@Amca007 Upravo tako zavrsnica je nas najveci probelm, al tu je Benko koji ce nadam se naplatiti sve ove promasaje .
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@AdiFKS IZDRZI
@Amca007 Upravo tako zavrsnica je nas najveci probelm, al tu je Benko koji ce nadam se naplatiti sve ove promasaje .
Ti si opet šampion !
-
fcsforever
- Kontakt:
rammstein je napisao/la:dzeno je jedini ostatak mahale u klubu
Hvala, doviđenja
NEma licence, nema iskustva, nema znanja
Ima šmeka možda ali jedno 4-5 godina staziranja i učenja
POTPIS TEBRA
Opet aktivna prica da smo u utrci za Stevanovica tacnije mi i Partizan ...
Ti si opet šampion !
Izgleda da je sve jasno. Ostaje! I ova njegova izjava ide u prilog tome,poslao nam je svima poruku,naravno prije toga imao je intervju s nadredjenima.
Ne znam,ja mislim da bi sad bilo mudro od strane Uprave da povuce poteze dok jos nije kasno koji ce se kasnije pokazati kao bingo za ispunjenje zacrtanog cilja,vidjet cemo uskoro
Ne znam,ja mislim da bi sad bilo mudro od strane Uprave da povuce poteze dok jos nije kasno koji ce se kasnije pokazati kao bingo za ispunjenje zacrtanog cilja,vidjet cemo uskoro
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
-
Hordekatedrala
- Kontakt:
Stevanović je odboio Vojvodinu, znat će se do kraja sedmice.
Ali neće imati pravo nastupa prije proljeća, što je zaista šteta.
-
fcsforever
- Kontakt:
Fina vijest...vrlo fina..he he he he he heHordekatedrala je napisao/la:Stevanović je odboio Vojvodinu, znat će se do kraja sedmice.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ja proslu tekmu bih na istoku bas na sredini i pocelo se psovati cim smo primili prvi go. Ko da ces ti ili neko drugi moci nekome zabraniti da psuje, meni prvom protiv Olimpika od Uscuplica pa nadalje, ko ih i njega i njegove nargilaei i pusace, imaju sve moguce uslove, najveca primanja u drzavi, dodje im 1000 ljudi na strani da ih gleda nakon 3 kiksa u ligi i poraza od 7 0 i baletani se setkaju po terenu... Jos na kraju neca da pridju nagrilasi jaomma_hz je napisao/la:ma stipu ovoga..ja cu biti na istoku na sredini kao i svaku tekmu pa bujrum da vidim te ****..visokohz je napisao/la:Mislim da Dzeno to nije zasluziobv071 je napisao/la:U subotu ce se raja uscuplicu toliko najebat majke, sam ce dati ostavku...a znam svu tu standardnu raju na sredini i znam da djelimo isto misljenje..nezz fkt ko ce mu **** majku...e jedino ako i ovu kiksamo..
![]()
1946
-
fcsforever
- Kontakt:
Amca007 je napisao/la:Pa normalno da poredim, kad su ulozili milijarde i opet nikom nista. Takvi kao ti bi mjenjali trenere svake poluzesone i mislis da je to formula uspjeha. Ovo sto Dzeno radi je dobro i svaku utakmicu smo 50 posto boli od protivnika, samo je stvar zavrsnice, a i to ce doci na svoje od sledece tekme siguran sam. Tako da popusti malo sa promjenama. Zar ovo nije dobro sto momci i uprava rade.fcsforever je napisao/la:Jel to poredis Arsenal i FKS...???Amca007 je napisao/la:Kakva smo mi sorta u pm. Svima je do neki dan Dzeno valjao, sad nikom nevalja. Svima je Dzemo valjao, sad nikom nevalja. Koga boli ona stvar za vase misljenje. Wenger je sa Arsenalom u 20 godina osvojio 3 pehara pa mu nikad niko nista nije rekao. Dzeno ce se vratit ja Vam garantujem. Dobit cemo i Siroki i Zrinjski i Zelju u gostima. Pa onda pricajte i dalje utvare...
Nema veze neka ostane..zaboli me za njega...samo svi vi će te se debelo kajati plus ionako mu je noga na zimu
Ps..evo i nas koji hocemo da Dženo ode , boli neka stvar šta ti mislis....
Prvo razdvoji i ni u snu ne mijesaj poslove uprave i ovo dizanje iz pepela...i to za nepunih 9 mjesec sa dijelo posla u klubu koji se zove sportsko takmičarski dio.
