FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

drop
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la drop » 21 maj 2010, 00:26

? 2 - ? je napisao/la:Па " овај пораз - ? 10 $, е $ " је % $ $
Što je najgore ovaj nesretnik i dalje misli da su pobjedili :lol: :lol:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 21 maj 2010, 00:26

Željovac je napisao/la:
Schlager je napisao/la:Motiv da pustite?
Prvenstvo.
Pa kako se onda mozes radovati takvoj tituli?

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 21 maj 2010, 00:27

Željovac je napisao/la:
Prvenstvo.
koje ste prakticno vec osvojili?????? ne razumijem , pojasni molim te
TREĆI PUT ČASTIMO !

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 21 maj 2010, 00:28

juveboy je napisao/la:
Drug niko ovdje ne govori o pustanju, govorim o podjeli trofeja, ako si pratio cijelo vrijeme. Ja ovim zelim ukazati na sramotu oba kluba, ne samo Borca, nego i Zeljeznicara ! Samo cekam sljedecu utakmicu protiv Laktasa, ukoliko se tu kockice posloze, slijedi detaljna analiza svega u, oko i za vrijeme same utakmice Zeljeznicar-Borac !
Sta bi se trebalo dogoditi da ti se sloze kockice,koji ishod?

Reci sad unaprijed,a ne nakon utakmice.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 21 maj 2010, 00:29

vjeran1987 je napisao/la:
Genghis je napisao/la:Čuj ovih namješteno ... a uvrijedili bi se kad bi rekli da je liga namjestena u korist Zeljeznicara ...
sta je tu cudno,i tu ima svasta ne bjezim od toga,ali jeli samo zeljo namjestao???borac,sarajevo(vjeruj da samo znas sta su sve namjestali,da ti bude muka,ne pobjede u svoju korist),zrinjski,itd samo mi reci jedan klub koji nije namjestio utakmicu bar jednu ;) i nemojte biti sad smijesni da neznate nista oko namjestanja utakmica u banjaluci,realan uvijek treba biti...
Ne kazem da nije bilo namjestanja pojedinih utakmica, ali bez konkretnih dokaza za sinocnju utakmicu, stvarno nije fer da se prica da je namjestena po principu rekla-kazala. Kad iznese neko konkretne dokaze i argumente o tome, onda ta prica ima smisla , a ovako ... ;)
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 21 maj 2010, 00:29

& " ? &, " $ & - ". Ова $ се - $ у ? " $ оно отрежњење, " $ & $ у 5. $, $ се $ су ? ? -. За $ & " " $ " $ 10 $ ", % су " ОХР ? $ ? $. & не ' се & ", ? " " ? не " " ? ?, " ? & ¥. & је & & је " ?, 4 ? на " ? " су ? & $ ? " преносе, $ " ? ?. $ ТВ & " & $ " $ " " ", $ " $
Zadnja izmjena: ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ, dana/u 21 maj 2010, 00:38, ukupno mijenjano 1 put.
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 21 maj 2010, 00:31

Mozete vi pricati koliko hocete namjestao Zeljo,Borac ili neko deseti utakmice..

Sa takvom pricom kada bi izasli u javnost u nekoj drugoj zemlji popusili bi ga jer nemate dokaza ;)

Mogu i ja reci Zeljo prodo utakmicu !

Ali' gdje mi je dokaz ?
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 21 maj 2010, 00:31

borcev_navijac je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
Prvenstvo.
koje ste prakticno vec osvojili?????? ne razumijem , pojasni molim te
Pa zar niste prije 3 kola vi bili lideri??? Nakon susreta na Grbavici.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 21 maj 2010, 00:31

drop je napisao/la:
? 2 - ? je napisao/la:Па " овај пораз - ? 10 $, е $ " је % $ $
Što je najgore ovaj nesretnik i dalje misli da su pobjedili :lol: :lol:
hahahaha majke mi ti si neumoran :) pravo me zabaavljas, al sam kad nisam nervozan nesto , kad sam nervozan ides mi na zvice jer si brate ko "dizenterija " :)

ti si majke mi maskota foruma postao, ti kad ne bi imao s kim da se svadjas na forumu ti bi se svadjao sam sa sobom, sto mi se cini da bi uskoro moglo da se desi, a to ce bit pravo interesantno, to ce ti biti jedini ravnopravno uporan dizentericni protivnik i imacemo IGRE BEZ GRANICA drop VS drop :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 21 maj 2010, 00:34

