Nemam vise hrabrosti bratecollector je napisao/la:dobra stvar za raju koja je izvan grada da prati tekmu, a za ove domace foteljase manje price po kafama i forumima, bujrum na Kosevo igra Sarajevo !!!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
koji apaurin, a oovi sto piju alkohol jedno 7-8 ljutih pa na stadion, drugacije, NE MOZESabinho je napisao/la:Nemam vise hrabrosti bratecollector je napisao/la:dobra stvar za raju koja je izvan grada da prati tekmu, a za ove domace foteljase manje price po kafama i forumima, bujrum na Kosevo igra Sarajevo !!!Moracu sta popit' prije tekme al' bas.
Jadno je ovo Sarajevo kad ovako loseg nikad losojeg Celika ne mogu dobiti....plus bez Robijasa na JUGU...hahahhaha...zavrsit ce te vi na 4 mjestu ljepi moji.... 
Ma ramo brate moj samo staklenke kakve da mirno gledam, sve mi u glavi proslogodisnja tekma 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
ma moze ko to kazerammstein je napisao/la:koji apaurin, a oovi sto piju alkohol jedno 7-8 ljutih pa na stadion, drugacije, NE MOZESabinho je napisao/la:Nemam vise hrabrosti bratecollector je napisao/la:dobra stvar za raju koja je izvan grada da prati tekmu, a za ove domace foteljase manje price po kafama i forumima, bujrum na Kosevo igra Sarajevo !!!Moracu sta popit' prije tekme al' bas.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Mislim da je i Uscuplicu ali i igracima sasvim jasno da su dosli do granice i da se moraju probuditi i poceti pobjedjivati..Ok,igrali smo evropske utakmice,bilo je umora,euforije,nakon toga par losih rezultata u prvenstvu uz debakl protiv njemaca,sad se sve to smirilo,svima je jasno sta je cilj i mislim da cemo zajedno od narednog kola krenuti u ostvarivanje istog..Samo polako,drzimo se svi zajedno i nece biti problema,dajmo Dzeni jos jednu sansu,zasluzio je zbog prijasnjih rezultata. Imamo sada i jednog od najboljih napadaca u ligama iz okruzenja koji ce vjerovatno rijesiti taj problem realizacije,igru u dobroj mjeri imamo,idemoo na prvo mjesto sto prije 
S obzirom da smo jako loše startovali u ovoj sezoni, malo sam zavirio u naše rezultate na početku nekoliko prethodnih sezona. Nije ovo ni malo optimistično.
U sezoni 2009/2010. kada smo igrali play off LE protiv Kluža imali smo gori start nego ovogodišnji (uzeo sam omjer ovih sedam kola) 7 ut; 2/3/2, što je na kraju rezultovalo neplasmanom u Evropska takmičenja. Najbolji start smo imali prije dvije sezone, a u ostalim to izgleda ovako:
2009/10. 7ut. 2/3/2
2010/11 4/1/2
2011/12 5/1/1
2012/13 6/1/0
2013/14 4/2/1
Proteklih godina smo titulu "proslavljali" u seprembru a u aprilu je gubili, ove godine se bojim da smo je izgubili u septembru. Naravno da je još rano za neke konačne prognoze ali mi u glavi ozvanja ona: "Titula se ne osvaja u prvih nekoliko kola, ali se gubi".
Neki su posle subotnje utakmice tjerali pola tima a danas nakon Benkovog potpisa vjeruju da će on napraviti neki preporod u ekipi, pa ja njegov nastup očekujem tek u Širokom Brijegu, nekoliko minuta.
Pred nama je jako težak raspored, gostujemo ekipama (4 utakmice) koje se bore za vrh, a dočekujemo "manje" koje će protiv nas imati samo želju da ne izgube, znači bunker. Vjerujte mi ako u ovih narednih 8(+1) utakmicu osvojimo 19 bodova ja prezadovoljan.
U sezoni 2009/2010. kada smo igrali play off LE protiv Kluža imali smo gori start nego ovogodišnji (uzeo sam omjer ovih sedam kola) 7 ut; 2/3/2, što je na kraju rezultovalo neplasmanom u Evropska takmičenja. Najbolji start smo imali prije dvije sezone, a u ostalim to izgleda ovako:
2009/10. 7ut. 2/3/2
2010/11 4/1/2
2011/12 5/1/1
2012/13 6/1/0
2013/14 4/2/1
Proteklih godina smo titulu "proslavljali" u seprembru a u aprilu je gubili, ove godine se bojim da smo je izgubili u septembru. Naravno da je još rano za neke konačne prognoze ali mi u glavi ozvanja ona: "Titula se ne osvaja u prvih nekoliko kola, ali se gubi".