Drugo , porediti svjetskog velikana i giganta sa tamo nekim FCS ..ili bilo kojim drugim klubom u BiH..je neozbiljno i nadasve smijesno. Ramo ti je fino objasnio ...nema licencu , nema rezultate u ligi..nije ispunio zacrtano sto je postavljeno pred njega..sta treba jos. Jel treba mijenjati 8 igrača da bi on sjedio na klupi. Saberi se malo i prokontaj...
Gledajuci poziciju koju igra uopce nam nije potreban. Bio je dobar igrac, medjutim koliko dugo ne nastupa tako da je sigurno na niskim granama po pitanju forme. Jos ako bi ga cekali do proljeca...
Definitivno nepotreban i bezveze bacanje para na njegovu platu koja sigurno ne bi bila mala.
Definitivno nepotreban i bezveze bacanje para na njegovu platu koja sigurno ne bi bila mala.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Dzeno nije los trener koliko bi ovdje mnogi htjeli da ga predstave, on je samo tvrdoglav. Ovo mu je zadnja sansa, ima da igraju samo najbolji

hilmo je napisao/la:Gledajuci poziciju koju igra uopce nam nije potreban. Bio je dobar igrac, medjutim koliko dugo ne nastupa tako da je sigurno na niskim granama po pitanju forme. Jos ako bi ga cekali do proljeca...![]()
![]()
![]()
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Puric i Todorovic vise nisu za prvi tim bar sto se mene tice na tim pozicijama imamo Duljevica i Okica a moze i tu igrati i Stojcev tako da radije bih cekao Stevanovica nego davati platu Puricu koji nije ni blizu kvalitetom.
Ti si opet šampion !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Pa ja to za Todorovica govorim otkako je dosao 
Re: Odg: FK Sarajevo
Nakon Banjaluke Todorović je bio klasa.. :/Bosniacum Lilium je napisao/la:Pa ja to za Todorovica govorim otkako je dosao
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Slučajno je ''opalio''. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ima taj bljesak, jednom u svakih 30 temi 
Da ne pratim utakmice pomislio bih da nam je odbrana armirani beton. Pristup u odbrani pod hitno mijenjati, ali pod hitno. Svi trebaju kao Tatomirović da napadaju igrača, i da kod primanja lopte stoje do protivnika a ne da stoje ispred i bulje u loptu, igraju zonu šta li ?!Amca007 je napisao/la:Pa normalno da poredim, kad su ulozili milijarde i opet nikom nista. Takvi kao ti bi mjenjali trenere svake poluzesone i mislis da je to formula uspjeha. Ovo sto Dzeno radi je dobro i svaku utakmicu smo 50 posto boli od protivnika, samo je stvar zavrsnice, a i to ce doci na svoje od sledece tekme siguran sam. Tako da popusti malo sa promjenama. Zar ovo nije dobro sto momci i uprava rade.fcsforever je napisao/la:Jel to poredis Arsenal i FKS...???Amca007 je napisao/la:Kakva smo mi sorta u pm. Svima je do neki dan Dzeno valjao, sad nikom nevalja. Svima je Dzemo valjao, sad nikom nevalja. Koga boli ona stvar za vase misljenje. Wenger je sa Arsenalom u 20 godina osvojio 3 pehara pa mu nikad niko nista nije rekao. Dzeno ce se vratit ja Vam garantujem. Dobit cemo i Siroki i Zrinjski i Zelju u gostima. Pa onda pricajte i dalje utvare...
Nema veze neka ostane..zaboli me za njega...samo svi vi će te se debelo kajati plus ionako mu je noga na zimu
Ps..evo i nas koji hocemo da Dženo ode , boli neka stvar šta ti mislis....
FKS 1946 !
-
fcsforever
- Kontakt:
Zato dovedeš Semjona Miloševića da ti uredi odbranu da sve fercera kako treba. Čovjek je voljan i hoće. Radi u vodovodu u Trebinju i Leotar ga zamolio da im pomogne ovu sezonu. Nema ugovor nema ništa...
-
bordobijeli
- Kontakt:
a kakva je razlika izmedju uscuplica i semjonafcsforever je napisao/la:Zato dovedeš Semjona Miloševića da ti uredi odbranu da sve fercera kako treba. Čovjek je voljan i hoće. Radi u vodovodu u Trebinju i Leotar ga zamolio da im pomogne ovu sezonu. Nema ugovor nema ništa...
-
fcsforever
- Kontakt:
.nisi skonto..Semjona kao jednog od trenera a ne šss
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.