Genghis je napisao/la:
vjeran1987 je napisao/la:
Genghis je napisao/la:Čuj ovih namješteno ... a uvrijedili bi se kad bi rekli da je liga namjestena u korist Zeljeznicara ...
sta je tu cudno,i tu ima svasta ne bjezim od toga,ali jeli samo zeljo namjestao???borac,sarajevo(vjeruj da samo znas sta su sve namjestali,da ti bude muka,ne pobjede u svoju korist),zrinjski,itd samo mi reci jedan klub koji nije namjestio utakmicu bar jednu ;) i nemojte biti sad smijesni da neznate nista oko namjestanja utakmica u banjaluci,realan uvijek treba biti...
Ne kazem da nije bilo namjestanja pojedinih utakmica, ali bez konkretnih dokaza za sinocnju utakmicu, stvarno nije fer da se prica da je namjestena po principu rekla-kazala. Kad iznese neko konkretne dokaze i argumente o tome, onda ta prica ima smisla , a ovako ... ;)
pa dan prije utakmice bas sam sjedio na kafi sa ljudima koji su u fudbalu,i prica se tako,a na dan utakmice sam akter meca necu ga spominjati to isto tvrdi bez da mu ja nista ne govorim da znam,vjeruj mi ima tu mutnih radnji,ali sta je tu je,i pored vjerovatne titule ova sva liga je prodana vjeruj mi s tim da ova cetvroka sad na tabeli najmanje namjesta mozda utakmice,mada namjestanja ima itekako... ;)
a ti lazarevo budi normalan lik osvojili ste kup raduj se,a ne pricaj o igri drugog tima i ako te bas interesuje zeljo je bio jedan od mozda 3 kluba koja su htjeli prenose ;)

caire
Kontakt:

Post Postao/la caire » 21 maj 2010, 00:35

Ako je ova utakmica namjestena, dao bog da se sve i jedna utakmica namjesti u nasoj ligi kao ona, em bi stadioni bili puni, em bi bili mnogo bolji uspjesi u evropi...ko god je gledao utakmicu preko tv-a jasno mu je da nema govora o namjestanju jer ono jednostavno se ne moze namjestiti na onakav nacin, a vi manijaci sa juga mozete, i nemate nekog drugog izbora, traziti utjehu u namjestanju...em vas mi pojedosmo,em vas pitari pojedose, nije vam nikako lako :D
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 21 maj 2010, 00:36

Sljedeci put kad tako budete sjedili, nazovi i mene da cujem ishod utakmice pa da uplatim imanje na tekmu, imas od mene 25% majkemi ;). Ovo nije sala.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 21 maj 2010, 00:37

Schlager je napisao/la:
juveboy je napisao/la:
Drug niko ovdje ne govori o pustanju, govorim o podjeli trofeja, ako si pratio cijelo vrijeme. Ja ovim zelim ukazati na sramotu oba kluba, ne samo Borca, nego i Zeljeznicara ! Samo cekam sljedecu utakmicu protiv Laktasa, ukoliko se tu kockice posloze, slijedi detaljna analiza svega u, oko i za vrijeme same utakmice Zeljeznicar-Borac !
Sta bi se trebalo dogoditi da ti se sloze kockice,koji ishod?

Reci sad unaprijed,a ne nakon utakmice.
Nije frka, ubjedljiva pobjeda Zeljeznicara, recimo 3:0, 4:0 protiv ekipe kojoj su bodovi itekako neophodni i koja je u drugom dijelu sezone bolja od Borca. Isti taj Borac dodje na Grbavicu pred 15 000 gledalaca dobije Zeljeznicar i gle cuda s nevjerovatnim spletom okolnosti od spremnosti igraca , preko rezultata do golova itd. Sljedeca utakmica je protiv Laktasa, ambijent ce biti slican, protivnik : motivisan i kvalitetan . . . Zivi bili pa vidjeli !

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 21 maj 2010, 00:38

caire je napisao/la:Ako je ova utakmica namjestena, dao bog da se sve i jedna utakmica namjesti u nasoj ligi kao ona, em bi stadioni bili puni, em bi bili mnogo bolji uspjesi u evropi...ko god je gledao utakmicu preko tv-a jasno mu je da nema govora o namjestanju jer ono jednostavno se ne moze namjestiti na onakav nacin, a vi manijaci sa juga mozete, i nemate nekog drugog izbora, traziti utjehu u namjestanju...em vas mi pojedosmo,em vas pitari pojedose, nije vam nikako lako :D
nisam htio ali inat proradio,samo shvati sta si napisao ko nas pojede???samo cu se toplo nasmijati i na jedne i druge,pogotovo na druge :lol:

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 21 maj 2010, 00:38

Željovac je napisao/la: koje ste prakticno vec osvojili?????? ne razumijem , pojasni molim te
ma nema smisla, iz puno puno razloga.
ali sve i da je tako kao sto ti kazes, onda se ne bi islo na rezultat 1-1 u pevoj utakmici, nit bi amar onoliko slavio izjednacujuci gol :) sjeti se prve utakmice

s ovom pricom se blamirate brate , kao nemoguce je vas pobjediti ili vam dati golove, pa ako se to desi mora da je nesto drugo posrijedi a ne kvlaitean protivnik
TREĆI PUT ČASTIMO !