Neki su posle subotnje utakmice tjerali pola tima a danas nakon Benkovog potpisa vjeruju da će on napraviti neki preporod u ekipi, pa ja njegov nastup očekujem tek u Širokom Brijegu, nekoliko minuta.
Pred nama je jako težak raspored, gostujemo ekipama (4 utakmice) koje se bore za vrh, a dočekujemo "manje" koje će protiv nas imati samo želju da ne izgube, znači bunker. Vjerujte mi ako u ovih narednih 8(+1) utakmicu osvojimo 19 bodova ja prezadovoljan.
Citam i ne mogu cudu da se nacudim...nmg vishe nista da pisem jer je previse kenjaca ovdje ocigledno..
kako mozete takvim imenima nazivati Dzenana..ok jeste kriv za neke stvari i i ja sam licno za promijenju trenera..al bas za takvo pljuvanje pojedinih individua prema njemu nijee zasluzio..pa jbm jel on kriv sto Todor 3 puta izlazi jedan na jedan i fula,jel on kriv sto lopta pogadja precke,stative,sto sudija ne svira penal itd itd...ponavljam i ja sam za to da se Dzeno smjeni ,al takvo ponasanje i pljvanje po njemu nije ok jednostavno..
kako mozete takvim imenima nazivati Dzenana..ok jeste kriv za neke stvari i i ja sam licno za promijenju trenera..al bas za takvo pljuvanje pojedinih individua prema njemu nijee zasluzio..pa jbm jel on kriv sto Todor 3 puta izlazi jedan na jedan i fula,jel on kriv sto lopta pogadja precke,stative,sto sudija ne svira penal itd itd...ponavljam i ja sam za to da se Dzeno smjeni ,al takvo ponasanje i pljvanje po njemu nije ok jednostavno..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
U subotu ce se raja uscuplicu toliko najebat majke, sam ce dati ostavku...
Mislim da Dzeno to nije zasluziobv071 je napisao/la:U subotu ce se raja uscuplicu toliko najebat majke, sam ce dati ostavku...
ma stipu ovoga..ja cu biti na istoku na sredini kao i svaku tekmu pa bujrum da vidim te ****..visokohz je napisao/la:Mislim da Dzeno to nije zasluziobv071 je napisao/la:U subotu ce se raja uscuplicu toliko najebat majke, sam ce dati ostavku...
FK SARAJEVO.
mma_hz je napisao/la:ma stipu ovoga..ja cu biti na istoku na sredini kao i svaku tekmu pa bujrum da vidim te ****..visokohz je napisao/la:Mislim da Dzeno to nije zasluziobv071 je napisao/la:U subotu ce se raja uscuplicu toliko najebat majke, sam ce dati ostavku...a znam svu tu standardnu raju na sredini i znam da djelimo isto misljenje..nezz fkt ko ce mu **** majku...e jedino ako i ovu kiksamo..
![]()
NE, JA SAM stavio da igra TODOROVIC i ja sam ga ostavio i nakon 4 zicera da mi igra 90 minuta a izbacio sam stojceva i mjenjam JA bekove u 80' minutimma_hz je napisao/la:Citam i ne mogu cudu da se nacudim...nmg vishe nista da pisem jer je previse kenjaca ovdje ocigledno..
ja sam rotirao igrace pa su u njemackoj izgledali ko gladni psi, pa nam 7 uvalise, ja sam napao njemce u sred njemacke ! eto sve sam ja kric, sutra odoh u Titovu da mi daju otkaz... tacno me sramota sta sam radio
Nikada ni jedan kiks ili loš potez da li igrača ili nekog iz stručnog štaba ili uprave me ne može "natjerati" da im spominjem majku, djecu ili nekog drugog. To je jednostavno moj odgoj i ne razumijem primitivce koji to rade.
Nije mi problem reći da je neko loš ako je loš, i sutra bi Dženi u lice smio reći da je pravio greške ali da psujem

Nije mi problem reći da je neko loš ako je loš, i sutra bi Dženi u lice smio reći da je pravio greške ali da psujem
NE, JA SAM stavio da igra TODOROVIC i ja sam ga ostavio i nakon 4 zicera da mi igra 90 minuta a izbacio sam stojceva i mjenjam JA bekove u 80' minutirammstein je napisao/la:mma_hz je napisao/la:Citam i ne mogu cudu da se nacudim...nmg vishe nista da pisem jer je previse kenjaca ovdje ocigledno..
ja sam rotirao igrace pa su u njemackoj izgledali ko gladni psi, pa nam 7 uvalise, ja sam napao njemce u sred njemacke ! eto sve sam ja kric, sutra odoh u Titovu da mi daju otkaz... tacno me sramota sta sam radio[/quote
Da si malo vise pratio tekmu vidjeo bi da je Stojcev od sredine prvog poluvremena hramao jer je dobio neki udarac i izasao je prvenstveno jer je bio povrijedjen..ok Todor je fulio te 4 sanse ,sto znaci da je Dzeno pogodio sa njim jer je ulazio u te sanse..ima i tu logike..sta je sa Tatkovom preckom,,mislim da je on bio..ko je za to kriv..
kazem trenera bi trebalo promjeniti zbog Mitrevskog prvenstveno jer sam evo bas maloprije gledao njegov klip i cini mi se kao odlican stoper..tu je naravno i Kallasi..
