, a povelika konkurencija omogućuje dobru selekciju. Neki do igrača, posebno mlađi, moguće da budu poslani na posudbu, što je mlade igrače mnogo bolja opcija nego samo trenirati i gledati utakmicu sa tribina.

U Fojnicu su otputovali: Senedin Oštraković, Adnan Bobić, Muamer Hero, Admir Velagić, Admir Kajtaz, Armel Škaljić, Dženan Duraković, Rijad Demić, Zlatko Kazazić, Amir Zolj, Eldar Hasanović, Perica Ivetić, Elvis Ćorić, Armin Jazvin, Danijal Brković, Fadil Marić, Denis Zvonić, Anis Kalajdžić, Dženan Kovačević, Senad Zuhrić, Slobodan Lakičević, Adi Mehremić, Dejan Mišić, Enes Prolaz, Goran Stokić, Damir Rovčanin, Tarik Cerić, Mustafa Kodro.

„Rođeni“ bi u Fojnici trebali ostati 9-10 dana, nakon čega će sljedeća destinacija biti Francuska.

Mozda se i Sefkinjo vrati 8-)
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

demamo
Kontakt:

Post Postao/la demamo » 05 jul 2011, 21:01

Velež čeka trenera
Admir Smajić pristao, čeka odgovor advokata iz Švicarske?
Admir Smajić je, najvjerovatnije, novi šef stručnog štaba Veleža. Rezultat je to današnjih razgovora u Sarajeva, ali je ostalo još da se Smajić čuje sa svojima advokatom iz Švicarske, pa će se konačna odluka znati u toku sutrašnjeg dana, potvrdio je za portal ****.ba predsjednik Veleža Šefkija Vila.
[Admir Smajić pristao, čeka odgovor advokata iz Švicarske?]

„Tokom razgovora, prihvaćeni su ponuđeni uslovi s obje strane i tu nije bilo nikakvih problema“, dodao je Vila.

Ukoliko iz Švicarske stigne negativan odgovor, Velež će krenuti u potragu za novim rješenjem.
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!

halid
Kontakt:

Post Postao/la halid » 05 jul 2011, 21:52

bolan ajanicu sto lazes navijace i red army. sto ne kazete istinu ljudima i navijacima koji vole velez, vise nego vas nekoliko pojedinaca koji ste trenutno u velezu, a dosli ste u velez samo da pokupite pare kao sto ste radili i prethodnih godina. citav grad zna da ste samo nekim igracima dali pare, a da svi ostali cekaju i plate i dugovanja. a Boga pitaj kome se je jos duzno samo sto ljudi sute i trpe, a dokle ne znaju ni oni, a sve je to do jednom. nemojte da vam se ovo razbije o glavu pred samo prvenstvo, znamo da je uprava podijeljena na dva dijela, a to je uprava niko ni s kim. recite narodu i navijacima red army pravu istinu, da se jednom postavi stanje u velezu onako kako treba i kako je u drugim klubovima, a ne da pojedinci rade sto im je volja, i da velezovim parama upravljaju kao da su ih oni donijeli u klub, a ne da su to sponzori uplatili za reklame i sponzorstvo, da bi pomogli velezu da u devedeset godina postojanja osvoji jedno od prva cetiri mjesta. a po vama koji ste sada u klubu da Bog da da velez ostane u premier ligi. recite navijacima red army istinu!!!

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 05 jul 2011, 22:14

o sretomire ljudino, nije te odavno bilo.
moram priznat, nedostajao si nam svima. :lol:

cvjeta turizam a ti se o jadu zabavio!
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 05 jul 2011, 22:57

tisina tamo :? jao halida , od kojih si ti kuca ? :x
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 05 jul 2011, 23:14

Jeli ovaj Smajić odveo Asima Škaljića u Švicarsku birvaktile?Koliko se ja sjećam da je imao dobre rezultate kao trener tamo ali je imao tešku povredu pršljena na treningu sa ekopiom?Neka me neko ispravi ako nije?
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 05 jul 2011, 23:29

Neko je stvarno uporan da poremeti ovo što smo uradili preko ljeta. :?
Who dares, wins !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 05 jul 2011, 23:51

NeToBoLa je napisao/la:Neko je stvarno uporan da poremeti ovo što smo uradili preko ljeta. :?
ništa od toga, velež je uvijek opstajao i kada se nije imalo nade za njega...

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 05 jul 2011, 23:57

Sreto kuco stara :D De sjedi, stas popit ? :mrgreen:
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 06 jul 2011, 00:31

Halid mjesto Srete :D

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 06 jul 2011, 00:41

Kojeg se tačno datuma igra prva utakmica ?!

Smrt nacionalizmu !!

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 06 jul 2011, 00:57

Subotom igramo domaće utakmice, tako da ti je to 6.8.
Who dares, wins !

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.