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 21 maj 2010, 00:39

? 2 - ? je napisao/la:& " ? &, " $ & - ". Ова $ се - $ у ? " $ оно отрежњење, " $ & $ у 5 $, $ се $ су ? ? -. За $ & " " $ " $ 10 $ ", % су " ОХР ? $ ? $. & не ' се & ", ? " " ? не " " ? ?, " ? & ¥. & је & & је " ?, 4 ? на " ? " су ? & $ ? " преносе, $ " ? ?. $ ТВ & " & $ " $ " " ", $ " $
Malo ga i ti pretjera...utakmice Siroki-Zeljeznicar 0-2,Zrinjski-Zeljeznicar 1-1 (dva puta),Rudar-Zeljeznicar 0-2 (tu mi nije nista sumnjivo),Sarajevo-Zeljeznicar 0-0,pokazuju da oni uopste nisu losa ekipa,i ako postanu prvaci,ako nista,ja cu im bar zbog tih utakmica cestitati.
Od njihovih utakmica meni su sumnjive samo obe protiv Olimpika,protiv Travnika i naravno u Vrapcicima,sto se tice dogovora,a kad je sudjenje u pitanju,tu vec imam mnogo vise utakmica gdje im je navuceno

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 21 maj 2010, 00:40

Genghis je napisao/la:Sljedeci put kad tako budete sjedili, nazovi i mene da cujem ishod utakmice pa da uplatim imanje na tekmu, imas od mene 25% majkemi ;). Ovo nije sala.
evo ti javno,zadnje kolo sarajevo-borac,prvo poluvrijeme x drugo 1 od ljudi sa kafe ;)

wanted
Kontakt:

Post Postao/la wanted » 21 maj 2010, 00:42

Schlager je napisao/la:
? 2 - ? je napisao/la:& " ? &, " $ & - ". Ова $ се - $ у ? " $ оно отрежњење, " $ & $ у 5 $, $ се $ су ? ? -. За $ & " " $ " $ 10 $ ", % су " ОХР ? $ ? $. & не ' се & ", ? " " ? не " " ? ?, " ? & ¥. & је & & је " ?, 4 ? на " ? " су ? & $ ? " преносе, $ " ? ?. $ ТВ & " & $ " $ " " ", $ " $
Malo ga i ti pretjera...utakmice Siroki-Zeljeznicar 0-2,Zrinjski-Zeljeznicar 1-1 (dva puta),Rudar-Zeljeznicar 0-2 (tu mi nije nista sumnjivo),Sarajevo-Zeljeznicar 0-0,pokazuju da oni uopste nisu losa ekipa,i ako postanu prvaci,ako nista,ja cu im bar zbog tih utakmica cestitati.
Od njihovih utakmica meni su sumnjive samo obe protiv Olimpika,protiv Travnika i naravno u Vrapcicima,sto se tice dogovora,a kad je sudjenje u pitanju,tu vec imam mnogo vise utakmica gdje im je navuceno
Na koliko si ti Zeljinih utakmica bio pa tvrdis da nam je navuceno??
«My bond with Juventus is very strong and I have a love for this club that goes beyond many other considerations. It’s no coincidence I stayed this year even after some difficult moments.»Alessandro Del Piero

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 21 maj 2010, 00:43

Schlager je napisao/la:
% " " у овој ? $ је $ $ у " $ ? " - се $ & & на ?
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 21 maj 2010, 00:46

borcev_navijac je napisao/la:
Željovac je napisao/la: koje ste prakticno vec osvojili?????? ne razumijem , pojasni molim te
ma nema smisla, iz puno puno razloga.
ali sve i da je tako kao sto ti kazes, onda se ne bi islo na rezultat 1-1 u pevoj utakmici, nit bi amar onoliko slavio izjednacujuci gol :) sjeti se prve utakmice

s ovom pricom se blamirate brate , kao nemoguce je vas pobjediti ili vam dati golove, pa ako se to desi mora da je nesto drugo posrijedi a ne kvlaitean protivnik
Nisam ni rekao da je prva utakmica finala namještena. Ali je definitivno mogla biti adut u pregovorima da se nama prepusti prvenstvo. Prije ovog zadnjeg kola ništa nije bilo ni blizu gotovo. Mrtva trka.
Žao mi je što stičeš utisak da se tješim i da vam kvarim slavlje. Ne može mi biti više krivo, a ne da se tješim.
A evo sad sam i čuo da je bilo pokušaja dogovora, al' samo taj momak kaže da smo odbili...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.