FK SARAJEVO.
Takva atmosfera vlada medju rajom, a ti stipu koga hoces. Protiv borrusije su deji **** sestru na zapadu citavo poluvrijeme, i to ne derbi navijaci, nego cak neki koji su nekad bili u prvim redovima sjevera.
A sto se tice Dzene, nikad nisam psovao igracima niti struci, al njemu cu ja prvi **** majku u subotu.. I ne da nije zasluzio.. Zasluzio je samo zato sto od mog kluba pravi mahalsku ekipu nakon sto je toliko truda ulozeno da se izdignemo..
A jedva cekam da vidim i te sto red zavodit..
A sto se tice Dzene, nikad nisam psovao igracima niti struci, al njemu cu ja prvi **** majku u subotu.. I ne da nije zasluzio.. Zasluzio je samo zato sto od mog kluba pravi mahalsku ekipu nakon sto je toliko truda ulozeno da se izdignemo..
OKbv071 je napisao/la:Takva atmosfera vlada medju rajom, a ti stipu koga hoces. Protiv borrusije su deji **** sestru na zapadu citavo poluvrijeme, i to ne derbi navijaci, nego cak neki koji su nekad bili u prvim redovima sjevera.
FK SARAJEVO.
istok poludio u zadnje vrijeme
lijepi sjever
lijepi sjever
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Dzeno je mlad i neiskusan trener koji prvi put vodi klub i uspio osvojiti trofej pobjednika kupa i uci u playoff EL.
Sto se mene tice Dzeno zasluzuje drugu sansu jer nije sve ovo samo njegova krivica. Utakmice protiv Drine i Olimpika ce mu biti presudne .Razumijem njegov strah i pritisak ali upravo ga je to i dovelo do ove situacije, mora pohvatati konce, smiriti igrace i na terenu moraju igrati igraci koji to i zasluzuju a ne igraci koji vracaju formu i time nas kostaju bodova.
Dzeno imas ekipu ludilo, na tebi je da vratis povjerenje navijaca i uprave u potpunosti, ako se pokaze u naredne dvije utakmice (Drina i Olimpik) da jednostavno nisi dorastao ovom zadatku jbg. znas sta slijedi jer u tim utakmicama mi moramo osvojiti max. 6 bodova da bi isli na Pecaru i aBd. preuzeli vrh. Ali psovanje i vrijedzanje apsolutno nije zasluzio.
Samo Saraj'vo !
Sto se mene tice Dzeno zasluzuje drugu sansu jer nije sve ovo samo njegova krivica. Utakmice protiv Drine i Olimpika ce mu biti presudne .Razumijem njegov strah i pritisak ali upravo ga je to i dovelo do ove situacije, mora pohvatati konce, smiriti igrace i na terenu moraju igrati igraci koji to i zasluzuju a ne igraci koji vracaju formu i time nas kostaju bodova.
Dzeno imas ekipu ludilo, na tebi je da vratis povjerenje navijaca i uprave u potpunosti, ako se pokaze u naredne dvije utakmice (Drina i Olimpik) da jednostavno nisi dorastao ovom zadatku jbg. znas sta slijedi jer u tim utakmicama mi moramo osvojiti max. 6 bodova da bi isli na Pecaru i aBd. preuzeli vrh. Ali psovanje i vrijedzanje apsolutno nije zasluzio.
Samo Saraj'vo !
Ti si opet šampion !
Re: Odg: FK Sarajevo
Haj ziv bio dodji na zapad. Ja cu biti najglasniji, lako ces me prepoznati.mma_hz je napisao/la:ma stipu ovoga..ja cu biti na istoku na sredini kao i svaku tekmu pa bujrum da vidim te ****..visokohz je napisao/la:Mislim da Dzeno to nije zasluziobv071 je napisao/la:U subotu ce se raja uscuplicu toliko najebat majke, sam ce dati ostavku...a znam svu tu standardnu raju na sredini i znam da djelimo isto misljenje..nezz fkt ko ce mu **** majku...e jedino ako i ovu kiksamo..
![]()
Jedva cekam utakmicu da se nahebem majke onom retardiranom amateru koji grama obraza nema, a inteligencije jos.manje. Nabijem i njega i njegove havere bandovica i berberovica i sve one koji ih brane.
Nabijem i tebe i slicne tebi koji smatrate da je tribina vase vlasnistvo i da cete vi odredjivati sta ko smije a sta ne!
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"